Lange

Torsdag, 29 Juli, 11:48

Nyheter om Lange

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 19 juni 21 kl. 12:59

Lange køer på Gardermoen og langs svenskegrensen

Vegtrafikksentralen melder om Lange køer på de åpne grenseovergangene mot Sverige, mens det lørdag morgen var Lange køer….

NRK - 11 juli 21 kl. 13:24

Lange køer sørover på E18

Veien er ryddet etter en trafikkulykke mellom en motorsykkel og en bil på E18 ved Moheimkrysset i Porsgrunn. Det er Lange køer sørover i retning Kristiansand. Det er også noe saktegående kø i retning Drammen.

NRK - 09 juli 21 kl. 07:51

Lange køer på Oslo Lufthavn

Det er Lange køer på Oslo Lufthavn. Det melder NRKs reporter på stedet. Flere skal i morgentimene reise på sommerferie til utlandet og ulike steder innenlands..

NRK - 10 juni 21 kl. 09:25

Avninor venter Lange køer

Fredag slipper fullvaksinerte innreisekarantene, og Avinor gjør seg klare for stor trafikk og Lange køer på flyplassene. – Vi forventer køer og tidvis svært Lange ventetider på Avinors lufthavner i tiden framover, skriver Avinor i en pressemelding torsdag morgen. Det var TV 2 som først omtalte saken..

NRK - 07 juli 21 kl. 14:30

Ber folk reise på natten over E6

Politiet ber nordmenn som skal til Sverige over Svinesund om å ta i bruk hele døgnet. Dette for å unngå Lange køer på E6. Ifølge politiet er det sannsynligvis mindre kø langs strekningen på natten.

Klartale - 05 juli 21 kl. 09:11

Lange køer på Oslo lufthavn

Fra mandag er det nye regler for reiser inn og ut av Norge. Fra klokka 6.30 var det Lange køer for å sjekke inn på Oslo lufthavn Gardermoen, ifølge avisa Dagbladet..

Dagbladet - 05 juli 21 kl. 08:18

Lange køer på Gardemoen

Avinor har tidligere advart om uvanlig Lange køer..

Dagbladet - 05 juli 21 kl. 08:18

Lange køer på Gardermoen

Avinor har tidligere advart om uvanlig Lange køer..

NRK - 05 juli 21 kl. 07:55

Lange køer på Gardermoen

Mandag tredde nye reiseregler i kraft, og allerede klokken i morges var det Lange innsjekkingskøer på Oslo lufthavn Gardermoen. Da NRK Nyhetsmorgen var på stedet 07:30 kunne man se folkemengder ved bagasjeinnsjekken..

NRK - 7 timer siden

Flom ødela transibirsk jernbane

Kraftig flom har gjort stor skade på den transsibirske jernbanen, og det er forsinkelser og kanselleringer langs den 9000 km Lange strekningen. Vanet har førte til at flere broer har kollapset. Det kommer til å ta 10 dager før togene er i rute igjen, opplyser russiske jernbanemyndigheter til nyhetsbyrået Interfax..

NRK - Igår: 19:26

Fortsatt Lange køer på Svinesund

De siste dagene har køene inn til politiets kontrollpost på Svinesund vært på rundt én time, forteller politiets objektleder ved Svinesund, Magnus Sandaker til NRK. Sandaker mener at én times kø er et akseptabelt nivå å ligge på, og at det er den samme ventetiden man må beregne ved en normal tollkontroll på grensen. – Det er den tiden det tar når trafikken blir strupt fra E6 og må gjennom her, sier han..

NRK - Igår: 17:10

Human Right Watch ut mot Israel

Menneskerettsgruppen Human Rights Watch (HRW) mener både Israel og Hamas trolig begikk krigsforbrytelser under den elleve dager Lange krigen i mai i år. Ifølge HRW var tre av de israelske angrepene, hvor 62 sivile palestinere mistet livet, ikke rettet mot noen tydelige militære mål i nærheten. HRW mener også at andre israelske angrep under konflikten «trolig var ulovlige».

NRK - I førrgår: 20:46

USA avslutter oppdraget i Irak

Etter det 18 år Lange kampoppdraget i Irak, trekker USA nå seg ut. President Joe Biden og Iraks statsminister statsminister Mustafa al-Kadhimi er nå enige om avtalen. Biden sier at de vil styrke samarbeidet med landet.

NRK - I førrgår: 20:46

USA avslutter kampoppdraget i Irak

Etter det 18 år Lange kampoppdraget i Irak, trekker USA nå seg ut. President Joe Biden og Iraks statsminister statsminister Mustafa al-Kadhimi er nå enige om avtalen. Biden sier at de vil styrke samarbeidet med landet.

NRK - I førrgår: 16:14

Brann i bil i Operatunnelen slukket

Brannen er nå slukket og en person er kjørt til legevakten for videre behandling. Det var kun materielle skader i forbindelse med brannen. Sperringen i østgående retning er også opphevet.

NRK - I førrgår: 14:31

Palestinsk 17-åring død

En 17 år gammel palestisnk gutt har dødd på sykehuset etter at han for to måneder siden ble skutt i halsen av israelske soldater nær Ramallah på den okkuperte Vestbredden. Skytingen skjedde etter flere voldelige sammenstøt mellom palestinske demonstranter og israelske soldater under den elleve dager Lange krigen mellom Israel og Hamas i mai. Det var den fjerde krigen siden den militante gruppen tok kontroll over Gazastripen i 2007.

Aftenposten - 26 juli 21 kl. 09:35

Kinas største interneringsleir har plass til 10.000 personer

I Lange rekker sitter uigurene i lotusstilling, med kryssede bein og rett rygg..

Aftenposten - 26 juli 21 kl. 05:19

Den Lange veien til OL-gullet

TOKYO (VG) For ni år siden sa Kristian Blummenfelt (27) at «det store målet er OL i 2020». Han oppfylte drømmen..

VG - 26 juli 21 kl. 05:19

Den Lange veien til OL-gullet

TOKYO (VG) For ni år siden sa Kristian Blummenfelt (27) at «det store målet er OL i 2020». Han oppfylte drømmen..

NRK - 26 juli 21 kl. 01:28

Blummenfelt tok OL-gull i triathlon

Kristian Blummenfelt stoppet Norges ni år Lange gulltørke i sommer-OL. Bergenseren slo til med seier i mandagens triathlon i Tokyo-lekene. Han kunne slippe jubelen løs i stekende varme etter å ha gjort unna 1,5 kilometer svømming, 40 kilometer sykling og 10 kilometer løping..

NRK - 26 juli 21 kl. 01:28

Blummenfelt tok OL-gull i triatlon

Kristian Blummenfelt stoppet Norges ni år Lange gulltørke i sommer-OL. Bergenseren slo til med seier i mandagens triatlon i Tokyo-lekene. Han kunne slippe jubelen løs i stekende varme etter å ha gjort unna 1,5 kilometer svømming, 40 kilometer sykling og 10 kilometer løping..

VG - 23 juli 21 kl. 19:42

Vidåpent for doping

Coronakrisen lammet nærmest dopingjakten i Lange perioder. Det kan få uante konsekvenser i Tokyo..

NRK - 23 juli 21 kl. 13:16

Strakstiltak mot kø på Gardermoen

Etter at Norge åpnet grensene for store deler av Europa, har det vært Lange køer og trengsel på Gardermoen for folk som kommer fra utlandet. Nå iverksettes flere strakstiltak i helgen for å bøte på situasjonen. Flere skal slippe å måtte koronateste seg på Gardermoen.

NRK - 25 juni 21 kl. 15:52

Lange køer etter kjedekollisjon

En kjedekollisjon på E6 rett før Lambertseter i Oslo har ført til svært Lange køer i ettermiddag. Veien er ryddet, men det er vanskelig å si når trafikken vil flyte som normalt igjen, opplyser trafikkoperatør Tone Sork ved Vegtrafikksentralen..

NRK - 22 juli 21 kl. 13:22

– Vi advarte i mange år

Overfylte fengsel øker risikoen for hendelser som gisseldramaet i høysikkerhetsfengselet i Hällby, advarer den svenske fagforeningen Seko. Fengslesvakter i fagforeningen har varslet om problemer med overfylte svnekse fengsler i flere år. Onsdag ble to fengselsbetjenter tatt som gissel av to drapsdømte innsatte i Sverige.

Aftenposten - 20 juli 21 kl. 12:00

Eivor var aldri redd for å stå frem

Eivor de Lange (1946–2021).

Dagbladet - 18 juli 21 kl. 17:00

Lange køer i ferietrafikken

Søndag er det kø og mye trafikk mange steder i landet..

Dagbladet - 17 juli 21 kl. 22:05

- Sommervikarer trues og trakasseres

Alt de vil er å selge ferjebilletter. Som takk får de skjellsord på grunn av Lange køer..

VG - 17 juli 21 kl. 03:14

Hun får 1,8 milliarder i skilsmisseoppgjør

Det Lange og bitre skilsmisseoppgjøret mellom den russiske oligarken Farkhad Akhmedovser og ekskona ut til å ende med en utbetaling på 1,8 milliarder kroner..

VG - 19 juni 21 kl. 13:29

Kaos og køer inn og ut av landet

Vegtrafikksentralen melder om Lange køer på de åpne grenseovergangene mot Sverige, mens det lørdag morgen var Lange køer på Oslo lufthavn etter gjenåpningen..

E24 - 19 juni 21 kl. 12:59

Kaos og køer for å komme inn og ut av landet

Vegtrafikksentralen melder om Lange køer på de åpne grenseovergangene mot Sverige, mens det lørdag morgen var Lange køer på Oslo lufthavn etter gjenåpningen..

