Nuevo Leon

Saturday, 23 September, 19:06

Nyheter om Nuevo Leon

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 09 feb 23 kl. 11:52

14 mennesker funnet døde i lastebil i Mexico

Mexicanske myndigheter har funnet 14 døde mennesker i en veltet lastebil i en kanal nær grensen til USA. Det mistenkes at de er ofre for menneskesmugling. De døde menneskene ble funnet i utkanten av byen Monterrey i den mexicanske grensestaten Nuevo Leon tirsdag.

NRK - 17 maj 23 kl. 19:13

50 migranter bortført fra buss i Mexico

Rundt 50 migranter er kidnappet fra en rutebuss i Mexico, og nasjonalgarden er satt inn for å finne dem. Bortføringen fant sted i delstaten San Luis Potosi, mens bussen ble funnet lenger nord i delstaten Nuevo Leon, ifølge riksadvokatens kontor. To bussjåfører er også savnet.

NRK - 09 feb 23 kl. 03:16

14 lik funnet i nedsunket lastebil i Mexico

Likene etter 14 mennesker ble funnet i en lastebil som var nedsunket i en kanal i den nordlige grensestaten Nuevo Leon, opplyser mexicanske myndigheter. Det ble funnet fem guatemalanske pass på likene. Ifølge det regionale sivilforsvaret var det ti menn, tre kvinner og ett barn som ble funnet døde.

NRK - 16 jun 21 kl. 09:58

Tolv omkom i bussvelt i Mexico

Tolv personer omkom da en sykehusbuss veltet nordøst i Mexico tirsdag. Ti personer ble skadd. Bussen fraktet pasienter med kroniske sykdommer til behandling i delstaten Nuevo Leon, fra Matamoros ved grensa til USA..

NRK - 02 aug 17 kl. 20:07

Radioaktivt materiale stjålet

Mexicansk politi jakter på tyver som har stjålet radioaktivt materiale fra en forskningsinstitusjon i grensedelstaten Nuevo Leon..

NRK - 15 feb 16 kl. 07:14

Badstuer beslaglagt i fengsel

Myndighetene fant minikjøleskap, akvarier og flyttbare badstuer i det mexicanske fengslet der 49 fanger mistet livet i et opprør torsdag. Oppsynsmannen og bestyreren ved fengselet Topo Chico i Nuevo Leon er pågrepet og siktet for narkotikasmugling..

NRK - 11 feb 16 kl. 16:45

52 drept i fangeopprør i Mexico

52 mennesker er drept i et fangeopprør i Topo Chico-fengselet i Monterrey i Mexico, opplyser guvernøren i delstaten Nuevo Leon, ifølge Reuters. Opprøret brøt ut i natt lokal tid, og vitner skal ha hørt en rekke skudd inne fra fengselet..

NRK - 11 feb 16 kl. 13:55

Flere drept i fengselsopprør

Flere personer ble drept under et opprør i et fengsel i Nuevo Leon, nord i Mexico. Tallet på døde varierer, men lokale medier rapporterer om et sted mellom 30 og 50 drepte. Noen av fangene kan også ha rømt fra fengselet..

NRK - 22 jun 15 kl. 06:40

22 drept i Mexico i helgen

Meksicanske myndigheter fant søndag ytterligere fem lik i delstaten Nuevo Leon. Dermed er 22 mennesker drept på tre dager i det nordlige Mexico. Myndighetene knytter noen av drapene til oppgjør mellom rivaliserende narkobander..

NRK - 20 jun 15 kl. 00:12

Ti drept på utested i Mexico

Ti mennesker er drept etter at væpnede menn stormet inn på et utested nord i Mexico fredag og skjøt vilt rundt seg. Skytingen fant sted i en ølhall i en forstad av byen Monterrey, som er Mexicos tredje største by og hovedstad i delstaten Nuevo Leon..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com