Gulset

Sunday, 19 May, 03:06

Nyheter om Gulset

NRK - 02 apr 24 kl. 20:51

Mann skal ha vist frem pistol til barn

Politiet er på vei til Skogliveien på Gulset i Skien etter at de har fått melding om en mann som skal ha vist frem en pistol til flere barn som lekte i området. – Alle barna har forklart det samme. At det kom en mann på sparkesykkel og viste frem en pistol, sier operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Tom Richard Skuggedal.

NRK - 02 apr 24 kl. 20:51

Mann skal ha vist frem pistol til ungdom

Politiet er ved Skogliveien på Gulset i Skien etter at de fikk melding om en mann som skal ha vist frem en pistol til flere ungdommer i tenårene. – Alle ungdommene har forklart det samme. At det kom en mann på sparkesykkel og viste frem en pistol, sier operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Tom Richard Skuggedal.

NRK - 12 okt 23 kl. 23:28

Kirkevalget: Omvalg i to områder

Det blir omvalg i kirkevalget i både Agder og Telemark bispedømme og Stavanger bispedømme. Det første omvalget gjelder valg til menighetsråd i Gulset og Skotfoss sogn i Skien. Årsaken er at det var oppført en feil kandidat på stemmeseddelen.

NRK - 23 nov 22 kl. 10:02

13-åring siktet etter brann

En 13 år gammel jente er siktet for grovt skadeverk etter brannen på Gulset legekontor den 17. november. Den siktede 13- åringen blir fulgt opp av barnevernet og andre instanser, opplyser politiet..

NRK - 18 nov 22 kl. 08:45

Skal finne løsning for pasienter etter brann

Brannen i et bygg med legekontor og helsestasjon på Gulset i Skien i går kveld fører til at 6000 pasienter ikke har et fastlegekontor å gå til. Også en helsestasjon er berørt. De som har akutt behov for lege, må ringe legevakta.

NRK - 13 okt 21 kl. 09:08

Skien: Tror skadene kan skyldes fall

Politiet jobber med flere hypoteser etter meldingen om at en mann ble knivstukket på en joggetur i området Gulset i Skien i går kveld. – Vi har ikke fått gjennomført et fullverdig avhør med fornærmede, men ut fra den informasjonen vi har nå, så er det en hypotese at skadene kan ha skjedd som følge av en ulykke eller et fall eller lignende. Dette vil vi få mer klarhet i når vi har fått avhørt fornærmede, sier fungerende politistasjonssjef, Sigrid Dahl.

NRK - 13 okt 21 kl. 09:08

Skien: Politiet med flere hypoteser

Politiet jobber med flere hypoteser etter meldingen om at en mann ble knivstukket på en joggetur i området Gulset i Skien i går kveld. Politiet sa senere at det ikke var grunn til å tro at en kniv var involvert. En av hypotesene er at skadene kan ha skjedd som følge av en ulykke eller et fall..

Dagbladet - 12 okt 21 kl. 19:57

Massiv politijakt etter knivstikking

Politiet har iverksatt en væpnet aksjon og søker med store styrker, etter at en lokal mann i 50-åra ble knivstukket i et skogsområde ved Gulset i Skien i Telemark tirsdag kveld..

VG - 12 okt 21 kl. 19:37

Mann knivstukket i Skien

Politiet leter i området Gulset i Skien etter en gjerningsperson som har stukket en mann med kniv inne i et skogområde..

VG - 12 okt 21 kl. 19:37

Mann knivstukket i Skien – ber folk holde seg unna

Politiet leter i området Gulset i Skien etter en gjerningsperson som har stukket en mann med kniv inne i et skogområde..

VG - 12 okt 21 kl. 19:37

Mann knivstukket på joggetur i Skien

Væpnet politi jakter en gjerningsperson etter at en mann ble knivstukket i et skogsområde på Gulset i Skien tirsdag kveld..

NRK - 12 okt 21 kl. 19:35

Mann i 50-årene knivstukket

Politiet leter i området Gulset etter en gjerningsperson, som har stukket en mann inne i et skogområde med kniv. Fornærmede er en lokal mann i 50-årene - han er kjørt sykehuset - ukjent skade status for politiet. Vi har en dårlig beskrivelse av gjerningsperson, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 12 okt 21 kl. 19:35

Mann i 50-årene knivstukket i skog

En mann i 50-årene har blitt knivstukket i skogen, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Politiet leter nå i området Gulset i Skien etter en gjerningsperson. Fornærmede er en lokal mann og er kjørt sykehuset.

NRK - 14 sep 21 kl. 04:29

Slagsmål i Skien

Etter et slagsmål på Gulset i Skien fant politiet en mann som lå skadet mens mistenkte hadde stukket fra stedet. Fornærmede ble tatt hånd av ambulansen, og skal ikke være alvorlig skadet. Mistenkte ble pågrepet av natt til tirsdag, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 15 jan 21 kl. 15:22

Ein person død med korona i Skien

Ein bebuar ved Gulset sjukeheim og bukollektiv i Skien er død med korona. I denne veka er det til saman 18 personar som er smitta med covid-19, melder Skien kommune i ei pressemelding. Dei fleste nye smitta er nærkontaktar..

NRK - 05 jan 21 kl. 11:27

Sykehjemsbeboer med covid-19 døde

En beboer ved Gulset sykehjem og bokollektiv med påvist covid-19 smitte, døde mandag 4 januar. Det melder Skien kommune i en pressemelding. Det opplyses også at 15 innbyggere i Skien fikk påvist koronaviruset i går.

NRK - 08 sep 20 kl. 18:22

Fortsatt ikke identifisert avdøde

Politiet har fortsatt ikke kunnet identifisere personen som ble funnet død i et turområde på Meierkollen ved Gulset i Skien tirsdag ettermiddag. Kripos bistår i arbeidet med identifisering, opplyser Telemarkspolitiet på en pressekonferanse tirsdag..

Aftenposten - 08 sep 20 kl. 15:37

Død person funnet i brannområde i Skien

En død person er funnet i Skien kommune etter meldinger om at det brant i skogen i området Meierkollen på Gulset. Politiet undersøker hva som har skjedd..

Aftenposten - 08 sep 20 kl. 15:37

Politiet etterforsker dødsfall i Skien

En død person er funnet i Skien kommune etter meldinger om at det brant i skogen i området Meierkollen på Gulset. Politiet har mobilisert store ressurser..

Aftenposten - 08 sep 20 kl. 15:37

Politiet har fortsatt ikke identifisert avdøde fra skogbrann i Skien

Politiet har fortsatt ikke kunnet identifisere personen som ble funnet død i et turområde på Meierkollen ved Gulset i Skien tirsdag ettermiddag..

NRK - 08 sep 20 kl. 14:51

Fant død person etter skogbrann

Politiet har funnet en død person i forbindelse med en brann i Gulset i Skien. Området er sperret av og politiet gjør undersøkelser på stedet..

NRK - 08 sep 20 kl. 14:38

Sperrer av området ved skogbrann

Politiet har sperret av området på Gulset i Skien, der det brenner i terrenget. Brannen skal være ved et vanntårn på Meierkollen..

NRK - 16 aug 20 kl. 19:14

Redningshunder i søk etter kvinne

Det er satt inn åtte redningshunder i søket etter en kvinne i 50-årene i området Skien/Gulset, melder Redningshunder på Twitter. Kvinnen skal ha vært borte siden 09:15 søndag morgen. Politiet ber om kontakt dersom noen skal ha sett henne..

NRK - 16 jul 20 kl. 09:07

En sykepleier på jobb om natten

Tillitsvalgte i Norsk Sykepleierforbund har varslet Fylkesmannen i Vestfold og Telemark om forholdene ved Gulset sykehjem i Skien. Om natten er det ofte bare en sykepleier på jobb som skal ta vare på 121 pasienter, melder Varden..

Aftenposten - 29 feb 20 kl. 14:00

TV-anmeldelse: Mer humorgull fra Gulset

Komiker Jonis Josefs barndomsminner fra Skien er noe av det mest underholdende på norsk TV nå..

NRK - 24 feb 20 kl. 20:38

To barn savnet i Skien

To barn er meldt savnet på Gulset i Skien mandag kveld. De to barna er en gutt på seks og en jente på syv år. Barna ble sist observert ved området Furuskogen.

P4 - 24 feb 20 kl. 20:41

To barn savnet i Skien

En gutt på seks år og ei jente på sju år er savnet på Gulset i Skien. Barna ble sist observert ved området Furuskogen, og har begge gule refleksvester på seg. Politiet leter i nærmområdet.

NRK - 28 mar 19 kl. 23:13

Pågrepet etter knivstikking

En mann i 60-årene er pågrepet mistenkt for å ha knivstukket annen person på Gulset i Skien i kveld. Pågripelsen skjedde uten dramatikk, melder politiet på Twitter..

NRK - 28 mar 19 kl. 21:37

Leitar etter gjerningsmann

Den skadde mannen er køyrt til legevakt, og det skal ikkje vere ein alvorleg skade. Det oppstod ein krangel på ei privatadresse på Gulset før mannen blei stukken med kniv. Politiet leitar no etter gjerningsmannen..

NRK - 28 mar 19 kl. 20:54

Skadd etter knivstikking i Skien

Ein person er lettare skada etter knivstikking på ei privatadresse på Gulset i Skien. Politiet etterlyser ein sølvgrå Audi Q2 leigebil med kjenneteikn KJ28387. Observasjonar av bilen kan meldast til politiet i Sør-Øst på tlf.

NRK - 07 mar 18 kl. 23:55

Trusselsituasjon på gatekjøkken

Politiet i Telemark har fått melding om en trusselsituasjon med våpen inne på et gatekjøkken på Gulset, melder de på Twitter. Mannen skal ha rettet en pistol mot gjester på gatekjøkkenet, og skal ha tatt ladegrep. Bevæpnet politi er på vei til stedet..

P4 - 07 mar 18 kl. 23:56

Trusselsituasjon på gatekjøkken

Politiet i Telemark har fått melding om en trusselsituasjon med våpen inne på et gatekjøkken på Gulset- Mannen skal ha rettet en pistol mot gjestert, og tatt ladegrep. Bevæpnet politi er nå på vei til stedet..

NRK - 04 okt 17 kl. 18:47

Eldre mann sakna på Gulset

Ein eldre mann er sakna frå ein sjukeheim på Gulset i Skien. Mannen har vanleg kroppsbygning, grått hår, grøn turjakke og mørk sic-pence. Har lett gange..

NRK - 04 okt 17 kl. 18:47

Eldre mann var sakna på Gulset

Ein eldre mann som var sakna frå ein sjukeheim på Gulset i Skien er komen til rette, melder politiet. Mannen har vanleg kroppsbygning, grått hår, grøn turjakke og mørk six-pence. Har lett gange..

NRK - 21 nov 17 kl. 18:45

Leteaksjon etter 7 år gammel jente

Politiet kaller inn ekstra mannskaper i letingen etter ei 7 år gammel jente på Gulset i Skien. – Jenta kom ikke hjem som avtalt. Det er mørkt og kaldt og vi tar dette på største alvor når det gjelder ei så ung jente, sier Terje Pedersen i politiet..

P4 - 28 sep 15 kl. 12:37

Vil be om forvaring for drap i Skien

Aktor vil be om forvaring for den 43 år gamle mannen som er tiltalt for drap på en 35 år gammel mann på Gulset i Skien for to år siden. Den tiltalte har erkjent straffskyld for drapet, som blir betegnet som svært brutalt. I følge tiltalen stakk han 35-åringen 48 ganger med en bajonett, men han har forklart at han bare husker å ha stukket en gang melder Varden..

NRK - 03 maj 15 kl. 16:57

Hytte og ett mål skog brant ned

En hytte brant ned til grunnen og ett mål skog ble svidd av på Gulset i Skien i ettermiddag. Brannvesenet har kontroll på brannen og jobber med etterslukking på stedet. Politiet ber om tips fra folk som han ha sett noe i området..

NRK - 25 nov 14 kl. 13:19

Tre hester løpsk i Skien

Tre islandshester løper i fullt trav på veier i boligområdet Gulset i Skien, melder politiet på Twitter. Eieren av hestene forsøker å få kontroll på dem sammen med politi. Politiet anmoder folk om å være oppmerksomme..

NRK - 14 okt 13 kl. 06:57

– Århusbrua må bygges nå

Tålmodigheten er slutt hos Gulset Arbeiderlag. – Nå må vi få i gang byggingen av Århusbrua, mener leder i arbeiderlaget, Tom Johansen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com