Sentrum

Mandag, 21 Juni, 22:20

Nyheter om Sentrum

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 09 juni 21 kl. 21:34

Nytt sykkelfelt står for tur: Snart kan 100 parkeringsplasser ryke midt i Sentrum

Om få år vil byrådet oppgradere Ullevålsveien i Oslo Sentrum med nytt sykkelfelt og to nye torg – for en ukjent prislapp..

NRK - 09 juni 21 kl. 11:08

Melding om brann i Bergen Sentrum

Nødetatene er i Kaigaten i Bergen Sentrum etter melding om mulig brann. Brannvesenet sender inn røykdykkere, skriver politiet på Twitter..

NRK - 21 timer siden

Lav oppslutning for Macrons parti

I første runde i lokalvalget i Frankrike ser det ut til at opposisjonspartiene på høyre-Sentrum-siden gjør det best. President Emanuel Macrons parti, La République En Marche, ser ut til å bare få vel 11 prosent. Franske velgere har stemt på lister i 13 regioner og 96 departementer.

NRK - 01 juni 21 kl. 05:00

Færre vil kutte ned på bilbruken

Tall fra Klimaundersøkelsen i Oslo som presenteres tirsdag, viser at færre enn før er villige til å kutte ned på bilbruken. Andelen som sier de mener at Oslo Sentrum bør være mest mulig bilfritt er nå på 45 prosent. Det er en nedgang på sju prosentpoeng fra 2020, skriver Dagsavisen.

E24 - 31 mai 21 kl. 11:25

Trønderne kjøper seg opp i Bergen Sentrum

Vestenfjeldske eiendom satser på Sentrum og har kjøpt en rekke bygg de siste to årene. – Vi tror fortsatt at mange vil leie kontorer, sier Petter Hjortland..

NRK - Igår: 05:52

Ikke alvorlig for fasade-klatrer

Kvinnen som klatret opp på fasaden til en forretningsgård i Tromsø Sentrum, og falt ned, er ikke alvorlig skadet, opplyser politiet til NTB. Kvinnen falt rundt fem meter og er brakt til UNN..

NRK - Igår: 01:44

Alvorlig skadet med øks i Oslo

Politiet i Oslo melder at en person er alvorlig skadet i en slåsskamp i Møllergata i Sentrum. Det skal ha vært brukt øks eller machete. Den skadde er kjørt til sykehus.

NRK - I førrgår: 14:52

Stal frå fleire butikkar i Hamar

Ein mann i byrjinga av 30-åra er arrestert av politiet etter at han stal frå fleire butikkar i Hamar Sentrum. Politiet har oppretta sak..

NRK - 17 juni 21 kl. 06:58

Oslo Pride åpner i morgen

Fredag åpner Oslo Pride. Selv om mye vil gå digitalt, gjør de siste koronalettelsene det mulig med Pride park, fysiske markeringer og en slags parade, skriver Avisa Oslo. Vanligvis samler paraden over 350.

NRK - 08 mai 21 kl. 09:36

Sentrum støtter venstresiden

– I dagens situasjon ønsker vi en Sentrum-venstreregjering, sa partileder Geir Lippestad i sin første landsmøtetale til partiet Sentrum. Det nye partiet har 850 medlemmer, ifølge NTB. Hovedsaker er kampene mot klimaendringene og sosialt utenforskap..

NRK - 26 mai 21 kl. 18:56

Vold i Trondheim Sentrum

Politiet melder at flere har vært involvert i en voldshendelse på en privat adresse i Trondheim Sentrum. Opplysninger i meldingen tilsa at politiet bevæpnet seg. Flere er skadd i ulik grad.

VG - 14 juni 21 kl. 08:17

Oter funnet død: – Har en følelse av at det er samme oter

Lørdag vekket en oter oppsikt da han besøkte et bibliotek i Måløy Sentrum. Søndag ble det funnet en død oter i området..

NRK - 14 juni 21 kl. 04:51

Kraftig brann i historisk svensk by

en svenske byen Laholm ble rammet av en kraftig brann i den eldre bebyggelsen i Sentrum natt til mandag. Laholm er en av Sveriges eldste byer, med historie tilbake til 1200-tallet. Over 30 brannfolk fra Laholm og Halmstad kjempet mot flammene natt til mandag..

NRK - 13 juni 21 kl. 22:18

Stor feiring i Tel Avivs gater

Tusenvis av israelere strømmet ut i gatene i Tel Aviv søndag kveld der de feiret at Israel har fått ny regjering. Mange ropte «forandring» mens de lo og danset og klemte hverandre. På Rabin-plassen i Sentrum av byen klappet og jublet folk da det ble klart at nasjonalforsamlingen Knesset hadde godkjent den nye regjeringen til Naftali Bennett og at Benjamin Netanyahu dermed er ute av regjeringskontorene etter tolv år..

NRK - 12 juni 21 kl. 17:50

13 skadd i masseskyting i Texas

Gjerningsmannen er på frifot etter skyting ute i underholdningsdistriktet i Sentrum av Austin i Texas i USA. 13 personer er skadet, to av dem kritisk, skriver The Guardian..

Aftenposten - 11 juni 21 kl. 12:58

Bergen City Milen avlyses: – Vi ventet lengst mulig

– Det ville vært vanskelig å arrangere et slikt løp i Sentrum i juni, sier arrangementssjef Janne Jensen..

E24 - 21 mai 21 kl. 13:56

41 næringseiendommer i Stavanger Sentrum står ledige

Aldri før har det vært flere ledige kvadratmeter med kontorlokaler i Stavanger Sentrum enn nå. Den totale ledigheten i regionen er også rekordhøy..

VG - 07 juni 21 kl. 08:54

Død person funnet på torg i Fredrikstad

En død person er funnet i Fredrikstad Sentrum mandag morgen..

VG - 07 juni 21 kl. 08:54

Død mann funnet på torg i Fredrikstad

FREDRIKSTAD/OSLO (VG) En ung mann ble funnet død i Fredrikstad Sentrum mandag morgen..

NRK - 06 juni 21 kl. 12:11

Tre personar frakta til sjukehus

Tre personar er frakta til sjukehus etter brannen i ein bygård i Narvik Sentrum, fortel operasjonsleiar Lars Halvorsen. Sju er registrert på adressa og har kome seg ut av bygården. Politiet har evakuert omkringliggjande bustadar..

NRK - 17 mai 21 kl. 16:27

Flere og flere beruset i Sentrum

Flere og flere samler seg i Fredrikstad Sentrum. Mange av disse er unge og sterk beruset. Politiet har satt inn ekstra bemanning.

NRK - 06 juni 21 kl. 10:42

Brann i Narvik

Politiet melder om brann i en bygård i Narvik Sentrum. Nødetatene på stedet. Slokking og redning pågår, skriver politiet..

NRK - 06 juni 21 kl. 09:34

70 meldingar om bråk

Vest politidistrikt fekk kring 70 meldingar om ordensforstyrringar natt til søndag, mange av dei i Bergen Sentrum. – Vi har hatt mykje å gjere. Det har vore mange ordensforstyrringar knytt til festar, både private og i parkar, fortel operasjonsleiar Tore Andre Brakstad..

NRK - 06 juni 21 kl. 08:28

Slåsskamp med planker i Bergen

Politiet har fått melding om at fire-fem personer skal ha gått løs på hverandre med planker i Bergen Sentrum. En person blør fra et kutt i hodet. Politiet leter etter andre som har vært involvert, skriver Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 05 juni 21 kl. 03:32

Mann anmeldt for kroppskrenkelse

En person skal ha blitt slått ned i Stavanger Sentrum natt til lørdag. Politiet var rask på plass og i kontakt med de involverte mennene som er i 20-årene. De avga ulike forklaringer.

NRK - 03 juni 21 kl. 22:04

Mann jaktet på duer i Porsgrunn

En mann i 60-årene ble torsdag kveld observert i Porsgrunn Sentrum med et luftgevær. Politiet ble tilkalt, og mannen forklarte at han jaktet på duer. Våpenet ble beslaglagt, og mannen ble anmeldt..

NRK - 11 mai 21 kl. 14:36

Væpnet aksjon i Tromsø Sentrum

En person ble innbrakt i en væpnet aksjon i Tromsø Sentrum, ifølge Nordlys. Tre unge menn skal ha vært involvert i hendelsen..

Dagbladet - 30 mai 21 kl. 20:38

Det norske ekteparet i Spielberg-film

Først ble Oslo-avtalen med ekteparet Mona Juul og Terje Rød-Larsen i Sentrum et Tony-vinnende skuespill i New York. Nå kommer filmen produsert av Steven Spielberg..

NRK - 30 mai 21 kl. 02:56

Protester i Polen og Ukraina

Med gamle hviterussiske flagg demonsterte hundrevis av mennesker i Sentrum av den polske hovedstaden og i Kiev i Ukraina i solidaritet med opposisjonen i Hviterussand. Demonstrantene krevde at regimekritikeren Roman Protasevitsj blir løslatt..

NRK - 29 mai 21 kl. 00:51

700 samlet i park i Bergen

Politiet i Bergen anslår at det er samlet 700–800 personer i Nygårdsparken i Sentrum. Politiet melder at det har kommet en jevn strøm med klager på høy musikk og støy, samt meldinger om slåssing og fyll. Politiet beskriver stemningen i parken som den rene «festivalstemningen» og skriver at det er vanskelig å få oversikt over situasjonen.

