Gratis

Saturday, 13 April, 02:33

Nyheter om Gratis

Klartale - 31 mar 24 kl. 06:00

Bør flere innvandrere få Gratis opplæring i norsk?

Mange av innvandrere i Norge er her for å jobbe. Nesten 300.000 kom til Norge i perioden 2004 til 2020.

Klartale - 03 feb 24 kl. 06:00

Skal du komme deg ut?

Søndag 4. februar er det klart for Kom deg ut-dagen. Dagen er Norges nasjonale turdag.

NRK - 04 feb 24 kl. 04:18

Stavanger Ap vil ha Gratis buss i alle storbyene

Arbeiderpartiet i Stavanger mener at alle storbyene bør få Gratis buss – slik de innførte i Stavanger. Tidligere bompengepolitiker Frode Myrhol – som grunnla Folkets parti FNB – tok til orde for det på årsmøtet, og fikk lokallaget med seg, skriver Stavanger Aftenblad. Han meldte seg inn i Ap i fjor.

Klartale - 26 mar 24 kl. 16:00

Flere barnefamilier har dårlig råd i påsken

Ting er dyrt. Det treffer mange. Spesielt de som har minst fra før.

NRK - 26 feb 24 kl. 11:24

Avinor foreslår Gratis parkeringsplasser på Oslo lufthavn

Avinor foreslår Gratis parkeringsplasser for dem som skal hente reisende på Oslo lufthavn. Avinor har søkt Ullensaker kommune om å sette av rundt 140 plasser til de som skal hente reisende på Oslo lufthavn. Plassene skal være Gratis i 30 minutter.

Klartale - 24 jan 24 kl. 06:05

Vincent lærer norsk på språkkafé

– Hei! Kan jeg få snakke med deg, Vincent?– Ja, det kan du.

VG - 15 mar 24 kl. 21:15

Olivia Rodrigo: Gratis nødprevensjon delt ut på konsert

Popstjernen delte ut Gratis kondomer og nødprevensjon i Missouri, en stat med strenge abortlover..

Aftenposten - 07 apr 24 kl. 14:20

Brødet hos nyåpnede Lutlaget er avhengighetsskapende - og Gratis!

Bakeri, pizza, brasseri og vinbar i Bjørvika..

Aftenposten - 07 apr 24 kl. 07:00

Brødet hos nyåpnede Lutlaget er avhengighetsskapende – og Gratis!

Bakeri, pizza, brasseri og vinbar i Bjørvika..

Aftenposten - 06 apr 24 kl. 14:08

Åtte timer med «Gratis strøm» søndag

Strømprisene stuper søndag. Deler av Sør-Norge får minuspriser på strøm i hele åtte timer..

E24 - 06 apr 24 kl. 14:08

Åtte timer med «Gratis strøm» søndag

Strømprisene stuper søndag. Deler av Sør-Norge får minuspriser på strøm i hele åtte timer..

E24 - 05 apr 24 kl. 07:35

Solberg sender regningen til vanlige arbeidsfolk

Ønsker du å betale mer for melk, kjøtt, bensin og diesel? Mener du det er riktig å øke vanlige barnefamiliers regning til barnehage, SFO og tannlegebesøk? Bør vi la være å utvikle hele Norge, og droppe satsinger som Gratis ferger, økt pendlerfradrag og økt produksjon av norsk mat?.

NRK - 20 jul 23 kl. 16:41

Nesten alle ferger i Nordland blir Gratis

Fra 16. august blir det Gratis å reise med nesten alle fergene i Nordland. Det vil gjelde 20 av 23 fergesamband som eies av Nordland fylkeskommune, skriver de på sine nettsider.

NRK - 11 dec 23 kl. 10:24

Rapport: Gratis buss i Stavanger gav stor passasjervekst

Innføring av Gratis kollektivtransport i Stavanger gav passasjervekst på minst 11 prosent og kan ha ført til litt mindre bilkøyring, viser ein rapport frå TØI. Etter innføringa av Gratis buss, tog og båt i Stavanger auka påstigingar med 11 prosent per døgn samanlikna med resten av Rogaland, viser ein rapport frå Transportøkonomisk institutt (TØI). TØI samanlikna talet på påstigingar i Stavanger med andre Rogaland før og etter innføringa av Gratis kollektivtransport.

NRK - 06 mar 24 kl. 15:48

Får Gratis advokathjelp

De to mennene som ble slått av en politibetjent under en pågripelse på en bensinstasjon i Kongsberg i oktober 2022, får Gratis advokathjelp under ankebehandlingen i Borgarting. Det bekrefter advokat Morten Kjensli. – Vi kommer til å representere de to fornærmede pro bono.

NRK - 04 apr 24 kl. 06:25

Alle bydelene i Oslo tilbyr sommerjobb til unge

Nå har de fleste bydelene i Oslo lagt ut sommerjobber. Alle bydeler tilbyr ungdomsjobber. Er du i ungdomsskole- og videregående skolealder, kan du søke sommerjobb i din bydel.

NRK - 05 mar 24 kl. 01:13

Spania: Gratis mens-beskyttelse deles ut i Catalonia

I Catelonia, i Spania, gir myndighetene nå Gratis menskopper og mensundertøy til kvinner. Dette er et av de første slike initiativene i verden, melder Reuters. Skottland var først, men da ikke med gjenbrukbare produkter.

VG - 04 mar 24 kl. 07:18

Slutt på Gratis skolemat i Oslo: Det siste måltidet

Gratis frokost ga elevene en morgenboost. Nå er det slutt..

E24 - 03 mar 24 kl. 16:30

Slik får du mest cashback: – I praksis er dette «Gratis» penger

Noen kredittkort er skreddersydd for de som har andre ønsker og behov enn å samle mest mulig poeng til å fly på business class. Disse Gratis-kortene gir deg rabatter, billigere drivstoff, strømmetjenester, Gratis forsikringer og penger rett inn på konto..

Aftenposten - 01 apr 24 kl. 07:49

Ny gel skal gjøre det enklere å ta en kjappis: - Virker på ti minutter

Ny ereksjonsgel virker på ti minutter, lokker produsent. – Det finnes Gratis og enklere måter, mener fastlege..

VG - 31 mar 24 kl. 04:34

Canadas regjering vil gjøre prevensjon Gratis for kvinner

Som en del av en helsereform i Canada skal staten dekke alle utgifter til prevensjon for kvinner, opplyser regjeringen. Nå må de få provinsene med på laget..

NRK - 31 mar 24 kl. 01:22

Canada vil gjøre prevensjon for kvinner Gratis

Canada vil betale for prevensjon for kvinner. Det sa regjeringen lørdag da en del av en helsereform ble lagt fram. Reformen innebærer også å dekke kostnadene for diabetesmedisiner for rundt 3,7 millioner kanadiere.

NRK - 31 mar 24 kl. 01:22

Canada vil gjøre prevensjon Gratis for kvinner

Canada vil betale for prevensjon for kvinner. Det sa regjeringen lørdag da en del av en helsereform ble lagt fram. Reformen innebærer også å dekke kostnadene for diabetesmedisiner for rundt 3,7 millioner kanadiere, melder AFP.

NRK - 06 dec 23 kl. 10:07

FHI: Gratis skolefrukt har ingen effekt på skoleprestasjoner

Fra 2007 til 2014 fikk barne- og ungdomsskoleelever tilbud om Gratis frukt, som skulle føre til bedre læring. Tendensen var nesten det motsatte, ifølge FHI. I flere analyser var tendensen heller at elevene ved skoler som tilbød Gratis frukt, hadde en dårligere utvikling i perioden.

NRK - 01 jan 24 kl. 21:06

Danmark vil gi Gratis fertilitetsbehandling ved barn nummer to

Den danske regjeringen vil tilby Gratis fertilitetsbehandling for par som sliter med å få barn nummer to. I fjor kunne kvinner og par få opp til tre Gratis forsøk på prøverørsbehandling på offentlige fertilitetsklinikker i Danmark. Fra 1.

NRK - 27 mar 24 kl. 11:21

Kreml: Russland og Mali enige om å knytte tettere bånd

Russlands president Vladimir Putin og Malis juntaleder har snakket sammen på telefonen og blitt enige om tettere bånd mellom de to landene, ifølge Kreml. Mali har de siste årene blitt en av Russlands nærmeste allierte i Afrika, blant annet med utplassering av leiesoldater fra den russiske Wagner-gruppen. Ifølge onsdagens uttalelse har Putin og general Assimi Goïta blitt enige om å samarbeide tettere både i kampen mot terror, jordbruk, energi og gruvedrift.

NRK - 27 feb 24 kl. 02:38

Milliarddonasjon skal gi Gratis medisinutdanning i New York

Medisinstudiene ved Albert Einstein College of Medicine i New York skal blir Gratis, takket være en donasjon fra en donasjon på én milliard dollar, som tilsvarer omtrent 10 milliarder kroner, skriver New York Times. Donasjonen kommer fra enken til milliardæren David Gottesman. Ifølge avisen er dette en av de største donasjonene som noensinne er gitt til en utdanningsinstitusjon i USA..

E24 - 26 mar 24 kl. 06:00

Bonusjegerens beste tips: – Det føles ut som det er Gratis

SAS går ut av verdens største allianse innen luftfart. Det bekymrer ikke flyekspert Christian Kamhaug. Her er hans beste tips til hva du bør gjøre med bonuspoengene dine..

VG - 26 mar 24 kl. 04:27

Madonna avslutter turné med Gratis strandfest

Superstjernen lover storfest på Copacabana i Rio de Janeiro 4. mai..

NRK - 30 dec 23 kl. 09:24

California innfører Gratis helsetjenester for papirløse innvandrere

California innfører fra nyttår Gratis helsetjenester for papirløse innvandrere med lave inntekter. Over 700.000 innvandrere som lever ulovlig i delstaten, får fra mandag tilgang på Gratis helsetjenester i det som kalles den største helsereformen i California på ti år.

VG - 20 mar 24 kl. 15:08

EOS-utvalget: Advokathjelp fungerer ikke – vil fjerne ordning

Folk som mister sin sikkerhetsklarering uten å få en begrunnelse, har rett til Gratis advokathjelp. Men advokaten har ikke lov til å diskutere sakens innhold med sin klient..

NRK - 20 mar 24 kl. 04:08

Tall fra overgrepsmottak: Kun én av fire anmelder

Stadig færre av dem som oppsøker overgrepsmottaket i Østfold, anmelder overgrepene de er utsatt for. På overgrepsmottaket samler de inn bevis og tilbyr Gratis rettshjelp. Likevel faller andelen som anmelder, skriver Klassekampen.

VG - 19 feb 24 kl. 17:25

Ekspertgruppe: Positiv holdning til Gratis skolemat

Gratis skolemat for norske elever bør vurderes nærmere, mener ekspertgruppen for bedre sosial utjevning i skolen. Kunnskapsministeren er ikke avvisende..

NRK - 19 mar 24 kl. 10:24

Flere familier benyttet seg av matutdeling

Barnefamilier som ikke klarer å betale for livsopphold som mat, varme og klær er stadig økende. Det viser tall fra Frelsesarmeen og Opinion. Siden de startet sine målinger i august i fjor har andelen som ikke klarer å dekke daglige utgifter økt fra 9 til 13 prosent.

Klartale - 19 mar 24 kl. 09:50

Sliter med å betale mat og regninger

Aldri før har Frelsesarmeen målt så mange familier som sliter. Familiene sliter med å betale for det som er nødvendig for å leve. Det skriver Frelsesarmeen i en pressemelding.

NRK - 14 mar 24 kl. 11:56

Palestina-aktivister aksjonerte under McDonalds åpning i Tromsø

Torsdag formiddag aksjonerte en håndfull palestina-aktivister under åpningen av en McDonalds i Tromsø. Ifølge en NRK-tipser skal det være aksjonister både utenfor og inne i lokalene til McDonalds. Globalt har det vært gjennomført flere aksjoner mot burgerkjeden etter at McDonalds i Israel i oktober i fjor, kunngjorde at de ville gi Gratis måltider til israelske soldater.

Aftenposten - 13 mar 24 kl. 09:05

Gratis reklamepakke, hilsen redaksjonen

Dette er renvasking uten kritikk, mener Stein Inge Stølen..

NRK - 12 mar 24 kl. 11:32

47 millioner til norskopplæring for innvandrere

Mottakerne er godkjente private og offentlige tilbydere av norskopplæring, opplyser regjeringen i en pressemelding. – For at flere innvandrere skal komme ut i jobb eller få stabil tilknytning til arbeid, er det avgjørende at de lærer seg norsk. Derfor støtter vi opp om fleksibel norskopplæring, som gjør at flere lærer norsk på kortere tid.

NRK - 10 mar 24 kl. 09:22

Gaza: Kontorer til organisasjon for barn ødelagt i Gaza

Det siste av tre kontorbygg tilhørende den amerikanske bistandsorganisasjonen Palestine Children's Relief Fund er lagt i ruiner som følge av israelske luftangrep. Det opplyser organisasjonen selv på X. Palestine Children's Relief Fund jobber med å tilby Gratis medisinsk behandling til barn i Midtøsten..

Dagbladet - 08 mar 24 kl. 07:47

Raser etter fri bar: - Problematisk

Lokalpolitikere ser rødt etter at kommunen tilbød Gratis drikke på seminar for kutt i budsjett for barn og unge..

Aftenposten - 04 mar 24 kl. 14:46

Det grønne skiftet: – Kun idioter tror dette er Gratis

Regjeringen og SV ble i fjor enige om å sikre mer havvind til å forsyne sokkelen med kraft..

E24 - 04 mar 24 kl. 14:46

Det grønne skiftet: – Kun idioter tror dette er Gratis

Regjeringen og SV ble i fjor enige om å sikre mer havvind til å forsyne sokkelen med kraft. SV venter spent på tiltakene regjeringen skal legge frem i mai..

Klartale - 03 mar 24 kl. 06:00

Disse spørsmålene kan du stille tannlegen

Flere dropper å dra til både lege og tannlege. Årsaken er økonomi. Hos legen betaler du en egenandel.

E24 - 02 mar 24 kl. 11:28

Nå skal det bli enklere å se hvem som eier aksjer på børs

Opplysninger om børsselskapenes eiere vil bli lagt ut på nettet og vil være tilgjengelig Gratis. Det skjer etter avsløringene om politikernes aksjer..

VG - 01 feb 24 kl. 07:39

Været stanser papir-VG. Få Gratis E-avis og et ekstra uværsbilag

Ekstremværet Ingunn stanser utkjøringen av VG til alle salgssteder i Møre og Romsdal og Trøndelag. Plasteret på såret er Gratis E-avis til leserne – i tillegg til et ekstra værbilag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com