Steen

Sunday, 16 January, 18:59

Nyheter om Steen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 nov 21 kl. 15:38

Ingen nye tiltak i Oslo ennå

Smittetallene i Oslo stiger, men det blir foreløpig ingen koronatiltak i hovedstaden. Helsebyråd Robert Steen (Ap) advarer om at situasjonen kan snu raskt. – I det korte løp blir det ikke konkrete tiltak, sier Steen til Avisa Oslo.

NRK - 09 okt 21 kl. 18:38

Brann i kjeller hos Steen og Strøm

Kunder måtte forlate kjøpesenteret Steen og Strøm i Oslo etter at det kom røyk fra kjelleren omtrent klokken 18 lørdag. Oslo 110-sentralen skriver på Twitter at det var en kortslutning i et sikringsskap med brann som var årsak til røyken. Sprinkleranlegget ble utløst.

VG - 05 nov 21 kl. 15:35

Oslo innfører ikke smittetiltak: – Bruk gjerne munnbind

Helsebyråden i Oslo har en oppfordring til alle som hoster og harker: – Har du grumsete hals, bruk gjerne munnbind for å beskytte andre, sier Robert Steen (Ap)..

VG - 29 okt 21 kl. 12:24

Oslos helsebyråd: – Skal ha et litt avslappet forhold til smitte­tallene nå

Det er ingenting ved smittesituasjonen i Oslo nå som tilsier at det er behov for lokale coronatiltak, opplyser helsebyråd Robert Steen..

E24 - 19 okt 21 kl. 13:59

Espedal-paret kjøper Torgterrassen av Steen & Strøm

Investor Harald Espedal og kona Anne Langeland Espedal gjør sin største eiendomsinvestering når Torgterrassen midt i Stavanger sentrum kjøpes for rundt 170 millioner kroner..

NRK - 18 okt 21 kl. 17:43

Omfattende brudd på arbeidsmiljølov

En rapport fra helseetaten viser omfattende overtidsbruk og til sammen 899 brudd på arbeidsmiljøloven ved fire koronateststasjoner i Oslo i løpet av pandemien. Oversiktene offentliggjøres etter en rekke skriftlige spørsmål fra Rødts Maren Rismyhr til helsebyråd Robert Steen (Ap), skriver Vårt Oslo..

NRK - 31 aug 21 kl. 19:34

Antirasistisk Senter-leder går av

Etter mer enn åtte år i stillingen slutter Rune Berglund Steen som daglig leder ved Antirasistisk Senter. Steen begynte på Senteret som kommunikasjonsansvarlig i 2010 og tiltrådte som daglig leder i 2013..

NRK - 31 aug 21 kl. 14:20

Trapper ikke ned testkapasiteten

Oslo kommune planla opprinnelig å trappe ned testkapasiteten sin i oktober. Men nå ser det ikke sannsynlig ut, ifølge helsebyråd Robert Steen (Ap). – Jeg vil ikke bli kjent som byråden som senket kapasiteten da smittetrykket var som størst, sier helsebyråd Robert Steen (Ap) til Avisa Oslo.

NRK - 30 aug 21 kl. 08:20

Drop-in for 16- og 17-åringer

Helsbyråd Robert Steen ber alle 16- og 17-åringer i Oslo om å registrere seg for vaksinering på kommunens hjemmeside. På den måten kan de kontakte denne aldersgruppen dersom de blir ledige timer. Neste mandag vil det også åpnes for drop-in.

Klartale - 11 okt 21 kl. 13:31

Vant i retten til slutt

KJEMPER: Maja Kristine Jåma har lenge kjempet for samiske rettigheter.Storheia vindkraftverk har bygget over 80 store vindmøller på Fosen i Trøndelag. Dette er områder der reineiere har dyrene sine. Samer her har lange tradisjoner med reindrift.

VG - 10 okt 21 kl. 15:44

Les dagens VG her!

Ingebrigt Steen Jensen har tapt millioner på idiotiske investeringer og sagt unnskyld til ungene for å ha satt jobben og fotballen foran dem..

VG - 08 okt 21 kl. 15:44

Oslos helsebyråd om gjenåpningen: – Vi har glemt litt hva folk har ofret i pandemien

Helsebyråd Robert Steen ber osloborgere om å vise ekstra hensyn til de som fortsatt er engstelig for smitte og isolert etter gjenåpningen..

Aftenposten - 21 sep 21 kl. 22:09

For drøyt to år siden begynte han å designe klær. I helgen åpnet 20-åringen butikk på Steen og Strøm.

Han syr, maler og tegner alle plagg selv. – Nordmenn er redde for å gå ut av komfortsonen, men blir ofte overbevist når….

NRK - 08 sep 21 kl. 13:56

Innfører gratis skolemåltid i Oslo

Til neste skoleår blir det et gratis, kjøttfri skolemåltid for alle elever ved videregående skoler i Oslo, har byrådet bestemt. Etter hvert skal også ungdomsskolene få det samme tilbudet, og da vil 40.000 elever få ett måltid hver dag.

