Bremanger

Saturday, 25 June, 07:37

Nyheter om Bremanger

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 29 maj 22 kl. 08:06

Rykkjer ut til brann i kraftverk

Brannmannskap er på veg til Ålfoten i Bremanger etter at det har kome melding om røykutvikling i eit kraftverk. Svelgen og Davik stasjon rykker ut..

NRK - 08 sep 21 kl. 07:58

Vern kan hindre klatrerute

Regjeringen har foreslått å gjøre Europas høyeste sjøklippe, Hornelen i Bremanger i Sogn og Fjordane, til ny nasjonalpark. Dette kan sette stopper for en lenge planlagt Via Ferrata, eller klatrerute, opp fjellveggen. Bremanger-ordfører Anne Kristin Førde (Ap) er ikke nødvendigvis begeistret for planene, og sier private aktører har brukt mye tid og penger på planlegging av klatreruten.

Klartale - 14 okt 21 kl. 11:06

Dette er den nye regjeringen

Jonas Gahr Støre er klar for å bli Norges nye statsminister. Erna Solberg er ferdig i jobben. Torsdag ble Støres regjering presentert.

NRK - 08 aug 21 kl. 10:27

22 nye smittede i Sogn og Fjordane

Det siste døgnet har Helse Førde registrert 22 nye smittetilfeller av koronaviruset i sitt område. I går ble det registrert 18 nye tilfeller i området. Helseforetaket har registrert 391 prøver innsendt av de ulike kommunene som tilhører Helse Førde.

NRK - 05 maj 21 kl. 21:47

Bil i sjøen i Bremanger

En bil har havnet i sjøen i Ramsvika i Bremanger i forbindelse med en trafikkulykke. Føreren skal ha kommet seg opp av sjøen på egen hånd, og blir undersøkt av ambulansearbeidere, melder Vest politidistrikt..

NRK - 21 maj 21 kl. 15:21

Dømt etter trugslar og knivstikking

Ei kvinne i 20-åra er dømd til psykisk omsorg etter trugsmål med kniv og knivstikking i Bremanger. Ho er og dømd for trugsmål på sosiale medium, forsøk på eldspåsetjing og tjuveri. Retten meiner det beste for kvinna er å bli overført til tvungen psykisk omsorg, som ikkje er det same som psykisk helsevern..

VG - 15 feb 21 kl. 10:16

Snøskred i Bremanger - Uvisst om noen er tatt

Et snøskred gikk over veien nord for Magnhildskartunnelen i Bremanger kommune på Vestlandet mandag formiddag. Det er uvisst om biler er tatt..

VG - 15 feb 21 kl. 10:16

Snøskred i Bremanger – situasjonen avklart

Et snøskred gikk over veien nord for Magnhildskartunnelen i Bremanger kommune på Vestlandet mandag formiddag. Det er uvisst om biler er tatt..

VG - 15 feb 21 kl. 10:16

Redningsaksjon avsluttet etter snøskred i Bremanger

Et snøskred gikk i Bremanger i Vestland mandag morgen. Nå er redningsaksjonen avsluttet..

NRK - 07 apr 21 kl. 21:09

Åpner for nye nasjonakparker

Sunnmørsalpene i Ørsta og fjellet Hornelen i Bremanger er blant de fire nye områdene Miljødirektoratet anbefaler å utrede for å se om de bør bli nasjonalparker eller landskapsvernområde. Rundt 10 prosent av Fastlands-Norge er vernet som nasjonalpark..

NRK - 15 feb 21 kl. 10:44

Redningsaksjon avsluttes etter ras

Det er ikke lenger frykt for at noen er tatt av snøraset som gikk over veien nord for Magnhidskartunnelen i Bremanger. Fylkesvei 614 gjennom Myklebustdalen er fortsatt stengt. Skredet var mindre enn først antatt, sier politiet..

NRK - 15 feb 21 kl. 10:04

Snøskred over vegen

I Bremanger nord for Magnhildskartunnelen har det gått eit snøskred. Det er meldt om ein del bilar i området, men det er uvisst om nokon er tekne. Naudetatane er på veg til staden..

Aftenposten - 17 nov 20 kl. 11:54

Mann omkom etter ulykke i Bremanger

Mannen som mandag lå over 40 minutter under vann etter en ulykke i Bremanger, er bekreftet omkommet..

NRK - 17 nov 20 kl. 11:55

Omkom etter ulykke i Bremanger

Mannen som mandag lå over 40 minutter under vann etter en ulykke i Bremanger, er bekreftet omkommet, skriver Bergens Tidende. En annen mann som også var i bilen kom seg på land på egen hånd etter ulykken..

Aftenposten - 16 nov 20 kl. 11:55

Bil med to personer i vannet i Bremanger

En bil med to personer har havnet i vannet i Kalvåg i Bremanger. Én av personene har kommet seg på land og er bevisst..

NRK - 16 nov 20 kl. 11:41

Bil i vannet i Bremanger

Politiet opplyser at en bil har havnet i vannet i Bremanger..

NRK - 17 dec 20 kl. 13:50

Utset vindkraftsak

Kommunestyret i Bremanger har bestemt seg for å usette behandlinga av ei omstridd vindkraftsak til over nyttår. Politikarane skulle ta stilling til ein søknad frå SFE om å gjere endringar på det planlagde vindkraftanlegget på Bremangerlandet..

NRK - 29 sep 20 kl. 08:03

Rykt ut til bilulukke i Bremanger

Naudetatane har rykt ut til ei trafikkulukke på fylkesveg 614 i Bremanger kommune, der ein bil har rulla rundt, melder politiet. Føraren av bilen får behandling av ambulansepersonell på staden, og er bevisst. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

E24 - 11 nov 20 kl. 08:00

Elkem får millionstøtte fra Enova: Vil utnytte hydrogen fra produksjonen

Elkem skal utnytte hydrogen som ellers går til spille ved smelteverket i Bremanger i Vestland fylke, og få ut nok til å drive én hydrogenferge. Når får prosjektet millionstøtte fra Enova..

NRK - 03 nov 20 kl. 17:56

Knivstikking i Svelgen

Det er meldt om knivstikking i Svelgen i Bremanger, melder politiet på Twitter. Det er kontroll på gjerningsperson. To personar skal vere skadd, men det er ikkje meldt om livstruande skader.

NRK - 03 nov 20 kl. 17:56

To skada etter knivstikking

Det er meldt om knivstikking i Svelgen i Bremanger, melder politiet på Twitter. Det er kontroll på gjerningsperson. To personar skal vere skada, men det er ikkje meldt om livstruande skader.

NRK - 02 sep 20 kl. 20:12

MC-ulukke i Bremanger

Naudetatane er komne fram til ei motorsykkelulukke på fylkesveg 614 ved Sørdalsvatnet i Bremanger. Tilstanden til føraren er ukjend. Luftambulanse har landa på staden..

NRK - 02 sep 20 kl. 21:47

Frakta til Haukeland

Ein mann er frakta med luftambulanse til Haukeland etter MC-ulukka i Bremanger onsdag kveld. Han var i eit følgje på tre motorsyklar då han velta på fylkesveg 614. Politiet er i gang med åstadsgransking.

NRK - 02 sep 20 kl. 21:47

Henta av luftambulanse etter ulukke

Ein mann er frakta med luftambulanse til Haukeland etter MC-ulukka i Bremanger onsdag kveld. Han var i eit følgje på tre motorsyklar då han velta på fylkesveg 614. Politiet er i gang med åstadgransking.

NRK - 16 aug 20 kl. 16:07

Hentar ut skadd turgåar

Redningshelikopter frå Florø er på veg til fjellet Hornelen i Bremanger for å hente ut ein skadd turgåar. Det melder HRS Sør-Noreg på Twitter..

NRK - 16 aug 20 kl. 16:07

Henta ut skadd turgåar

Redningshelikopter har henta ut ein skadd turgåar på fjellet Hornelen i Bremanger, melder HRS Sør-Noreg på Twitter. Det var ikkje dramatisk, og turgåaren vert teke hand om av ambulansepersonell, seier redningsleiar ved HRS til NRK..

NRK - 29 jul 20 kl. 06:45

Avsluttar etterforsking av dødsfall

Politiet i Bremanger avsluttar etterforskinga etter at ein mann frå Litauen blei funnen død på det flytande hotellet i Svelgen i fjor, melder BT. Dei fann ingenting som tyder på ei straffbar handling, og sender saka til statsadvokaten som uoppklara..

NRK - 15 maj 20 kl. 21:41

Vil bryte stein nær helleristingar

Bremanger kommune i Vestland vil ha 2.200 unike helleristingar på Unesco si verdsarvliste, men samtidig vil dei gje løyve til eit steinbrot på ei øy i fjorden utanfor. Ein arkeolog fryktar slamforureining, støy og støv, og at utsynet blir øydelagd..

P4 - 05 feb 20 kl. 14:22

Vindkraftselskap må fikse TV-signal

Et vindkraftselskap har fått beskjed av NVE om at de må fikse TV-signalene i Berle i Bremanger. Hvis de ikke gjør det i løpet av tre uker, truer NVE med at vindturbinene må stanses, melder NRK. Bakgrunnen er at folk i bygda i stor grad får TV-signalene ødelagt av vindkraftverket på andre siden av fjorden.

Klartale - 28 jan 20 kl. 08:57

Vindturbiner kutter TV-signalene

Folk i bygda Berle i Bremanger hadde fine muligheter for å se på TV. Men så kom en park med vindturbiner..

NRK - 28 jan 20 kl. 07:36

Vindmøller stanser TV-signal

TV-signalet i Berle i Bremanger har forsvunnet etter at det ble satt opp vindmøller i området i desember i fjor. Grendelaget skal være involvert, men problemet er ikke løst..

E24 - 28 jan 20 kl. 07:09

Vindturbiner kutter TV-signalet til bygdefolket

Folk i Berle i Bremanger får ikke sett på fjernsyn. Årsaken er vindturbinene i den nye vindparken på Hennøyfjellet i Nordfjord..

P4 - 02 jan 20 kl. 11:33

Bro stengt av kraftig vind

Sterk vind gjør at Rugsundbrua på fylkesvei 616 i Bremanger kommune er stengt. Politiet opplyser at det har kommet flere meldinger om folk som ikke respekterer dette, og velger å kjøre over den stengte brua. Det er vindkast på opp mot 37 meter i sekundet.

Aftenposten - 06 okt 19 kl. 23:16

Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i Bremanger

Politiet har satt i gang etterforskning etter at en mann ble funnet død i Svelgen i Bremanger kommune i Sogn og Fjordane..

P4 - 06 okt 19 kl. 18:57

Mistenkelig dødsfall i Bremanger

En person er funnet død på et overnattingssted i Bremanger kommune i Sogn og Fjordalen. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig og har blant annet avhørt vitner, melder NRK. De ønsker så langt ikke å gå ut med verken kjønn, alder eller nasjonalitet på avdøde..

P4 - 08 okt 19 kl. 16:37

Etterforsker dødsfall videre

Politiet vet fortsatt ikke hva som har skjedd med den 58 år gamle mannen som ble funnet død i Bremanger i Sogn og Fjordane søndag. De opplyser at det er forhold rundt dødsfallet de fortsatt trenger en forklaring på. Avdøde er obdusert.

NRK - 06 okt 19 kl. 18:50

Etterforsker dødsfall

Politiet har satt i gang etterforskning etter at en person bla funnet død på en overnattingsplass i Bremanger kommune i Sogn og Fjordane, opplyser operasjonsleder Dag Olav Sætre i Vest politidistrikt..

P4 - 19 aug 19 kl. 15:32

Blåste rødt under skoleaksjon

En mann i 50-årene blåste rødt under en promillekontroll i forbindelse med skolestart i Bremanger i Sogn og Fjordane i dag. Politiet har varslet kontroller ved skoler for å rette fokus på trygge skoleveier for de minste frem til 30. august.

Hegnar.no - 11 mar 19 kl. 10:24

Oppgraderer for 250 millioner

Elkem oppgraderer ovn ved Elkem Bremanger..

NRK - 10 jul 18 kl. 15:44

Bussulykke i Bremanger

Brannvesenet er fremme ved bussulykken i Bremanger. De tre passasjerene som var om bord i det som var en rutebuss har reist ved med forbipasserende biler, skriver politiet i på Twitter..

Aftenposten - 01 sep 18 kl. 00:16

Kvinne i 50-årene omkom etter fall i fjellsprekk

Kvinnen som falt ned i en sprekk på fjellet Hornelen i Bremanger i Sogn og Fjordane, er bekreftet omkommet..

NRK - 31 aug 18 kl. 23:55

Omkom i fallulykke på Hornelen

Kvinnen som falt ned i en sprekk på fjellet Hornelen i Bremanger kommune fredag er bekreftet omkommet, opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding. Kvinnens pårørende er varslet..

Dagbladet - 31 aug 18 kl. 17:14

Kvinne falt ned i 10 - 20 meter dyp fjellsprekk

I Bremanger - har kontakt med redningsmannskapene..

Aftenposten - 31 aug 18 kl. 14:57

Alvorlig fallulykke i Sogn og Fjordane

En person skal ha falt mellom 10 til 20 meter ned i en sprekk ved Hornelen i Bremanger kommune i Sogn og Fjordane..

Aftenposten - 31 aug 18 kl. 14:57

Omfattende redningsaksjon etter fallulykke i Sogn og Fjordane

En stor redningsaksjon er satt i gang etter at en kvinne falt mellom 10 og 20 meter ned i en sprekk ved Hornelen i Bremanger kommune i Sogn og Fjordane..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com