Lutsk

Saturday, 02 December, 13:36

Nyheter om Lutsk

NRK - 15 aug 23 kl. 12:19

Svensk fabrikk i Ukraina truffet i russisk droneangrep

Tre ansatte ble drept da svenske SKFs fabrikk i Lutsk nordvest i Ukraina tirsdag morgen ble rammet av et russisk droneangrep, ifølge Göteborgs-Posten. Svenska Kullagerfabriken (SKF) er verdens største produsent av kulelagre og har rundt 1100 ansatte i Ukraina. De fleste av dem jobber ved fabrikken i Lutsk.

NRK - 09 jul 23 kl. 12:12

Zelenskyj og Duda på kirkebesøk i Ukraina

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj og hans polske kollega Andrzej Duda dukket opp sammen i en kirke i Ukraina søndag. Kirken der de befant seg, ligger i den vestukrainske byen Lutsk, ifølge landets kringkaster Suspilne. Besøket markerte årsdagen for massakrer på polakker utført av ukrainske nasjonalister under andre verdenskrig, en hendelse som har vært kilde til spenning mellom de allierte.

NRK - 11 mar 22 kl. 06:17

Ukraina: Eksplosjoner i to nye byer

Fredag morgen kom det meldinger om eksplosjoner i to byer i hver sin ende av Ukraina. Ingen av de to byene er tidligere blitt rammet av direkte angrep. Det dreier seg om eksplosjoner i Lutsk nordvest i landet, og innlandsbyen Dnipro som ligger ved elva Dnepr lenger øst i landet, melder BBC.

NRK - 11 mar 22 kl. 06:17

Ukraina: Eksplosjoner i flere nye byer

Fredag morgen kom det meldinger om eksplosjoner i to byer i hver sin ende av Ukraina. Ingen av de to byene er tidligere blitt rammet av direkte angrep. Like etterpå skriver det russiske nyhetsbyrået RIA at en tredje by vest i Ukraina har blitt angrepet.

NRK - 27 mar 22 kl. 23:08

Kraftige eksplosjoner hørt i flere Ukrainske byer

Kraftige eksplosjoner er hørt i Kyiv, Lutsk, Kharkiv og Zjytomyr under luftsirener sent søndag kveld, tvitrer nettavisen Kyiv Independent. Luftsirene gikk i nesten alle Ukrainas regioner. Eksplosjonene kan bety at russiske missiler traff mål, eller at de ble tatt ned av ukrainsk luftvern, skriver nettavisen..

NRK - 12 mar 22 kl. 15:20

Hevder russiske fly har slått til vest i landet

Russiske fly har angrepet mål vest i Ukraina, ifølge ukrainske myndigheter. Byene Lutsk og Ivano-Frankivsk skal ha blitt rammet. Minst seks bombefly av typen Tupolev Tu-95 skal ha brukt luft-til-bakke missiler mot byene.

VG - 11 mar 22 kl. 07:59

AFP: Sivile mål truffet i angrep

Det har vært flere eksplosjoner i byene Lutsk, Dnipro og Ivano-Frankivsk. Ingen av byene har tidligere vært under direkte angrep..

VG - 11 mar 22 kl. 07:59

AFP: Sivile mål truffet i russiske angrep

Det har vært flere eksplosjoner i byene Lutsk, Dnipro og Ivano-Frankivsk. Ingen av byene har tidligere vært under direkte angrep..

VG - 11 mar 22 kl. 07:59

Sivile mål truffet i russiske angrep

Det har vært flere eksplosjoner i byene Lutsk, Dnipro og Ivano-Frankivsk. Områdene ligger langt unna de russiske styrkenes hovedfronter..

NRK - 27 feb 22 kl. 06:48

Flyangrep mot to nye byer i Ukraina

BBC melder at flyalarmen gikk like etter klokka 6 lokal tid søndag morgen i to nye ukrainske byer: Rivne i vest og Lutsk i nordvest. Folk blir bedt om å gå til tilfluktsrommene..

P4 - 21 jul 20 kl. 20:54

Alle gislene løslatt i Ukraina

Alle de ti personene som ble holdt som gisler i en buss i byen Lutsk i Ukaina er nå løslatt, og gisseltakeren er arrestert av politiet. Tidligere i kveld ble det opplyst at den væpnede mannen hadde løslatt tre gisler. Mannen truet med å sprenge en bombe dersom han ikke fikk innfridd kravene sine..

P4 - 21 jul 20 kl. 19:58

Tre gisler slupper fri

Tre gisler har nå blitt slupept fri fra bussen som en væpnet mann har tatt kontroll over i byen Lutsk i Ukraina. Det melder politiet. Tidligere var det rapportert at mannen hadde tatt 20 gisler.

P4 - 21 jul 20 kl. 15:57

Ti gisler i Ukraina

Det skal være ti gisler på bussen som en væpnet mann har tatt kontroll over i byen Lutsk i Ukraina. Det melder politiet. Tidligere var det rapportert at mannen hadde tatt 20 gisler.

NRK - 21 jul 20 kl. 15:42

Antall buss-gisler nedjustert

Det er nå ti gisler om bord i bussen i Ukraina. En mann har barrikadert seg inne i en buss i byen Lutsk, vest i Ukraina. Mannen har fortalt at han har eksplosiver og våpen..

P4 - 21 jul 20 kl. 12:37

Uavklart i Ukraina

Gisslesituasjonen i Ukraina er fortsatt uavklart. En mann har tatt rundt 20 gisler på en buss i byen Lutsk, vest i landet. Det skal være avfyrt skudd og mannen har hevdet at han har eksplosiver.

NRK - 21 jul 20 kl. 11:32

Har identifisert gisseltakeren

Ifølge nyhetsbyrået AP har politiet identifisert gisseltakeren i Lutsk, og sier at han har uttrykt frustrasjon over «systemet i Ukraina» på sosiale medier. Ukrainske medier melder at skudd har blitt avfyrt, men det er uklart om noen har blitt skadet..

Dagbladet - 21 jul 20 kl. 11:21

Gisselsituasjon på buss i Ukraina

En væpnet mann har tatt omtrent 20 gisler på en buss i byen Lutsk nordvest i Ukraina, skriver nyhetsbyrået AFP, som siterer politikilder i landet..

Dagbladet - 21 jul 20 kl. 11:21

Gisler løslatt i Ukraina

En væpnet mann tok tirsdag morgen gisler på en buss i byen Lutsk nordvest i Ukraina..

Klartale - 21 jul 20 kl. 11:17

Mann har tatt rundt 20 gisler på buss i Ukraina

En bevæpnet mann har tatt omtrent 20 gisler på en buss i byen Lutsk, nordvest i Ukraina..

VG - 21 jul 20 kl. 10:59

Bevæpnet mann har tatt gisler på buss

Det meldes om at en mann med våpen har tatt flere gisler på en buss byen Lutsk i Ukrania..

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 10:43

Mann har tatt rundt 20 gisler på buss i Ukraina

Lokalt politi opplyser at en bevæpnet mann har tatt omtrent 20 gisler på en buss i byen Lutsk nordvest i Ukraina..

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 10:43

Bevæpnet mann har tatt rundt 20 gisler på buss i Ukraina

Lokalt politi opplyser at en bevæpnet mann har tatt omtrent 20 gisler på en buss i byen Lutsk nordvest i Ukraina. Det rapporteres om skyting på stedet..

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 10:43

Bevæpnet mann har tatt rundt ti gisler på buss i Ukraina

Lokalt politi opplyser at en bevæpnet mann har tatt gisler på en buss i byen Lutsk nordvest i Ukraina. Det rapporteres om skyting på stedet..

Aftenposten - 21 jul 20 kl. 10:43

Bevæpnet gisseltaker har skutt mot politiet i Ukraina

En bevæpnet mann har tatt gisler på en buss i Lutsk nordvest i Ukraina. Kapreren har angivelig løsnet skudd mt politiet..

NRK - 21 jul 20 kl. 10:37

Gisselsituasjon i Ukraina

En bevæpnet mann har tatt 20 personer som gisler på en buss vest i Ukraina, opplyser politiet i byen Lutsk ifølge Reuters..

P4 - 21 jul 20 kl. 10:39

Gisselsituasjon i Ukraina

Det meldes nå om en gisselsituasjon i Ukraina. En bevæpnet mann har tatt 20 personer som gisler på en buss i byen Lutsk vest i landet, opplyser politiet ifølge Reuters. Mannen skal ha sagt at han også har sprengstoff, og sentrum av byen er nå sperret av.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com