Dagbladet - 08 sep 21 kl. 06:00

- Overrasket og bekymret

Anne Haabeth Rygg i Oslo Høyre er overrasket og bekymret over vaksinasjonstempoet i Oslo. Helsebyråd Robert Steen (Ap) synes at hun heller bør rose arbeidet som gjøres..

VG - 07 sep 21 kl. 07:50

Oslo-helsebyråd mener tidligere massetesting i skolen kunne bremset smitteøkning

Denne uken startet Oslo massetesting i skolene. Helsebyråd Robert Steen gleder seg over dette, men mener en tidligere innføring kunne bremset smitteøkningen..

VG - 06 sep 21 kl. 06:06

Klart for massetesting av unge: – Litt spent på hvordan det går

Fra og med i dag mandag skal barn og unge i Oslo massetestes i et omfang Norge aldri har sett. Det vil føre til en kraftig økning i de registrerte smittetallene, venter helsebyråd Robert Steen (Ap)..

Dagbladet - 26 aug 21 kl. 10:30

TISK sterkt belastet

Norges fjerde smittebølge medfører press på smittesporingssystemene i særlig utsatte kommuner. Helsebyråd Robert Steen i Oslo etterlyser nye TISK-vurderinger..

Dagbladet - 26 aug 21 kl. 06:07

- Overrasket over hvor fort det har økt

Smitten er på full fart oppover både nasjonalt og i Oslo. Helsebyråd Robert Steen er overrasket over hvor fort smittetallene har skutt til værs..

NRK - 21 aug 21 kl. 11:14

Høyest smitte siden april i Oslo

Det siste døgnet ble det registrert 189 smittetilfeller i Oslo. Smittetallet er det høyeste registrert på én dag siden april. Men situasjonen er en ganske annen, ifølge helsebyråd Robert Steen (Ap).

NRK - 06 jul 21 kl. 15:13

Stordalen kjøper Farmandstredet

Kjøpesenteret Farmandstredet i Tønsberg skifter eier fra Steen & Strøm til det Petter Stordalen-eide kjøpesenterselskapet Aurora Eiendom. Kjøpesummen er ikke offentlig kjent, men ifølge Tønsbergs Blad skal det dreie seg om et milliardbeløp. Bak Aurora Eiendom står blant annet Petter Stordalen og Christian Ringnes.

NRK - 13 aug 21 kl. 18:49

Halvparten fullvaksinert

Avisa Oslo skriver i kveld at halvparten av befolkningen i Oslo får andre dose koronavaksine i løpet av fredag. – Jeg syns jo dette er en milepæl som fortjener en liten markering. Årsaken til at det er en milepæl er at nå har vi kortere igjen til mål enn til starten, sier helsebyråd Robert Steen til avisa..

Dagbladet - 10 aug 21 kl. 10:21

Ambulansen kom så vidt fram

Fjellturen til Runar og Ingvild Aune Steen tok en brå vending da Runar ble akutt syk på fjellet..

Dagbladet - 06 aug 21 kl. 08:35

Kollega smittet: - Aldri vært så syk

Helsebyråd i Oslo, Robert Steen (Ap), advarer unge mot konsekvensene av coronasmitte, etter at hans egen kollega ble smittet på utenlandsreise..

Dagbladet - 05 aug 21 kl. 16:33

Oslo-tallet som bekymrer

Til tross for økende smitte er det god kapasitet på testing, sporing og sykehus i hovedstaden, men helsebyråd Robert Steen (Ap) peker på et spesifikt smittetall som kan gi problemer..

NRK - 05 aug 21 kl. 10:51

Fremdeles 80.000 uvaksinerte i Oslo

To uker etter at alle voksne i Oslo skal ha fått tilbud om koronavaksinering, er fremdeles 80.000 personer uvaksinerte i hovedstaden. Helsebyråd Robert Steen (Ap) tror ferieavvikling er hovedårsaken til at 14 prosent av Oslos befolkning fremdeles ikke har tatt første vaksinedose, skriver Avisa Oslo..

NRK - 03 aug 21 kl. 09:41

Tror smitten i Oslo vil øke

Oslo-smitten er på sitt høyeste på to måneder og vil nok fortsette å stige etter ferien, ifølge helsebyråd Robert Steen, som likevel mener man er langt unna smertegrensen. Tirsdag ble det registrert 72 nye smittetilfeller i hovedstaden, 32 over snittet de siste sju dagene.

VG - 02 jun 21 kl. 09:52

Steen: Smitteøkningen i Oslo var ventet

Smitten i Oslo økte kraftig siste døgn. Det var en ventet utvikling, men helsebyråd Robert Steen (Ap) advarer om at en virkelig oppblussing kan skje fort..

NRK - 02 jun 21 kl. 09:26

Smitteøkningen i Oslo var ventet

Smitten i Oslo økte kraftig siste døgn. Det var en ventet utvikling, men helsebyråd Robert Steen (Ap) advarer om at en virkelig oppblussing kan skje fort. – Vi har hatt en nedadgående trend i lang tid, og kommet ned på et lavt smittenivå.

NRK - 14 jul 21 kl. 19:44

Oslo trapper ned testkapasiteten

Til høsten skal testkapasiteten trappes ned i Oslo. Ifølge helsebyråd Robert Steen (Ap) vil det innebære en reduksjon i antall ansatte ved helsestasjonene. Per nå kan fem prosent av Oslos befolkning teste seg ukentlig, men til høsten blir kapasiteten på fire prosent, skriver Avisa Oslo..

NRK - 14 jul 21 kl. 12:08

Drop-in-vaksinering i Oslo

Hovedstaden vil følge mange andre kommuner og starte med drop-in-vaksinering neste uke. – Det er frivillig å ta vaksinen. For de som ønsker å bli vaksinert, men av en eller annen grunn ikke har fått gjort det enda vil tilbudet om drop-in gjøre det enklere og mer fleksibelt, sier helsebyråd Robert Steen til NRK..

Aftenposten - 25 maj 21 kl. 15:26

– Vi tåler litt økt smitte, mener helsebyråd Robert Steen

Helsebyråd i Oslo, Robert Steen (Ap) kaller åpningen av Oslo en kalkulert risiko..

E24 - 06 jul 21 kl. 10:30

Stordalen-selskap med milliardkjøp av kjøpesenter i Tønsberg

Kjøpesenterselskapet Aurora Eiendom kjøper Farmandstredet i Tønsberg av Steen&Strøm..

NRK - 21 maj 21 kl. 15:08

Tilbud om vaksine innen juli

Helsebyråd Robert Steen (Ap) sier at alle hovedstadens borgere vil ha fått tilbud om første vaksinedose innen første uke av juli, opplyser NTB. 13. juni vil alle over 45 år ha fått tilbud om første vaksinedose, og uka etter begynner Oslo å vaksinere 18-åringene.

NRK - 05 jul 21 kl. 19:56

Flere barn på elsparkesykkel skadet

På fire dager har det vært minst sju ulykker som involverer barn på sparkesykler i Viken. Det bekymrer både Øst politidistrikt og kommunikasjonsrådgiver Christoffer Solstad Steen i Trygg Trafikk..

Aftenposten - 03 jul 21 kl. 08:45

Som tenåring brukte EM-yndlingen bare 10 minutter på å overbevise storklubbens speider

John Steen Olsen (78) anbefalte Kasper Dolberg (23) til Ajax. Han beskriver spissen som har skutt seg inn i danske….

NRK - 12 maj 21 kl. 20:44

80.000 doser til Oslo i uka

Helsebyråd Robert Steen sier til NRK at den nye vaksinefordelingen fra regjeringen betyr at Oslo fra månedsskiftet vil få 80.000 vaksinedoser i uka, i stedet for 50.000.

NRK - 25 jun 21 kl. 17:59

Lover Oslo-vaksiner innen 19. juli

Innen 19. juli skal vil alle over 18 år ha fått tilbud om koronavaksine i Oslo, sier helsebyråd Robert Steen til Dagbladet. I løpet av den kommende måneden skal det settes rundt 280.

VG - 21 jun 21 kl. 13:30

Oslos helsebyråd: Tror smitten vil holdes under kontroll i sommer

Dersom det ikke kommer farligere virusvarianter, tror Oslos helsebyråd Robert Steen på en rolig smittesituasjon også i høst..

NRK - 15 jun 21 kl. 08:07

Blir lettelser i Oslo

Tirsdag klokken 17.00 holder Oslo kommune en pressekonferanse hvor de vil legge frem nye lettelser for hovedstaden. – Vi skal se på det som heter trinn tre i åpningsplanen for Oslo, sier helsebyråd Robert Steen til NRK.

NRK - 24 apr 21 kl. 11:55

– Tredje bølge vert slått ned

Helsebyråd i Oslo, Robert Steen, meiner at tredje bølge med koronasmitte er i ferd med å verte slått ned i hovudstaden, skriv NTB. Det har no gått ti dagar på rad med under 200 smittetilfelle i Oslo. Det siste døgnet er det registrert 143 tilfelle.

Dagbladet - 05 jun 21 kl. 14:42

- Veldig tragisk og vond situasjon

­- Vi føler alle med og vil vise omsorg med de berørte. Nå er det viktig å sørge for at familien kommer seg gjennom dette, sier ordfører Anita Ihle Steen, etter at et barn på 1,5 år døde etter angrep av to hunder ..

NRK - 02 jun 21 kl. 14:40

Oslo prioriterer de yngste i køen

Oslo kommune vil vaksinere alle mellom 18 og 24 år i uke 24 og 25. Kommunen vil først starte på gruppen mellom 40 og 44 nå de yngste har fått første dose. Planen er at alle over 18 år i Oslo skal ha fått tilbud om første dose innen den første uka i juli.

Aftenposten - 02 jun 21 kl. 14:14

Direkte kl. 14.30: Pressemøte om sommervaksinering i Oslo

Helsebyråd Robert Steen (Ap) møter i ettermiddag pressen for å redegjøre for vaksineplanene i hovedstaden i sommer..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt