Lange

Sunday, 03 March, 21:06

Nyheter om Lange

Klartale - 20 dec 23 kl. 13:15

Nå skal mange ut og reise: – Folk er stresset. Særlig menn

Jula er rett rundt hjørnet. Det kan føre til fulle flyplasser og Lange køer.– Vi vil gi folk den beste starten på juleferien vi kan.

NRK - 22 feb 24 kl. 05:39

Oslo universitetssykehus med Lange køer for hjerteoperasjoner

På OUS er køen til hjerteoperasjoner så lang at 58 pasienter ble sendt videre til Trondheim eller Bergen i fjor, ifølge Aftenposten. Ledelsen ved klinikken sier den Lange ventetiden skyldes etterslep etter koronapandemien og 14 intensivsykepleiere som sa opp i fjor. Tillitsvalgte peker derimot på flyttingen av hjertekirurgi til Rikshospitalet som en årsak..

NRK - 3 timer siden

Trafikkulykke på riksvei 7

Nødetatene er på vei til riksvei 7 ved Sanden i Nesbyen etter melding om en trafikkulykke. Ifølge politiet er det snakk om en frontkollisjon, men de melder at det ikke skal være store personskader. Veien er stengt som følge av ulykken og det er Lange køer..

VG - 03 feb 24 kl. 09:11

Lange køer på Gardermoen

Selvbetjent bagdrop er ute av funksjon ved Oslo Lufthavn på Gardermoen. Det gir Lange køer..

NRK - 27 feb 24 kl. 16:38

Norsk stjernedirigent til prestisjefylt orkester

Den unge norske dirigenten Tabita Berglund er utnevnt til første gjestedirigent for symfoniorkesteret i Detroit. Detroit Symphonic Orchestra omtales som et orkester på høyt nivå i internasjonal og amerikansk sammenheng. Det kalles en merkedag for norsk musikkliv, skriver NTB.

NRK - 27 feb 24 kl. 14:26

FN: Israel sulter bevisst palestinere

FNs rettighetsekspert, Michael Fakhri, hevder at Israel med vilje sulter palestinere og bør holdes ansvarlige for krigsforbrytelser og folkemord, skriver The Guardian. Fakhri påpeker at hungersnød og alvorlig underernæring er utbredt i Gaza. Rundt 2,2 millioner mennesker lider av alvorlige mangeltilstander som følge av Israels ødeleggelse av matforsyninger og strenge restriksjoner på flyten av mat, medisiner og annen humanitær hjelp.

NRK - 26 feb 24 kl. 17:21

Mer vold enn noensinne i Oslo-skolen

I fjor var det 5623 tilfeller av vold og trusler mot ansatte i Oslo-skolen. «Svært alvorlige hendelser» mot lærere i Oslo-skolen økte fra 2022 til 2023 med 21 prosent, viser Utdanningsetatens årsrapport om vold og trusler. Tallene er de høyeste noensinne registrert, ifølge Dagsavisen.

NRK - 26 feb 24 kl. 13:32

Vurderer å flytte Hvaldimir til Svalbard

Siden august i fjor har den fire meter Lange og 1300–1400 kilo tung belugahvalen Hvaldimir oppsøkt hobbyfiskere og oppdrettsanlegg i Ryfylke. Nå har den frivillige organisasjonen OneWhale, som har som hovedmål å beskytte kjendishvalen, som mål å flytte ham til Svalbard. Dette for å gi Hvaldimir en ny flokk i arktisk klima, hvor belugahvalen hører hjemme.

Dagbladet - 25 feb 24 kl. 20:46

E6 stengt - flere kilometer med kø

Vinterferietrafikken skaper Lange køer på glatt føre..

Dagbladet - 25 feb 24 kl. 20:46

Ulykke stengte E6 i flere timer

Vinterferietrafikken skapte Lange køer på glatt føre..

Klartale - 31 jan 24 kl. 12:45

Kan han kjempe om makta?

Snart skal russerne stemme over hvem som blir landets nye president. Finnes det noen andre alternativ enn Vladimir Putin, tenker du? Ja, det gjør det faktisk.

VG - 23 feb 24 kl. 23:37

Fisken var lengre enn mannen: – Et enormt beist!

Hvor lang kan en Lange bli? Daniel er 179 centimeter, og har svaret: Langen kan bli litt lengre..

NRK - 23 feb 24 kl. 04:51

Trump ber om henleggelse av straffesak

Donald Trump ber en føderal dommer om å henlegge straffesaken der han er anklaget for å ha beholdt hemmelige dokumenter etter at presidentperioden var over. Trump har erklært skyld i den 40 punkter Lange tiltalen i en føderal domstol i Florida. Han er anklaget for å ulovlig å ha beholdt graderte dokumenter på sin eiendom i delstaten etter at han forlot Det hvite hus i 2021, og for å ha hindret myndighetene fra å få tilgang til dokumentene.

Aftenposten - 21 feb 24 kl. 20:14

Han risikerer hjertesvikt i voksende operasjonskø

Norges største sykehus sliter med Lange køer for hjerteoperasjoner. De må sende pasienter til Trondheim og Bergen..

NRK - 20 feb 24 kl. 03:07

Zelenskyj: Polsk grenseblokade er tegn på sviktende solidaritet

Den flere uker Lange grenseblokaden i regi av polske lastebilsjåfører og bønder, viser at solidariteten med Ukraina svekkes, sier president Volodymyr Zelenskyj. Polske bønder har i flere uker blokkert ukrainsk varetransport i protest mot det de kaller urettferdig konkurranse. Striden har lagt bånd på forholdet mellom de to nabolandene, selv om Polen har vært blant Ukrainas sterkeste støttespillere siden Russlands invasjon av Ukraina i februar 2022.

VG - 20 feb 24 kl. 02:36

Zelenskyj om polsk grenseblokade: – Kan ikke bli sett på som normalt

Den flere uker Lange grenseblokaden i regi av polske lastebilsjåfører og bønder, viser at solidariteten med Ukraina svekkes, mener landets president..

NRK - 19 feb 24 kl. 23:09

FN godtok ikke Talibans krav

Taliban stilte uakseptable krav for å delta på et FN-organisert møte om Afghanistan, sier generalsekretær António Guterres. Ifølge Guterres krevde Taliban at representanter for det afghanske sivilsamfunnet ikke fikk delta på det to dager Lange møtet i Doha, og de krevde også å bli behandlet som Afghanistans legitime ledere. Dette var krav FN ikke fant akseptable, sa Guterres under avslutningen av møtet mandag.

NRK - 24 jan 24 kl. 06:33

Lange køer etter trafikkulykke på E6

Politiet melder om at det har vært en trafikkulykke på E6 mellom Moss og Rygge. En bil er på taket, og personen er ikke ute av bilen. Nødetatene er på vei, skriver politiet på Twitter/X.

NRK - 16 feb 24 kl. 20:05

Biden: Har bedt Netanyahu om midlertidig våpenhvile i Gaza

President Joe Biden sier at han de siste dagene har hatt flere Lange telefonsamtaler med Benjamin Netanyahu for å be om en midlertidig våpenhvile i Gaza, – Jeg har sagt, og jeg føler veldig sterkt for dette, at det må komme i stand en midlertidig våpenhvile for å få fangene ut, for å få gislene ut, sier Biden under en pressekonferanse i Det hvite hus fredag. Biden har flere ganger den siste tiden advart Netanyahu mot å sende bakkestyrker inn i Rafah, der over 1,1 million internt fordrevne palestinere har fulgt Israels oppfordring om å søke tilflukt. (NTB).

NRK - 16 feb 24 kl. 11:50

Ti pågrepet for smugling av fentanyl til USA i brannslukningsapparater

Amerikanske myndigheter mener at fentanyl er blitt smuglet inn i USA fra Mexico i brannslukningsapparater. 17 mennesker er mistenkt i saken. Ti av de mistenkte er siktet og sitter i varetekt i USA, mens sju er etterlyst i Mexico, ifølge påtalemyndigheten i Los Angeles.

NRK - 15 feb 24 kl. 18:59

20-åring dømt for å ha forfalsket vitnemål

En 20 år gammel kvinne er i Telemark tingrett dømt til 15 dagers betinget fengsel og en bot på 10.000 kroner for å ha forfalsket et vitnemål fra videregående. Våren 2023 brukte kvinnen vitnemålet til å søke på en studieplass ved Handelshøyskolen BI, melder VG.

Dagbladet - 14 feb 24 kl. 17:09

Langer køer på E18

Det er varslet Lange køer på E18 mot Lier onsdag kveld..

VG - 13 feb 24 kl. 13:45

Arnekleiv blomstrer mens samboeren har slitt: – Bordet har snudd

Mens Juni Arnekleiv (24) lever sitt beste liv på toppen av skiskytterverden, jobber samboeren Sivert Guttorm Bakken (25) med sin Lange vei tilbake fra «helvete»..

NRK - 18 jan 24 kl. 08:21

Mann dømt til 21 års fengsel i narkotikasak på Toten – fire andre dømt til Lange straffer

En mann er dømt til lovens strengeste straff, mens fire andre får Lange fengselsstraffer for produksjon av amfetamin i stor skala på Toten i Innlandet. Dommen falt i Eidsivating lagmannsrett, og de opprettholdt straffen på 21 års fengsel for den hovedtiltalte mannen. Ifølge statsadvokaten var det en stor produksjon som ble avdekket på Toten.

VG - 11 feb 24 kl. 23:39

Superstjernen Taylor Swift er på plass

Taylor Swifts Lange reise fra Tokyo til Super Bowl er over..

VG - 11 feb 24 kl. 23:39

Ellevill Super Bowl-jubel for Taylor Swift

Taylor Swifts Lange reise fra Tokyo til Super Bowl var ikke forgjeves. Hun kunne juble for seier for kjæresten Travis Kelce..

NRK - 09 feb 24 kl. 14:06

Unicef: Fare for hungersnød i Sudan, 700.000 barn er utsatt

Den ti måneder Lange krigen i Sudan mellom landets væpnede styrker og de paramilitære Rapid Support Forces (RSF) har ødelagt infrastrukturen, ført til advarsler om hungersnød og fordrevet millioner av mennesker i og utenfor landet. – Virkningene av de siste 300 dagene betyr at mer enn 700.000 barn sannsynligvis vil lide av den dødeligste formen for underernæring i år, sa Unicef-talsperson James Elder på en pressekonferanse i Genève.

NRK - 07 feb 24 kl. 11:22

Tysk flytrafikk lammet av streik

Lufthansas bakkemannskaper på fem tyske flyplasser streiker onsdag, noe som bringer landets flytrafikk i knestående. Flyselskapet har varslet at bortimot 90 prosent av dagens flyreiser blir avlyst på grunn av den 27 timer Lange streiken. Det ligger an til at over 500 flyavganger blir kansellert Streiken fører til at halvparten av flyavgangene på München lufthavn innstilles.

NRK - 07 feb 24 kl. 07:00

Manet får skulda for auke i fiskedød i oppdrettsanlegg

I 2023 døydde sju millionar fleire fisk i norske oppdrettsanlegg, samanlikna med året før. Arten «perlesnormanet» får i stor grad ansvar for den auken. Det kjem fram i Havforskingsinstituttet sin risikorapport.

Dagbladet - 06 feb 24 kl. 17:25

Flere ulykker på E18 - trafikken står

Det er Lange køer etter flere ulykker i Sandefjord..

NRK - 06 feb 24 kl. 07:57

Flere voldsmeldinger i Osloskolen

Antallet meldinger om vold i Osloskolen økte med tretten prosent i 2023, sammenlignet med året før. Utdanningsetaten fikk inn over 5600 meldinger om vold og trusler mot skoleansatte i 2023, skriver Utdanningsnytt. Leder i Utdanningsforbundet i Oslo, Marianne Lange Krogh, mener at flere alvorlige episoder burde vært anmeldt.

NRK - 04 feb 24 kl. 18:10

Mobilsamband på Troll

Den norske forskingsstasjonen Troll i Antarktis har no fått mobilsamband. Fram til no har forskarar og andre tilsette på Troll kommunisert med omverda via fasttelefon og Internett. Dette er den sørlegaste mobilbasestasjonen i verda i regulær drift.

NRK - 03 feb 24 kl. 09:44

Vil kreve betaling for alle cruiseturister i Ålesund

Kommunedirektøren i Ålesund vil kreve betaling fra havnevesenet for alle cruiseturister som kommer til byen. Ett av forslagene på kommunedirektørens Lange liste over kutt- og innsparingstiltak, er nemlig å be om et driftstilskudd fra i Ålesundregionens havnevesen på ti kroner per cruisepassasjer. Det skriver Sunnmørsposten.

NRK - 03 feb 24 kl. 06:00

Skipbrudne drev i elleve dager på Stillehavet

Tre menn fra Panama måtte klare seg på kokosnøtter som fløt forbi da båten deres fikk motorstopp og de ble liggende og drive på Stillehavet i elleve dager. Mennene – som er i alderen 21 til 30 år – var ute på et rutineoppdrag for å levere drivstoff til en fiskebåt like ved Veracruz, rundt 25 kilometer fra Panama by. En kort arbeidstur ble til en 600 kilometer lang seilas på vindens og havstrømmenes nåde.

NRK - 01 feb 24 kl. 23:41

Nord-Irlands regionstyre kan samles allerede lørdag

Det ligger an til at regionforsamlingen i Nord-Irland kan tre sammen allerede lørdag etter å ha vært ute av drift i to år, sier lederen for unionistpartiet DUP. DUP-leder Jeffrey Donaldson sier han har informert forsamlingens leder om at partiet er klar til å avslutte sin nesten to år Lange boikott. – Jeg venter at forsamlingen vil møtes lørdag, etter at lederen har fullført det nødvendige forarbeidet, sier Donaldson.

NRK - 01 feb 24 kl. 16:08

Navalnyj vil skape kaos på valgdagen

Den fengslede russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj oppfordrer russiske velgere til å stemme samtidig på valgdagen, for å skape kaos og vise sin misnøye. Når presidentvalget holdes 17. mars, ber Navalnyj om at folk stiller seg i Lange køer for å stemme mot president Vladimir Putin på slaget tolv.

NRK - 01 feb 24 kl. 04:31

Hamas-kilde: Tretrinnsplan for våpenhvile diskuteres

Hamas holder på å gå gjennom en tretrinnsplan for våpenhvile med Israel og mener den kan lede til flere ukers stans i kampene, sier en kilde i Hamas til AFP. Tidligere i uken har islamistgruppen opplyst at den ser på forslag som ble trukket opp av meklerne på et møte i Paris for å få i stand den andre våpenhvilen i den snart fire måneder Lange krigen. I november var det en uke med våpenhvile og utveksling av fanger og gisler.

Klartale - 06 jan 24 kl. 05:00

Husk å kjøre Lange turer

Bilorganisasjonen NAF må ofte hjelpe bilister om vinteren. Og tomt startbatteri er oftest årsaken til at folk trenger hjelp. Det skriver de i en pressemelding.

NRK - 31 jan 24 kl. 00:23

Domstol stanser Musks mangemilliardlønn

En dommer i USA har erklært Elon Musks lønnspakke i Tesla ugyldig. Til sammen lå han an til en godtgjørelse på 56 milliarder dollar. Kjennelsen kommer etter at aksjonær Richard Tornetta i gikk til retten med en påstand om at Musk var overbetalt.

Aftenposten - 30 jan 24 kl. 18:55

Derfor er det ventet Lange køer utenfor utvalgte vinmonopol på torsdag

Torsdag slippes noen av verdens mest ettertraktede viner. Her er svar på alt du lurer på om Burgund-slippet..

NRK - 30 jan 24 kl. 04:26

Kvinne stanset med 130 giftige frosker på flyplass

Myndighetene i Colombia har pågrepet en brasiliansk kvinne og beslaglagt de 130 giftige harlekinfroskene hun hadde med seg da hun forsøkte å fly ut av landet. Kvinnen hevdet hun hadde fått froskene – som lå i filmbokser – i gave fra et lokalsamfunn. De små froskene med artsnavnet oophaga histrionica er mindre enn fem centimeter Lange med brun kropp og røde markeringer.

NRK - 29 jan 24 kl. 23:16

Putin og Lukasjenko diskuterte utvidet samarbeidet

Presidentene i Russland og Belarus møttes mandag i St. Petersburg for å diskutere hvordan de kan utvide samarbeidet og alliansen mellom de landene. President Vladimir Putin understreket at de to nabolandene har utviklet et «strategisk partnerskap» som en del av den 25 år Lange unionsavtale.

NRK - 29 jan 24 kl. 14:41

Kim Kardashian med dokumentarserie om Elizabeth Taylor

Kim Kardashian skal i en ny dokumentarserie ta for seg hvordan Elizabeth Taylor revolusjonerte Hollywood – og var en kjendisrebell. Den tre deler Lange serien har arbeidstittelen «Elizabeth Taylor: Rebel Superstar», og det er produksjonsselskapet bak den Oscar-vinnende dokumentaren «Searching for Sugarman» som står bak på oppdrag fra BBC. Serien skal dykke dypt ned i Taylors skuespillerhåndverk og teknikk, som trollband datidige kinogjengere og samtidig endret forholdet mellom publikum og stjerner.

NRK - 29 jan 24 kl. 11:59

Tesla stanser produksjonen i Tyskland på grunn av situasjonen i Rødehavet

Tesla har stanset store deler av fabrikken sin i Tyskland på grunn av forsinkelser i forsyningskjeden som følge av angrepene på skip i Rødehavet. – På grunn av mangel på komponenter ser vi oss nødt til å stanse produksjonen ved Gigafactory Berlin-Brandenburg mellom 29. januar og 11.

NRK - 28 jan 24 kl. 21:40

Israelske kilder: Hamas brukte våpen fra Israel under angrepet 7. oktober

Våpen og eksplosiver som Hamas brukte under angrepet mot Israel 7. oktober i fjor, kom fra Israels hær (IDF), opplyser israelske kilder til The New York Times. Våpen som IDF har brukt i kamper på Gazastripen gjennom den 17 år Lange blokaden, er nå blitt brukt mot dem selv.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com