Gjendesheim

Tirsdag, 11 Mai, 06:45

Nyheter om Gjendesheim

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 30 april 21 kl. 15:42

Milliongave til DNT-hytter

DNT sine medlemsforeninger på Østlandet får 50 millioner av Sparebankstiftelsen DNB til utbedring av hyttene. Både Gjendesheim, Glitterheim og Bjørnhollia er blant hyttene som får nyte godt av midlene..

NRK - 30 april 21 kl. 07:28

Millioner til utbedring DNT-hytter

Den Norske Turistforening får 50 millioner av Sparebankstiftelsen DNB til utbedring av hyttene. Pengene gjør at hytter som Gjendesheim, Glitterheim og Bjørnhollia får sårt tiltrengt oppgradering, sier generalsekretær i DNT, Dag Terje Klarp Solvang..

VG - 24 feb. 21 kl. 19:38

Første sniktitt på «Askepott»-innspillingen

Gjendesheim (VG) VG snuste seg frem til Astrid Smeplass (24), Cengiz Al (23) og filmteamet i fjellheimen ved inngangen til Jotunheimen..

P4 - 05 juli 20 kl. 13:20

Mange avbestilte turen til Besseggen

Da en undersøkelse viste at Besseggen i Jotunheimen var det store målet for mange i sommer, mistet mange lysten til å gå turen. En undersøkelse fra Ipsos viste at 170 000 hadde tenkt seg til Besseggen, og nesten med en gang den ble kjent rant avbestillingene inn til turisthytten Gjendesheim, melder TV2. Mange opplyste at de mente det ble altfor fullt..

NRK - 30 okt. 19 kl. 16:46

Tre tyske turistar fast i fjellet

Tre tyske turistar sit fast i fjellet ovanfor Gjendesheim. Det er svært isete og glatt på staden. Politiet er på staden saman med Røde Kors.

NRK - 02 aug. 19 kl. 08:19

Besøksrekord - Jotunheimen på topp

Flere DNT-hytter har hatt besøksrekord i juli, melder DNT. Hyttene med mest besøk er Gjendesheim og gjendebu i Jotunheimen. Rondvassbu i Rondane ligger på den tredje mest besøkte hytta.

P4 - 23 april 19 kl. 06:23

Vil slutte å markedsføre norske fjell

En turistvert i Den norske turistforeningen vil ha slutt på å markedsføre norske fjell i Kina. Den store veksten av turister fra Asia skaper økt klimaavtrykk. Og Marius Michael Haugaløkken i ved Gjendesheim turisthytte sier til Nationen at markedsføringen som nå foregår inn mot det asiatiske markedet ikke henger på greip i forhold til satsing på grønt reiseliv.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt