Gamvik

Sunday, 14 August, 11:07

Nyheter om Gamvik

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 15 apr 22 kl. 05:14

Turgåer fant død person ved Gamvik

En død person ble skjærtorsdag funnet i fjæra sørøst for Gamvik i Finnmark, ikke langt fra stedet der sjarken til Reidar Nilsen forliste i starten av januar. – Personen bar preg av å ha ligget en stund og hadde klær på seg, sier operasjonsleder Tarjei Leinan-Mathisen i Finnmark politidistrikt til iFinnmark. Politiet fikk melding om funnet i 18.

NRK - 19 jul 22 kl. 12:32

NVE behandler flere vindkraftsaker i Finnmark

NVE behandler nå vindkraftprosjekter i Gamvik og Lebesby i Finnmark. Sametinget er imot og krever utredere med kunnskap om samisk reindrift og tradisjoner. Kommunene har bedt Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) om å behandle prosjektene Davvi, Laksefjorden, Sandfjellet og Digermulen, som alle ligger i Nordkinn-området, skriver Europower.

NRK - 22 apr 22 kl. 13:10

Bekrefter identitet på omkommet

Politiet har i dag fått svar på de rettsmedisinske undersøkelsene og som bekrefter at det var den savnede Reidar Nilsen som ble funnet omkommet skjærtorsdag 14. april i Gamvik kommune. Reidar Nilsen har vært savnet siden 9.

NRK - 03 jul 22 kl. 00:00

Fisker i 30-årene fra Mehamn er kommet til rette etter tre døgn

En mannlig fisker i 30-årene i Mehamn er kommet til rette etter å ha meldt seg selv for politiet lørdag kveld. Fiskeren ble sist sett da han dro ut i en 17 fots båt fra Mehamn i Gamvik for tre dager siden. Det ble satt i gang en leteaksjon lørdag.

NRK - 06 apr 22 kl. 01:08

Stengte veier i Finnmark pga. uvær

På Nordkynhalvøya er fylkesvei 888 Hopseidet–Mehamnelv stengt på grunn av uvær. I tillegg er det kolonnekjøring på Fv 894 Mehamnelv bru–Kifjord-krysset, Fv 888 Mehamnelv bru–Mehamn og Fv 8072 til Gamvik. Mange steder det vanskelige kjøreforhold på grunn av snøfokk og dårlig sikt, advarer Vegtrafikksentralen..

NRK - 23 mar 21 kl. 23:33

Ber alle i Gamvik holde seg inne

Gamvik-ordfører Alf Normann Hansen ber alle innbyggerne i kommunen om å holde seg innendørs i kveld og i natt på grunn av dårlig vær. Om strømmen ikke er tilbake innen onsdag kl. 6.

NRK - 23 mar 21 kl. 23:33

Ber alle i Gamvik halde seg inne

Gamvik-ordførar Alf Normann Hansen ber alle innbyggjarane i kommunen om å halde seg innandørs i kveld og i natt på grunn av dårleg vêr og straumbrotd. Om straumen ikkje er tilbake onsdag morgon, vil skular og barnehagar i Gamvik og Mehamn halde stengt..

NRK - 25 jan 21 kl. 11:06

Frigir navn etter ulykken i Gamvik

Politiet opplyser at det var den 24 år gamle Tobias Alfredsen hjemmehørende i Troms, som omkom i forbindelse med en arbeidsulykke i Gamvik 18. januar. Han ble funnet omkommet etter en ulykke på en mudringsbåt.

NRK - 27 mar 21 kl. 07:53

Innbyggerne kan få regningen

Kunder kan få regningen når gamle kraftlinjer i hele Norge skal pusses opp for flere hundre milliarder kroner. Ordfører i Gamvik kommune , Alf Normann Hansen, etterlyser nå støtte fra myndighetene..

NRK - 24 mar 21 kl. 09:01

Strømmen tilbake på Nordkyn

Nordkyn kraftlag melder at strømmen er tilbake på Nordkyn. Rundt 1000 innbyggere i Mehamn, Gamvik og på strekningen Hopseidet-Sjånes har vært uten strøm siden tirsdag kveld. Årsaken til strømbruddet var brann i en mast..

NRK - 24 mar 21 kl. 07:09

Strømbrudd på Nordkyn

I Mehamn, Gamvik og strekninga Hopseidet - Sjånes er det rundt 1000 personer uten strøm. Montørene er på stedet, og målet er å få tilbake strømmen innen klokken 9 mener Håvard Pedersen som er elverksjef for Nordkyn kraftlag.

NRK - 24 mar 21 kl. 07:09

Har funnet årsak til strømbrudd

I Mehamn, Gamvik og på strekningen Hopseidet-Sjånes har rundt 1000 personer vært uten strøm siden tirsdag kveld. Nordkyn kraftlag har funnet feilen, og håper strømmen er tilbake innen klokken ni. Årsaken til strømbruddet er mastebrann..

NRK - 23 feb 21 kl. 14:49

Dårlig vær sinket arbeidet

Det dårlige været har gjort feilsøkinga på kraftlinja på Nordkyn svært vanskelig. Det sier E – verkssjef i Nordkyn Kraftlag SA Håvard Pedersen. Mehamn og Gamvik har vært uten strøm siden rundt middagstider i går.

NRK - 18 jan 21 kl. 21:48

Mann omkom i lekter-ulykke

En mann i 20-årene omkom i en ulykke om bord i en lekter i Gamvik i Finnmark i kveld. Mannen ble erklært død klokka 21.20.

NRK - 30 nov 20 kl. 12:00

Sender spørsmål om medisinanbud

SV har sendt et skriftlig spørsmål til Helseministeren angående mangel på medisinanbud i tre av kommunene i Finnmark. Gamvik, Karasjok og Sør-Varanger mangler medisinanbud etter at Apotek 1 gruppen AS ikke valgte å levere medisin til disse kommunene..

VG - 27 okt 20 kl. 13:25

Ordfører mener smittefrie kommuner bør belønnes

– Jeg synes kanskje vi burde få litt belønning når man ikke har hatt smitte i det hele tatt, sier ordfører kommune i Bø i Vesterålen til VG tirsdag morgen. Ordførerne i smittefrie Loppa og Gamvik kommune i Finnmark er uenige..

Aftenposten - 28 jun 20 kl. 12:03

Ferske tall fra Gjeldsregisteret: Her er forbruksgjelden størst

Landets nordligste fylke har størst forbruksgjeld per innbygger og flest kommuner i toppsjiktet. Helt på topp ligger Gamvik kommune med 1.130 innbyggere..

E24 - 28 jun 20 kl. 08:10

Ferske tall fra Gjeldsregisteret: Her er forbruksgjelden størst

Landets nordligste fylke har størst forbruksgjeld per innbygger og flest kommuner i toppsjiktet. Helt på topp ligger Gamvik kommune med 1.130 innbyggere..

NRK - 05 maj 20 kl. 21:43

Sp melder regjeringen til politiet

Gamvik Senterparti politianmelder regjeringen og Fremskrittspartiet, og ber om en etterforskning av det de mener er brudd på loven innen havrett og fiskeri. De viser til Riksrevisjonens rapport om norsk fiskeripolitikk..

NRK - 22 apr 20 kl. 20:32

Opphever søringkarantenen

Finnmark-kommunene Gamvik og Lebesby har onsdag bestemt seg for å oppheve den omdiskuterte søringkarantenen. Dermed følger de to etter flere andre kommuner i Nord-Norge som de siste ukene har lempet på de omstridte reglene..

VG - 17 apr 20 kl. 21:52

Ap-politiker slo alarm: Hevder at politi og helsepersonell festet

Ragnhild Vassvik spurte om formannskapet i Gamvik kjente til en fest der 15–17 personer i samfunnskritiske funksjoner skal ha vært til stede: – Det var ikke min hensikt å drive personforfølgelse, sier Ap-politikeren..

P4 - 21 nov 19 kl. 11:53

Gamvik-saken utsatt

Rettssaken etter at en islandsk mann ble skutt og drept i Gamvik i Finnmark i april er utsatt. Opprinnelig var saken berammet til 2. desember, men hovedforhandlingene vil trolig ikke starte opp før til våren, skriver Ifinnmark.

NRK - 21 nov 19 kl. 11:02

Gamvik-saken utsatt

Rettssaken etter at en islandsk mann ble drept i Gamvik i april er utsatt. Opprinnelig var den berammet til 2. desember, men påtalemyndigheten er ikke klar, skriver Ifinnmark.

NRK - 27 jan 20 kl. 17:47

Kobler ut strømmen i Øst-Finnmark

På onsdag vil innbyggere i Mehamn, Gamvik og Kjøllefjord, Dyfjord, Kifjord og Hopsfjorden i Øst-Finnmark miste strømmen. Nordkyn kraftlag melder at strømmen vil være borte fra kl. 00:15 til 05:00.

P4 - 08 dec 19 kl. 16:10

Frykter ambulanseflykrisen fører til dødsfall

Ambulanseflykrisen i nord kommer til å ende i dødsfall. Det frykter kommuneoverlege Jan Eggesvik i Gamvik i FInnmark. I går ble det kjent at Babcock satte fem av sine ambulansefly på bakken på grunn av tekniske problemer.

Dagbladet - 25 nov 19 kl. 21:30

Dropper titusenvis av oppdrag - mangler kapasitet

Politiet loggfører langt færre oppdrag enn i 2015, men antallet de ikke har kapasitet til å løse, har likevel økt jevnt. I Gamvik advarer innbyggerne nå om borgervern..

NRK - 06 nov 19 kl. 18:55

Parkerer taxien i frykt for vold

Flere innbyggere i Gamvik kommune har mistet tilliten til politiet etter at en 89 år gammel kvinne ble avvist av politiet i Finnmark da hun ba om hjelp. Mehamns eneste taxisjåfør har nå bestemt seg for å ikke kjøre drosja natt til lørdag og søndag..

P4 - 22 maj 19 kl. 05:55

Etterlyser politi i distriktene

Ordføreren i Gamvik i Finnmark, Trond Einar Olaussen, slår alarm om politidekningen i kommunen. Tall fra SSB viser at halvparten av kommunene har fått færre politiårsverk de siste årene, en av dem Gamvik. Olaussen mener det lille samfunnet har blitt mer brutalisert, som følge av mindre politi, skriver Dagbladet.

P4 - 02 jul 19 kl. 10:42

Oppdal kåret til beste kommune

Oppdal i Trøndelag er kåret til den beste kommunen å bo i. Kåringen står Kommunal Rapport for gjennom et barometer der alle landets kommuner rangeres ut fra utvalgte nøkkeltall fra offentlig statistikk. Nummer to på barometeret er Tolga i Hedmark mens Hornindal i Sogn og Fjordane er nummer tre.

Dagbladet - 22 maj 19 kl. 06:33

Slår alarm om «brutalisering» av lokalsamfunnet - etterlyser politi

Ordfører Trond Einar Olaussen (Ap) i Gamvik mener lokalsamfunnet er blitt mer kriminelt i takt med at politiet har forsvunnet fra kommunen hans..

P4 - 27 apr 19 kl. 11:44

To personer pågrepet etter drap

To personer er pågrepet etter at en 40 år gammel mann ble funnet skutt og drept i Gamvik i Finnmark i dag tidlig. Den ene personen er siktet for å ha skutt 40-åringen. Den siktede er en 35 år gammel mann bosatt i Mehamn og det skal være en relasjon mellom avdøde og siktede.

P4 - 27 apr 19 kl. 09:23

Mann skutt i Mehamn

En 40 år gammel mann er død etter å ha blitt skutt i Mehamn i Gamvik kommune i Finnmark. Det opplyser politiet i en pressemelding. Den døde mannen var bosatt i Mehamn.

Aftenposten - 30 nov 18 kl. 20:52

Elektronisk kommunikasjon er slått ut i store deler av Øst-Finnmark

Nødnettet, bredbånd, mobilnettet og fastnettet er nede i flere kommuner i Finnmark. – Folk er i fare. Det er uakseptabelt, sier ordføreren i Gamvik..

Aftenposten - 30 nov 18 kl. 20:52

Store deler av Øst-Finnmark mistet nødnett, telefon og bredbånd

Nødnettet, bredbånd, mobilnettet og fastnettet var fredag kveld nede i flere kommuner i Finnmark. – Folk er i fare. Det er uakseptabelt, sier ordføreren i Gamvik..

Dagbladet - 30 nov 18 kl. 20:43

Elektronisk kommunikasjon er slått ut i store deler av Øst-Finnmark: - Folk er i fare

Nødnettet, bredbånd, mobilnettet og fastnettet er nede i flere kommuner i Finnmark. – Folk er i fare. Det er uakseptabelt, sier ordføreren i Gamvik..

NRK - 04 aug 18 kl. 17:57

Mann savnet i Gamvik kommune

Mann i 50 årene savnet ved Sandfjorden mellom Mehamn og Gamvik, melder politiet. Politi, Røde Kors, Norske redningshunder, mannskaper fra Sivilforsvaret, Sea King redningshelikopter samt redningsskøyte Peter Henry starter søk..

NRK - 03 sep 18 kl. 23:25

Uten kontakt i åtte timer

Gamvik kommune i Finnmark har vært uten internett og telefon i åtte timer. Telenor opplyser til NRK nå i kveld at feilen er funnet, og at den forhåpentligvis vil bli reparert i løpet av natta..

Dagbladet - 06 jun 18 kl. 06:24

20 år gammel kvinne savnet i Gamvik

En 20 år gammel kvinne er savnet i Gamvik kommune i Finnmark. Politiet og Røde Kors har satt i gang en leteaksjon..

Aftenposten - 06 jun 18 kl. 05:46

20 år gammel kvinne savnet i Gamvik

En 20 år gammel kvinne er savnet i Mehamn i Gamvik kommune i Finnmark. Politiet og Røde Kors har satt i gang en leteaksjon..

NRK - 06 jun 18 kl. 05:25

Kvinne (20) savnet i Gamvik

En 20 år gammel kvinne er savnet i Mehamn i Gamvik kommune i Finnmark. Politiet og Røde Kors har satt i gang en leteaksjon. Kvinnen gikk ut med hunden klokken 22 tirsdag kveld og har ikke kommet hjem, opplyser Finnmark politidistrikt på Twitter..

NRK - 04 aug 18 kl. 20:16

Funnet i god behold

Mannen i 50-årene som var savnet ved Sandfjorden i Gamvik kommune i Finnmark er funnet i god behold og er uskadd, melder politiet..

Dagbladet - 06 jun 18 kl. 06:24

20 år gammel kvinne savnet i Finnmark

Ei 20 år gammel kvinne er savnet i Gamvik kommune. Det pågår en omfattende leteaksjon..

Dagbladet - 06 jun 18 kl. 06:24

Savnet kvinne kom til rette i Finnmark

Ei 20 år gammel kvinne var meldt savnet i Gamvik kommune. Ble funnet på ei hytte..

NRK - 14 maj 18 kl. 21:07

Mange kommunar seier nei

Dei første tala har kome frå folkerøystinga i Finnmark. I mellom anna Vadsø, Båtsfjord, Berlevåg, Gamvik, Kvalsund og Alta er det eit overveldande fleirtal mot samanslåing med Troms i dei første teljingane..

VG - 08 maj 18 kl. 16:34

Luftambulansekrisen: Kvinne måtte føde hos fastlegen

– Bygdene i Finnmark er de mest sårbare når det er fare for liv og helse, og det er et farlig sjansespill hvis avvikssituasjonen med utmeldte ambulansefly blir langvarig, sier kommuneoverlege Jan Eggesvik i Gamvik og Lebesby i Finnmark..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com