NRK - 19 juni 21 kl. 09:03

Lange køer på Gardermoen lørdag

Mette-Jorunn Meisland forteller til NRK at hun og reisefølget stod 1,5 timer i kø for å sjekke inn på Gardermoen lørdag morgen. Køene skal ha oppstått fordi utenlandsreisende ikke hadde mulighet til å benytte innsjekkingsautomatene på flyplassen, men måtte sjekke inn manuelt. Pressevakt i Avinor, Caroline Marie Nilsen, bekrefter at køene er Lange lørdag.

NRK - 16 juli 21 kl. 04:24

Pride-festival i Berlin avlyst

Berlins to dager Lange LHBT-festival som var planlagt for oktober, er avlyst. Festivalen i bydelen Schöneberg er regent som den største i Europa og tiltrekker seg mer enn 350.000 besøkende.

NRK - 18 juni 21 kl. 00:40

Lange køer på E18 etter styrt

Det er Lange kø på E18 mellom Porsgrunn og Langangen etter at et helikopter styrtet like ved veien sent torsdag kveld. Helikopteret har trolig truffet en høyspentledning i dårlig vær. En person er bekreftet omkommet..

NRK - 14 juli 21 kl. 14:34

Jobber ni timer i strekk uten pause

LOs sommerpatgrulje har avdekket en rekke brudd blant jordbærselgere. Blant annet jobber arbeiderne uten kontrakt, og får ikke dopauser på ni timers Lange vakter..

NRK - 14 juli 21 kl. 13:26

1000 koronasmitta på festival

Minst 1.000 personer ble koronasmittet under den to dager Lange Verknipt-festivalen i Utrecht i Nederland tidligere i måneden. Musikkfestivalen 4.

NRK - 14 juli 21 kl. 03:17

Oprah-intervju nominert til Emmy

Det oppsiktsvekkende intervjuet som prins Harry og hertuginne Meghan gjorde med Oprah Winfrey i mars, er nominert til Emmy-prisen. Det to timer Lange intervjuet ble sendt på kanalen CBS, og tirsdag mottok det en Emmy-nominasjon i kategorien fremragende dokumentarserie eller spesialsending. I intervjuet fortalte hertugparet av Sussex, Harry og Meghan, om dårlig fordekt rasisme, ufin mottakelse av Meghan og utfordrende familierelasjoner.

NRK - 13 juli 21 kl. 20:35

Motorsyklist hardt skadet

En motorsyklist er hardt skadet etter en front mot front-ulykke mellom en motorsykkel og en bobil i Rana. Fire personer er involvert i hendelsen og E6 er stengt. Det er nå meldt Lange køer på Storforshei i Rana..

VG - 13 juli 21 kl. 12:35

Jada Pinkett Smith ser ikke lenger sånn ut

Jada Pinkett Smith har kvittet seg med det svarte, Lange håret sitt..

NRK - 12 juli 21 kl. 16:28

Cubas president skylder på USA

Dagen etter at flere tusen cubanere demonstrerte mot regjeringen, anklager president Miguel Díaz-Canel USA for å kvele landet økonomisk for å fremme uro. I en TV-sendt tale sa presidenten at Cuba har forsøkt å imøtegå og bekjempe vanskelighetene som tiårene med den USA-ledede blokaden har ført med seg. Flere tusen cubanere luftet søndag sin misnøye med regjeringen.

NRK - 12 juli 21 kl. 12:38

Flere biler i ulykke på E18

Det meldes om Lange køer etter at fire biler var involvert i en kjedekollisjon på E18 utgående ved Lysaker mandag formiddag. En person er lettere skadd. Ulykken skjedde ved 11.

E24 - 12 juli 21 kl. 07:05

Shell blir med i Akers hydrogenprosjekt: Vil lage hydrogen av Ormen Lange-gassen

Aker Clean Hydrogen tapte snaue 60 millioner i sitt første halvår etter oppstarten. Nå har de fått med oljegiganten Shell på et av prosjektene som er under planlegging..

NRK - 17 mai 21 kl. 07:27

Helsefare ved Lange arbeidsdager

Lange arbeidsdager førte til 745.000 dødsfall knyttet til hjerneslag og hjertesykdom i 2016, viser en ny FN-studie. Studien konkluderer med at en arbeidsuke på 55 timer eller mer øker risikoen for slag med 35 prosent og hjertesykdom med 17 prosent sammenlignet med en arbeidsuke på 35 til 40 timer.

Aftenposten - 09 juli 21 kl. 11:45

Dronning Elizabeth lar folk ha piknik på plenen hennes

LONDON (The Washington Post:) For første gang i sitt 70 år Lange styre lar dronning Elizabeth folk få ha piknik….

NRK - 09 juli 21 kl. 10:57

Lange køer ventes på E18

Fellesferien er i gang, og i den forbindelse venter Vegvesenet stor trafikk fredag. Spesielt utsatt er E18 sørover. Det vil oppstå stedvis saktegående køer på strekningen, melder Vegtrafikksentralen sør.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt