Senteret

Tuesday, 16 July, 15:11

Nyheter om Senteret

NRK - 28 jun 24 kl. 08:02

Ikkje lenger fare for tsunamibølger etter jordskjelv i Peru

Et jordskjelv med styrke 7,2 er registrert rett utenfor kysten av Peru, ifølge jordskjelvSenteret USGS. Det ble tidligere meldt om fare for tsunamibølger opp til 3 meter. Varselet er nå trukket tilbake, melder det amerikanske tsunamivarsel-Senteret.

NRK - 17 jun 24 kl. 17:20

Stoltenberg: 20 Nato-land oppfyller 2-prosentmålet

20 av Nato-alliansens 31 medlemsland bruker 2 prosent av sitt bruttonasjonalprodukt (BNP) på forsvar, sa Natos generalsekretær Jens Stoltenberg mandag ettermiddag. Stoltenberg talte på Wilson-Senteret i Washington i forkant av møtet sitt med USAs president Joe Biden. Det har lenge vært et mål at Nato-landene skal nå det såkalte 2-prosentmålet.

NRK - 10 jun 24 kl. 16:53

Slåsskamp på kjøpesenter

Politiet er på vei til Kilden kjøpesenter i Hillevåg etter melding om en slåsskamp inne på selve Senteret..

NRK - 10 jun 24 kl. 16:53

Person slått i hodet på kjøpesenter

Politiet er på vei til Kilden kjøpesenter i Hillevåg etter melding om en slåsskamp inne på selve Senteret. En person er blitt slått i hodet. Det er en mann som har blitt angrepet av to menn og en dame.

NRK - 07 jun 24 kl. 08:16

Anker varetektsfengsling av ranssiktet 16-åring

En 16-åring ble denne uken pågrepet og siktet for flere ran i Oslo og er ilagt to ukers varetektsfengsel. Guttens forsvarer har anket varetektsfengslingen. – Barn har særlige rettigheter og er spesielt vernet mot å bli fengslet.

Dagbladet - 01 apr 24 kl. 15:48

Stenger kjøpesenter: - Sterk kjemikalielukt

Politiet har fått inn en melding om sterk kjemikalielukt inne på Amfi Madla Senteret i Stavanger. Senteret stenges ut dagen..

NRK - 13 maj 24 kl. 12:31

Avsluttar undersøkingar av Tonje Brenna

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomitè har avslutta undersøkingane av habilitetssaka knytta til arbeids- og inkluderingsminister Tonje Brenna (Ap). Det seier medlem i komiteèn Lan Marie Berg (MDG) til Altinget. Brennas habilitetssak handlar blant anna om ho var inhabil i statsbudsjettet for 2022 og 2023 i spørsmål om løyvingar til eit skoleprosjekt, som er eit samarbeid mellom WergelandSenteret, 22.

NRK - 06 maj 24 kl. 15:03

UiT får 30 mill. til nytt forskningssenter

Universitetet i Tromsø, UiT Norges arktiske universitet, har fått 30 millioner kroner fra Forskningsrådet til et nytt forskningssenter. Det skal fremme god livskvalitet og styrke trivsel, myndiggjøring og tilhørighet for utsatte barn og unge i nord, opplsyser UiT i en pressemelding. Senteret Arctic Research Centre for Children and Youth at Risk skal etableres og ledes av Institutt for barnevern og sosialt arbeid på HSL-fakultetet.

NRK - 19 mar 24 kl. 20:57

Bergen storsenter stengt etter mistanke om flere påsatte branner

Klokken 20.50 fikk politiet melding om at det hadde vært en brann inne på Bergen storsenter. – Brannvesenet rykket først ut.

NRK - 25 apr 24 kl. 12:10

FN: Antallet omkomne migranter etter båtforlis utenfor Djibouti øker til 24

Havariet er den andre ulykken med store tapstall på to uker. De forulykkede båtene fraktet migranter som returnerte fra Jemen via den såkalte østlige migrasjonsruten mellom Afrika og den arabiske halvøya. Minst 24 omkom i det siste forliset, og 20 personer er fortsatt savnet.

NRK - 24 apr 24 kl. 10:33

Forsvarstopp vil ha Nato-luftsenter i Norge

Forsvarsalliansen Nato vil etablere et luftsenter for å overvåke luftrommet i nordområdene. Det er et såkalt «Combined Air Operations Centre (CAOC)» som skal etableres for å støtte Natos kommandosenter i Norfolk, USA. Sjef for Luftforsvaret, Rolf Folland, mener det er naturlig at Senteret kan blir liggende i Norge på grunn av geografi.

NRK - 23 apr 24 kl. 09:59

Tiltalt for vold på omsorgssenter: I dag begynner rettssaken

I dag starter rettssaken mot en tidligere ansatt ved et omsorgssenter i Grimstad. Mannen er tiltalt for å ha utøvd vold mot to tjenestemottakere på Senteret. Saken ble anmeldt både av Grimstad kommune og de fornærmedes verger.

Aftenposten - 21 apr 24 kl. 08:19

Filosofen beskrives som Elon Musks favoritt. Nå er Senteret stengt av eliteuniversitetet.

Den svenske filosofen beskrives som Elon Musks favoritt. Nå er Nick Boströms senter stengt av eliteuniversitetet..

NRK - 15 apr 24 kl. 16:43

Green Mountain endrer planene for datasenter på Kalberg

Green Mountain endrer planene for datatSenteret på Kalberg, skriver Stavanger Aftenblad. Det blir ikke noe datasenter på Kalberg i Time med det første. Datasenter-selskapet Green Mountain har valgt å ikke gjennomføre sitt planlagte datasenter etter å ha søkt om dispensasjon for å starte prosjektet tidlig.

NRK - 13 apr 24 kl. 09:04

Mulig terror i Sydney

Politiet undersøker om angrepet på et kjøpesenter i Sydney er terror, skriver The Sydney Morning Herald. Vitner forteller at folk løp for livet og at en mann med kniv skal ha løpt etter dem. Folk har gjemt seg i butikker som klarte å stenge.

NRK - 13 apr 24 kl. 08:40

Kjøpesenter i Sydney evakuert etter knivstikking

Et kjøpesenter i Sydney er evakuert etter en knivstikking, melder australske ABC. Det skal være flere skadde på Senteret Westfield Bondi Junction som ligger like ved den den populære stranden Bondi Beach..

NRK - 12 apr 24 kl. 04:49

Medier: Argentinsk domstol gir Iran skylda for attentat mot jødiske mål på 90-tallet

Iran beordret det dødelige attentatet mot Israels ambassade i Buenos Aires i 1992 og angrepet mot Amia-Senteret i samme by i 1994, mener en argentinsk domstol. Det melder lokale medier. I kjennelsen pekes også islamistbevegelsen Hizbollah på som delaktig i angrepene, og Iran beskrives som en «terrorstat».

NRK - 11 apr 24 kl. 03:23

Mer enn 80 prosent av ukrainerne tror fortsatt på krigsseier

Til tross for manglende framgang på slagmarken tror mer enn 80 prosent av ukrainerne på en seier i krigen mot Russland, viser en måling. 59,5 prosent av de spurte sa at de uten forbehold har tro på en seier i krigen, går det fram i målingen fra den ukrainske tankesmia Razumkov-Senteret. Ytterligere 23,4 prosent ga svar som heller mot ja, mens kun 11 prosent sa klart nei eller helte mot å si nei.

NRK - 05 apr 24 kl. 09:51

Anbefaler å lukke vinduer

Det brenner i et kjøretøy like ved Alti-Senteret i Harstad. Politiet anbefaler folk å holde seg borte fra området samt lukke vinduer og avstenge ventilasjon inntil videre. Det er ikke fare for spredning, opplyser operasjonsleder i Troms politidistrikt til NRK..

NRK - 04 apr 24 kl. 11:45

– Skaper stor utrygghet

​​​​​​Mange i Arendal føler seg utrygge etter at en kvinne ble funnet død på Boots apotek tirsdag. Anne Lone Furuheim-Johansen jobber på T5 aktivitetssenter i sentrum, som er et møtested for folk med rusutfordringer. – Det skaper en stor utrygghet for våre brukere.

NRK - 03 apr 24 kl. 04:56

Kraftigste jordksjelv i Taiwan på 25 år

Jordskjelvet i Stillehavet natt til onsdag norsk tid skal ha vært det verste i Taiwan på 25 år. Sjelvet skal ha hatt en styrke på opp mot 7,7. – Skjelvet gikk veldig nærme land og det var veldig grunt.

NRK - 03 apr 24 kl. 04:56

Kraftigste jordksjelv på Taiwan på 25 år

Jordskjelvet i Stillehavet natt til onsdag norsk tid skal ha vært det verste på Taiwan på 25 år. Sjelvet skal ha hatt en styrke på opp mot 7,7. – Skjelvet gikk veldig nærme land og det var veldig grunt.

NRK - 03 apr 24 kl. 04:56

Kraftigste jordskjelv på Taiwan på 25 år

Jordskjelvet i Stillehavet natt til onsdag norsk tid skal ha vært det verste på Taiwan på 25 år. Skjelvet skal ha hatt en styrke på opp mot 7,7. – Skjelvet gikk veldig nærme land og det var veldig grunt.

Dagbladet - 01 apr 24 kl. 15:48

Evakuerer kjøpesenter: - Sterk kjemikalielukt

Politiet har fått inn en melding om sterk kjemikalielukt inne på Amfi Madla Senteret i Stavanger..

VG - 01 apr 24 kl. 15:51

70–80 personer evakuert fra kjøpesenter

Politiet i Sør-Vest har fått melding om sterk kjemikalielukt. Lukten er såpass sterk at butikkene på Senteret stenger ut dagen..

Dagbladet - 01 apr 24 kl. 15:48

Stengte kjøpesenter: - Sterk kjemikalielukt

Politiet har fått inn en melding om sterk kjemikalielukt inne på Amfi Madla Senteret i Stavanger..

NRK - 28 mar 24 kl. 07:30

Nordmenn hamstrer egg i Sverige

Mangelen på egg i norske butikker har ført til at nordmenn hamstrer egg også i butikkene rett over svenskegrensen. Allerede på tirsdag gikk Maxi-Mat på Nordby-Senteret ved Svinesund tomt for egg, skriver Nettavisen. Hos Nordby Supermarket på samme senter måtte man samme dag innføre begrensning på hvor mange egg man kunne handle inn, maks tre 20-pakninger per husstand.

NRK - 07 feb 24 kl. 12:30

Google skal bygge enormt datasenter i Skien

Selskapet Google har bestemt seg for å bygge det som kan bli et av verdens største datasentre i Skien. – I dag er det en stor dag. Det er en stor dag for oss i Google.

NRK - 19 mar 24 kl. 21:26

BT: Mistanke om påsatte branner på Bergen Storsenter

Vest politidistrikt meldte tidligere tirsdag kveld om at en brann inne på Bergen Storsenter var blitt slukket. Nå sier politiet til Bergens Tidende at de mistenker at brannen var påsatt. Senteret er stengt.

NRK - 19 mar 24 kl. 21:26

Mistanke om påsatte branner på Bergen Storsenter

Vest politidistrikt meldte tidligere tirsdag kveld om at en brann inne på Bergen Storsenter var blitt slukket. Så oppdaget brannmannskapet at det brant i et søppelspann. – Mens vi jobbet på stedet oppstod det enda en brann, i et bosspann utenfor Senteret, sier operasjonsleder hos politiet, Dag Erik Johannessen, til NRK.

NRK - 19 mar 24 kl. 20:57

Slukket brann inne på Bergen Storsenter

Vest politidistrikt skriver at de har fått melding om at det har brent inne på Bergen Storsenter. Brannen skal være slukket, men det er en del røyk inne, skriver de. Nødetatene er på vei til Senteret..

NRK - 19 mar 24 kl. 20:57

Sløkte brann inne på Bergen Storsenter

Vest politidistrikt skriv at dei har fått melding om at det har vore ein brann inne på Bergen Storsenter. Brannen skal vera sløkt, men det er ein del røyk inne, skriv dei. Naudetatene er på veg til Senteret..

NRK - 25 jan 24 kl. 16:06

FN: Israel har gitt tusener av palestinere ordre om å forlate tilfluktssted som ble beskutt onsdag

Israel har gitt tusenvis av palestinere ordre om å forlate et FN-beskyttet tilfluktssenter i Khan Younis, dagen etter at Israel skjøt mot Senteret. Minst tolv personer ble drept og 75 såret da det tydelig merkede FN-bygget ble beskutt fra to israelske stridsvogner, ifølge FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktninger (UNRWA). Torsdag opplyser en talskvinne for UNRWA at de fordrevne palestinerne som oppholder seg i Senteret, har fått frist på seg til å forlate stedet innen klokka 17 fredag.

NRK - 29 feb 24 kl. 00:33

Politiet ber pårørende om å ta kontakt

Politiet har opprettet et pårørendenummer hvor pårørende bes ta kontakt: 990 97 989. Politiet har i samarbeid med Equinor opprettet et pårørendesenter på Scandic Kokstad. Politiet vil være til stede med personell på Senteret.

Klartale - 08 feb 24 kl. 15:02

Åpner nytt telt for flyktninger

Det nasjonale ankomst-Senteret for flyktninger ligger på Råde. Der skal Utlendingsdirektoratet (UDI) åpne et nytt telt. Teltet er på 450 kvadratmeter.

NRK - 31 jan 24 kl. 20:14

Ville ligge i telt for å skaffe dyr vin – ble vist bort

En mann som lå i telt utenfor kjøpeSenteret City Nord i Bodø har blitt bedt om å pakke sakene sine og dra hjem. Det var Avisa Nordland som først skrev om den motiverte vinelskeren. Nå er han altså vist bort.

NRK - 31 jan 24 kl. 20:14

Ville ligge i telt for å skaffe dyr vin i ekstremværet

En mann som lå i telt utenfor kjøpeSenteret City Nord i Bodø har blitt bedt om å pakke sakene sine og dra hjem. Det var Avisa Nordland som først skrev om den motiverte vinelskeren. Nå har han og noen andre likesinnede pakket sammen og dratt hjem.

NRK - 27 jan 24 kl. 20:49

Vinterlig hetebølge i Spania

Uvanlig høye temperaturer for årstiden preger deler av Spania. Mange tok lørdag turen til stranda. I mange kystnære områder var det nesten sommerstemning i helgen.

Klartale - 08 maj 23 kl. 08:49

Drept da bil kjørte inn i folkemengde med migranter

Folk sto og ventet på en bussholdeplass utenfor Senteret for migranter. Det ligger i Brownsville i Texas. Da braste plutselig en bil inn blant dem.

NRK - 04 jan 24 kl. 08:16

Latvisk rederi krevde fem milliarder fra Norge – tapte i nok en domstol

Norge vant saken i den internasjonale voldgiftsdomstolen der et latvisk rederi har krevd fem milliarder kroner fordi de nektes snøkrabbefiske ved Svalbard. I dommen, som falt rett før juleferien, får Norge fullt medhold i voldgiftsdomstolen Det internasjonale Senteret for løsning av investeringstvister (ICSID), skriver Rett24. I saken har det latviske rederiet Sia North Star krevd rundt fem milliarder kroner av Norge.

NRK - 08 dec 23 kl. 15:46

Banksy-utstilling til Oslo

I februar kommer Banksy-utstillingen «The Mystery of Banksy – A Genius Mind» til Økern-Senteret i Oslo. Utstillingen åpner 23. februar og vil vise fram nærmere 150 reproduksjoner av gatekunstnerens verker.

NRK - 02 dec 23 kl. 22:48

USA ber Israel skjerme sivile

USAs forsvarsminister Lloyd Austin sier Israel må skjerme sivile om de skal vinne en bykrig mot Hamas. I en tale på Reagan-Senteret i California lørdag sa Austin at han lærte mye om krigføring i byer da han kjempet mot IS i Irak. Han sa at IS, som Hamas, var en integrert del av byene de hadde kontroll på, og at den internasjonale koalisjonen mot IS anstrengte seg hardt for å verne sivile og opprette humanitære korridorer.

NRK - 16 nov 23 kl. 08:34

Tyskland: Stor politioperasjon mot pro-Hizbollahgruppe

Det pågår en storstilt politiaksjon mot islamistiske organisjoner i flere tyske stater, melder Reuters. Innenriksdepartementet i Tyskland har sagt at de gjennomsøker gjenstander knyttet til det islamske Senteret i Hamburg, som er mistenkt for å støtte den militante gruppen Hizbollah, ifølge Deutsche Welle. Det islamske sentrum av Hamburg er mistenkt for å ha «handlet mot konstitusjonell orden og støtte den militante gruppen Hizbollah», sa departementet..

NRK - 13 nov 23 kl. 18:23

Romania åpner treningssenter for F-16-flygere

Et Nato-støttet treningssenter for F-16-flygere har åpnet i Romania. Senteret skal lære opp jagerflygere fra alle Nato-land og partnere, inkludert Ukraina. Treningsanlegget ligger ved en flybase i Fetesti i det sørøstlige Romania, og skal forbedre Natos evne til å møte de komplekse utfordringene i Øst-Europa og Svartehavsregionen, ifølge Romanias forsvarsdepartement.

NRK - 01 nov 23 kl. 14:20

Legionella påvist på sykehuset i Moss

Legionella er påvist flere ulike steder på sykehuset i Moss. Bakterien er også påvist på det distriktspsykiatriske Senteret (DPS) i byen. Sykehuset mistenker ikke at noen pasienter er smittet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com