Hunder

Wednesday, 28 September, 15:00

Nyheter om Hunder

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 21 jul 22 kl. 16:30

Dyrene finner seg venner og kjærester på hotell

Det er ikke bare mennesker som drar på hotell i ferien. Mange Hunder og katter er på Standal hunde- og kattehotell i Viken. Der skal de være i noen dager eller i flere uker.

NRK - 29 aug 22 kl. 04:27

Lite mosjon kan gi demente Hunder

Også Hunder kan bli demente. Det er langt vanligere at firbeinte som ikke rører så mye på seg, blir rammet, sammenlignet med dem som lever et aktivt liv, viser en ny studie. For Hunder arter demens seg på flere vis.

Klartale - 23 aug 22 kl. 13:35

Studie sier at Hunder gråter av glede når de ser eieren

Hunder blir så glade når de møter eieren sin at de kan begynne å gråte. Det viser ny studie. Det er forskere fra Japan som har testet dette.

VG - 09 sep 22 kl. 13:57

Hva skjer med dronning Elizabeths Hunder nå?

Dronning Elizabeth elsket sine mange corgi-Hunder. Nå lurer mange på hva skjer med dem etter hennes død..

NRK - 22 jul 22 kl. 07:37

Politiet fant 50 innesperrede kjæledyr i bolig i Ullensaker

Etter melding om hylende Hunder i en bolig på Ullensaker, tok politiet seg inn og fant 50 kjæledyr som ikke hadde tilgang på vann, skriver Romerikes Blad. – Politiet fikk melding om Hunder på adressen som hadde «hylt» i to døgn. Melder var bekymret for at hundene og andre dyr på adressen ikke hadde hatt tilsyn på flere dager, sier Anita Tangen, fungerende leder av etterforskningsseksjonen i Ullensaker lensmannsdistrikt, til avisen.

NRK - 13 sep 22 kl. 08:11

Mann trolig død etter kenguru-angrep

En australsk mann er død, trolig etter å ha blitt angrepet av sin egen kenguru som han hadde som kjæledyr. Den 77 år gamle mannen ble oppdaget alvorlig skadd i huset sitt i det vestlige Australia, men da ambulansen kom, var det en kenguru der som hindret legene i å komme inn. Politiet sa de måtte skyte kenguruen.

NRK - 12 sep 22 kl. 21:14

Dronning Elizabeths Hunder har fått nye eiere

Dronning Elizabeth hadde to corgier, én dorgi (blanding av dachs og corgi) og en cocker spaniel på sine siste dager. Prins Andrew skal nå overta de to corgiene sammen med ekskonen Sarah. Hundene skal bo på Royal Lodge i Windsor, som har et stort utendørsområde.

VG - 12 sep 22 kl. 10:11

Prins Andrew «arver» dronning Elizabeths corgi-Hunder

Prins Andrew og ekskona Sarah Ferguson overtar ansvaret dronningens to corgier, Muick og Sandy..

NRK - 08 sep 22 kl. 16:40

Personene hentet ut av brakkerigg

Tre personer og to Hunder er hentet ut av den kollapsede brakkeriggen på Lysekloster i Bjørnafjorden. Det er ikke meldt om andre savnede så langt. Alle virker å være fysisk uskadd, melder politiet.

NRK - 08 sep 22 kl. 16:10

Tre sperret inne etter brakkekollaps

Tre personer og to Hunder er sperret inne, men det er foreløpig ikke meldt om personskade, etter to arbeidsbrakker skal ha kollapset på Lysekloster i Bjørnafjorden. Nødetatene er på vei..

NRK - 06 sep 22 kl. 19:51

Bjørn skutt i Snåsa

Et jaktlag i Snåsa har i kveld skutt en hannbjørn i Roktdalen. Jaktlaget dro ut etter at et viltkamera hadde fanget opp nye bilder av bjørnen. Om lag ti personer og to Hunder var ute i terrenget og jaktet..

NRK - 05 sep 22 kl. 10:47

Utskrevet fra sykehus

Både toåringen og moren hennes som ble tatt av raset i Valsøyfjorden fredag er skrevet ut fra St. Olavs hospital. Barnet ble funnet av Hunder inne i det knuste huset.

NRK - 26 jul 22 kl. 05:24

Frykter at løse Hunder har tatt lam

Flere bønder ber hundeeiere respektere båndtvangen. I helgen ble to lam funnet døde i Romeriksåsen og bøndene frykter at de ble jaget av løse Hunder, skriver Romerikes Blad. Det ene lammet lå i skogen og det andre i vannet.

NRK - 09 maj 22 kl. 10:41

Russiske og hviterussiske Hunder nektes registrering

Hunder som importeres fra Russland eller Hviterussland, får fra 1. juni ikke registrering i Norge. NKK begrunner avgjørelsen med situasjonen i Ukraina.

Dagbladet - 25 aug 22 kl. 20:47

Postbud lemlestet og drept av hundeflokk

Pamela Jane Rock (61) ble angrepet av fem Hunder da postbilen fikk motorstopp..

NRK - 04 jul 22 kl. 08:38

Politiet: - Ikke luft hunden i Porsgrunn

Politiet ber folk i Porsgrunn sentrum og tilstøtende områder om å ikke lufte hundene sine. To Hunder av rasen Kaukasisk ovtcharka stakk i morges av fra sin eier og var i konfrontasjon med en hundeeier i Deichmansgate. Poliiet har fått tak i en av hudene, men den som er vurdert som farligst, spesielt for andre Hunder, er det ikke kontroll på..

VG - 10 aug 22 kl. 19:14

Varg satte fast bein i munnen: – Jeg har aldri sett noe lignende

Hunden Varg fikk et margbein fast rundt kjeven. Veterinær advarer mot å gi Hunder denne type bein..

NRK - 07 aug 22 kl. 23:36

Søk etter savnet mann med Hunder

12 ekvipasjer fra Norske RedningsHunder leter i natt sammen med politi og frivillige etter en 23 år gammel mann som er savnet i Arendal. 23-åringen ble sist sett på et utested i Arendal sentrum ved 2-tida natt til lørdag..

NRK - 05 aug 22 kl. 05:41

LøsHunder truer fjellreven

Det er gode nyheter for den utrydningstruede fjellreven. I år er det registrert tre ganger så mange valper som i fjor på Varangerhalvøya. Men ikke alt er idyll.

NRK - 04 aug 22 kl. 03:49

9 uinnesperret i gruve i mexico

Ni gruvearbeidere er innesperret etter at en kullgruve i det nordlige Mexico kollapset onsdag, opplyser president Andrés Manuel López Obrador. López Obrador tvitret at ulykken skjedde i Sabinas i delstaten Coahuila i Nord-Mexico, og at 92 soldater og spesialister og fire Hunder er satt inn i redningsarbeidet. Lokale medier skriver at en arbeider greide å komme seg ut og varslet om ulykken.

NRK - 27 jul 22 kl. 15:22

Avslutter redningsaksjon i Arna

Politiet har avsluttet redningsaksjonen i Arna etter at det ble funnet en tom kano på Haukelandsvatnet, skriver BT. Dykkere ble satt inn i søket i vannet fordi vitner hadde sett en mann i kanoen på vannet tidligere. I 15-tiden søkes det fremdeles med Hunder på land..

Dagbladet - 24 jul 22 kl. 07:36

Hunder døde: - Kan være giftig

Selv om det frister å ta seg et bad i det varme sommerværet, kan det være lurt å tenke seg om en ekstra gang før du hopper uti, ifølge eksperter..

Aftenposten - 20 jul 22 kl. 06:30

Godbit-busker og pølse-trær: Slik aktiviserer du en storby-hund

– Når jeg møter Hunder på gaten, må jeg ofte snu meg bort. Jeg klarer ikke å ta inn alle skjebnene, tilstår en….

NRK - 22 apr 22 kl. 15:00

Hunder drepte barn – etterforskningen avsluttet

Etter ti måneders etterforskning av hendelsen der et barn i Brumunddal ble drept av to Hunder i fjor sommer, har politiet nå levert sin innstilling om tiltale til statsadvokaten. Det bekrefter politiadvokat Ranveig Tufte overfor Dagbladet. Nå skal statsadvokaten avgjøre om det blir tatt ut tiltale i saken eller ikke.

NRK - 06 jul 22 kl. 00:02

Bondeopprør i Nederland

Politiet i Nederland tok i bruk tåregass og Hunder for å bryte opp en demonstrasjon bland bønder mandag kveld. Det endte i 200 bøter og flere arrestasjoner, skriver Dutcnews. Bøndene har protestert mot miljøpolitikken og er sinte over utsiktene til å møtte redusere antall husdyr, for å nå nye forurensningsmål som ble annonsert i juni.

NRK - 04 jul 22 kl. 18:23

Hund skal avlives etter angrep

Mattilsynet har besluttet å avlive en hund som mandag formiddag gikk til angrep på en mindre hund og dens eier i Porsgrunn. Det var to Hunder som gik til angrep, og den andre ble skutt tidligere på dagen..

NRK - 04 jul 22 kl. 07:37

Redningsarbeidere leter fremdeles etter overlevende etter isbre-ulykke i Italia

Redningsarbeidere i de italienske alpene leter fremdeles etter mulige overlevende etter at en isbre løsnet og raste inn i en gruppe fjellklatrere søndag. Redningsarbeidet starter opp igjen mandag morgen, etter å ha blitt satt på pause i nattetimene. Alle alpine redningsgrupper fra den nærliggende Veneto-regionen har blitt sendt ut, inkludert Hunder, for å lete etter fjellklatrerne.

NRK - 01 jul 22 kl. 16:03

Giftalger i Goksjø

Kommuneoverlegen i Sandefjord fraråder bading i Goksjø etter at det er observert giftalger flere steder. Algene kan sees som fargede flak, klumper eller skum på vannet, eller at hele vannet er misfarget. Også dyr bør unngå å bade eller å drikke av vannet.

Aftenposten - 25 jun 22 kl. 18:46

Kan også Hunder og katter bli syke av flåttbitt?

Flått, skaubjørn eller pote! Vi vil ikke ha dem på kroppen. Men det er vanskelig å unngå..

VG - 14 jun 22 kl. 12:42

Sør-Koreas førstedame vil ha slutt på hundekjøtt som mat

Den nyvalgte sør-koreanske presidenten Yoon Suk-yeol (62) og førstedame Kim Keon-hee (49) har selv fire Hunder og tre katter. Nå vil presidentens kone ha slutt på skikken med å spise hundekjøtt..

Dagbladet - 13 jun 22 kl. 07:53

Hunder skal «løse» mysteriet

Søk etter Terje Johansen starter mandag på Sveriges topphemmelige militærøy..

Dagbladet - 11 jun 22 kl. 10:27

Setter inn Hunder

Søkearbeidet i Kjenndalen fortsetter lørdag..

Aftenposten - 02 maj 22 kl. 11:53

Hun legger ut bilder av Hunder på kollektivtransport. Og følgerne strømmer til.

Nærmere 300 bilder av Hunder på buss, trikk og T-bane ligger i kø, klare for å bli postet..

Aftenposten - 29 maj 22 kl. 19:20

Nå skal «koronahundene» snart på kennelferie. Det kan by på utfordringer.

Mange Hunder har vokst opp på hjemmekontor. Nå skal de plutselig alene på kennel. Hvis de får plass..

NRK - 28 maj 22 kl. 20:24

Fransk politi fant 60 døde katter i leilighet

Fransk politi har funnet 60 døde katter i en fryser og i blomsterpotter i en bolig. Obduksjoner av kattene viste at de ikke var blitt mishandlet. De døde dyrene var pakket inn i håndklær og tøybleier, opplyser politiet til kanalen France Info.

Aftenposten - 16 apr 22 kl. 07:37

Hunder og påskegodt hører ikke sammen. Noen biter fra denne pakken kan gi forgiftning.

Mange av menneskenes påskefavoritter kan gi forgiftning for Hunder..

NRK - 11 apr 22 kl. 08:20

Høyesterett: Seksuell omgang med Hunder var grovt brudd på dyrevelferdsloven

Høyesterett har dømt en mann til 75 dagers fengsel for grovt brudd på dyrevelferdsloven. Mannen var domfelt blant annet for seksuell omgang med tre Hunder. Hundene var misbrukt ved minst 20 anledninger over en periode på sju år, men uten at de ble skadet, skriver Høyesterett i en pressemelding.

NRK - 11 apr 22 kl. 08:20

Dømt for seksuell omgang med Hunder

Høyesterett har dømt en mann i 30-årene fra Romerike til 75 dagers fengsel for grovt brudd på dyrevelferdsloven og oppbevaring av overgrepsmateriale. Han mister også retten til å eie dyr på ubestemt tid. Mannen har ifølge dommen hatt seksuell omgang med tre Hunder ved minst 20 anledninger fra 2012 til 2019.

Aftenposten - 15 maj 22 kl. 15:37

Nå sendes koronahundene på pensjonat: – Jeg er spent på hvor mange som vil lammes av separasjonsangst

– Jeg er forberedt på at det blir flere Hunder med stress denne sommeren, sier Bjørn Egil Nygård, som driver Randaberg….

NRK - 09 maj 22 kl. 13:39

Kvinne tiltalt etter at barn døde i hundeangrep

Statsadvokatene i Hedmark og Oppland har i dag tatt ut tiltale mot en kvinne i 50-årene for uaktsom forvoldelse av død. Et barn døde etter å ha blitt angrepet av Hunder..

NRK - 03 maj 22 kl. 13:22

Ulv skutt i Løten

En hannulv på 47,5 kilo ble tirsdag skutt under skadefelling i Løten kommune i Innlandet. Det bekrefter leder for det kommunale fellingslaget Thomas Palerud overfor NTB tirsdag. – Ulven ble tatt klokken 8.

NRK - 27 apr 22 kl. 05:12

Menneske smittet med hesteinfluensa

Kina har påvist det som skal være det første tilfellet av hesteinfluensa hos et menneske. En fire år gammel gutt fra Henan-provinsen i den sentrale delen av Kina fikk påvist smitten etter at han hadde fått feber og andre symptomer 5. april, melder Reuters / NTB.

VG - 19 apr 22 kl. 20:14

Statens Hunder «halveres» - ikke bruk for isbjørn-varslere

Hunden Kuling er nå den eneste firbente i tjeneste for den norske stat på Jan Mayen. Før påske ble den andre tjenestehunden Davoc sendt til fastlandet for omplassering..

NRK - 14 apr 22 kl. 23:45

Mann i USA hadde 183 dyr i fryser

En mann i Arizona i USA er siktet for dyremishandling etter at det ble funnet 183 frosne dyr i en fryser hos ham. Flere ble tilsynelatende fryst ned levende. Funnet ble gjort etter at en kvinne meldte fra til politiet at mannen, 43 år gamle Michael Patrick Turland, ikke hadde returnert tilbake noen slanger han hadde lånt for avl, opplyser sheriffen i Mohave-fylket.

NRK - 14 apr 22 kl. 20:26

Tilbakekaller hundemat etter salmonella-funn

Vom og Hundemat tilbakekaller et av sine produkter grunnet funn av salmonella. – Dette produktet finnes ikke i noen andre produkter, så det er kun den ene her, men det er likevel mange som har kjøpt det. Det er veldig uheldig, sier daglig leder Ole Magnus Østby til Smaalenenes Avis.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com