Sarah

Wednesday, 07 June, 06:33

Nyheter om Sarah

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 30 minutter siden

Sarah (34) ble sykmeldt av stress: – Jeg burde sett signalene tidligere

Halvparten av norske arbeidstagere har opplevd psykiske plager som går utover evnen til å jobbe..

E24 - 30 minutter siden

Sarah (34) ble sykmeldt av stress: – Jeg burde sett signalene tidligere

Halvparten av norske arbeidstagere har opplevd psykiske plager som går utover evnen til å jobbe. Ledere kan hjelpe, men det er også mye du kan gjøre selv..

NRK - 30 maj 23 kl. 07:53

Succession-stjerne har blitt mamma

Skuespilleren Sarah Snook som har en av hovedrollene i HBO-serien Succession har blitt mor. Det avslører Snook i et innlegg på Instagram. Skuespilleren annonserte graviditeten i forbindelse med premieren på den avsluttende sesongen av TV-serien i mars i år.

Dagbladet - 29 maj 23 kl. 14:10

Reaksjonene hagler

Veganske Sarah skrev brev til naboen, og ba ham om å slutte å steke kjøtt med vinduene åpne. Nå skaper brevet furore..

Klartale - 17 maj 23 kl. 09:50

Se barna feire 17. mai

Endelig er dagen her. Dagen hvor vi skal feire Norges nasjonaldag, 17. mai.

Klartale - 15 maj 23 kl. 16:30

Slik blir feiringen i de store byene

– Planleggingen går veldig bra. Vi har 110 skoler som skal gå i toget, før det blir festkonsert med flere unge talenter og Emilie Hollow på festningen.Det sier Sarah Safavifard til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 10 feb 23 kl. 13:03

Sarah Louise Rung slutter som svømmer

Sarah Louise Rung slutter som svømmer, sier hun fredag. Ingen norske svømmere har vunnet mer enn henne. Rung har vunnet 53 medaljer i internasjonale konkurranser i para-idrett.

Klartale - 27 mar 23 kl. 16:30

Tips til en skrekkelig påske

Her får du ti gode tips til skumle bøker du kan lese i påsken. «Den lille fremmede» av Sarah WatersSpøkelser hører til i store, britiske herskapshus. Sarah Waters tar oss med til et slikt miljø.

VG - 21 mar 23 kl. 09:31

«Succession»-stjernen Sarah Snook overrasket: Viste babymage

Skuespiller Sarah Snook (35) venter sitt første barn..

NRK - 03 mar 23 kl. 15:41

Nye masseoppsigelser på Ullevål

Konfliktene ved hjerteavdelingen på Ullevål sykehus har nå spredd seg til naboavdelingen på sykehuset. Halvparten av sykepleierne kan forsvinne. – De har også sett situasjonen som kollegaene på thorax-avdelingen har vært gjennom, og er rett og slett utrygge, sier tillitsvalgt Sarah Scott Henriksen ved den såkalte stepdown-avdelingen på Ullevål.

Aftenposten - 16 apr 23 kl. 22:31

– Om jeg har noen triks for å påføre leserne gåsehud? Å påføre meg det selv aller først.

Lyriker Sarah Zahid blir følsom når hun skriver. Og det er hele poenget..

Dagbladet - 01 mar 23 kl. 04:16

Kattebitt kostet Sarah 600 000 kroner

Australske Sarah sprengte reisebudsjettet sitt da hun ble bitt av en katt på ferie..

VG - 03 apr 23 kl. 19:34

Snøhule kollapset: Måtte grave ut kjæresten

Etter å ha gravd i tre dager var Natalia (24) og Sarah (20) klare for å overnatte ute i en snøhule, så falt alt sammen og begravede dem..

VG - 03 apr 23 kl. 19:34

Snøhule kollapset: Måtte grave ut kjæresten

Etter å ha gravd i tre dager var Natalia (24) og Sarah (20) klare for å overnatte ute i en snøhule, så falt alt sammen og begravede dem..

NRK - 02 apr 23 kl. 02:07

Minst 21 døde etter tornado rammet USA

Minst 21 personer mistet livet etter at flere tornadoer rammet delstater i Midtvesten og nord i sørstatene. Sju av dødsfallene var i delstaten Tennessee, ifølge myndighetene. Mange mennesker har også blitt skadd som følge av uværet.

NRK - 02 apr 23 kl. 02:07

Minst 22 døde etter tornado rammet USA

Minst 22 personer mistet livet etter at flere tornadoer rammet delstater i Midtvesten og nord i sørstatene. Sju av dødsfallene var i delstaten Tennessee, ifølge myndighetene. Mange mennesker har også blitt skadd som følge av uværet.

NRK - 01 apr 23 kl. 04:55

Minst tre døde etter tornado

I USA er det meldt om tre omkomne etter tornadoer og ekstremvær flere steder i Midtvesten og sørstatene fredag. I byen Wynne nordøst i Arkansas er det meldt om to dødsfall. Også i delstatshovedstaden Little Rock døde en person og drøyt tjue ble skadd.

NRK - 01 apr 23 kl. 02:29

Har erklært unntakstilstand i Arkansas

I USA er det erklært krisetilstand etter at en kraftig tornado fredag rammet sentralt i delstaten Arkansas. Ifølge en lokal TV-stasjon ble 600 personer skadd da tornadoen traff Little Rock. Guvernør Sarah Huckabee Sanders sier tornadoen har gjort betydelig skade.

NRK - 21 mar 23 kl. 02:09

Rapport: London-politiet er rasistisk og homofobisk

London-politiet er rasistisk, sexistisk og ute av stand til å kontrollere seg selv, ifølge en granskingsrapport. Gjennomgangen ble bestilt av daværende sjef for Metropolitan Police, Cressida Dick, i 2021, etter at en politibetjent ble dømt til fengsel på livstid for å ha voldtatt og drept Sarah Everard i en sak som rystet landet. – Det finnes institusjonell rasisme, sexisme og homofobi på innsiden av organisasjonen når det gjelder hvordan betjenter og ansatte behandles, og utenfor organisasjonen når det gjelder hvordan lokalsamfunnene kontrolleres, står det i rapporten.

Klartale - 13 mar 23 kl. 08:37

Disse filmene vant Oscar

Filmprisen Oscar ble delt ut på søndag. Dette er det 95. året prisen blir delt ut.

Klartale - 05 dec 22 kl. 15:54

Tips for en stressfri førjulstid

Med desember kommer førjulstid. For mange betyr det stress, skriver Opplysnings-kontoret for brød og korn i en pressemelding.Torunn Nordbø er daglig leder i Opplysnings-kontoret.

VG - 11 jan 23 kl. 22:59

Sarah Jessica Parker lovpriser boken Lover av Hanne Ørstavik

Tirsdag kveld publiserte Sarah Jessica Parker et bilde på Instagram av en bok skrevet av norske Hanne Ørstavik: – Det er veldig, veldig hyggelig, sier den forfjamsede forfatteren..

Klartale - 24 feb 23 kl. 15:15

Kunstig intelligens tar verden med storm

Kunstig intelligens er blitt en del av vår hverdag. Det fører til at store teknologi-selskap satser stort på det.Klar Tale har tidligere laget en sak om kunstig intelligens.

NRK - 14 feb 23 kl. 18:43

Æresbevisning til Johaug og Sundby – opptatt i idrettens Hall of Fame

Therese Johaug, Martin Johnsrud Sundby, Gunn-Rita Dahle Flesjå, Kjetil Jansrud, Olav Lundanes, Sarah Louise Rung og Maiken Caspersen Falla fikk mandag plass i norsk idretts Hall of Fame. Norske Idrettsleder-Veteraner står bak Æresgalleriet..

Aftenposten - 10 feb 23 kl. 10:38

Norges gullgrossist legger opp: – Det er vemodig

Norsk paraidretts fremste gullgrossist i «moderne tid», Sarah Louise Rung (33), har bestemt seg for å ta turen opp av….

VG - 10 feb 23 kl. 10:38

Norges gullgrossist legger opp: – Det er vemodig

Norsk paraidretts fremste gullgrossist i «moderne tid», Sarah Louise Rung (33), har bestemt seg for å ta turen opp av vannet og henge badedrakten til tørk..

NRK - 01 feb 23 kl. 02:16

Kontroversiell Oscar-nominasjon blir stående etter gransking

En overraskende Oscar-nominasjon til skuespilleren Andrea Riseborough utløste en gransking av om Oscar-akademiets regler mot lobbyvirksomhet ble brutt. Mens Riseboroughs rolle i filmen «To Leslie» har blitt hyllet av kritikere, har filmen bare tjent inn rundt 27.000 dollar på amerikanske kinoer.

NRK - 10 jan 23 kl. 13:19

Frivillige på Lesvos stilles for retten

Tirsdag startet rettssaken på Lesvos mot i24 hjelpearbeidere og frivillige som anklages for menneskesmugling, etter at de hjalp asylsøkere ved den greske øya Lesvos. Blant de tiltalte er den syriske menneskerettsforkjemperen Sarah Mardini, som selv er flyktning. Hun og søsteren Yusra Mardini er også kjemt som konkurransesvømmere, og historien deres er blitt til en film på Netflix.

NRK - 24 nov 22 kl. 02:47

NBC: Sarah Palin tapte for demokrat i kongressvalg i Alaska

Demokraten Mary Peltola har slått tidligere visepresidentkandidat Sarah Palin i valget til Alaskas eneste sete i Kongressen, melder NBC News. Peltola vant spesialvalget til setet i september, etter at republikaneren Don Young døde i embetet i mars, men måtte stille på nytt i mellomvalget i november. Det har tatt lang tid å utrope vinnere i valgene i Alaska på grunn av delstatens valgsystem, der velgerne rangerer alle kandidatene etter hvem de foretrekker, skriver kanalen.

Aftenposten - 20 nov 22 kl. 07:06

Sarah er gravid, men vil ikke til lege. For papirløse kan svangerskapet være ekstra farlig.

Sarah holder hendene beskyttende foran sin runde mage. Hun er seks måneder på vei med en liten jente..

NRK - 18 nov 22 kl. 19:19

Danmark til finalen i håndball-EM

Danmark er klar for finalen i håndball-EM. Det er første gang siden 2004. Danmark og Montenegro fulgte hverandre tett de første minuttene av kampen, før montenegrinerne tar en 3–6 ledelse.

NRK - 18 nov 22 kl. 19:19

Danmark til finalen i håndball-EM for første gang på 18 år

Danmark er klar for finalen i håndball-EM. Det er første gang siden 2004. – Det er helt surrealistisk.

NRK - 04 jan 23 kl. 02:08

Vil oppkalle gate etter Shabana Rehman

Flere samfunnsaktører ønsker å oppkalle en gate eller plass i Oslo etter nylig avdøde Shabana Rehman. Kulturbyråden i Oslo er positiv. – Det er viktig at hun blir hedret i offentligheten, med gatenavn, minnesmerke eller begge deler, slik at vi kan lære bort Shabana Rehmans historie til framtidige generasjoner, sier Sarah Gaulin, lokalpolitiker for Arbeiderpartiet i bydel Søndre Nordstrand, til Dagsavisen..

Dagbladet - 11 nov 22 kl. 13:49

Sarah (23) truet etter sex-avsløring

Vaktene fikk bakoversveis da de sjekket innholdet i Sarah Buttons veske..

VG - 19 dec 22 kl. 09:51

Overhørte samtaler på bussen - skrev bok til østkantungdom

Sarah Zahid er 26 år og har allerede skrevet sin andre bok. Hun håper den vil gjøre unge på Oslos østkant stolte av hvem de er..

NRK - 09 nov 22 kl. 05:11

Trumps pressetalskvinne blir guvernør i Arkansas

Sarah Sanders er den nye guvernøren i Arkansas. Donald Trumps tidligere talsperson er den første kvinnen som har det vervet. Sanders ble svært profilert som pressetalsperson i daværende president Donald Trumps administrasjon.

Aftenposten - 08 nov 22 kl. 18:06

Tar over landets største forlag: – Får ikke en TV-dame med kommersielt tunnelsyn

Hun har styrt nedbemanning, #metoo og digitale endringer i TV 2. Nå blir Sarah C.J.

VG - 08 nov 22 kl. 14:12

TV 2-sjef slutter – blir forlagssjef

Sarah Willand – en av toppsjefen i TV 2 – slutter for å bli administrerende direktør i Cappelen Damm..

VG - 08 nov 22 kl. 14:12

TV 2-sjef slutter – blir forlagssjef

Sarah C. J. Willand (45) – en av toppsjefene i TV 2 – slutter for å ta over som administrerende direktør i Norges største forlag, Cappelen Damm..

VG - 08 nov 22 kl. 14:12

TV 2-sjef slutter – blir toppsjef i Cappelen Damm

Sarah C. J. Willand (45) – en av toppsjefene i TV 2 – slutter for å ta over som administrerende direktør i Norges største forlag, Cappelen Damm..

Aftenposten - 06 nov 22 kl. 08:00

Multitalentet er tilbake med en nådeløs skildring av unge

I sin andre diktsamling gjør Sarah Zahid dårlige nyheter om til gode dikt..

VG - 20 sep 22 kl. 15:16

Nå er «Succession»-stjernen Sarah Snook på plass i Norge

Sarah Snook (34) fra HBO-serien «Succession» har ankommet Åndalsnes for å spille inn en ny sesong av den populære serien..

Aftenposten - 05 nov 22 kl. 14:00

Hun dømmer cupfinalen: – Tenker ikke på meg selv som forbilde

Sarah Zangeneh (30) dømmer cupfinalen lørdag. Om hun kan være et forbilde, er hun gjerne det..

VG - 05 nov 22 kl. 14:00

Hun dømmer cupfinalen: – Tenker ikke på meg selv som forbilde

Sarah Zangeneh (30) dømmer cupfinalen lørdag. Om hun kan være et forbilde, er hun gjerne det..

NRK - 02 nov 22 kl. 13:30

Krass kritikk mot britisk politi i ny rapport

En kultur med kvinnehat og seksuelt misbruk er utbredt i mange politistyrker i England og Wales, ifølge en rapport publisert onsdag. Tidligere politibetjent Wayne Couzens (49) ble i fjor dømt til å sone på livstid for å ha bortført, voldtatt og drept Sarah Everard (33) fra London. Politiet ble kritisert for å ha unnlatt å iverksette tiltak etter at Couzens skal ha kjørt bil uten bukser i 2015, og for å ha blottet seg for en kvinne i 2020.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com