Dalsveien

Mandag, 14 Juni, 17:40

Nyheter om Dalsveien

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 jan. 19 kl. 03:29

Spesialenheten henlegger biljakt

Spesialenheten for politisaker har henlagt en sak der en ung mann omkom i en trafikkulykke etter å ha blitt forfulgt av politiet, skriver Adresseavisen. 27-åringen døde etter å ha krasjet inn i en stein på Dalsveien i Røros en aprilnatt i fjor.

NRK - 22 mars 18 kl. 11:02

Fjøstak har rast på Ringerike

Brannmannskaper fra stasjonen på Hønefoss har rykket ut til ÅDalsveien etter melding om et fjøstak som har rast. Ifølge politiet i nordre Buskerud skal det være dyr i fjøset. Brann, politi og veterinær er underveis..

NRK - 23 mai 16 kl. 06:05

Hus totalskadd etter brann

En person kom seg ut på egenhånd da et hus i Dalsveien på Langhus i Ski kommune begynte å brenne i tretiden i natt. Huset er totalskadet. Brannvesenet er fortsatt på stedet..

DN - 03 juli 14 kl. 21:58

Naboene tapte i byggesak

Neptune Propierties fikk grønt lys fra lagmannsretten til å fortsette byggingen i SkåDalsveien i Oslo. Naboene som klaget inn byggingen må ut med over en halv million i saksomkostninger..

NRK - 02 des. 13 kl. 21:51

Fylkesvei i Verdal stengt av ras

LeiråDalsveien i Verdal er stengt på grunn av ras. Raset har gått bare hundre meter fra monumentet som er reist over det gamle Verdalsraset..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt