Budstikka

Tirsdag, 11 Mai, 06:32

Nyheter om Budstikka

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 des. 20 kl. 08:51

Amedia kjøper Budstikka

Amedia kjøper Asker og Bærums Budstikka for 130 millioner kroner. Det melder lokalavisen selv. Ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Budstikka, Kjersti Sortland, sier det er en fordel at Budstikka blir del av et profesjonelt konsern..

NRK - I førrgår: 11:34

Vurderer servering i Bærum

Kommuneoverlegen i Bærum mener det er forsvarlig å åpne serveringssteder som normalt. Formannskapet i Oslos nabokommune skal behandle saken i ettermiddag, melder Budstikka. Bærum har noen lokale tiltak som er strengere enn det regjeringen har pålagt..

NRK - 06 mai 21 kl. 10:43

Nytt koronadødsfall i Bærum

Bærum kommune opplyser at en innbygger med påvist koronasmitte har dødd. Budstikka skriver at det nå er registrert 42 koronadødsfall i Bærum..

NRK - 03 mai 21 kl. 14:23

Kronprinsfamilien blir avatarer

Kronprinsfamilien har sagt ja til å delta i Askers 17. mai-tog i dataspillet Minecraft. Kronprinsfamilien blir dermed gjenskapt som digitale figurer på trappen utenfor Skaugum under det digitale toget, melder Budstikka..

NRK - 03 mai 21 kl. 12:09

Siktede ennå ikke avhørt

Den 39 år gamle mannen som er siktet for drapet på Frogner i Oslo, er fremdeles innlagt på psykiatrisk sykehus. Han er ennå ikke avhørt av politiet, opplyser politiadvokat Rita Parnas i Oslo politidistrikt til Budstikka..

NRK - 20 april 21 kl. 07:10

Asker: Lite smitte spres på skolen

Smittetall for Asker viser at kun én av fem barn og unge ble smittet på skolen, skriver Budstikka. Etter nærmere undersøkelser av perioden 1. februar -17.

NRK - 14 april 21 kl. 15:54

Askerbøring smittet etter låvefest

To personer fra Asker var på låvearrangementet i Gran hjemme hos avdøde Hans Petter Gaarder. En av dem har tidligere fått påvist koronasmitte. Og nå er også en av denne personens nærkontaktet smittet, skriver Budstikka.

NRK - 08 april 21 kl. 15:11

Rekordmange koronapasienter

Bærum sykehus har 29 pasienter med koronasmitte innlagt, det høyeste antallet siden pandemien startet. Ifølge Bærum kommune skal 19 av de innlagte være hjemmehørende i kommunen. Det skriver Budstikka..

NRK - 05 april 21 kl. 15:01

Rødt for barnehager i Bærum

Økt smitte blant barn i påsken gjør at Bærum kommune innfører rødt nivå i barnehagene fra onsdag. 15 barn og fem ansatte ved Østerås barnehage er smittet, mens i Lommedalen menighetsbarnehage har ti barn og ansatte koronasmitte, skriver Budstikka..

NRK - 29 mars 21 kl. 11:03

Åpner tilsynssak mot Stabætunet

Statsforvalteren har åpnet tilsynssak mot Bærum kommune og Stabæktunet bo- og behandlingssenter, skriver Budstikka. Granskingen startet etter et smitteutbrudd hvor 36 beboere ble smittet og 10 personer døde av eller med covid-19 på sykehjemmet..

NRK - 28 mars 21 kl. 13:01

Bærum får brukt alle vaksinene sine

Bærum kommune opplyser at det ikke vil få noen konsekvenser for vaksineringen i kommunen at de har utsatt avtaler til etter påske. Søndag formiddag skrev Budstikka at kommunen har valgt å avlyse vaksineavtalene som var planlagt på helligdagene fordi mange heller ville ha påskeferie. Kommunikasjonssjef i kommunen, Lisa Bang, forteller at avtalene utsettes først og fremst fordi grensa for når man kan sette dose to av vaksinen er utvidet.

NRK - 28 mars 21 kl. 10:56

Bærum avlyser vaksinetimer

Bærum kommune avlyser samtlige vaksinetimer skjærtorsdag og langfredag etter massiv klaging fra innbyggerne, skriver Budstikka. Kommunen hadde opprinnelig planlagt å vaksinere for fullt gjennom hele påsken, men mange har klagd fordi de vil ha ferie..

NRK - 28 mars 21 kl. 08:27

Anmeldt etter fest

11 personer er anmeldt etter at de var på fest på Snarøya i Bærum i natt. Politiet fikk melding om støy, og da de kom til stedet, viste det seg at det var flere til stede enn tillatt. Det skriver Budstikka.

NRK - 16 mars 21 kl. 20:50

Bærum stenger videregående

Bærum kommune vedtok på et hastemøte tirsdag kveld å stenge de videregående skolene i kommunen på grunn av smitteøkningen. Kommuneoverlege Frantz Leonard Nilsen sier til Budstikka at de videregående skolene får beskjed om å gå over til hjemmeundervisning snarest, og senest fra torsdag. Skolene blir stengt til 11.

NRK - 16 mars 21 kl. 15:35

Bærum sykehus på gul beredskap

For første gang siden 20. april i fjor oppjusterer Bærum sykehus beredskapsnivået til gult. Tirsdag ettermiddag var det innlagt 20 koronapasienter ved sykehuset, skriver Budstikka.

NRK - 01 mars 21 kl. 14:49

Koronadødsfall på Bærum sjukehus

Bærum sjukehus har måndag bekrefta at ein person som var smitta med koronaviruset døydde på sjukehuset, melder Budstikka. Det er det 25. koronarelaterte dødsfallet på sjukehuset..

NRK - 25 feb. 21 kl. 16:52

46 elever i karantene

46 elever ved Rønningen skole i Asker er satt i karantene etter at en ansatt fikk påvist den engelske varianten av koronaviruset. Den ansatte jobber både på SFO og ved skolen, melder Budstikka. Også de som bor i samme husstand som elevene er satt i karantene..

NRK - 22 feb. 21 kl. 11:54

Familien takker letemannskaper

Familien til mannen som er savnet på Norefjell takker politi, organisasjoner og alle frivillige som har deltatt i letingen, melder Budstikka. Savnede Øyvind Rideng (50) fra Bærum eier Tempelseter fjellstue, og er savnet etter en skitur sist onsdag..

NRK - 18 feb. 21 kl. 08:38

Mann frifunnet for to drapsforsøk

Tingretten mener en mann i 20-åra som sto bak to drapsforsøk i Asker, var psykotisk i gjerningsøyeblikket, og ikke strafferettslig tilregnelig, skriver Budstikka. Retten mener det ikke er gjentakelsesfare, og unødvendig med psykisk helsevern..

NRK - 16 feb. 21 kl. 17:36

Kjøpesentre åpner i Asker og Bærum

Asker og Bærum åpner kjøpesentrene fra og med torsdag. Det opplyser ordførerne i de to kommunene utenfor Oslo til Budstikka. Asker og Bærum har vært omfattet av de regionale tiltakene som nå oppheves.

NRK - 13 feb. 21 kl. 12:18

20 millioner til Stabæk for Bohinen

Emil Bohinens kommende overgang til CSKA Moskva er verdt 20 millioner kroner for Stabæk Fotball, melder Budstikka. 21-åringen har gjennomgått medisinsk sjekk og reiste onsdag til Spania for å skrive under kontrakt med den russiske storklubben..

NRK - 12 feb. 21 kl. 18:00

To koronadødsfall ved Bærum sykehus

To pasienter ved Bærum sykehus har dødd som følge av korona det siste døgnet, det skriver Budstikka. Til sammen 24 personer har dødd som følge av viruset ved Bærum sykehus..

NRK - 03 feb. 21 kl. 18:58

Treningssentrene i Bærum åpnes

I Bærum åpner treningssentrene for beboere i kommunen etter lettelser i koronatiltakene. Politikerne lemper nå på flere av de strenge smittevernreglene.Også organiserte utendørsaktiviteter for voksne tillates, skriver Budstikka..

E24 - 30 jan. 21 kl. 14:02

Asker kommune feilsendte 1,77 mill. til privatperson

Pengene ble sendt til feil konto, og ifølge kommunens økonomisjef får de ikke pengene tilbake. De har nå anmeldt forholdet, skriver Budstikka..

NRK - 30 jan. 21 kl. 03:21

Overførte 1,77 mill. til feil konto

Asker kommune satte ved en feil 1,77 millioner kroner inn på kontoen til en privatperson. Nå sliter kommunen med å få pengene tilbake. Mottakeren som nå er anmeldt, har opplyst til kommunene at pengene er tapt på aksespekulasjon, skriver Budstikka..

NRK - 23 jan. 21 kl. 11:08

Kriseledelsen i Bærum samlet

Kriseledelsen i Bærum har samlet seg for å diskutere hva som skal skje med lokale kjøpesentre og vinmonopol, melder Budstikka. Det er lange køer utenfor flere vinmonopol i Asker og Bærum lørdag, etter at regjeringen innførte tiltak i Oslo-området..

NRK - 22 jan. 21 kl. 10:38

23 smittet på sykehjem i Bærum

Ytterligere to beboere på Stabæktunet bo- og behandlingshjem er bekreftet smittet av koronaviruset. Dermed er i alt 23 bekreftet smittet. Av de 23 smittede, er 17 beboere og seks ansatte, skriver Budstikka..

NRK - 21 jan. 21 kl. 15:19

Smitteutbrudd på sykehjem i Bærum

Hos Stabæktunet bo- og behandlingshjem har elleve personer testet positivt for koronavirus på ett døgn. Budstikka skriver at både ansatte og beboere er smittet. Smittevernoverlege Bjørg Dysthe sier de jobber med å finne kilden til utbruddet..

NRK - 21 jan. 21 kl. 05:36

Smittet etter første vaksine

Flere beboere ved Stabæktunet bo- og behandlingshjem i Bærum er smittet av koronaviruset etter å ha fått første døse av koronavaksine, skriver Budstikka. Totalt er fire beboere og tre ansatte på sykehjemmet bekreftet smittet med covid-19..

NRK - 15 jan. 21 kl. 16:18

Konflikt på Asker og Bærum legevakt

Mange av legene som sa opp ved Asker og Bærum legevakt i protest før jul, men som siden kom til enighet, har fått underkjent trekkingen av oppsigelsen. 34 av de 70 legene får dermed ikke jobben tilbake likevel, skriver Budstikka..

NRK - 20 des. 20 kl. 19:08

– Over 70 leger har sagt opp

Over 70 leger har sagt opp ved Asker og Bærum legevakt i løpet av helgen, melder Budstikka..

NRK - 15 des. 20 kl. 14:33

Asker ber UNE ettergi gjeld

Formannskapet i Asker ber Utlendingsnemnda ettergi Mustafa Hasans gjeld, hvis ikke vil kommunen dekke den, melder Budstikka. Hasan (18) må betale 243.750 kroner i sakskostnader etter at familien tapte to rettssaker om oppholdstillatelse i Norge..

NRK - 08 des. 20 kl. 12:42

Nytt koronadødsfall i Bærum

En eldre beboer med koronasmitte har dødd ved Bærum sykehus, melder Vestre Viken HF. Dette er det 16. koronarelaterte dødsfallet ved sykehuset, skriver Budstikka..

NRK - 07 des. 20 kl. 18:19

Ni nye smittede ved sykehjem

Siden torsdag er ni nye personer smittet ved Stabekk sykehjem i Bærum, skriver Budstikka. Av de smittede er åtte ansatte, mens en er beboer. Totalt er 12 beboere smittet per nå, melder Bærum kommune..

NRK - 24 nov. 20 kl. 12:15

35 nye smittede i Asker og Bærum

Det siste døgnet er det registrert 35 nye smittetilfeller i Asker og Bærum, ifølge kommunenes nettsider. Ifølge Budstikka er det det nest høyeste døgntallet så langt i pandemien..

NRK - 24 nov. 20 kl. 10:25

Krisemøte om utbrudd på sykehjem

Bærum kommune holder krisemøte i formiddag om koronautbruddet på et sykehjem. Overfor Budstikka forsikrer kommunen at de har iverksatt alle nødvendige smitteverntiltak, utvidet testing på Stabekk sykehjem og at det pågår en nitid smittesporing..

NRK - 17 nov. 20 kl. 13:03

Snittalder på innlagte har sunket

Snittalderen på koronasyke pasienter som har vært innlagt på Bærum sykehus etter sommeren, har vært rett under 60 år. Det er lavere enn i vår, skriver Budstikka. Da var gjennomsnittsalderen på 70 år..

Aftenposten - 16 nov. 20 kl. 20:29

Philip Manshaus' far lar politiet destruere våpen

Faren til terrordømte Philip Manshaus ville ikke at politiet skulle destruere våpen sønnen brukte under moskéangrepet i 2019, men nå har han snudd, ifølge Budstikka..

NRK - 16 nov. 20 kl. 20:31

Manshaus' far snur om våpen

Faren til terrordømte Philip Manshaus ville ikke at politiet skulle destruere våpnene sønnen brukte under moskéangrepet. Våpnene ble stjålet fra farens våpenskap. Nå har faren snudd og en planlagt hovedforhandling er avlyst, skriver Budstikka..

NRK - 16 nov. 20 kl. 17:18

Døde etter arbeidsulykke

Mannen som i forrige uke havnet i klem mellom en stolpe og en maskin på Bekkestua i Bærum, døde av skadene i helgen, melder Budstikka. Mannens pårørende er varslet..

NRK - 15 nov. 20 kl. 09:38

Døde etter sparkesykkel-ulykke

En mann i 60-årene er død etter en sparkesykkel-ulykke i Bærum. Det bekrefter politiet overfor Budstikka. Politiet fikk litt før klokka 03 melding fra AMK.

NRK - 15 nov. 20 kl. 09:38

Døde etter elsparkesykkel-ulykke

En mann i 60-årene er død etter en elsparkesykkel-ulykke på Rykkinn i Bærum. Det bekrefter politiet overfor Budstikka. Politiet fikk litt før klokka 03 melding fra AMK.

NRK - 14 nov. 20 kl. 18:41

Koronadødsfall ved sykehjem i Bærum

En beboer ved Gullhaug sykehjem i Bærum døde lørdag etter koronasmitte. Det skriver sykehjemmet i en fellesmail til alle deres pårørende, melder Budstikka..

NRK - 09 nov. 20 kl. 17:49

Bærum kommune trosser regjeringen

Bærum kommune trosser regjeringens oppfordring om å følge alle koronatiltakene som er innført i Oslo, skriver Budstikka. Svømmehaller, treningssentre, idrettshaller og museer kan fortsatt holde åpent. Det blir heller ikke forbud mot alkoholservering..

NRK - 09 nov. 20 kl. 11:34

Vil ikke ha like tiltak som i Oslo

Formannskapet i Asker og Bærum vil vurdere strengere koronatiltak men kommunedirektøren i Bærum ønsker ikke å følge Oslo kommune sine tiltak om sosial nedstenging, skriver Budstikka. Kommunen ønsker å se på om det finnes andre tiltak som fungerer..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt