Styreleder

Sunday, 19 May, 03:34

Nyheter om Styreleder

NRK - 13 maj 24 kl. 18:49

Melinda Gates går av som Styreleder i Gates-stiftelsen

Melinda French Gates går av som Styreleder i Bill & Melinda Gates Foundation, et verv hun inntil nå har delt med sin eksmann. Melinda Gates har sammen med Bill Gates ledet den veldedige stiftelsen siden 2000. Mandag opplyste hun selv i sosiale medier at siste arbeidsdag i stiftelsen blir 7.

E24 - 13 maj 24 kl. 18:51

Melinda French Gates forlater stiftelse – får 12,5 mrd. dollar

Den tidligere ektefellen til Bill Gates går av som Styreleder for den gigantiske veldedighetsorganisasjonen..

NRK - 10 maj 24 kl. 12:46

Peter Frølich tildelt ukrainsk æresmedalje: – Veldig rørende

Peter Frølich, leder av kontroll- og konstitusjonskomiteen på Stortinget, ble torsdag tildelt Det nasjonale Militærakademiets æresmedalje i Ukraina. Dette er en medalje som gis til frivillige som reiser inn til Ukraina for å hjelpe. – Det er veldig rørende.

NRK - 10 maj 24 kl. 09:45

Thorvaldsson trekker seg som Haugesund-trener med umiddelbar virkning

Oskar Hrafn Thorvaldsson er ferdig som trener i fotballklubben Haugesund. Det melder klubben. – Vi så frem til et langt og godt samarbeid med Oskar, men det blir ikke alltid slik man ønsker og tror.

NRK - 06 maj 24 kl. 08:58

Møter i retten for millionbedrageri

Mandag må to menn møte i Oslo tingrett, tiltalt for grovt bedrageri av Utenriksdepartementet og Klima – og miljødepartementet for nesten 50 millioner kroner. De to mennene var tilknyttet en forening som utarbeidet rapporter for departementene om blant annet temaer som organisert kriminalitet og ekstremisme. Økokrim mener flere titalls millioner kroner ikke gikk til dette formålet, men heller til å dekke private utgifter ved kjøp av hytte, biler, eksklusive utenlandsreiser, hotellopphold, klær og våpen.

Aftenposten - 06 maj 24 kl. 06:00

Nasjonalmuseets direktør og Styreleder om Gaza-oppropet: Vi skal ikke være en politisk aktør

Vi skal være en arena for kunstneriske ytringer..

NRK - 05 mar 24 kl. 22:25

Tidligere NRK-sjef Eriksen ny Styreleder i Vålerenga

Thor Gjermund Eriksen er valgt inn som ny Styreleder i Vålerenga Fotball Elite. Nettavisen omtalte saken først. Eriksen ble enstemmig valgt.

NRK - 26 apr 24 kl. 06:26

Vil gi Unibuss friske penger

Sporveien er villig til å skyte inn frisk kapital for å redde datterselskapet Unibuss fra konkurs. Det bekrefter konsernsjef Birte Sjule, som også er Styreleder i Unibuss. – Jeg har et mandat om at vi skal være med og strekke oss langt for å få til en løsning.

NRK - 25 apr 24 kl. 10:30

Går av som øverste leder i Helse Midt-Norge

Etter eget ønsker fratrer Stig Arild Slørdahl stillingen som administrerende direktør i Helse Midt-Norge RHF fra 1. august 2024. Slørdahl har vært øverste leder for helseregionen siden 2015, og sier det ikke er noe dramatikk i avgangen.

VG - 22 apr 24 kl. 20:57

Petter Eide i Leve: – Vi må tørre å snakke om selvmord

– Større åpenhet vil gjøre det lettere for de med akutte selvmordstanker å søke hjelp, sier Petter Eide, Styreleder i Landsforeningen for etterlatte ved selvmord. Han hyller Wilde Siems åpenhet om søsterens selvmord..

E24 - 22 apr 24 kl. 15:04

Utbygger konkurs: – Rett og slett på grunn av markedssituasjonen

Tømrerbedriften Avans entreprenør er konkurs: – Nå har vi bare sett pengene brenne opp på konto, sier Styreleder..

VG - 14 mar 24 kl. 08:02

Kristin Skogen Lund blir ny Styreleder for Flyktninghjelpen

Næringslivs- og organisasjonsleder Kristin Skogen Lund er innstilt som ny Styreleder i Flyktninghjelpen. Hun tar over styrevervet fra Harald Norvik..

E24 - 14 mar 24 kl. 08:03

Kristin Skogen Lund blir ny Styreleder for Flyktninghjelpen

Avtroppende Schibsted-konsernsjef Kristin Skogen Lund blir ny Styreleder for Flyktninghjelpen..

NRK - 12 apr 24 kl. 07:30

Fritt Ord-pris til krigsfotograf Harald Henden

VG-fotograf Harald Henden er tildelt Fritt Ords Pris for sin svært sterke innsats for ytringsfriheten. Det er første gang en stillsfotograf får utmerkelsen. – Først og fremst får Harald Henden denne prisen fordi han er enestående som krigs- og katastrofefotograf: Han har i nær 35 år, med risiko for eget liv, dekket ekstremt tøffe konflikter og naturkatastrofer, med et spesielt blikk for sivilbefolkningen, sier Styreleder Grete Brochmann i Fritt Ord til NTB.

NRK - 07 feb 24 kl. 23:12

Ny Styreleder i UNN

Anders Mohn Frafjord blir ny Styreleder i Universitetssykehuset Nord-Norge HF (UNN). Frafjord erstatter Roald Linaker som UNN-Styreleder, skriver avisa Nordlys. Frafjord er viseadministrerende direktør ved Oslo universitetssykehus.

Aftenposten - 08 mar 24 kl. 00:06

Tapte som benkeforslag til ny Styreleder

I tolvte time ble Ståle Gjersvold lansert som benkeforslag til ny Styreleder. Den kampen tapte han..

NRK - 08 mar 24 kl. 00:08

Drama da RBKs Styreleder ble gjenvalgt

Til tross for benkeforslag, vant Cecilie Gotaas Johnsen avstemmingen mot Ståle Gjersvold. Hun fortsetter dermed som Styreleder i RBK. Det ble et skikkelig drama på slutten av årsmøtet til Rosenborg i Trondheim torsdag kveld.

Aftenposten - 07 mar 24 kl. 23:48

RBK-sjokk like før midnatt: Fortsetter som Styreleder etter omkamp

Kvart over ti torsdag kveld bestemte Ståle Gjersvold seg for å stille som kandidat som Styreleder i Rosenborg..

E24 - 07 mar 24 kl. 16:28

Ultimovacs-Styreleder om veien videre: – Vi ser på alle stener som kan snus

Ultimovacs-verdiene kollapser på børs etter skuffende resultater. Styreleder Jónas Einarsson mener kreftvaksinen fortsatt har en fremtid..

NRK - 05 mar 24 kl. 22:53

UNN framskynder direktørens avgang: – Store omstillingsbehov

Direktøren for Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN), Anita Schumacher, går av et halvt år tidligere enn planlagt. Det er store omstillingsbehov, sier styret. UNN-styret erkjenner at det er store omstillingsbehov ved helseforetaket, og ønsker umiddelbart å ta tak i dette, skriver UNN i en pressemelding.

NRK - 05 mar 24 kl. 19:39

UNN-direktør varsler tidlig avgang

Universitetssykehuset i Nord-Norge (UNN)s nåværende direktør, Anita Schumacher, går av allerede denne uken, melder UNN i en pressemelding tirsdag kveld. Hun skulle etter planen gå av 1. august, men har sin siste arbeidsdag i UNN 8.

NRK - 31 jan 24 kl. 17:46

Thor Gjermund Eriksen innstilt som ny Styreleder i Vålerenga

Tidligere NRK-sjef og konsernsjef i Bane Nor, Thor Gjermund Eriksen, har blitt innstilt som ny Styreleder i fotballklubben Vålerenga. Det bekrefter klubben i en melding på sin nettside. – Thor Gjermund Eriksen har betydelig ledererfaring, og han har jobbet med viktige samfunnsformål.

NRK - 23 mar 24 kl. 05:22

Åpner for markering av jødisk høytid

Byrådsleder Eirik Lae Solberg (H) åpner for at den jødiske høytiden Hanukka kan markeres i Oslo, skriver NTB. Hanukka feires fra slutten av desember til begynnelsen av januar. I en e-post til avisen Vårt Land skriver Solberg at kommunen gjerne ser på mulighetene for en markering dersom det kommer en forespørsel om dette.

NRK - 19 dec 23 kl. 17:39

NTNU-Styreleder trekker seg

Arve Thorshaug, Styreleder ved Institutt for lærerutdanning på NTNU, trekker seg med umiddelbar virkning tirsdag. Det skriver Universitetsavisa. Årsaken til dette skal være at et styremedlem fikk «refs» i en telefonsamtale med Thorshaug etter å ha skrevet en kommentar på intranettet til NTNU.

E24 - 14 mar 24 kl. 16:10

Flere ble vurdert som Hydro-sjef: – Har en bredde i sin erfaring som er ganske unik

Hydro har valgt den erfarne interne kandidaten Eivind Kallevik som konsernsjef. – Å kjenne Hydro fra mange ståsteder, det tror jeg har ganske stor verdi, sier Styreleder Dag Mejdell..

NRK - 14 mar 24 kl. 08:03

Kristin Skogen Lund blir ny Styreleder for Flyktninghjelpen

Kristin Skogen Lund ga seg som leder i Schibsted i februar i år. Det opplyser organisasjonen selv i en pressemelding. Skogen Lund hadde da vært sjef for mediekonsernet siden 2018..

NRK - 13 feb 24 kl. 11:18

Ny Styreleder og nye styremedlemmer i UNN

Lohkh åarjelsaemiengïelesne. 7. februar utnevnte Helse-Nord styret Anders Mohn Frafjord fra Oslo som ny Styreleder for Universitetssykehuset i Nord-Norge (UNN).

NRK - 10 mar 24 kl. 12:02

Jødisk leder: – Leit og tragisk

Styreleder Ronen Bahar i Det mosaiske trossamfunnet kaller våpenuhellet utenfor synagogen i Oslo natt til søndag trist. – Det er veldig leit og tragisk at noen ble skadet mens de passet på Det mosaiske trossamfunn, sier han. Uhellet skjedde i forbindelse med et vaktskifte utenfor synagogen.

NRK - 09 feb 24 kl. 11:23

Grete Faremo innstilt som ny Styreleder i Kilden

Tidligere stortingsrepresentant og statsråd for Arbeiderpartiet Grete Faremo er innstilt som ny Styreleder i Kilden teater og konserthus i Kristiansand. Det skriver Kilden i en pressemelding. Valget vil gjøres av representantskapet fredag 16.

E24 - 08 feb 24 kl. 21:12

Tidligere Styreleder: – Helt ukjent for meg

Tidligere Styreleder Helge Aasen i Norsk Industri sier at han hadde aldri hørt om leien av det eksklusive jaktområdet..

Aftenposten - 08 feb 24 kl. 21:12

Tidligere Styreleder: – Helt ukjent for meg

Tidligere Styreleder Helge Aasen i Norsk Industri sier at han hadde aldri hørt om leien av det eksklusive jaktområdet..

Aftenposten - 07 mar 24 kl. 23:48

RBK-sjokk like før midnatt: Omkamp om Styreledervervet

Rosenborgs årsmøte tok en ny vending like før midnatt. Nå kan Cecilie Gotaas Johnsen bli kastet som Styreleder i….

VG - 07 mar 24 kl. 23:48

RBK-sjokk like før midnatt: Omkamp om Styreledervervet

Rosenborgs årsmøte tok en ny vending like før midnatt. Nå kan Cecilie Gotaas Johnsen bli kastet som Styreleder i storklubben..

NRK - 07 mar 24 kl. 23:38

Fremmer benkeforslag mot RBKs Styreleder

Rett før midnatt har årsmøte til Rosenborg ballklubb i Trondheim tatt en ny vending. Valgkomiteen hadde innstilt på at Cecilie Gotaas Johsnen skulle få to nye år som leder. RBK-medlem Odd Magne Grøntvedt foreslår motkandidat til Cecilie Gotaas Johsen på årsmøtet til RBK.

NRK - 07 mar 24 kl. 15:51

Størst vekst i helseutgiftene til de under 80 år

Omsorgstjenester til personer under 80 år utgjør en større kostnad i Norge sammenlignet med i andre land, viser en ny rapport. En ny rapport fra KS og UiO antyder at årsaken er nedbygging av institusjoner, og at en større andel helsetjenester ytes i hjemmet. – Vår bekymring er at kostnadsveksten er så stor, i en tid der det er mangel på personell samtidig som velferdsbehovene øker.

Aftenposten - 06 feb 24 kl. 20:29

Vil at hun fortsetter som Styreleder i RBK

Cecilie Gotaas Johnsen (47) er innstilt for to nye år som Styreleder i Rosenborg..

Aftenposten - 05 mar 24 kl. 21:56

Eriksen valgt til ny Styreleder i Vålerenga

Tidligere NRK-sjef Thor Gjermund Eriksen (57) fikk tirsdag tillit på Vålerengas årsmøte..

VG - 05 mar 24 kl. 21:56

Eriksen valgt til ny Styreleder i Vålerenga

Tidligere NRK-sjef Thor Gjermund Eriksen (57) fikk tirsdag tillit på Vålerengas årsmøte..

Aftenposten - 31 jan 24 kl. 17:45

Thor Gjermund Eriksen innstilt som ny Styreleder i Vålerenga

Tidligere NRK-sjef Thor Gjermund Eriksen (57) er innstilt som ny Styreleder i Vålerenga Fotball Elite..

VG - 31 jan 24 kl. 17:45

Thor Gjermund Eriksen innstilt som ny Styreleder i Vålerenga

Tidligere NRK-sjef Thor Gjermund Eriksen (57) er innstilt som ny Styreleder i Vålerenga Fotball Elite..

NRK - 28 feb 24 kl. 09:13

Kampsportprofil dømt til fengsel for koronasvindel

En mann i 40-årene er dømt til 90 dager ubetinget fengsel og inndragning av ca. 126 000 kroner for koronasvindel. Det opplyser Økokrim i en pressemelding.

Klartale - 27 feb 24 kl. 09:03

Spellemann skal ikke lenger vises på NRK

Spellemann er en årlig utdeling av priser til norske musikere. Det har blitt vist på kanalen NRK i 50 år. Nå skal Nettavisen ta over sendingen.

E24 - 26 feb 24 kl. 18:29

Meglere tar opp konkurransen med Finn: – Ønsker å utfordre en monopolist

«Relativt snart» skal meglertopper lansere en portal som skal konkurrere med Finn.no. – Helt annen teknologi, sier Styreleder..

NRK - 24 feb 24 kl. 20:45

Prinsesse Märtha Louise inn i styret til ny antirasistisk organisasjon

Prinsesse Märtha Louise blir en del av styret til den nyetablerte antirasistiske organisasjonen Arbin. Styreleder i organisasjonen er advokat Geir Lippestad. – Arbin har som formål å hjelpe mennesker som utsettes for rasisme og diskriminering ved å blant annet tilby et støtteapparat av fagfolk, avdekke og anmelde ulovlige rasistiske og diskriminerende handlinger, drive kunnskapsdeling, kurs og foredragsvirksomhet for offentlige aktører, myndighetene, hjelpeorganisasjoner, samt samfunns- og næringslivet, sier Lippestad i en pressemelding.

NRK - 17 feb 24 kl. 13:30

Expressen: Liseberg vil gjenoppbygge Oceana etter storbrann

Liseberg ønsker å gjenoppbygge badeanlegget Oceana, som nylig ble totalødelagt i en storbrann, skriver den svenske avisa Expressen. – Den kjærligheten som befolkningen i Göteborg og hele Sverige har vist prosjektet og Liseberg i denne vanskelige tiden, har vært uvurderlig, sier Styreleder Kurt Eliasson i Liseberg til avisa. (NTB).

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com