NRK - 29 mai 21 kl. 00:51

700–800 samlet i park i Bergen

Politiet i Bergen anslår at det er samlet 700–800 personer i Nygårdsparken i Sentrum. Politiet melder at det har kommet en jevn strøm med klager på høy musikk og støy, samt meldinger om slåssing og fyll. Politiet beskriver stemningen i parken som den rene «festivalstemningen» og skriver at det er vanskelig å få oversikt over situasjonen.

Aftenposten - 08 mai 21 kl. 12:24

Store politistyrker i Oslo Sentrum før demonstrasjon - forberedt på bråk

Flere gater i Oslo Sentrum er stengt av før en politisk markering lørdag ettermiddag..

Aftenposten - 08 mai 21 kl. 12:24

Store politistyrker i Oslo Sentrum under demonstrasjon - forberedt på bråk

Flere gater i Oslo Sentrum er stengt av under en politisk markering lørdag ettermiddag..

NRK - 24 mai 21 kl. 13:35

Ein kritisk skadd i Bergen

To motorsyklistar og ein bil har kollidert på riksveg 555 vest for Bergen Sentrum. Ein av motorsykkelførarane skal vere kritisk skadd. Den andre er truleg lettar skadd, opplyser Vest politidistrikt..

NRK - 23 mai 21 kl. 11:33

Ingen nye tilfelle i Bodø og Tromsø

Verken Tromsø eller Bodø har registrert nye tilfelle av covid-19 det siste døgnet, opplyser kommunane søndag. Det var 383 som testa seg i Tromsø laurdag, og det var til tider kø utanfor teststasjonane i Sentrum av byen, der kapasiteten var styrka i pinsehelga..

NRK - 23 mai 21 kl. 10:42

Person funnet død i vannet

En person ble søndag formiddag funnet drivende i Mandalselva, like ved Mandal Sentrum. Kjønn og alder er ikke offentliggjort. – Vi jobber på stedet og er veldig tidlige i oppdraget.

NRK - 23 mai 21 kl. 08:12

Mann arrestert etter vald i Oslo

Ein mann er køyrd til sjukehus med stikkskadar etter ei valdshending i Oslo Sentrum søndag morgon. Det er ikkje kjent kor store skadane er. Politiet har arrestert ein mann for hendinga, og jobbar no med å sikre seg spor og avhøyre vitne..

Aftenposten - 02 mai 21 kl. 07:31

Mann knivstukket i Oslo Sentrum

En mann ble knivstukket i Osterhaus gate i Oslo Sentrum søndag morgen. En annen mann er anholdt..

NRK - 02 mai 21 kl. 07:30

Mann knivstukket i Oslo Sentrum

En mann er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket i Osterhaus' gate i Oslo Sentrum søndag morgen. En annen mann er anholdt. – Et vitne observerte en person som lå på gata og ropte om hjelp.

Aftenposten - 02 mai 21 kl. 07:31

Mann knivstukket i Oslo Sentrum. Politijakt på mistenkt.

En mann ble knivstukket i Osterhaus gate i Oslo Sentrum søndag morgen..

Aftenposten - 02 mai 21 kl. 07:31

Mann alvorlig skadet etter knivstikking i Oslo Sentrum. Politijakt på mistenkt.

En mann i 40-årene ble knivstukket i Osterhaus gate i Oslo Sentrum søndag morgen..

VG - 21 mai 21 kl. 21:56

Smitteeksplosjon i Kristiansand: Nå får kommunen kritikk etter heftig fyrverkerishow

KRISTIANSAND (VG) De tre siste dagene er det registrert 182 nye smittede i Kristiansand, av dem er 105 russ. Nå får kommunen flengende kritikk for å ha holdt et heftig fyrverkerishow, som trakk store folkemengder til Sentrum..

VG - 21 mai 21 kl. 21:56

Smitteeksplosjon i Kristiansand: Kommunen kritiserer for fyrverkerishow

KRISTIANSAND (VG) De tre siste dagene er det registrert 182 nye smittede i Kristiansand, 105 av dem russ. Nå får kommunen flengende kritikk for å ha holdt et heftig fyrverkerishow, som trakk store folkemengder til Sentrum..

VG - 21 mai 21 kl. 21:56

Smitteeksplosjon i Kristiansand: Kommunen kritiseres for fyrverkerishow

KRISTIANSAND (VG) De tre siste dagene er det registrert 182 nye smittede i Kristiansand, 105 av dem russ. Nå får kommunen flengende kritikk for å ha holdt et heftig fyrverkerishow, som trakk store folkemengder til Sentrum..

NRK - 21 mai 21 kl. 21:48

Mann pågrepet etter knivtrusler

En mann i 20-årene ble fredag kveld pågrepet i Grue Sentrum etter å ha truet flere tilfeldig forbipasserende med kniv. Ingen kom til skade og mannen ble raskt pågrepet i nærheten av Gruehallen. Politiet gjør avhør av vitner..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt