Solberg

Saturday, 25 June, 05:48

Nyheter om Solberg

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 07 jun 22 kl. 16:59

Henning Solberg dømt til å betale 4,5 millioner kroner

Den tidligere rallyføreren Henning Solberg er i tingretten dømt til å betale 4,5 millioner kroner til selskapet Dekknor, melder Finansavisen. Det skjer snaut to år etter at han inngikk forlik og betalte sin tidligere Dekknor-partner Ramiz Safdar 2,6 millioner kroner. De 4,5 millioner kronene han nå er dømt til å betale, omfatter biler, ubetalte fakturaer, kontantuttak og garanti for gjeld, skriver Finansavisen.

VG - I førrgår: 10:36

Solberg: – Skal doble antall ordførere

KØBENHAVN-OSLO (VG) Høyre-leder Erna Solberg har lagt en plan. De skal doble antallet Høyreordførere og har ambisjon om vinne alle de fem store byene. – Raymond Johansen skal skiftes ut, sier Solberg..

VG - 16 timer siden

Opplysninger til VG: Solberg-regjeringen ville ikke behandle sårede ukrainere i Norge

Allerede i 2016 ba Ukraina om hjelp fra Norge til å behandle sårede soldater – også i Norge. Men Solberg-regjeringen ville heller hjelpe dem til behandling i eget land, ifølge VGs opplysninger..

VG - 21 jun 22 kl. 05:04

Solberg: Vil innføre aktivitetsplikt for alle under 40

KØBENHAVN (VG) Høyre-leder Erna Solberg vil rappe deler av den omstridte sosialpolitikken til Aps danske søsterparti..

VG - 20 jun 22 kl. 19:35

Erna Solberg: Nå må alle stramme inn

KØBENHAVN (VG) Høyre-leder Erna Solberg håper det norske folk kan unne seg en pandemifri ferie i sommer, men advarer om at det er på tide å stramme livremmene..

NRK - 09 maj 22 kl. 11:36

Solberg om Putins tale: – Løfter absurditeten til et nytt nivå

Høyre-leder Erna Solberg mener Vladimir Putin i sin tale mandag kom med påstander som er uten rot i virkeligheten. – Putins tale viser med all tydelighet hvor grunnløs denne krigen er, og den er et bevis på hvordan Putins forvrengte verdensbilde står i sterk kontrast til sannheten. Det er Russland som har angrepet Ukraina, og det er bare Putin som kan stanse krigen, sier Erna Solberg.

NRK - 11 jun 22 kl. 13:05

Guri Melby ber Erna Solberg bli med på å stanse oljefelt

I sin tale til landsstyret kom Venstre-leder Guri Melby med en direkte utfordring til sin gamle sjef om å skrote det omstridte Wisting-feltet. Våren 2020 innførte Stortinget gunstige skattebetingelser for oljenæringen. Tidligere statsminister Erna Solberg har sagt hun angrer.

NRK - 24 maj 22 kl. 18:55

Solberg har fått FN-verv

Høyre-leder og tidligere statsminister Erna Solberg startet i mars et arbeid i FN-regi for å hjelpe små øystater som står i fare for å havne under vann på grunn av klimaendringene. Det skriver Dagbladet. – Dette nye FN-oppdraget er i tråd med de internasjonale prioriteringene jeg hadde som statsminister.

Klartale - 18 timer siden

Forslaget skal forby homoterapi

Homoterapi blir også kalt «konverterings-terapi». Det er behandlinger med mål om å endre personers seksuelle orientering. Det er en omstridt behandling.

VG - Igår: 19:43

Aps storbytopper svarer Erna: – Etterlot seg et kaos

Høyre-leder Erna Solberg vil erobre storbyene. Men Arbeiderparti-toppene som i dag sitter ved roret svarer kontant: Glem det..

Aftenposten - Igår: 07:30

Dette skal Sophie Elise, Trude Marstein og Abid Raja lese i sommer

Sophie Elise Isachsen deler sin faste sommerbok, og høstens debutant Sindre Finnes og Erna Solberg skal endelig lese noe….

Aftenposten - I førrgår: 10:00

Aftenposten mener: Danske tilstander på Nav kan være bra

Erna Solberg vil ha aktivitetsplikt for alle under 40. Det kan være en god idé..

Aftenposten - 01 jun 22 kl. 07:39

Aftenposten mener: Bra at Solberg innrømmer feil. Høyre bør bidra til å rette den opp.

Det er bra at Erna Solberg innrømmer feil. Høyre bør bidra til å rette den opp..

E24 - 31 maj 22 kl. 07:51

Solberg: Oljeskattepakken var unødvendig

Erna Solberg erkjenner at det var en feil å innføre den gunstige oljeskattepakken under pandemien..

NRK - 26 apr 22 kl. 15:08

Solberg ikke enig med Koronakommisjonen i alt

Tidligere statsminister Erna Solberg (H) sier hun er enig i mange av funnene til Koronakommisjonen, men uenig i noen av dem. Solberg trekker blant annet fram kommisjonens funn om at tidligere skjevfordeling av vaksiner kunne ha hatt en effekt og unngått sykdom. – Jeg er derimot skeptisk til kommisjonens påstander om tidligere skjevfordeling av vaksiner.

NRK - 23 apr 22 kl. 10:12

Solberg kjørte av veien – bilen begynte å brenne

Oliver Solberg og kartleser Elliott Edmondson kom uskadd fra en utforkjøring under lørdagens første fartsprøve i Rally Kroatia. Uhellet var ute for Solberg allerede etter rundt fire kilometers kjøring på den innledende fartsprøven. Bilder tatt på stedet viser at Solberg får sleng på bilen i høy fart og forsvinner av veien inn blant flere trær, ifølge NTB.

Aftenposten - 13 jun 22 kl. 10:03

Et forsøk om noe bare Frp ønsket, har kostet skattebetalerne over 1,3 milliarder kroner

Solberg-regjeringen sa ja til å teste ut noe bare Frp ønsker: statlig finansiert eldreomsorg. Det ble dyrt..

VG - 11 jun 22 kl. 19:10

Frp vil samle «oljevennene»: – Skal være den siste til å stenge krana

Sylvi Listhaug går ut mot Erna Solberg for å ha skapt tvil om oljeskattepakken. Hun ber nå Høyre, Sp og Ap slå ring om oljebransjen..

VG - 11 jun 22 kl. 12:08

Venstre-Melby: Utfordrer eks-sjefen til å skrote omstridt oljefelt

Guri Melby (V) vil ha med Erna Solberg (H) på å skrote den omstridte utbyggingen av Wisting-feltet..

NRK - 30 mar 22 kl. 15:25

Solberg vil ikke stenge norske havner for russiske skip

Høyre-leder Erna Solberg sier Zelenskyjs tale til Stortinget opplevdes som sterkt. Hun er sikker på at situasjonen i Ukraina vil prege årets 17. mai-feiring.

VG - 20 maj 22 kl. 07:10

Solberg får internasjonalt verv: – Jeg er stolt

Høyre-leder Erna Solberg blir styremedlem i amerikanske Global Citizen og skal spille på lag med blant andre Billie Eilish, Ed Sheeran, Demi Lovato, Elton John, Lorde og Måneskin..

NRK - 20 maj 22 kl. 00:24

Solberg og Støre slakter om Rødts Nato-syn

Høyre-leder Erna Solberg kalte Rødts motstand mot finsk og svensk Nato-medlemskap for «hårreisende» da Nato-utvidelsen var tema i NRK «Debatten» torsdag. Statsminister Jonas Gahr Støre kaller utsagn fra Rødt-leder Bjørnar Moxnes' uttalelse for «dypt usolidarisk»..

NRK - 03 jun 22 kl. 14:46

LO med støtte til FNs atomvåpenforbud

LO-kongressen vedtok i dag at de støtter FNs atomvåpenforbud. Både Solberg og Støre-regjeringene har tidligere sagt at de ikke vil signere traktaten, som har blitt signert av 86 land siden den ble lagt frem i 2017. 78 prosent av den norske befolkningen mener Norge bør undertegne FN-traktaten, ifølge en spørreundersøkelse som Respons Analyse har gjennomført for Norsk Folkehjelp.

VG - 26 apr 22 kl. 15:03

Erna Solberg uenig i kritikk fra Koronakommisjonen på flere punkter

Tidligere statsminister Erna Solberg (H) svarer på kritikken fra Koronakommisjonen, som har evaluert myndighetenes håndtering av pandemien fram til Solberg gikk av som statsminister..

VG - 12 maj 22 kl. 18:16

Solberg angriper regjeringen for milliarder til bøndene: – Kan oppleves som urimelig

OSLO SPEKTRUM (VG) Høyre-leder Erna Solberg sier at forskjellsbehandling kan gjøre at det norske folk vil oppleve det som urimelig at bøndene får milliardbeløp, mens andre grupper ikke får det..

NRK - 20 apr 22 kl. 10:53

Solberg er redd Ukraina-pakken blir for omfattande

Regjeringa la fram Ukraina-pakken på 14,4 milliardar kroner før påske og har uttrykt eit ønske om å få med partia på Stortinget på eit breitt forlik. Men Høgre-leiar Erna Solberg gav i Stortingets spørjetime onsdag uttrykk for bekymring for at andre parti prøver å inkludere andre tema som vil gjere pakken meir omfattande. Ein situasjon med overoppheting av norsk økonomi vil føre til rentehevingar som er høgare enn dei burde kunne vere, og som vil treffe enkelte grupper hardt, argumenterte ho.

Aftenposten - 19 maj 22 kl. 17:45

Kuttet budsjettet, men ba Forskningsrådet fortsette utbetalingene

Beskjeden fra Solberg-regjeringen var klar: Selv om vi kutter i hundrevis av millioner, skal det ikke gå ut over….

NRK - 09 apr 22 kl. 00:06

Solberg over Støre på ny måling

På en fersk statsministermåling i VG går Erna Solberg forbi Jonas Gahr Støre i popularitet for første gang siden august i fjor. På spørsmålet om hvem folk foretrekker av de to, svarer 45 prosent at de foretrekker Solberg som statsminister etter valget i 2025, mot 38 prosent for Støre. 17 prosent oppgir at de ikke vil ha noen av dem som statsminister.

Dagbladet - 12 maj 22 kl. 09:47

Finland sier ja til Nato-medlemskap

Finland kunngjorde torsdag at de vil søke om Nato-medlemskap. Høyre-leder Erna Solberg mener det er positivt for europeisk sikkerhet..

VG - 12 maj 22 kl. 07:00

Cathrine Fossum blir programleder for «Sommerhytta»

Cathrine Fossum (44) overtar stafettpinnen etter Guri Solberg (45) som programleder for «Sommerhytta» på TV 2..

VG - 11 maj 22 kl. 12:27

Sindre Finnes åpner opp om ekteskapet: Skriver bok om Erna

Ektemannen til Høyre-leder og tidligere statsminister Erna Solberg jobber med en bok om livet ved hennes side. Forlaget lover «nye, oppsiktsvekkende opplysninger» om politiske skandaler og maktkamper..

VG - 11 maj 22 kl. 12:27

Sindre Finnes åpner opp om ekteskapet: Skriver bok om Erna

Ektemannen til Høyre-leder og tidligere statsminister Erna Solberg jobber med en bok om livet ved hennes side. Forlaget lover «nye, oppsiktsvekkende opplysninger» om politiske skandaler og maktkamper..

NRK - 22 apr 22 kl. 20:27

Kvinne sa hun flyktet fra krigen – hadde bodd ulovlig i Norge siden 2009

En ukrainsk kvinne er varetektsfengslet etter at hun søkte om asyl og sa hun hadde flyktet fra krigen. Det viste seg at hun har bodd ulovlig i Norge siden 2009. Kvinnen i 40-årene oppga at hun hadde flyktet fra krigen i Ukraina da hun søkte om asyl ved Nasjonalt ankomstsenter i Råde sist lørdag, skriver Avisa Oslo.

Dagbladet - 09 maj 22 kl. 10:56

- Grunnløse påstander

Tidligere statsminister, Erna Solberg (H), mener talen til Putin var foruroligende og uten rot i virkeligheten..

NRK - 27 feb 22 kl. 23:36

Erna Solberg: – Ingen vet hvordan Putins hode fungerer

Høyre-leder Erna Solberg sier hun er glad for at regjeringen på en pressekonferanse søndag åpnet for å sende militært b-materiell til Ukraina, selv om det ikke inkluderer våpen. Den tidligere statsministeren påpeker at regjeringen har bedre oversikt over hva andre land gjør, og hva som er behovet fra ukrainsk side. Solberg sier også Europa står overfor en ny sikkerhetssituasjon i kjølvannet av Russlands invasjon av Ukraina.

Dagbladet - 07 maj 22 kl. 12:05

- Kan høres høl i huet ut

Stortingsrepresentant Erna Solberg (H) sammenliknet Norges håndtering av russisk propaganda med håndteringen av politisk TV-reklame. Ytringsfrihetsekspert Anine Kierulf mener at det blir som å sammenlikne epler og pærer..

NRK - 05 maj 22 kl. 19:35

Tilbakekaller Coop rullade med bringebær

Coop kaller tilbake «Coop rullade med bringebær» da produktet er merket med feil etikett «Svissrull». Produktet inneholder lupinmel, som er et allergen som da ikke er merket på ingredienslisten til produktet. Varen kan medføre helserisiko for personer med allergi, skriver Coop Norge i en pressemelding.

Dagbladet - 03 maj 22 kl. 20:54

Fryktet for eget liv

NRK-profil Kristin Solberg har flere ganger fryktet for livet sitt. Nå skriver den nybakte mammaen bok om kvinner som frivillig går inn i IS..

Klartale - 28 apr 22 kl. 16:30

Hvor ender Erling Braut Haaland opp?

Manchester City, Real Madrid, Barcelona og Bayern München. De er noen er verdens største fotballklubber. Nå jakter de alle på en 21 år gammel nordmann.

VG - 27 apr 22 kl. 05:38

Listhaug ut mot Solberg: – Støre-støttehjul

Frp-leder Sylvi Listhaug er skuffet over sin fremste politiske venn, Høyre. – Erna Solbergs Høyre har blitt et støttehjul for Støre-regjeringen, sier hun..

Dagbladet - 26 apr 22 kl. 17:58

Uenig i kritikken på enkelte punkter

Tirsdag ble Koronakommisjonens endelige rapport lagt fram. Tidligere statsminister Erna Solberg er enig på noen punkter, andre ikke..

Aftenposten - 26 apr 22 kl. 16:29

Oslos barn og unge ble ofret

Solberg-regjeringen består også denne eksamenen. Men slett ikke uten skrammer..

VG - 26 apr 22 kl. 15:45

Koronakommisjonen: Skole- og barnehageansatte burde fått vaksiner før

Solberg-regjeringen burde ha prioritert lærere og barnehageansatte tidligere i koronavaksineringen, mener Koronakommisjonen..

Aftenposten - 26 apr 22 kl. 15:23

Slår tilbake mot Koronakommisjonen

Erna Solberg (H) er uenig i mange av funnene til Koronakommisjonen. Hun sier kommisjonen mener sårbare folk i….

NRK - 26 apr 22 kl. 15:14

Vraker bompengeavtale

Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (Ap) opphever Solberg-regjeringens omstridte bompengeavtale. Avtalen innebar at staten økte støtten til store kollektivprosjekter i storbyene fra 50 til 66 prosent. Forutsetningen var at halve økningen gikk til å subsidiere senkede bompengetakster.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com