Gratis

Wednesday, 01 December, 04:54

Nyheter om Gratis

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 08 okt 21 kl. 16:15

Vil gi Gratis psykisk helsehjelp til unge

Alle til og med 25 år skal få Gratis psykisk helsehjelp. Det har Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) nå lovet. Skolehelse-tjenesten skal også styrkes.

VG - 07 nov 21 kl. 09:33

Små øyer og kystsamfunn skal få Gratis ferge neste år

De minste fergesambandene skal bli Gratis i løpet av neste år, lover regjeringen. 30 millioner kroner settes av i første omgang..

VG - 05 nov 21 kl. 16:42

Her koster SFO-plass 35.000

ASKER (VG) Rødgrønne politikere «kastet» Gratis SFO-plasser etter velgerne i valgkampen. SV er dypt skuffet over at regjeringen ikke leverer en Gratis-reform for alle..

VG - 03 nov 21 kl. 00:37

Les dagens VG her!

Gratis leiebolig, økonomisk støtte til å kjøpe eller bygge selv, høyere lønn og Gratis barnehageplass er blant tiltakene enkelte kommuner lokker med for å øke innbyggertallet. Selv om målet for mange er flere barn i bygda, er ikke alle ordningene forbeholdt unge i etableringsfasen. Sjekk oversikten over kommunene som sponser deg i dagens VG..

NRK - 22 okt 21 kl. 12:11

Ansatte får Gratis influensavaksine

Det kan bli en tøff influensasesong i år. Nå får alle ansatte på skolene i Oslo tilbud om Gratis influensavaksine. – Når vi vet at Osloelevene har vært hardest rammet av pandemien, er det viktig at vi gjør alt vi kan for at dette skoleåret skal bli normalt.

NRK - 21 sep 21 kl. 08:20

Fleire får Gratis SFO

Regjeringa set av 15 millionar kroner til kommunar som ønsker å gi Gratis SFO til førsteklassingar frå låginntektsfamiliar, ifølge ei pressemelding. Oslo, Drammen, Stavanger og Trondheim har hatt forsøk med Gratis deltid i SFO. No har regjeringa sett av ein eigen pott for dette..

VG - 15 okt 21 kl. 06:07

Ny California-lov sikrer Gratis tamponger og bind

Menstruasjonsprodukter vil fra neste år av bli Gratis på alle offentlige skoler og universiteter i California..

NRK - 13 okt 21 kl. 14:03

Vil ha Gratis SFO

Den nye regjeringa vil gradvis innføre Gratis SFO for alle førsteklassingar, seier Hurdalsplattforma. Det er ikkje sagt noko om når målet skal vere nådd..

NRK - 13 okt 21 kl. 14:03

Gratis SFO og billigere barnehage

Den nye regjeringa vil gradvis innføre Gratis SFO for alle førsteklassingar, seier Hurdalsplattforma. Det er ikkje sagt noko om når målet skal vere nådd. Regjeringa seier også at den vil redusere maksprisen for foreldrebetaling i barnehagen tilbake til prisnivået frå barnehageforliket i 2003.

VG - 09 okt 21 kl. 20:59

Hurdal-plattformen: Halv pris på fergebilletter - flere får Gratis ferge

STORTINGET (VG) Det blir halv pris på fergebilletter og Gratis ferge på strekninger med under 100.000 passasjerer, går det frem av regjeringsplattformen til Sp og Ap..

NRK - 08 sep 21 kl. 13:56

Innfører Gratis skolemåltid i Oslo

Til neste skoleår blir det et Gratis, kjøttfri skolemåltid for alle elever ved videregående skoler i Oslo, har byrådet bestemt. Etter hvert skal også ungdomsskolene få det samme tilbudet, og da vil 40.000 elever få ett måltid hver dag.

NRK - 08 nov 21 kl. 18:23

Advokater aksjonerer i Høyesterett

Advokatforeningen har bestemt seg for å iverksette aksjoner i Høyesterett fra tirsdag. Aksjonene vil ramme nye saker som skal bli berammet til Høyesterett. Årsaken til aksjonene er at advokatene vil ha mer penger fra staten for den jobben de gjør for offentlige satser.

NRK - 08 nov 21 kl. 14:28

SFO-prisene ikke omtalt

Reduksjon i SFO-prisene er ikke omtalt i Støre-regjeringens forslag til statbudsjett for 2022 selv om Hurdalsplattformen sier at regjeringen har som mål å gradvis innføre Gratis SFO for alle førsteklassinger. Siden kommunenes inntekter økes med 2,5 milliarder, kan kommuner velge å bruke økt handlingsrom på å redusere SFO-priser, sier Sps finanspolitiske talsmann Sigbjørn Gjelsvik til NRK..

NRK - 08 nov 21 kl. 12:44

Flere elbil-endringer

Regjeringen foreslår at elbiler får full trafikkforsikringsavgift for 2022. Samtidig reduseres trafikkforsikringsavgiften med 95 kroner. Støre-regjeringen opprettholder momsfritak også for de dyreste elbilene i sitt budsjettforslag, og innfører full omregistreringsavgift for elbiler.

VG - 07 nov 21 kl. 22:49

Stimlet til for å sikre seg drivstoff – ble fanget i voldsom eksplosjon

Tankbilsjåføren skal ha advart folk om å holde seg unna etter kollisjonen, men mange strømmet likevel til for å sikre seg Gratis drivstoff. Det endte katastrofalt..

VG - 07 nov 21 kl. 22:49

Skuelystne stimlet til for å sanke drivstoff – ble fanget i voldsom eksplosjon

Tankbilsjåføren skal ha advart folk om å holde seg unna etter kollisjonen, men mange strømmet likevel til for å sikre seg Gratis drivstoff. Det endte katastrofalt..

Aftenposten - 06 okt 21 kl. 11:33

Kan stortingsrepresentanter få Gratis stortingsleilighet hvis de allerede eier leilighet i Oslo?

Stortinget ber eksterne eksperter vurdere om det i fremtiden skal være mulig å få Gratis stortingsleilighet hvis man….

VG - 05 nov 21 kl. 09:29

Botheims ville reise fra vrakgods til «Roma-dödar»: – Jeg var ikke akkurat «on fire»

ROMA (VG) Han lyktes aldri i Rosenborg og så iskald ut i Stabæk, men etter å ha gått Gratis til Bodø/Glimt i vinter, har nok Erik Botheim (21) sørget for noen ekstra sifre på sin egen prislapp..

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 09:29

Botheims ville reise fra vrakgods til «Roma-dödar»: – Jeg var ikke akkurat «on fire»

ROMA (VG) Han lyktes aldri i Rosenborg og så iskald ut i Stabæk, men etter å ha gått Gratis til Bodø/Glimt i vinter, har….

NRK - 02 nov 21 kl. 13:45

Vil ha slutt på Gratis parkering

Stortinget må fjerne hindringer i lovverket som sperrer for store utslippskutt. Det sa Oslos miljøbyråd Sirin Stav (MDG) på dagens budsjetthøring i Stortingets transportkomité. Stav trakk fram to eksempler: Det ene er at Statens vegvesen har sådd tvil om hvorvidt kommunene kan innføre såkalte nullutslippssoner.

Aftenposten - 23 okt 21 kl. 16:33

Det beste med kjøpeklubben er Gratis

OM FOTBALL: Chelsea har fått rettmessig kritikk for ellevill pengebruk..

NRK - 22 sep 21 kl. 12:03

Mener politikere har betalt for lite

Sveinung Rotevatn fra Venstre og Tore Storehaug fra KrF har til sammen betalt minst 400.000 kroner for lite i skatt, etter å ha hatt Gratis stortingsleilighet. Det viser beregninger Aftenposten har gjort.

Klartale - 21 sep 21 kl. 08:41

Flere førsteklassinger får Gratis SFO

Regjeringen vil bruke 15 millioner på Gratis SFO til førsteklassinger. Det skal hjelpe barn fra familier med lav inntekt..

VG - 18 okt 21 kl. 19:44

Får et prissjokk rett i fleisen

Strømprisene deler Norge i to. For i Oslo kostet en dusj opp til 20 kroner mandag morgen. Mens i Trondheim var det nesten Gratis..

NRK - 17 sep 21 kl. 18:43

Gratis influensavaksine for enkelte

Influensavaksinen blir Gratis i sesongen 2021/2022, både for risikogruppene for alvorleg influensa og for andre målgrupper, skriv Folkehelseinstituttet. På same måte som i fjor vil fastlegane få kompensert for vaksineringa..

NRK - 17 okt 21 kl. 19:17

Minnekonsert i Kongsberg

Kongsberg er sterkt preget av det som har skjedd i byen, og i dag ble det holdt en minnekonsert i byen. Kongsberg Kantori skulle egentlig hatt sin årlige høstkonsert søndag, men arrangementet ble gjort om til minnestund med Gratis inngang. Oslo kammerakademi og Ensemble Allegria medvirket sammen med Kongsberg Kantori og sopranen Tone Elisabeth Braaten..

Aftenposten - 17 okt 21 kl. 14:28

Sportsidiotens hemmelige Oslo-tips: – Et av verdens beste treningstilbud er helt Gratis

Like før forfatterdebutanten avslører en ny meningsmåling, samt Norges mest oversette treningstilbud: – Er du helt idiot?.

VG - 17 okt 21 kl. 10:40

Skriftemålets helsebringende funksjon

Hvorfor gå til psykolog når du kan bli katolikk og få skriftemål Gratis?.

E24 - 13 okt 21 kl. 16:42

Få oversikt: Slik vil Støre-regjeringen endre Norge

HURDAL (VG) Hverken Andøya flystasjon eller Ullevål sykehus reddes. Det skal fortsatt letes etter olje, elevene skal få Gratis skolemat og dyre elbiler skal få momsavgift..

NRK - 13 okt 21 kl. 14:20

Billigere tannlege for unge

Den nye regjeringen sier den vil innføre Gratis tannhelsebehandling til personer i alderen 19 til 21 år og innføre halv pris på tannhelsebehandling for personer i alderen 22 til 25 år..

VG - 13 okt 21 kl. 13:52

Få oversikt: Slik vil Støre-regjeringen endre Norge

Hverken Andøya flystasjon eller Ullevål sykehus reddes. Elevene skal få Gratis skolemat og dyre elbiler skal få momsavgift..

Klartale - 13 okt 21 kl. 12:58

Klokka 14 skal han si hvordan de vil styre Norge

Både Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) hadde møte onsdag klokka ni. Stortingsgruppene skulle si om de var enige i at regjerings-plattformen var bra nok. Hos Ap tok det en time før det ble hørt jubel og applaus fra rommet der møtet var.

VG - 11 sep 21 kl. 20:35

Får Gratis pendlerbolig – leier ut i Tromsø og Oslo

SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes har de siste seks årene tjent over 20.000 kroner i måneden i leieinntekter fra to boliger i byene han pendlet til – og fra. Samtidig har han fått Gratis pendlerbolig fra Stortinget..

Klartale - 12 okt 21 kl. 13:15

Slik påvirker statsbudsjettet din lommebok

Tirsdag la regjeringen fram statsbudsjettet for 2022. I forslaget vil de bruke 322,4 milliarder kroner av det Norge har tjent på oljen. Det er 84,4 milliarder kroner mindre enn i år.

VG - 12 okt 21 kl. 08:56

Overoppfyller forventningene

Løftet om halv pris og Gratis ferge til øysamfunn er mer enn selv de argeste distriktsopprørerne kunne drømme om..

Klartale - 11 okt 21 kl. 09:38

Brølte for psykisk helse

Søndag var Verdensdagen for psykisk helse. Verdens-organisasjonen FN markerer dagen i hele verden hvert år. I år var temaet livet under og etter en pandemi.

VG - 09 sep 21 kl. 17:51

SV-nestleder får Gratis pendlerleilighet – leier ut egen bolig i Oslo

SVs nestleder Torgeir Knag Fylkesnes får Gratis pendlerleilighet i Oslo av Stortinget, til tross for at han eier en leilighet i hovedstaden..

Klartale - 09 sep 21 kl. 13:59

Skal se på regler for Gratis bolig til politikere

Stortinget skal diskutere hva de skal gjøre med ulike ordninger. Flere politikere har fått Gratis bolig, selv om de har eid leilighet i Oslo..

E24 - 09 sep 21 kl. 12:11

Frankrike gir Gratis prevensjon til kvinner opp til 25 år

Fra 1. januar får kvinner i alderen opp til 25 år tilbud om Gratis prevensjon i Frankrike, opplyser landets helseminister..

NRK - 09 sep 21 kl. 10:20

Frankrike gir Gratis prevensjon

Fra 1. januar får kvinner i alderen opp til 25 år tilbud om Gratis prevensjon i Frankrike, opplyser landets helseminister. Kunngjøringen kommer samtidig med at president Emmanuel Macrons regjering forbereder seg på neste års valgkamp, melder Reuters.

NRK - 09 okt 21 kl. 21:02

Sp og Ap enige om fergepriser

Det blir halv pris på fergebilletter og Gratis ferge på strekninger med under 100.000 passasjerer, går det frem av regjeringsplattformen til Sp og Ap. Det bekrefter de to partilederne og forhandlingslederne i Hurdal, Jonas Gahr Støre (Ap) og Trygve Slagsvold Vedum (Sp) overfor VG..

Aftenposten - 08 sep 21 kl. 19:32

Lover Gratis AKS til alle 2.- og 3.-klassinger i hele Oslo

De to neste årene vil byrådet innføre Gratis Aktivitetsskole (AKS) for alle 2.- og 3.-klassinger i Oslo..

NRK - 08 okt 21 kl. 13:19

Semje om satsing på psykisk helse

Støre-regjeringa er einige om eit krafttak for dei unge si psykiske helse. Det skriv VG, om siterer leiarane av AUF og Senterungdommen. Skulehelsetenesta skal bli styrka og få ein konkret opptrappingsplan.

NRK - 07 sep 21 kl. 17:09

Fikk pendlerbolig, men eier leilighet

Arbeiderpartiets stortingsrepresentant Tellef Inge Mørland hadde egen leilighet i Oslo, men fikk likevel Gratis bolig av Stortinget. Det melder Aftenposten. Avisa skriver at Mørland eide en liten leilighet i Oslo sentrum, men at han likevel søkte om og fikk innvilget pendlerbolig fra 2017 fordi han jevnlig pendler til Arendal.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt