Johansen

Sunday, 16 January, 19:46

Nyheter om Johansen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 nov 21 kl. 17:33

Johansen med klar beskjed

Byrådsleder Raymond Johansen møtte mandag justisministeren for å diskutere skyteepisodene i Oslo. Der krevde Johansen nok politiressurser. – Mitt budskap til ministeren var tydelig: Det er viktig at det er nok politiressurser i Oslo, til både forebygging, tilstedeværelse og etterforskning.

NRK - 09 nov 21 kl. 14:06

Johansen rystet over Bislett-saken

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) i Oslo beskriver knivangrepet på Bislett som en rystende hendelse. Han maner samtidig til å unngå spekulasjoner om motiv. – Det er en rystende hendelse.

NRK - 26 okt 21 kl. 17:50

Johansen: – Det berører oss alle

Byrådslederen i Oslo, Raymond Johansen, sier skyteepisodene i Oslo skaper frykt og uro. – Jeg kan forstå at folk blir urolige når vi nok en gang opplever skyting i byen vår, sier byrådslederen til NRK. Mandag ble nok en person skutt i hovedstaden.

NRK - 13 okt 21 kl. 11:22

Johansen ikke med i regjeringen

Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) blir ikke en del av den nye Ap-Sp-regjeringen, bekrefter han selv til Avisa Oslo. – Jonas og jeg snakket gjennom valgkampen at det var viktig at jeg var i Oslo. Landets hovedstad er viktig for Arbeiderpartiet, skriver Johansen i en tekstmelding til avisa..

NRK - 13 okt 21 kl. 11:22

Ap-Raymond ikke med i regjeringen

Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) blir ikke en del av den nye Ap-Sp-regjeringen, bekrefter han selv til Avisa Oslo. – Jonas og jeg snakket gjennom valgkampen at det var viktig at jeg var i Oslo. Landets hovedstad er viktig for Arbeiderpartiet, skriver Johansen i en tekstmelding til avisa.

E24 - 06 nov 21 kl. 13:58

Raymond Johansen har ventet to år på svar fra Skatteetaten

Raymond Johansen vet ikke stort om hvilke av kommunens boliger som er sekundærboliger. Byrådslederen er frustrert over hvor lite hjelp det har vært å få fra Skatteetaten..

VG - 05 nov 21 kl. 14:06

Sturla Berg-Johansen er blitt pappa

Sturla Berg-Johansen (54) og kona Kaja Norum (32) har fått en sønn..

E24 - 03 nov 21 kl. 09:37

Fare for kutt: Raymond Johansen ber Oslo-folk reise kollektivt igjen

GLASGOW (VG) Kollektivselskapet Ruter er i trøbbel på grunn av passasjersvikt. Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) har en oppfordring: Han ber folk vende tilbake til T-bane, trikk og buss. Ellers kan det bli kutt i tilbudet..

NRK - 03 nov 21 kl. 09:19

Johansen ber folk reisa kollektivt

Kollektivselskapet Ruter er i trøbbel på grunn av passasjersvikt. Byrådsleiaren i Oslo, Raymond Johansen (Ap) ber folk venda tilbake til T-bane, trikk og buss, melder VG. Samstundes varslar han at Ruter no jobbar med nye billettsystem som skal tilpassast nye arbeidsmønster..

VG - 03 nov 21 kl. 09:10

Fare for kutt: Raymond Johansen ber Oslo-folk reise kollektivt igjen

GLASGOW (VG) Kollektivselskapet Ruter er i trøbbel på grunn av passasjersvikt. Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) har en oppfordring: Han ber folk vende tilbake til T-bane, trikk og buss. Ellers kan det bli kutt i tilbudet..

NRK - 26 okt 21 kl. 21:16

Møter justisministeren om skyting

De to siste månedene har det vært åtte alvorlige skyteepisoder i Oslo. Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen skal ha møte med justisministeren om dette, melder VG. – De jobber godt lokalt med forebygging og etterforskning.

VG - 26 okt 21 kl. 21:06

Skytinger i Oslo: Raymond Johansen skal ha møte med justisministeren

Siden 15. august har åtte personer blitt skutt i skyteepisoder i Oslo. – Oslo skal være en trygg by, sier byrådsleder Raymond Johansen..

Dagbladet - 08 nov 21 kl. 18:21

- Mange føler seg utrygge

Siden 15. august har åtte personer blitt skutt i seks ulike skyteepisoder i Oslo. Byrådsleder Raymond Johansen har mandag møtt justisministeren og ledelsen i Oslo-politiet..

VG - 08 nov 21 kl. 17:17

Raymond Johansen med klar oppfordring etter Oslo-skytingene

NYDALEN (VG) Byrådslederen i Oslo har stor forståelse for at folk har vært bekymret etter de mange skyteepisodene den siste tiden. Samtidig understreker han behovet for nok politiressurser i hovedstaden..

Aftenposten - 03 nov 21 kl. 15:29

Oslos byrådsleder (Ap) krever klimahandling fra Støre: – Djevelen ligger i detaljene

GLASGOW/OSLO (Aftenposten): Raymond Johansen (Ap) er på klimatoppmøtet i Glasgow for å skryte av klimatiltakene i Oslo..

NRK - 01 nov 21 kl. 13:05

Åtte omkom i trafikken i oktober

Åtte personer mistet livet i trafikken i oktober, noe som bringer totalen hittil i 2021 opp til 79. Det er fire flere enn på samme tidspunkt i fjor. Fem bilførere, to bilpassasjerer og én motorsyklist mistet livet i trafikken i oktober.

NRK - 03 sep 21 kl. 13:46

Håper å nå vaksinemål innen høst

Oslo har som mål at alle 12-15-åringer skal være ferdig vaksinert innen høstferien i starten av oktober, opplyser byrådsleder Raymond Johansen. – I Oslo er det full fart på vaksineringen. Vi har vaksinert over 100.

NRK - 01 sep 21 kl. 08:33

Ikke aktuelt å stenge Oslo

– Det er ingen tvil om at smittetallene er høyere enn vi fikk forespeilet fra helsemyndighetene da de satte skoler på grønt nivå, sier Raymond Johansen til NRK. Oslos byrådsleder venter råd fra FHI og Helsedirektoratet i løpet av dagen. Her etterspør han også råd for vaksinering av de mellom 12 og 15 år: – Det er også hast at vi får klare og tydelige råd om det som gjelder vaksinering av dem mellom 12 og 15 år.

Dagbladet - 22 okt 21 kl. 23:05

- Sånn skal vi ikke ha det

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) forstår at innbyggere på Mortensrud i Oslo føler på stor usikkerhet etter drapet på Hamse Hashi Adan (20)..

NRK - 24 sep 21 kl. 16:28

Johansen glad for gjenåpning

Byrådsleder Raymond Johansen synes det er helt fantastisk at Norge går over til en norrmal hverdag fra og med lørdag klokken 16.00..

NRK - 21 okt 21 kl. 10:22

Ingen siktet eller tiltalt

Til tross for omfattende etterforskning står politiet uten noen sikta eller mistenkt i forbindelse med dataangrepet mot Østre Toten kommune 9. januar i år. Politiet har skaffet seg et godt bilde av hvordan dataangrepet i kommunen er gjennomført, sier politiadvokat Marte Johansen.

Aftenposten - 17 okt 21 kl. 18:51

Mandag morgen går strømprisen til himmels

(Stavanger Aftenblad): Pressekontakt Stina Johansen i Nord Pool kan ikke huske at det noen gang har vært høyere….

VG - 13 okt 21 kl. 11:20

Dette vet vi om den nye regjeringen

Hverken Raymond Johansen (Ap), Geir Pollestad (Sp) eller Sigbjørn Gjelsvik (Sp) blir en del av den nye regjeringen..

VG - 13 okt 21 kl. 11:20

Dette vet vi om Norges nye regjering

Hverken Raymond Johansen (Ap), Geir Pollestad (Sp) eller Sigbjørn Gjelsvik (Sp) skal inn i regjering..

VG - 12 okt 21 kl. 22:59

Ap-Raymond slår kraftig tilbake mot Nakstad: – Manglende rolleforståelse

Byrådsleder Raymond Johansen retter skyts mot assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstads rolleforståelse etter sistnevntes nye bok, «Kode Rød»..

VG - 12 okt 21 kl. 18:59

Espen Nakstad tar oppgjør med Raymond Johansen i ny bok

I sin nye bok kritiserer Espen Nakstad både Oslos byrådsleder og FHI for håndteringen av den andre coronabølgen i fjor høst..

Aftenposten - 12 okt 21 kl. 19:00

«En stor skuffelse.» Nakstad tar oppgjør med Oslo-byrådet og Raymond Johansen i ny bok.

Kunne Oslo stoppet smittebølgen som startet syv måneder med strengere tiltak?.

NRK - 17 aug 21 kl. 10:56

Johansen ikke bekymret

Det siste døgnet er det registrert 140 nye koronasmittede i Oslo. Det er 39 prosent over snittet de sju foregående dagene. Tallene bekymrer imidlertid ikke byrådsleder Raymond Johansen nevneverdig, skriver NTB.

NRK - 10 okt 21 kl. 20:27

Mann på sykehus etter voldshendelse

Politiet ble ca. kl.16.

VG - 10 sep 21 kl. 19:14

Johansen hamrer løs på Bøhler: – Nok er nok

Raymond Johansen (Ap) går til frontalangrep mot Jan Bøhler (Sp) to dager før valget, fordi han skaper et bilde av Oslo som en utrygg by. Drøyt og ekstrem dobbeltmoral, svarer Bøhler..

NRK - 08 okt 21 kl. 04:56

Skal granske arbeidsmiljøet

Vestfold og Telemark fylkeskommune har satt av 1,5 millioner kroner for å granske arbeidsmiljøet, skriver avisa Varden. Arbeidsrettsadvokat Jan Fougner skal sammen med et advokatfirma sette i gang gransking etter flere varsler og bekymringsmeldinger i fylkeskommunen. – Jeg får vondt i hele kroppen av dette her.

Aftenposten - 07 okt 21 kl. 11:00

Hvordan lykkes som leder? Slik er Ståle Solbakkens metode.

Hvordan lykkes som leder? I dette intervjuet med Aftenposten-kommentator Daniel Røed-Johansen gir Ståle Solbakken et….

NRK - 02 okt 21 kl. 08:47

Utvalg skal se på politikontroller

Oslo-politiet skal opprette en gruppe som skal se nærmere på hvordan politiet kontrollerer folk på gaten. Politiet har fått tilbakemeldinger på at enkelte grupper av befolkningen føler de blir overkontrollert. Gruppen skal se på dagens kontrollordning, hvordan forebygge diskriminering og foreslå konkrete tiltak.

VG - 03 sep 21 kl. 17:25

Tok et siste farvel med boksetrener Ulf Johansen

TØNSBERG (VG) Ole Klemetsen (50), Cecilia Brækhus (39) og Tim-Robin Lihaug (28) minnes den avdøde boksetreneren Ulf Johansen, som ble sendt til sitt siste hvilested i Tønsberg..

NRK - 03 sep 21 kl. 13:46

Håper å nå vaksinemål i høst

Oslo har som mål at alle 12-15-åringer skal være ferdig vaksinert innen høstferien i starten av oktober, opplyser byrådsleder Raymond Johansen. – I Oslo er det full fart på vaksineringen. Vi har vaksinert over 100.

NRK - 03 sep 21 kl. 12:23

Raymond: – Exit på speed

– Dette er Exit på speed i fri dressur, seier byrådsleiar i Oslo, Raymond Johansen (Ap), om meldingane Dagens Næringsliv publiserte torsdag. Dagens Næringsliv publiserte torsdag meldingar frå ei lukka Whatsapp-gruppe mellom nokre av landets rikaste. Der diskuterte dei kva dei kunne gjere for å hindre Arbeidarpartiet og miljøbevegelsen frå å få makt.

NRK - 30 sep 21 kl. 13:33

Pleksiglass på Stortinget fjernet

Torsdag ble pleksiglassene mellom setene i Stortingssalen fjernet. Stortingspresident Tone W. Trøen (H) og driftstekniker Ivar Johansen tok ned glassene som ble satt opp i fjor vår..

Aftenposten - 02 sep 21 kl. 08:00

Hvorfor har du ikke levert i boligpolitikken, Raymond Johansen?

Raymond Johansen (Ap) har styrt Oslo siden 2015, men tar ikke ansvar for boligprisene i byen..

NRK - 28 sep 21 kl. 09:52

Oslo: Krever koronagransking

Høyre, Venstre, KrF, Frp og FNB ønsker at en ekstern koronakommisjon i skal evaluere hvordan Oslo kommune har håndtert pandemien, skriver Aftenposten. Byrådsleder Raymond Johansen sier at første del av en omfattende og lovpålagt evaluering begynte allerede i april, og at første rapport er levert. Han er imidlertid skeptisk til en kommisjon på linje med den regjeringen har nedsatt.

Dagbladet - 27 sep 21 kl. 17:26

- Fortjent

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) håper at vi «kanskje kan gå tilbake til en ny normal»..

Dagbladet - 25 sep 21 kl. 16:01

Norge har åpnet!

Etter mer enn 560 dager med strenge tiltak, usikkerhet, og perioder hvor mye så mørkt ut, kan Norge sprette champagnen. Som byrådsleder Raymond Johansen sa fredag: «Fy søren, det er over!»..

Dagbladet - 24 sep 21 kl. 15:30

Vil at Oslo skal feste

Det var en storfornøyd byrådsleder Raymond Johansen som fredag ettermiddag erklærte at «nå er det over»..

NRK - 24 sep 21 kl. 14:54

Oslo opphever lokal koronaforskrift

Byrådet i Oslo opphever den lokale koronaforskriften med umiddelbar virkning. Det innebærer at Oslos befolkning kan følge nasjonale bestemmelser og råd, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap). Regjeringen har besluttet at Norge går over til en normal hverdag med økt beredskap lørdag 25.

NRK - 26 aug 21 kl. 16:06

Krever rask endring i smittesporing

De høye smittetallene den siste tiden gjør smittesporingen vanskelig. Det skriver byrådsleder Raymond Johansen i et brev til regjeringen. Nå ber byrådslederen regjeringen om å ta grep i strategien og krever umiddelbare endringer.

VG - 26 aug 21 kl. 11:54

Johansen om elsparkesykkel-forslag: – Har blitt bundet på hender og føtter

Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen synes det er frustrerende at regjeringen kommer med nye regler uten å gi kommunen større handlingsrom til å regulere bruken av elsparkesyklene..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt