Flyplass

Mandag, 17 Mai, 06:17

Nyheter om Flyplass

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 april 21 kl. 21:38

Angrep mot Flyplass i Erbil

En Flyplass hvor det er stasjonert amerikanske soldater i Erbil i Nord-Irak ble onsdag kveld utsatt for et rakettangrep. Det melder AFP, som henviser til kurdiske antiterror-myndigheter. Ingen har tatt på seg skylden, men pro-iranske grupper er beskyldt for tidligere angrep..

NRK - 13 mai 21 kl. 17:22

Innstiller flygninger til Israel

En rekke europeiske og amerikanske flyselskaper innstiller sine flygninger til Israel i noen dager på grunn av krigssituasjonen. Israelske myndigheter har stengt Ben Gurion-Flyplassen ved Tel Aviv etter at flere raketter fra Gaza slo ned i byen. Flygningene er omdirigert til Eilats Flyplass helt i sør, men onsdag ble en rakett skutt ut fra Gaza også mot denne Flyplassen.

NRK - 13 mai 21 kl. 13:35

Hamas skyter mot Flyplass

Hamas sier de har skutt raketter mot Flyplassen Ramon sør i landet..

NRK - 13 mai 21 kl. 08:41

Omdirigerer fly i Israel

Alle flygninger til Ben Gurion-lufthavnen ved Tel Aviv blir omdirigert til en Flyplass lengst sør i Israel som følge av rakettangrepene fra Gazastripen. Endringen skjer fra og med torsdag morgen, opplyser israelske luftfartsmyndigheter. Alle passasjerfly vil heretter lande på lufthavnen Ramon ved feriebyen Eilat.

NRK - 12 mai 21 kl. 20:39

Tapper Nord-Norge for vaksinedoser

Ingen kommuner i hele Nord-Norge er oppført på listen over de som får fler, eller likt antall, vaksinedoser. Det kan tyde på at alle i Nord-Norge får 35 prosent færre vaksinedoser framover. Tromsøs ordfører Gunnar Wilhelmsen beskriver det som historieløst, ut fra de store utbruddene byen har hatt.

NRK - 11 mai 21 kl. 10:52

Penger til ny Flyplass i nord

I revidert nasjonalbudsjett foreslår regjeringen at Stortinget fatter et utbyggingsvedtak for ny lufthavn ved Mo i Rana. Det er ventet å koste 2,8 milliarder kroner. Lufthavna skal bygges av Avinor, og utbyggingen skal finansieres av staten og et lokalt bidrag på 600 millioner kroner.

NRK - 10 mai 21 kl. 04:36

Skyting på Flyplass i Vancouver

En mann ble skutt og drept i det myndighetene tror var et gjengoppgjør på den internasjonale Flyplassen i Vancouver i det vestlige Canada søndag. Gjengmedlemmer skjøt mot politiet som tok opp jakten, men gjerningsmennene kom seg unna..

NRK - 02 mai 21 kl. 21:01

Rakettangrep mot Flyplass i Bagdad

Minst to raketter ble skutt mot den internasjonale Flyplassen i Bagdad, melder Reuters. Det er ikke meldt om skadede eller drepte etter angrepet. Ingen har foreløpig påtatt seg ansvaret for rakettangrepet..

NRK - 23 mars 21 kl. 16:54

Houthi-opprørerne angrep Flyplass

Houthi-opprørerne i Jemen gjennomførte i dag et droneangrep mot en Flyplass i Saudi-Arabia etter at landet i går la fram et nytt fredsforslag som innebærer en våpenhvile under overvåking av FN. En Houthi-talsperson avviste forslaget som useriøst..

NRK - 26 april 21 kl. 12:07

Flytrafikken på Arlanda i gang

Gjenstanden som gjorde at heile terminal 5 på Arlanda Flyplass utanfor Stockholm vart evakuert måndag, viste seg å vere ufarleg. Flytrafikken ved Flyplassen har difor starta opp att..

NRK - 26 april 21 kl. 09:20

Terminal på Arlanda evakuert

Terminal 5 på Arlanda Flyplass ved Stockholm er evakuert, melder Dagens Nyheter. Årsaka skal vere ei veske som skal undersøkast for potensielt farleg innhald..

E24 - 24 april 21 kl. 15:07

Sverige vil legge ned hans viktigste landingsstripe: Per G. Braathen tror man vil klare å redde Flyplassen

Den svenske regjeringen vil legge ned Bromma Flyplass og flytte alt til Arlanda. Det tror flyinvestor Per Braathen at det hverken er plass til eller politisk flertall for å gjøre..

E24 - 20 mars 21 kl. 13:47

Jeanette Barkung byttet Flyplass med coronatesting

Til tider kan en hektisk Flyplass og en hektisk testdag oppleves ganske likt for Barkung, som har 30 års erfaring fra flybransjen..

NRK - 16 april 21 kl. 07:03

Flere skutt nær Flyplass i USA

Flere mennesker skal være skutt ved Fedex' lagerbygning i nærheten av Flyplassen i Indianapolis i USA. Det er ikke kjent om noen er døde eller hvor mange som er skadd..

Klartale - 12 mars 21 kl. 08:57

457 personer måtte snu på Torp Flyplass i år

457 personer er nektet å reise videre inn i Norge fra Torp Flyplass i år. Mange av dem har ikke tingene i orden, sier politiet..

E24 - 03 mars 21 kl. 20:22

Ny Flyplass i Bodø garanteres av regjeringen

Regjeringen garanterer langt på vei for at det blir ny Flyplass i Bodø ved å sette av over 3 milliarder kroner i Nasjonal transportplan, melder Avisa Nordland..

VG - 03 mars 21 kl. 18:53

Bodø jubler: Grønt lys og penger til ny Flyplass

BODØ (VG) En helt ny Flyplass i Bodø, en snau kilometer sør for den nåværende, er nå inne i Nasjonal Transportplan, NTP. Her viser eks-ordfører Ole Henrik Hjartøy (H) hvor hoppende glad han er over nyheten..

NRK - 03 mars 21 kl. 13:06

Rapport fraråder ny Flyplass

En ny Flyplass i Mo i Rana er ikke samfunnsøkonomisk lønnsom. Det er konklusjonen i en rapport som viser til milliardtap..

NRK - 01 april 21 kl. 22:43

Fly nødlandet etter bombetrussel

Et fly fra Warszawa måtte foreta en nødlanding i Göteborg etter å ha mottatt en bombetrussel. De 30 passasjerene blir nå evakuert. Det er stor tilstedeværelse av politi og redningstjeneste ved Göteborgs Flyplass Landvetter, skriver Göteborgs-Posten..

NRK - 01 april 21 kl. 20:28

Vulkanutbrot stengde Flyplass

Flyplassen i Catania på Sicilia måtte stogge all flytrafikk i fleire timar etter at eit utbrot på vulkanen Etna sende oske mange kilometer opp i lufta. Røykskya strakk seg om lag ni kilometer over det søraustlege krateret til vulkanen..

NRK - 19 mars 21 kl. 13:13

Ingen penger til tredje rullebane

En tredje rullebane på Oslo Lufthavn på Gardermoen er ikke prioritert i Nasjonal transportplan. Det er satt av fem milliarder kroner til luftfart, men det går i hovedsak til ny Flyplass i Mo i Rana, samt flytting av Flyplassen i Bodø..

Aftenposten - 18 mars 21 kl. 05:00

Dagens quiz torsdag 18. mars

Hva heter Nederlands største Flyplass?.

NRK - 04 mars 21 kl. 05:22

3,1 milliarder til ny Bodø-Flyplass

I Nasjonal transportplan legger regjeringa inn 2,5 milliarder til ny lufthavn i Bodø, bekrefter statssekretær Ingelin Noresjø i Samferdselsdepartementet. 350 millioner skal brukes til å flytte redningshelikopterbasen. Ny vei vil koste 274 millioner..

NRK - 25 feb. 21 kl. 10:29

Flesland stengte etter droneflyging

Onsdag ettermiddag ble Bergen lufthavn Flesland stengt en kort periode grunnet en drone som fløy over rullebanen, skriver BA. Droneflyging over Flyplass er forbudt, med mindre det er gjort avtale. Det er ukjent hvem som fløy dronen, ifølge politiet..

NRK - 17 feb. 21 kl. 19:28

Boeings 737 MAX på vingene igjen

Etter å ha blitt satt på bakken i 22 måneder, har et fly av typen Boeing 737 MAX igjen tatt av fra en europeisk Flyplass, skriver Afp. Flyet tok av fra Brussel og forsatte videre til Spania..

NRK - 15 feb. 21 kl. 20:39

Rakettangrep ved irakisk Flyplass

Tre raketter slo mandag ned i nærheten av Flyplassen i Erbil nord i Irak, melder AP. Minst to sivile skal ha blitt skadet. Amerikanske styrker er stasjonert like ved Flyplassen, som ligger i den selvstyrte Kurdistan-regionen..

NRK - 15 feb. 21 kl. 20:39

Rakettangrep ved Flyplass i Irak

Tre raketter slo mandag ned i nærheten av Flyplassen i Erbil nord i Irak, melder AP. Minst to sivile skal ha blitt skadet, ifølge myndighetene. Amerikanske styrker er stasjonert like ved Flyplassen, som ligger i den selvstyrte Kurdistan-regionen..

NRK - 09 jan. 21 kl. 20:43

Store deler av Pakistan uten strøm

Den nasjonale strømtilgangen i Pakistan skal være nede, og landets største byer som Karachi, Lahore, Islamabad og Rawalpindi står uten strøm. Det melder Reuters og Geo.tv.

NRK - 01 feb. 21 kl. 20:25

Omkomne fløyet til Gardermoen

Kistene med de to omkomne etter snøskredet på Jan Mayen ankom mandag kveld Gardermoen militære Flyplass. Robin Karlsen (31) og Bjørg Katrine Batalden (57) døde i skredet på lørdag. Begge var sivile ansatte på Forsvarets stasjonsbase på øya..

VG - 29 jan. 21 kl. 09:15

83 prosent testet seg på Oslo lufthavn - uklart om resten er unntatt

Andelen som tester seg har økt på Norges største Flyplass etter at testplikten ble innført 18. januar, men er fortsatt langt fra hundre prosent. Nå skal Helsedirektoratet se om det kan lages et system for å fange opp dem som ikke tester seg..

NRK - 23 jan. 21 kl. 00:05

Stord Flyplass nedlagt

Det aller siste flyet tok fredag kveld av frå Stord lufthavn i Sunnholdland. Det beklagar det lokale næringslivet. I fjor var Flyplassen koronastengd i fleire månadar, men i august gjenopna Flyplassen, men utan at flytrafikken tok seg opp igjen..

Dagbladet - 19 jan. 21 kl. 11:58

Bodde på Flyplass i tre måneder

Mannen skal ha fortalt politiet at han var redd for å fly på grunn av covid-19..

NRK - 17 jan. 21 kl. 18:04

Navalnyj lander på annen lufthavn

Flyet som ankommer Moskva med Aleksej Navalny skal lande på en annen Flyplass i hovedstaden, ifølge flere nyhetsbyråer..

NRK - 12 des. 20 kl. 10:37

Eksplosjon ved Flyplass i Baghdad

En eksplosjon skal ha funnet sted i Baghdad, hovedstaden i Irak ved landets største Flyplass, ifølge Reuters. Ingen er meldt skadet eller døde etter eksplosjonen, som skal skyldes et hittil uidentifisert objekt..

NRK - 12 des. 20 kl. 10:37

Eksplosjon ved Flyplass i Bagdad

En eksplosjon skal ha funnet sted i Bagdad, hovedstaden i Irak ved landets største Flyplass, ifølge Reuters. Ingen er meldt skadet eller døde etter eksplosjonen, som skal skyldes et hittil uidentifisert objekt..

NRK - 04 jan. 21 kl. 12:15

Innfører munnbindkrav på Flyplass

Bodø kommune innfører krav om munnbind på Bodø lufthavn. Det sier Ida Pinnerød under dagens pressekonferanse. Smittevernoverlege i Bodø, Kai Brynjar Hagen, sier at du skal ha på deg munnbind fra før du går inn på Bodø lufthavn, og etter du går av fly på Flyplassen..

NRK - 03 jan. 21 kl. 15:29

Protester mot USA i Irak

I Bagdad har flere tusen sjiamuslimske irakere markert motstand mot USA ett år etter USAs likvidering av den iranske toppgeneralen Qasem Soleimani og en irakisk paramilitær leder ved en Flyplass i Bagdad. Protestene var også mot Iraks statsminister..

E24 - 23 nov. 20 kl. 14:01

Terminal ved Berlins nye Flyplass stenges i mars

En av terminalene ved Berlins Flyplass stenges til våren, kort tid etter at Flyplassen endelig åpnet. Stengingen skyldes pandemien..

E24 - 16 des. 20 kl. 10:25

Widerøe har landet bakketjenester på OSL

Varsler nye jobbmuligheter på Norges største Flyplass frem mot våren..

NRK - 27 nov. 20 kl. 12:55

Stengd Flyplass vert vaksinesenter

Den gamle Tegel-Flyplassen i Berlin, som vart stengd for godt tidlegare denne månaden, skal verte brukt som vaksinesenter. Det har styresmaktene i Berlin bestemt, og dei ventar at opp mot 4000 personar skal vaksinerast mot korona der kvar dag..

Aftenposten - 15 nov. 20 kl. 09:09

Etiopiske opprørere bekrefter at de sto bak luftangrepene mot Eritreas hovedstad

Opprørsstyrkene i Etiopias Tigray-region bekrefter søndag at det var de som sto bak luftangrepet mot Eritreas hovedstad og internasjonale Flyplass lørdag..

NRK - 15 nov. 20 kl. 07:54

Opprørere sto bak luftangrep

Opprørsstyrkene i Etiopias Tigray-region sier de sto bak luftangrepet mot Eritreas hovedstad Asmara og internasjonale Flyplass lørdag. Det er uklart hvor store skadene er etter angrepene..

Dagbladet - 26 okt. 20 kl. 21:45

Tvunget til innvendig undersøkelse

Fant nyfødt baby på Flyplass..

P4 - 16 okt. 20 kl. 07:37

Person med rakettbelte over Flyplass

Et passasjerfly fra China Airlines slår nå alarm etter at de observerte en person med såkalt jetpack i 1800 meters høyde da de skulle lande i Los Angelos. Dette er andre gang på kort tid at en person med rakettbelte er observert over Flyplassen. Nå vil luffartsmyndighetene etterforske disse noe uvanlige sakene..

NRK - 12 okt. 20 kl. 23:35

Trump testet negativt på koronatest

President Donald Trump har testet negativt på ny koronatest, melder Det hvite hus mandag kveld. Etter planen skal president Trump ha et valgmøte på en Flyplass i Sanford i Florida natt til tirsdag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt