Lan

Monday, 20 September, 00:48

Nyheter om Lan

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 13 sep 21 kl. 18:01

Har pLanen klar: Slik vil Lan Marie Berg endre Stortinget

Solceller og pride-flagg på taket, veggis-mat i kantinen og fjerning av parkeringsgoder. Stortingskollegene kommer til å merke det om Lan Marie Berg (MDG) får stortingsplass i høst..

VG - 10 sep 21 kl. 07:33

Går til valg på ruskrav: Slik vil MDG-Lan gjenopplive rusreformen

MDG vil være en garantist for at den havarerte rusreformen bankes gjennom i forhandlinger, lover Lan Marie Berg. Det forutsetter imidlertid at Støre snur om oljeleting..

E24 - 06 sep 21 kl. 21:22

MDG-Lan: – Når selv oljelobbyen omfavner oljeskatten, er bløffen avslørt

Det er talende at Norsk olje og gass nå gir støtte til regjeringens omlegging av oljeskatten, mener Lan Marie Berg..

NRK - 25 maj 21 kl. 23:17

Ber Lan Marie Berg om unnskyldning

Leder for Facebook-gruppen «Vi som er totalt imot MDG», ber Lan Marie Berg om unnskyldnng for netthetsen hun er utsatt for i gruppen som har 63.000 medlemmer. – Vi har satt gruppen på pause for å kunne rydde opp i de innleggene vi har, for å unngå at det kommer enda mer rot.

Aftenposten - 23 aug 21 kl. 16:52

Lan Marie Berg inntar oljehovedstaden. For å legge den ned.

Lan Marie Berg inntar oljehovedstaden. For å legge den ned..

NRK - 09 aug 21 kl. 02:21

Berg: – Solberg har et ansvar

Miljøpartiet De Grønnes Lan Marie Berg mener oljepolitikken til statsminister Erna Solberg (H) gjør at hun har et ansvar for ekstremværet vi ser i sommer. Flere steder i verden skaper hetebølger og enorme skogbranner overskrifter. Klimaforskere har pekt på at klimaendringer vil føre til mer ekstremvær i tiden framover.

VG - 08 aug 21 kl. 21:33

Lan Marie Berg hardt ut mot Erna Solbergs oljepolitikk

Lan Marie Berg (MDG) mener at oljepolitikken til statsminister Erna Solberg gjør at hun har et ansvar for det dødelige ekstremværet vi har sett i sommer. – Helt useriøst, svarer Høyres Nikolai Astrup..

NRK - 04 aug 21 kl. 20:00

Ber Ap velge MDG istedenfor Sp

Lan Marie Berg (MDG) mener det beste regjeringsalternativet etter høstens valg er et samarbeid mellom Ap, SV og MDG. – Jonas Gahr Støre burde se til Oslo. Da vil Norge få en visjonær regjering som tar klima- og miljøproblemene på alvor, sier tidligere Oslo-byråd Lan Marie Berg til Dagsavisen..

NRK - 15 jun 21 kl. 17:26

Johansen: Har full tillit til Berg

Byrådsleder Raymond Johansen (A) sier at han fortsatt har full tillit til miljøbyråd Lan Marie Berg (MDG). – Jeg har full tillit til byråd Lan Marie Berg. I morgen er det et møte i bystyret om denne saken.

Aftenposten - 12 sep 21 kl. 14:01

MDGs politikk er et realistisk og optimistisk svar på verdens utfordringer

Lan Marie Berg svarer på Kjetil Rolness’ kritikk..

NRK - 09 sep 21 kl. 09:12

MDG med døra på gløtt for Sp

MDG utelukker ikke å forhandle med Senterpartiet, selv om de helst vil i regjering med Arbeiderpartiet og SV. MDG-toppene Une Bastholm og Lan Marie Berg er begge tydelige på at det er politisk gjennomslag som gjelder. – Hvis det blir et nytt flertall, vil vi forhandle om regjering.

Aftenposten - 06 sep 21 kl. 23:02

– Når selv oljelobbyen omfavner oljeskatten, er bløffen avslørt

Det er talende at Norsk olje og gass nå gir støtte til regjeringens omlegging av oljeskatten, mener Lan Marie Berg..

VG - 05 sep 21 kl. 22:45

MDG-Berg refser Aps oljeskatt-ja: – Milliardfest for oljeindustrien

MDGs Lan Marie Berg er skuffet over at Ap-leder Jonas Gahr Støre signaliserer støtte til ny oljeskatt. Hun sier at Støre kan bli avhengig av partiets støtte etter valget..

E24 - 30 aug 21 kl. 19:53

MDG klager inn oljeselskap for markedsføring av «karbonnøytral oljeproduksjon»

MDGs Lan Marie Berg klager inn oljeselskapet Lundin til Forbrukertilsynet etter at de sa at de selger «karbonnøytralt produsert olje» fra Johan Sverdrup-feltet..

