Dendias

Tuesday, 16 July, 15:10

Nyheter om Dendias

Klartale - 14 dec 22 kl. 11:49

Erdogan skaper uro og sinne i Nato

I år har både Sverige og Finland søkt om å få bli med i forsvars-samarbeidet Nato. Tyrkia er eneste land som krever mer fra Sverige før de vil si ja.Michael Sahlin har vært svensk ambassadør i Tyrkia.

NRK - 09 okt 22 kl. 19:11

Hellas og Egypt mener Tyrkias avtale med Libya om naturgassleting er ulovlig

Hellas og Egypt mener avtalen som tillater Tyrkia å lete etter hydrokarbon i områder i Middelhavet, er ulovlig. De vil gjøre alt i sin makt for å motarbeide den. – Denne avtalen truer stabiliteten og sikkerheten i Middelhavet, sa den greske utenriksministeren Nikos Dendias søndag under et besøk i Kairo.

NRK - 12 feb 23 kl. 11:12

Gresk minister besøker jordskjelvrammede Tyrkia

Hellas' utenriksminister Nikos Dendias er den første europeiske ministeren som besøker Tyrkia etter jordskjelvene. Hellas var blant de første landene som sendte redningsmannskap og nødhjelp til Tyrkia. Men forholdet mellom de to landene er konfliktfylt, ikke minst når det gjelder tilgang til gassforekomster i Egeerhavet.

NRK - 15 apr 21 kl. 21:43

Tyrkia og Hellas krangler videre

Tyrkias og Hellas utenriksministre kranglet på en pressekonferanse torsdag. Hellas utenriksminister Nikos Dendias var på besøk hos sin tyrkiske kollega Mevlut Cavusoglu, men brukte pressekonferansen til å kritisere Tyrkia for blant annet å lete etter gass i gresk farvann..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com