Jalisco

Tuesday, 28 November, 09:46

Nyheter om Jalisco

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 26 sep 23 kl. 03:22

Flere døde i flom i Mexico

Minst åtte mennesker har mistet livet og ytterligere tre er skadd etter at en elv i den mexicanske delstaten Jalisco flommet over på grunn av styrtregn. Det er kommunen Autlan de Navarro sørvest i delstaten som er rammet. Der ble tre personer reddet fra styrtflom, mens ni er savnet, ifølge Jalisco-guvernør Enrique Alfaro.

NRK - 18 aug 23 kl. 03:43

Levninger funnet i søket etter savnet vennegjeng i Mexico

Det er funnet levninger fra mennesker i søket etter fem unge menn hvis forsvinning og tilsynelatende brutale drap har utløst sjokk og sinne i Mexico. Vennegjengen forsvant forrige fredag i delstaten Jalisco. Ifølge påtalemyndigheten er det funnet forkullede bein samt fire hodeskaller på en eiendom i området, og rettsmedisinere jobber med å identifisere ofrene.

NRK - 12 jul 23 kl. 21:05

Seks politifolk drept og tolv personer såret i bombeangrep i Mexico

Seks politifolk er drept og tolv personer såret i et bombeangrep i den vestlige delstaten Jalisco i Mexico, ifølge guvernør Enrique Alfaro. – Et feigt angrep mot politifolk og ansatte ved påtalemyndighetens kontor, skriver Alfaro på Twitter. Han hadde tidligere meldt at tre var drept.

NRK - 12 jul 23 kl. 09:02

Tre politifolk drept og ti personer såret i bombeangrep i Mexico

Tre politifolk er drept og ti personer er såret etter et bombeangrep i den vestlige delstaten Jalisco i Mexico, ifølge guvernøren Enrique Alfaro. – Et feigt angrep mot politifolk og ansatte ved påtalemyndighetens kontor har tatt livet av tre ansatte og såret ti andre, skriver Alfaro på Twitter. Den vestlige delstaten er base for Jalisco Nueva Generación, et av Mexicos mektigste narkokarteller.

NRK - 07 jun 23 kl. 05:11

Levninger i Mexico identifisert

Levningene som ble funnet i 45 poser i Mexico i forrige uke, tilhører flere savnede telefonsenterarbeidere. Det opplyser myndighetene i delstaten Jalisco. Til sammen åtte ungdommer var meldt savnet.

NRK - 01 jun 23 kl. 20:18

45 sekker med menneskelevninger funnet i Mexico

Myndigheter i den mexicanske delstaten Jalisco har funnet 45 sekker med menneskelevninger. De prøver nå å finne ut hvor mange personer det er snakk om. Sekkene ble funnet utenfor storbyen Guadalajara, og det skal være levninger av både menn og kvinner.

NRK - 17 feb 23 kl. 10:04

Massegrav oppdaget i Mexico

Mexicanske myndigheter har funnet 31 personer gravlagt i to massegraver i vest-Mexico. Regionen er preget av vold og uro som følge av organisert kriminalitet. Den første massegraven ble funnet 1.

NRK - 28 dec 22 kl. 09:04

Mexicos president advarer mot å ta imot julegaver fra narkobander

Mexicos president ber landets innbyggere om ikke å ta imot julegaver fra narkobander. Videoer i sosiale medier viser biler som overøser tilskuere med smågaver. Flere gjenkjente folkene i bilene som medlemmer av narkokartellet i delstaten Jalisco.

NRK - 21 dec 22 kl. 03:26

USA har beslaglagt nok fentanyl til å ta livet av samtlige innbyggere

I løpet av året har amerikanske myndigheter beslaglagt nok fentanyl til å ta livet av alle innbyggerne i landet, opplyser det føderale narkotikapolitiet DEA. Beslaget av over 50 millioner falske reseptbelagte piller med fentanyl og rundt 5 tonn pulver av det syntetiske opioidet tilsvarer «over 379 millioner potensielt dødelige doser», ifølge DEA. Mens det kraftige narkotiske stoffet sto for en brøkdel av overdosedødsfallene i USA for ti år siden, beskriver DEA i dag fentanyl som «den dødeligste narkotikatrusselen landet står overfor».

NRK - 23 okt 22 kl. 16:08

Orkanen Roslyn har slått inn over Mexicos stillehavskyst

Orkanen Roslyn traff søndag vestkysten av Mexico som en kategori 3-orkan. Det melder USAs nasjonale orkansenter NHC. Innbyggerne i området er dermed rammet av voldsom vind, kraftig stormflo og muligheten for lokale oversvømmelser.

NRK - 19 jul 22 kl. 02:36

Mexicansk domstol avviser umiddelbar utlevering av narkobaron

En domstol i Mexico setter midlertidig foten ned for utlevering av narkobaronen og kartell-lederen Rafael Caro Quintero til USA. 69-åringen sto på FBIs liste over de ti mest etterlyste for bortføring, tortur og drap på en agent i narkotikapolitiet DEA i 1985. Han ble pågrepet nord i Mexico fredag i forrige uke.

NRK - 29 aug 21 kl. 05:20

Orkanen «Nora» traff Mexicokysten

Den amerikanske nasjonale orkansenteret NHC advarte om kraftig regnvær, flom og skred da orkanen «Nora» nådde den nordvestlige kysten av den meksikanske delstaten Jalisco lørdag kveld. Nora har orkan i kategori 1. Det er ustedt orkanvarsler for strekningen i delstatene Colima, Nayarit og Jalisco, opplyser NHC..

NRK - 08 dec 20 kl. 03:20

131 lik funnet i Mexico

Ialt 131 lik er funnet i en massegrav ved Guadalajara i delstaten Jalisco, opplyser mexikanske myndigheter. Etter at massegraven ble oppdaget i oktober, har etterforskere jobbet med å identifisere ofre. Bare 43 av de 131 likene er identifisert..

NRK - 23 nov 20 kl. 17:39

Mexico: 113 funnet i massegrav

Meksikanske myndigheter sier at de har funnet 113 lik i en hemmelig massegrav utenfor byen Guadalajara. 30 av ofrene er identifisert. Guadalajara ligger i delstaten Jalisco, der et av de mest voldelige narkokartellene opererer..

P4 - 15 dec 19 kl. 09:35

50 døde funnet i hus

I Mexico er det funnet nok en massegrav. 50 døde personer er funnet i et våningshus i delstaten Jalisco, melder lokale medier. Delstaten har vært rammet av en voldsbølge etter oppgjør mellom narkotikakarteller.

Aftenposten - 15 dec 19 kl. 07:12

50 døde funnet i hus i Mexico

Politiet i Mexico har funnet 50 døde personer i et våningshus i delstaten Jalisco, melder lokale medier..

NRK - 15 dec 19 kl. 04:58

50 døde funnet i hus i Mexico

Politiet i Mexico har funnet 50 døde personer i et våningshus i Jalisco. Myndighetene i delstaten sier de har funnet likene i El Mirador, 25 kilometer sør for Guadalajara, melder kringkasteren Milenio..

NRK - 14 nov 19 kl. 03:06

Fant levninger fra tolv mennesker

Levninger fra sju menn og fem kvinner har blitt funnet i plastposer utenfor byen Guadalajarav vest i Mexico, opplyser myndighetene. Påtalemyndigheten i delstaten Jalisco sier onsdag at antallet ofre kan komme til å stige..

NRK - 17 sep 19 kl. 20:32

Massegrav funnet i Mexico

Minst 29 døde er funnet i plastposer utenfor byen Guadalajara vest i Mexico, opplyser påtalemyndigheten i delstaten Jalisco. Det skriver NTB. Det ble funnet 119 plastposer i massegraven, og tallet på ofre kan komme til å stige..

NRK - 08 aug 19 kl. 21:25

Fant 19 lik i Mexico

Mexicansk politi har funnet 19 lik langs veien og hengende fra en bro i byen Uruapan. Trolig er det folk som er drept i oppgjør mellom narkobander. Et banner av plast som hang rett ved likene, viste en trussel fra narkokartellet Jalisco Ny Generasjon..

Hegnar.no - 12 maj 19 kl. 08:18

Ny massegrav funnet i Mexico

Levninger fra minst 35 døde personer er funnet i en massegrav ved en gård i delstaten Jalisco i Mexico, ifølge lokale myndigheter..

P4 - 12 maj 19 kl. 07:19

Ny massegrav i Mexico

I Mexico er det funnet nok en massegrav. Levninger fra minst 35 personer er funnet ved en gård i delstaten Jalisco. Minst 27 av personene var bundet fast og drept.

NRK - 12 maj 19 kl. 02:30

Ny massegrav funnet i Mexico

Levninger fra minst 35 døde personer er funnet i en massegrav ved en gård i delstaten Jalisco i Mexico. Minst 27 av personene ble bundet fast og drept. To personer er identifisert.

NRK - 04 dec 18 kl. 04:50

Seks politifolk drept i Mexico

Seks politifolk er skutt og drept i delstaten Jalisco, vest i Mexico. Ytterligere en politimann ble såret i en skuddveksling, melder Reuters. Drapene skjedde på den første hverdagen etter innsettelsen av president Andrés Manuel López Obrador..

Dagbladet - 18 okt 18 kl. 05:03

De blir funnet nakne og bundet til lyktestolper i ferieparadiset. I bakhodet er det barbert en «R»

Volden har eksplodert i Jalisco-regionen, og myndighetene jakter lederen av narkokartellet CJNG..

NRK - 03 jul 18 kl. 22:03

Ordfører i Mexico drept

Påtalemyndigheten i delstaten Jalisco i Mexico sier at ordføreren i Tecalitlan ble drept av flere menn med skytevåpen mandag. En kommunalansatt ble såret i angrepet. Over 60 ordførere og påtroppende ordførere er drept i Mexico siden 1960..

NRK - 29 nov 17 kl. 08:03

Fant hoder i kjøleboks

To hoder ble funnet i en kjøleboks utenfor kringkasteren Televisa i Guadalajara, melder Reuters. På kjøleboksen sto det skrevet «CJNG», initialene til det spanske narkokartellet Jalisco New Generation Cartel. Ofrene er foreløpig ikke identifisert..

P4 - 01 okt 16 kl. 22:14

Utbrudd i Mexico

350 mennesker er evakuert i etter at et vulkanutbrudd vest i Mexico. Vulkanen spyr ut lava og aske, og sivilforsvaret i delstaten Jalisco opplyser at utbruddene fra vulkanens sørside fortsetter..

NRK - 01 okt 16 kl. 21:59

Vulkanutbrudd i Mexico

Colima-vulkanen vest i Mexico spyr ut lava, aske og glødende steiner. 350 innbyggere er evakuert. Sivilforsvaret i delstaten Jalisco opplyser at utbruddene fra vulkanens sørside fortsetter..

NRK - 22 jan 16 kl. 01:56

Nordmann omkommet i Mexico

En norsk statsborger har mistet livet i en paragliderulykke i Mexico, skriver VG. Ulykken skjedde onsdag morgen i delstaten Jalisco, som grenser til Stillehavet, ifølge lokale medier. Norsk UD bekrefter dødsfallet og sier at pårørende er varslet..

NRK - 24 okt 15 kl. 01:49

Patricia har truffet kysten

Uværet Patricia har truffet fastlandet på Mexicos stillehavskyst. Nyhetsbyråene Reuters og AFP fikk ved ett-tiden norsk tid bekreftet at Patricia har rammet delstaten Jalisco med en vindhastighet på 265 kilometer i timen..

NRK - 29 maj 15 kl. 06:49

Narkobaron arrestert i Mexico

Victor Manuel García Orozco, som mistenkes for å være lederen av narkokartellet Jalisco Nueva Generación i Mecico, er arrestert, opplyser politiet. Kartellet har vært i flere sammenstøt med politiet i det siste..

NRK - 02 maj 15 kl. 22:42

Helikopter skutt ned i Mexico

Mexicanske myndigheter leter etter tre soldater etter at et helikopter ble skutt ned under en operasjon mot et narkotikakartell i staten Jalisco. Tre soldater ble drept da helikopteret krasjlandet fredag. Ti andre soldater og to politimenn ble skadd..

NRK - 01 maj 15 kl. 21:33

Tre soldater drept i Mexico

Tre soldater ble drept og tolv såret da helikopteret deres ble beskutt i den mexicanske delstaten Jalisco. Tidligere i dag brøt det ut voldelige episoder flere steder i delstaten..

NRK - 01 maj 15 kl. 21:21

Tre soldater drept i narkokrig i Me

Tre soldater ble drept og tolv såret da helikopteret deres ble beskutt i den mexicanske delstaten Jalisco. Tidligere i dag brøt det ut voldelige episoder flere steder i delstaten..

NRK - 05 feb 15 kl. 22:34

Reddet 129 arbeidere i Mexico

Meksikanske myndigheter har reddet 129 arbeidere i Mexico, blant dem seks barn, som hevder de har blitt psykisk og seksuelt misbrukt av eierne i en sørkoreansk tekstilfabrikk, melder AFP: Fire sørkoreanere tilknyttet fabrikken er pågrepet i Jalisco..

P4 - 28 dec 13 kl. 22:47

Hodeløse kropper funnet i Mexico

I Mexico ble det i dag funnet fem hodeløse kropper vest i landet. Samtlige er trolig ofre i den nådeløse narkotikakrigen landet har opplevd de siste årene. Regionen har vært plaget av narkotikakartellet Jalisco Nueva Generacion, som blir holdt ansvarlig for drapene.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com