NRK - 28 aug 21 kl. 17:10

Oljestans-allianse

Danmark og Costa Rica vil i høst Lansere en allianse av Land som er villige til å droppe oljeleting, kalt Beyond Oil and Gas Alliance (BOGA), skriver Reuters ifølge E24. Stortingsrepresentant Lars Haltbrekken (SV) og Stortingskandidat for MDG, Lan Marie Berg, vil ha Norge med i alliansen..

VG - 27 aug 21 kl. 23:22

Lan Marie Berg: – Skjønner at de frykter MDG

SANDØYA (VG) Den tidligere samferdselsbyråden sier hun vil gå like hardt til kamp mot oljen, som mot bilen i Oslo..

Aftenposten - 25 aug 21 kl. 07:45

Stavanger-direktør etter MDG-besøk: – Sjokkerende at et parti så til de grader er frikoblet fra virkeligheten

Lan Marie Berg (MDG) fikk vite at oljen i Nordsjøen ikke «ligger mellom steinene»..

E24 - 24 aug 21 kl. 18:57

Adm. direktør i Næringsforeningen i Stavanger: – Det er jo sjokkerende at et parti så til de grader er frikoblet fra virkeligheten

Lan Marie Berg (MDG) fikk vite at oljen i Nordsjøen ikke «ligger mellom steinene». Og at Equinor sitt hovedkontor ikke ligger på Fornebu..

Aftenposten - 02 jul 21 kl. 12:41

Politiet gir bøter for hensynsløs adferd mot Lan Marie Berg

Politiet har gitt to personer forelegg for hets mot MDG-politiker Lan Marie Berg i sosiale medier..

VG - 13 aug 21 kl. 23:12

MDG: Norge må erstatte oljejobbene innen 15 år

BERGEN (VG) Høyre og Ap forsinker omstillingen fra oljejobber til grønne jobber, hevder MDGs toppkandidater, Lan Marie Berg i Oslo og Arild Hermstad i HordaLand. De frykter for fremtidens jobbmuligheter i oljeavhengige samfunn på VestLandet..

NRK - 25 jun 21 kl. 04:26

MDG-byråd slettet twittermeldinger

Sirin Stav (MDG) bekrefter at hun fjernet kritikk av byrådets samarbeidspartnere fra sosiale medier i dagene før hun overtok etter Lan Marie Berg. Sirin Stav (33) tar over etter partikollega Lan Marie Berg i det nye byrådet til Raymond Johansen (Ap). Ifølge Aftenposten har Stav vært veldig aktiv i sosiale medier, og spesielt i opptakten til mistillitsforslaget mot Berg.

NRK - 10 aug 21 kl. 08:07

Visste om enda en milliardsprekk

Andre del av prosjektet med Oslos nye vannforsyning ligger an til å koste 9 milliarder kroner. Det er 7 milliarder kroner mer enn først antatt. Nå viser det seg at mye av denne kostnadssprekken har vært kjent for byrådet og daværende miljø- og samferdselsbyråd Lan Marie Berg siden i fjor høst.

VG - 23 jun 21 kl. 17:42

Kilder til VG: Sirin Stav (33) overtar Lan Marie Bergs byrådsjobb

Miljøpartiet de Grønnes gruppeleder Sirin Stav vil bli Oslos nye miljø- og samferdselsbyråd etter mistillitssaken mot Lan Marie Berg..

VG - 23 jun 21 kl. 17:42

Kilder til VG: Sirin Stav overtar Lan Marie Bergs byrådsjobb

Miljøpartiet de Grønnes gruppeleder Sirin Stav (33) vil bli Oslos nye miljø- og samferdselsbyråd etter mistillitssaken mot Lan Marie Berg..

Aftenposten - 21 jun 21 kl. 08:42

Måles virkelig Lan Marie Berg etter andre standarder? Jeg har sjekket.

Forrige gang et mistillitsforslag fikk flertall i Oslo, var begrunnelsen Langt svakere enn da Lan Marie Berg (MDG) måtte….

NRK - 20 jun 21 kl. 17:34

Skal intervjua byrådskandidatar

Oslo MDG vil snakka med ei rekkje kandidatar til å erstatta Lan Marie Berg som byråd, skriv NTB. – Vi har sett på ganske mange namn, og vi har mange gode kandidatar. Så vil vi gjennomføra ei rekkje kandidatintervju i næraste framtid, seier finansbyråd Einar Wilhelmsen (MDG) til NTB.

E24 - 06 aug 21 kl. 17:18

Aps britiske søsterparti vil stanse oljeleting: MDG ber Ap følge etter

Britiske Labour åpner for å sette sluttdato for olje- og gassleting, og MDG ber det norske søsterpartiet gjøre det samme. – Ap gambler med folks jobber, sier Lan Marie Berg i MDG..

NRK - 18 jun 21 kl. 19:45

Johansen takkar Berg

Raymond Johansen takkar av tidlegare byråd for miljø- og samferdsel, Lan Marie Berg. I eit innlegg på Facebook skriv han: «Kjære Lan Marie, tusen takk for nesten seks år sammen. Du har imponert meg, fra å være et uskrevet blad har du tatt Oslo og Norge med storm.

NRK - 18 jun 21 kl. 13:33

Overtar for Lan Marie Berg

Hanna E. Marcussen overtar ansvaret for miljø- og samferdselsområdet i byrådet i Oslo. Det betyr at Lan Marie Berg ikke lenger er byråd i Oslo kommune..

NRK - 17 jun 21 kl. 15:51

Frp: «aldri drømt om» byråd-vraking

Det var Frp som fremmet mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. At Oslo en uke senere skulle stå uten byråd hadde partiets gruppeleder Camilla Wilhelmsen ikke forestilt seg: – Jeg hadde aldri drømt om det. Men la det være klart, vi fremmet misitllit mot Lan Marie Berg.

VG - 17 jun 21 kl. 08:47

Kilder til VG: Så lenge ventet MDG-Lan med å informere Raymond

Først da det ble klart at Rødt ikke ville trekke seg fra mistillitsforslaget, informerte Lan Marie Berg byrådsleder Raymond Johansen (Ap) om at hun ikke ville stille i et nytt byråd, ifølge VGs kilder..

VG - 17 jun 21 kl. 08:47

Kilder til VG: Så lenge ventet MDG-Lan med å informere Raymond Johansen

Først da det ble klart at Rødt ikke ville trekke seg fra mistillitsforslaget, informerte Lan Marie Berg byrådsleder Raymond Johansen (Ap) om at hun ikke ville stille i et nytt byråd, ifølge VGs kilder..

VG - 16 jun 21 kl. 18:45

Dette sier MDG-Lan etter skjebnedagen: – Jeg har blitt herdet

OSLO RÅDHUS (VG) Lan Marie Berg (MDG) hadde ikke lenger tillit i bystyret. Til høsten får hun trolig tillit fra velgerne til en fast plass bLant Norges fremste tillitsvalgte – på Stortinget..

NRK - 16 jun 21 kl. 16:52

Berg: Har ikke opplevd press

Lan Marie Berg (MDG) sier at hun ikke opplevde noe press fra resten av byrådet om å trekke seg. – Jeg har opplevd stor støtte fra Arbeiderpartiet og SV i denne saken. De er enige i at mistilliten er grunnløs, sier Berg.

Aftenposten - 16 jun 21 kl. 13:49

Lan Marie Berg møter pressen

Byråd for miljø- og samferdsel Lan Marie Berg møter pressen utenfor rådhuset i Oslo..

NRK - 16 jun 21 kl. 13:52

Se nå: Lan Marie Berg møter pressen

Byråd Lan Marie Berg møter pressen litt etter kl. 13.45 etter at bystyret i Oslo vedtok mistillitsforslaget mot henne og det ble klart at hele byrådet går av..

Aftenposten - 16 jun 21 kl. 13:49

Lan Marie Berg: – Ikke aktuelt å sitte i nytt byråd

Byråd for miljø- og samferdsel Lan Marie Berg (MDG) møter pressen utenfor rådhuset i Oslo..

VG - 16 jun 21 kl. 12:21

Raymond Johansen: Hele byrådet vil gå av sammen med MDG-Lan

OSLO RÅDHUS (VG) Byrådsleder Raymond Johansen varsler at han vil stille kabinettsspørsmål hvis mistillitsforslaget mot byråd Lan Marie Berg (MDG) får flertall. Det betyr at hele byrådet vil gå av..

NRK - 16 jun 21 kl. 12:25

Stiller kabinettspørsmål

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, sier at han nå stiller kabinettspørsmål, og hele byrådet går dermed av hvis det blir mistillit mot Lan Marie Berg. – Jeg har full tillitt til byråd Lan Marie Berg. Det betyr at et flertall for mistillittsforslaget mot henne vil medføre at byrådet går av, sier Johansen.

E24 - 16 jun 21 kl. 12:23

Raymond Johansen: Hele byrådet vil gå av sammen med MDG-Lan

Byrådsleder Raymond Johansen varsler at han vil stille kabinettspørsmål hvis mistillitsforslaget mot byråd Lan Marie Berg (MDG) får flertall. Det betyr at hele byrådet vil gå av..

NRK - 16 jun 21 kl. 12:25

Stiller kabinettsspørsmål

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, sier at han nå stiller kabinettspørsmål, og hele byrådet går dermed av hvis det blir mistillit mot Lan Marie Berg. – Jeg har full tillitt til byråd Lan Marie Berg. Det betyr at et flertall for mistillitsforslaget mot henne vil medføre at byrådet går av, sier Johansen.

Aftenposten - 16 jun 21 kl. 11:03

Raymond Johansen: Byrådet går av etter mistillit mot Lan Marie Berg

Byrådslederen i Oslo stilte kabinettsspørsmål om bystyrets tillit til miljø- og samferdselsbyråd Lan Marie Berg (MDG)..

Aftenposten - 15 jun 21 kl. 17:35

– Jeg har full tillit til byråd Lan Marie Berg

Byrådsleder Raymond Johansen understreker at han har full tillit til Lan Marie Berg, når han kommenterer….

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt