Gratis

Wednesday, 22 March, 14:12

Nyheter om Gratis

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 15 dec 22 kl. 15:50

Bø innfører Gratis barnehage for alle

Bø er misfornøyd med at regjeringen i statsbudsjettet har foreslått Gratis barnehage i Troms og Finnmark, men ikke i Nordland. Derfor blir det Gratis i Bø også. Kommunestyret i Bø vedtok nemlig torsdag at fra neste år skal alle barnehageplasser i kommunen være Gratis.

NRK - 25 feb 23 kl. 04:08

P-piller blir Gratis for alle under 20 år

Regjeringen gjør hormonell prevensjon Gratis for alle under 20 år. Det betyr at unge kan få p-piller og p-stav Gratis, sier stortingsrepresentant Even Røed (Ap) til Dagbladet. Røed sier også at regjeringen vil styrke seksualundervisningen i skolen.

NRK - 02 mar 23 kl. 07:03

Opphever Gratis kollektivtrafikk for flyktninger

Gratis kollektivtransport for flyktninger i Finnmark oppheves fra og med 1. april. Det opplyser Troms og Finnmark fylkeskommune.

NRK - 01 mar 23 kl. 20:40

Canadisk provins vil gjøre prevensjonsmiddel Gratis

British Columbia er den første provinsen i Canada som vil gjøre alle reseptbelagte prevensjonsmiddel Gratis for alle. Ved fremvisning av resept vil alle personer som er dekket av en helseforsikring kunne få Gratis prevensjon fra og med 1. april, ifølge provinsens finansminister Katrine Conroy.

VG - 21 timer siden

Den spanske domstolen avviste Barcelonas anke i Gavi-saken – kan gå Gratis til sommeren

La Liga mener Barcelona har gjort en ugyldig registrering av Gavi (18). Nå har den spanske domstolen avvist klubbens anke. Det betyr at juvelen kan gå Gratis til sommeren dersom klubben ikke får økonomien på plass..

NRK - 14 mar 23 kl. 09:39

Gratis kontroll av russebusser

Statens vegvesen tilbyr Gratis kontroll av russebiler- og busser, skriver de selv i ei pressemelding. Kjøretøy som blir godkjent i kontrollen får oblat i frontruta. Da slipper de større tekniske kontroller langs veiene i mai.

NRK - 12 mar 23 kl. 23:24

Kommuner lokker med Gratis bolig til innflyttere

Rødøy kommune i Nordland følger etter Beiarn kommune som har hatt suksess med å tilby familier Gratis bolig i et år dersom de vil bosette seg i de fraflyttingstruede kommunene. I Beiarn valgte fem av seks familier å bli boende. – Vi kan ikke sitte og se på at folketallet går ned uten å gjøre noe, sier ordfører i Rødøy kommune, Inger Monsen..

VG - 09 mar 23 kl. 18:15

Vil ha Gratis prevensjon til alle under 25 år

Rødt ønsker å gi alle kvinner under 25 år Gratis prevensjon. Kvinnehelseutvalget som nylig la frem sin rapport, mener det samme..

NRK - 07 feb 23 kl. 19:00

Tysk telefonselskap gjer samtaler til Syria og Tyrkia Gratis

Det tyske mobilselskapet Telekom gjer telefonsamtalar mellom Tyskland og Tyrkia, og Tyskland og Syria Gratis i ei veke, som svar på jordskjelvet som har krevd livet av meir enn 6300 menneske. Det melder nyheitsbyrået Reuters. Kundane til selskapa Telekom og Congstar i Tyrkia og Syria skal også kunne bruke mobildata Gratis, sa det tyske mobilselskapet.

NRK - 07 mar 23 kl. 18:29

Fagskolen i Viken blir Gratis

Norges største offentlige fagskole fjerner studentbetalingen, slik at studiene blir Gratis fra høsten 2023. Fagskolen i Viken tilbyr høyere yrkesfaglig utdanning som ligger på nivå over videregående opplæring. Flere studier ved fagskolen har kostet 7500 kroner i året for hver enkelt student.

NRK - 03 feb 23 kl. 01:05

Hongkong vil lokke til seg turister med Gratis flybilletter

Hongkong er etter pandemien klar for å ønske verden tilbake, og lover mer enn en halv million Gratis flyreiser til tilreisende. Tilbudet er en del av en markedsføringskampanje kalt «Hallo, Hongkong», som synes å være et forsøk på å løfte fram gode sider ved byen som de siste årene har vært preget av protester mot regimet og politisk undertrykkelse – i tillegg til koronapandemien. Nå lover leder for lokalstyret i Hongkong, John Lee, at det skal være null spor av isolasjon, karantene eller restriksjoner for tilreisende.

NRK - 04 mar 23 kl. 14:34

Sametinget tilbyr Gratis hotell for unge samer i Oslo

Sametinget disponerer noen hotellrom i Oslo som ungdom kan bo i Gratis fra fredag 3. mars til søndag 5. mars.

Klartale - 04 mar 23 kl. 06:36

Er kvinners helse mindre viktig?

Menn og kvinner får ulike sykdommer. Noen rammer oftest kvinner. For eksempel autoimmune sykdommer.

Klartale - 02 feb 23 kl. 10:31

Slik vil Støre få folk til å bo i Nord-Norge

Færre bor lengst nord i Norge. Det vil regjeringen gjøre noe med.– Vi kan ikke være passive, sier Jonas Gahr Støre.

Aftenposten - 02 mar 23 kl. 18:06

Utvalg vil gi kvinner Gratis p-piller opp til 25 år

Studentene Victoria Tennøy Lien (19) og Kjersti Walbækken Tangen (20) er positive til forslaget om Gratis p-piller opp….

VG - 24 feb 23 kl. 07:43

PR-ansatte fikk Gratis massasje etter kaoset på Follobanen

Kommunikasjonsfolk i Bane Nor får Gratis massasje på grunn av medietrykket rundt Follobanen. De som jobber med å få banen klar, har ikke fått et slikt tilbud..

E24 - 24 feb 23 kl. 06:17

PR-ansatte fikk Gratis massasje etter kaoset på Follobanen

Kommunikasjonsfolk i Bane Nor får Gratis massasje på grunn av medietrykket rundt Follobanen. De som jobber med å få banen klar, har ikke fått et slikt tilbud..

NRK - 24 feb 23 kl. 03:32

PR-ansatte fikk Gratis massasje etter kaoset på Follobanen

Kommunikasjonsfolk i Bane Nor får Gratis massasje på grunn av medietrykket rundt Follobanen. De som jobber med å få banen klar, har ikke fått et slikt tilbud. Problemene på Follobanen har ført til hektiske dager for kommunikasjonsavdelingen i Bane Nor.

Aftenposten - 23 feb 23 kl. 05:33

Som de eneste i Bane Nor får PR-ansatte Gratis massasje etter kaoset på Follobanen

Kommunikasjonsansatte i Bane Nor får Gratis massasje på grunn av medietrykket rundt Follobanen..

NRK - 17 mar 23 kl. 12:46

Lysbakken: SV har tatt over Aps rolle i å utvide velferdsstaten

Avtroppende SV-leder Audun Lysbakken mener SV er blitt motoren på rødgrønn side i velferdspolitikken. Lysbakken innledet talen til SVs landsmøte med å slå fast at tre store velferdsreformer er introdusert her i landet etter årtusenskiftet: Barnehagereformen, SFO – Gratis halvdagsplass til første og andreklassinger og tannhelsereform, som er i en tidlig fase. – Hva har disse tre store reformene til felles?

Klartale - 17 mar 23 kl. 12:05

Nå skal partiene vedta politikk som påvirker oss alle

Landsmøtet til Senterpartiet startet personlig. Leder Trygve Slagsvold Vedum har fått en alvorlig sykdom.– Jeg har MS, sa han til landsmøtet fredag.

VG - 16 mar 23 kl. 10:40

Lokale Ap- og Sp-topper ut mot egen regjering – advarer om nytt fergeopprør

I fjor sommer feiret Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum Gratis fergeruter i norske kystfylker. Nå advarer fylker mot massive kutt i tilbudet. – Det har egentlig blitt verre, sier partifelle..

VG - 13 mar 23 kl. 12:34

Gratis sanitærprodukter på skolen vil gjøre verden bedre

Mensen er noe som påvirker halvparten av elevene våre. Noe som gjør skolehverdagen vår mer utfordrende enn for de som ikke har mensen. Det er urettferdig og unødvendig..

VG - 09 feb 23 kl. 21:18

Strømselskap vil ta seg betalt for informasjon som nå er Gratis

Snart vil Gudbrandsdal Energi (GE) ta 360 kroner i året for informasjon som i dag er Gratis for kundene, inkludert smartlading av bilen..

VG - 09 mar 23 kl. 11:59

Gratis bind og tamponger på skoler: Det skulle bare mangle

Bind og tamponger bør være enkelt tilgjengelig på alle skoler, på lik linje med dopapir og kondomer..

VG - 07 mar 23 kl. 08:35

Staten skal ikke sponse at vi har mensen

6. mars skriver Michelle Eibakk Ogunde i VG at det er på tide at alle norske utdanningsinstitusjoner får Gratis bind og tamponger. Det mener vi er helt feil prioritering av penger..

VG - 03 feb 23 kl. 06:18

Hongkong vil lokke til seg turister med Gratis flybilletter

Hongkong er etter pandemien klar for å ønske verden tilbake, og lover mer enn en halv million Gratis flyreiser til tilreisende..

Klartale - 02 feb 23 kl. 16:15

Håper på et mer inkluderende friluftsliv

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - 04 nov 22 kl. 13:13

Flere fergesamband i Nordland kan bli Gratis

Flere ferger blir omfattet av ordningen med Gratis ferger, ifølge regjeringen. De vil også gi mer penger til drift av riksveifergene som rammes av prisøkninger. Flere ferger blir omfattet av ordningen med Gratis ferger, ifølge regjeringen.

VG - 02 mar 23 kl. 10:00

Kvinnehelseutvalget legger frem rapport: – Må skje et stort og fundamentalt skifte

Gratis prevensjon, mer seksualundervisning, styrking av vulva-klinikker og en «kvinnemilliard» er blant tiltakene Kvinnehelseutvalget foreslår..

NRK - 27 feb 23 kl. 14:30

Tyrkisk Røde Halvmåne refses for salg av bistandsmateriale

Tyrkisk Røde Halvmåne får kritikk for å ha solgt vintertelt til en bistandsorganisasjon fremfor å selv dele ut teltene Gratis i forbindelse med jordskjelvene. Røde Halvmåne solgte vinterteltene til den private bistandsorganisasjonen Ahbap et par dager etter jordskjelvkatastrofen 6. februar.

NRK - 26 feb 23 kl. 01:07

Retten har strøket flere tusen timer av arbeidet til Viggos advokat

Retten har strøket flere tusen timer av arbeidet som støttespillerne til renvaskede Viggo Kristiansen har bedt om kompensasjon for. Advokat Arvid Sjødin, som var Viggo Kristiansens forsvarer, er én av flere viktige støttespillere som har sendt inn timelister og krevd betaling av retten for jobben som er lagt ned med å renvaske Kristiansen. – At vanlige personer skal arbeide tusenvis av timer Gratis for å rette opp statlige justisfeil er fullstendig urimelig, skriver Sjødin i et brev til Borgarting lagmannsrett..

NRK - 26 jan 23 kl. 05:48

AUF vil gi papirløse Gratis helsehjelp

AUF vil gi personer som er i Norge uten oppholdstillatelse Gratis helsehjelp. Det finnes ingen sikre tall på hvor mange de er, men ifølge Utlendingsdirektoratet er det 210 asylsøkere med avslag på norske asylmottak, som har bodd der i mer enn ti år, skriver Klassekampen. I dag har folk i denne gruppen kun rett til akutt helsehjelp.

Klartale - 21 feb 23 kl. 11:45

Flere familier ber Røde Kors om hjelp til vinterferien

Røde Kors merker at mange trenger mer hjelp enn før. Nå tar flere familier kontakt med dem for å få hjelp til vinterferien. – Våre deltakere er familier som tidligere har hatt dårlig økonomi.

NRK - 21 feb 23 kl. 10:34

Flere familier ber Røde Kors om hjelp til vinterferien

Prisstigning og dårlig råd er grunnen til at grupper som ikke tidligere har hatt behov for hjelp til vinterferien for barna, nå tar kontakt med Røde Kors. Røde Kors merker stor pågang på tilbud om vinterferie for familier med svak økonomi, skriver organisasjonen i en pressemelding. – Våre deltakere er familier som har hatt svak økonomi i mange år.

NRK - 19 feb 23 kl. 06:52

Tyrkia ber boligeiere gi husrom til skjelvofre

Den tyrkiske regjeringen oppfordrer folk som eier eiendommer i landet, til å låne eller leie ut boliger til skjelvofre. Tusenvis er hjemløse etter skjelvene. Folk som ikke eier noen bolig, bes om å donere penger.

Klartale - 17 feb 23 kl. 06:30

Fortsatt etnisk uro i Kosovo etter 15 år som egen stat

På starten av 1990-tallet var de fleste av landene på Balkan-halvøya en del av landet Jugoslavia. Men etter flere kriger ble det delt i stadig flere deler, blant annet Serbia. 17.

NRK - 13 feb 23 kl. 13:18

Kirken inviterer til drop-in-bryllup på valentinsdagen

På valentinsdagen kan alle par som har tenkt på å gifte seg, omsider få ring på fingeren. Over ti menigheter i Den norske kirke inviterer til drop-in-bryllup. – Det høres kanskje litt Las Vegas-aktig ut, og ikke alle liker drop-in-begrepet, men erfaringene er at folk tar bryllupet sitt på alvor og har tenkt på det lenge, sier prost i Ås kirkelige fellesråd Kjerstin Jensen til NRK.

Klartale - 13 feb 23 kl. 10:33

Debatt: Dysleksi må ikke få knuse barnas drømmer

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

VG - 10 feb 23 kl. 17:48

Frykter Norge vil miste internasjonale studenter

Regjeringen ønsker en slutt på Gratis utdannelse for utenlandske studenter. Norsk studentorganisasjon frykter at det vil få store konsekvenser..

Aftenposten - 10 feb 23 kl. 08:00

Vegar Eilertsen må betale 50.000 kroner for å avbestille den nye bilen. Men du kan slippe Gratis unna.

Har du bestilt deg ny bil og angrer kjøpet, kan det koste deg åtte prosent av nybilprisen..

NRK - 10 feb 23 kl. 02:16

Tyskland gir luftforsvarssystem til Slovakia

Tyskland skal gi to sett med luftforsvarssystem av typen Mantis til Slovakia. Det skal brukes til å beskytte landets grense til Ukraina i øst. – Slovakia vil motta systemene Gratis og permanent, sier talsperson Martina Kakascikova i Slovakias forsvarsdepartement.

Nyhetspressen - 08 jan 23 kl. 21:42

Kva er eigentleg VPN?

VPN-tenester blir stadig meir populære her heime i Noreg og generelt i verda. Det er det fleire grunnar til, men kort frotalt gjer VPN deg mange fordelar på nettet når det gjeld personvern, tryggleik og ikkje minst brukaropplevingar. Med ein VPN-teneste kan du sjå innhald som eigentleg er blokkert i Noreg, som til dømes Netflix i USA, der utvalet av underhaldning er langt større enn her heime.

NRK - 08 dec 22 kl. 08:37

Vedtok Gratis samiske barnehager

Sametinget vedtok i går å finansiere Gratis samiskspråklige barnehager i hele Norge. Tilbudet vil omfatte 13 barnehager og totalt 195 samiske barn i Norge kan få Gratis barnehageplass fra høsten. Leder ved Markomanak samisk barnehage ser på vedtaket som en utfordring..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com