Ansatte

Sunday, 14 August, 10:33

Nyheter om Ansatte

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 24 jun 22 kl. 15:25

Skjerper reglene mot korona-smitte på Oslo universitetssykehus

Korona-viruset sprer seg i det norske samfunnet på nytt. Denne uka ble rutinene for smitte skjerpet for Ansatte på Oslo universitetssykehus (OUS). På Ullevål sykehus jobber det 24.

Dagbladet - Igår: 08:44

Marianne (43) ble angrepet i fengselet

Drapstrusler og voldelige angrep mot Ansatte i Oslo fengsel øker i omfang. Når slår de Ansatte alarm og håper at regjeringen og politikerne vil reagere før noen blir drept på jobb..

NRK - 25 jul 22 kl. 03:33

AmbassadeAnsatte går til retten for å få tariffavtale

I ti år har lokalt Ansatte ved Norges ambassader kjempet forgjeves for å få tariffavtale. Nå de til retten med kravet sitt. I flere år har staten sagt nei til kravet om en kollektivavtale for lokalt Ansatte.

Klartale - 20 maj 22 kl. 08:59

Ansatte i helsevesenet og skoler truer med streik

Det er statsoppgjør, kommuneoppgjør og tariffoppgjør i Oslo kommune. Det gjelder mange offentlig Ansatte. Barnehager, skoler, politi, helsevesen og mange flere.

NRK - 21 jul 22 kl. 23:26

Ledende journalister har flyktet fra Nicaragua

De Ansatte i en av Nicaraguas ledende aviser har flyktet ut av landet. De vil fortsette sitt arbeid fra utlandet. Myndighetene tok i fjor sommer kontroll over avisa La Prensas kontorer.

NRK - 04 aug 22 kl. 11:31

Norsk diplomat ikke velkommen i Russland

Russland sier den norske diplomaten som skjeller ut Ansatte ved et hotell i Murmansk ikke er velkommen i landet, melder NTB/AFP. Videoen av diplomaten sirkulerte i russiske medier. Til hotellAnsatte sier hun blant annet at hun hater russere.

NRK - 04 aug 22 kl. 11:31

Norsk diplomat fikk russisk visum trukket

Den norske diplomaten som skjeller ut Ansatte ved et hotell i Murmansk har fått visumet sitt trukket tilbake. Det bekrefter UD til NRK. Videoen av diplomaten sirkulerte i russiske medier.

Klartale - 28 jun 22 kl. 13:00

Dette kan vente deg på ferien i sommer

Det er mange som reiser om sommeren. På det meste så reiser rundt 97.000 nordmenn fra Oslo Lufthavn.

Klartale - Igår: 21:27

Forfatteren Salman Rushdie angrepet i USA

Forfatteren Salmand Rushdie skulle ha foredrag på en litteraturfestival i USA. Der ble han angrepet på scenen. Rushdie kjemper for livet på sykehus.

Dagbladet - Igår: 12:51

Etterforsket politifest: - Fire hendelser

En sammenkomst med blant annet Ansatte mannlige politibetjenter og kvinnelige politistudenter er ferdig etterforsket av Spesialenheten for politisaker..

NRK - I førrgår: 07:39

Schröder saksøker Forbundsdagen

Gerhard Schröder saksøker Forbundsdagen for å få tilbake sine privilegier som tidligere tysk statsminister, opplyser advokaten hans. Schröder, som var statsminister fra 1998 til 2005, ble fratatt sine offisielle privilegier i mai fordi han nektet å kutte båndene han hadde til de to russiske energigigantene Gazprom og Rosneft. Forbundsdagens beslutning førte til at 78-åringen mistet privatsjåføren, kontoret og de Ansatte han som tidligere statsminister fikk dekket utgiftene til, drøyt 4 millioner kroner årlig.

Klartale - 27 jul 22 kl. 08:58

Ny flystreik får følger for reiser til og fra Norge

20.000 Ansatte i flyselskapet Lufthansa er nå i streik. Det får følger for 134.

NRK - I førrgår: 17:40

Væpnet mann pågrepet etter gisseldrama i Beirut

En væpnet mann som holdt kunder og Ansatte som gisler i en bank i Beirut og truet med å sette fyr, er pågrepet. Ingen personer ble skadd i gisseldramaet. Den 42 år gamle mannen skjøt tre varselskudd med en jaktrifle inne i banklokalet i det travle Hamra-distriktet i Beirut.

Dagbladet - I førrgår: 16:18

Holder flere gisler i bank i Libanon

En væpnet mann holder kunder og Ansatte som gisler i en bank i Beirut og truer med å sette fyr på seg selv dersom han ikke får pengene han har på konto der..

VG - I førrgår: 12:53

Væpnet mann har tatt gisler i bank i Beirut

En væpnet mann holder Ansatte som gisler i en bank i Beirut og truer med å sette fyr på seg selv dersom han ikke får pengene han har på konto der..

VG - I førrgår: 12:53

Væpnet mann pågrepet – tok bankAnsatte som gisler i Beirut

En væpnet mann holdt Ansatte som gisler i en bank i Beirut torsdag. Han skal også ha truet med å sette fyr på seg selv dersom han ikke fikk pengene han hadde på konto..

E24 - I førrgår: 12:12

Equinor etter brannen: – Johan Cast­berg blir ikke for­sinket

De 1500 Aker Solutions-Ansatte som arbeider på Johan Castberg-skipet på Stord, jobber videre som normalt etter brannen onsdag kveld..

NRK - 07 aug 22 kl. 03:33

Legemiddelfirma kritisk til ny abortlov

En av Indianas største bedrifter, legemiddelfirmaet Ely Lilly and Co, er sterkt kritisk til abortforbudet som fredag ble vedtatt av delstatsforsamlingen. Ely Lilly, som har 10.400 Ansatte ved sitt hovedkvarter i Indianapolis, advarte om at forbudet kan gjøre at de tar opp til vurdering hvor stor tilstedeværelse de skal ha i staten.

NRK - 07 aug 22 kl. 00:40

Over 50 grader i Irak

I Irak har varmebølgen gitt rekordhøye temperaturerer på over 50 grader de siste dagene. I flere provinser er offentlig Ansatte er sendt hjem fra jobb flere steder på grunn av heten..

NRK - 21 jul 22 kl. 23:38

ApotekAnsatte i USA må stille abortspørsmål

ApotekAnsatte i flere delstater i USA har fått instruks om at de må forsikre seg om at legemidler ikke skal bli brukt til å ta abort. Det skjer etter at USAs høyesterett tidligere i sommer opphevet den nasjonale abortretten. Abort er nå blitt forbudt i flere delstater i varierende grad.

NRK - 21 jul 22 kl. 23:37

Kontroll på gasslekkasje ved Tine-meieri

I alt 24 Ansatte ble evakuert da det oppsto en gasslekkasje ved Tine-meieriet i Brumunddal i Ringsaker torsdag kveld. Politiet fikk melding om gasslekkasjen klokken 20.43.

E24 - 05 aug 22 kl. 12:49

Arendal-restaurant tvinges til krisegrep: – Gruer oss til vinteren

Sørlandet har landets høyeste strømpriser om dagen. Hos Symposium Bar & Grill går det ut over både kunder og Ansatte. SMB Norge krever snarlig strømstøtte..

NRK - 04 aug 22 kl. 23:38

Streikefaren over for Lufthansa

Lufthansa og fagforeningen Verdi er enige om en forhandlingsløsning for det tyske flyselskapets bakkepersonell. Bakkepersonell organisert i Verdi streiket i forrige uke, noe som førte til over 1000 avlyste flyvninger og kaos på mange flyplasser. Torsdag kveld opplyste partene at det var oppnådd enighet om en forhandlingsløsning som innebærer at rundt 20.

Klartale - 04 aug 22 kl. 12:02

Russland ber norsk diplomat om å dra

– Jeg hater russere, var blant det diplomaten sa.Videoen av den norske diplomaten ble kjent i forrige uke. Hun sa masse stygt om russere til russere på et hotell.

NRK - 04 aug 22 kl. 11:31

Russland: Norsk diplomat bør forlate Russland etter «russofobiske» fornærmelser

Russland mener den norske diplomaten som skjeller ut Ansatte ved et hotell i Murmansk bør forlate landet, melder NTB/AFP. Videoen av diplomaten sirkulerte i russiske medier. Til hotellAnsatte sier hun blant annet at hun hater russere..

NRK - 04 aug 22 kl. 06:34

3 milliarder ekstra til svensk forsvar

Samtlige riksdagspartier i Sverige er enige om å styrke forsvaret med nesten 3 milliarder svenske kroner i år. Pengene skal blant annet gå til forsvarsmateriell, ammunisjon og våpensystemer. Forsvaret skal få flere Ansatte og forsvaret av Gotland skal styrkes, skriver SVT..

NRK - 19 jul 22 kl. 05:09

Zelenskyj gir enda flere sparken

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj gir ytterligere 28 Ansatte i landets sikkerhetstjeneste SBU sparken. Avskjedigelsene skjer på ulike nivåer i SBU, men sett under ett «er årsakene de samme: utilstrekkelige resultater», uttalte presidenten i sin daglige videotale natt til tirsdag. Kunngjøringen kom etter at Zelenskyj søndag ga sin barndomsvenn og leder for sikkerhetstjenesten, Ivan Bakanov, sparken.

E24 - 03 aug 22 kl. 13:08

Norges Bank-direktør: Trygge Ansatte er nøkkelen til gode resultater

Som direktør for markedsstrategier i Norges Bank møter Geir Øivind Nygård hele tiden på nye utfordringer. Han har klare råd til unge med lederambisjoner..

E24 - 03 aug 22 kl. 13:08

Direktør i Oljefondet: Trygge Ansatte er nøkkelen til gode resultater

Som direktør for markedsstrategier i Oljefondet møter Geir Øivind Nygård hele tiden på nye utfordringer. Han har klare råd til unge med lederambisjoner..

E24 - 31 jul 22 kl. 13:44

Ny forskning: MBA-ledere gir lavere lønn til Ansatte

MBA-utdannede gjør ikke bedrifter mer lønnsomme enn andre ledere, ifølge en studie fra Danmark og USA..

VG - 31 jul 22 kl. 11:42

Eks-ordfører om diplomat-utspill: – Gavepakke til russisk etterretning

Norsk diplomat sa hun «hatet russere» til Ansatte på et hotell i Murmansk. Tidligere ordfører kaller utsagnet umodent og urutinert, på veldig dårlig tidspunkt..

VG - 31 jul 22 kl. 11:42

Eks-ordfører om diplomat-video: – Umodent og urutinert

Norsk diplomat sa hun «hatet russere» til Ansatte på et hotell i Murmansk. Tidligere Sør-Varangerordfører mener hele saken er en gavepakke til russisk etterretning..

VG - 30 jul 22 kl. 23:55

Statsministeren ber Ansatte ta av slipset for å spare strøm

Den spanske statsministeren Pedro Sanchéz oppfordret arbeidere til å droppe slipset som et strømsparende tiltak under landets hetebølge..

Dagbladet - 30 jul 22 kl. 21:35

- Gavepakke til Putin

En norsk diplomat ble fanget på video på et hotell i Russland der hun skjeller ut to Ansatte. Norske eksperter reagerer på utspillet til diplomaten..

Aftenposten - 30 jul 22 kl. 18:11

Norsk diplomat i Russland skjelte ut Ansatte på hotell. UD beklager på det sterkeste.

I en overvåkingsvideo fra et hotell i Russland kommer en UD-ansatt med overraskende uttalelser..

VG - 30 jul 22 kl. 17:41

Norsk diplomat i Russland: - Jeg hater russere

En video av en norsk diplomat på et hotell i Murmansk spres nå på nettet. Diplomaten er tydelig irritert og skjeller ut de Ansatte. UD beklager hendelsen på det sterkeste..

NRK - 30 jul 22 kl. 16:07

Beordrer amerikansk personell hjem fra Mali

Myndigheter i USA har beordret personell som ikke er i beredskap og deres familier til å forlate Mali. Dette på grunn av økt risiko for angrep, opplyser utenriksdepartementet. USA nevner ikke spesifikke trusler mot sine Ansatte, men at det er økt fare for vold blant vestlige i landet.

NRK - 30 jul 22 kl. 16:14

McDonalds-restaurant innfører 18-årsgrense

En McDonalds-restaurant i Liverpool i Storbritannia har innført 18-årsgrense etter klokken 17, ifølge Liverpool Echo. – I løpet av de siste ukene har vi sett en økning i antall hendelser med dårlig oppførsel i området, hvor våre Ansatte blir utsatt for verbale og fysiske overgrep, skriver en talsperson i McDonalds. Aldersgrensen er midlertidig og innebærer at de under 18 år må ha med seg en verge etter at klokken har blitt 17 på ettermiddagen..

NRK - 29 jul 22 kl. 10:11

Evakuerte terminal på Kastrup

En mann på København lufthavn Kastrup skal ha opplyst til personalet at han har en bombe i bagasjen. Det sier politiet til danske TV 2. Da mannen var i ferd med å sjekke inn ble han spurt om hva han hadde i bagasjen.

NRK - 27 jul 22 kl. 22:53

Ny riksadvokat utnevnt i Ukraina

Nasjonalforsamlingen i Ukraina godkjente onsdag Andriy Kostin til ny riksadvokat. Det skjer etter at Iryna Venediktova fikk sparken fra stillingen sist uke. Kostin kommer fra stillingen som leder for justiskomiteen i nasjonalforsamlingen.

NRK - 11 jul 22 kl. 13:37

Nordlandssykehuset utsetter operasjoner grunnet flystreiken

– Den pågående streiken har medført ytterligere utfordringer, og vi har av den grunn vært nødt til å ta ned noe elektiv drift, både operasjoner og poliklinikk. Det sier Karl Brumoen Råstad, fungerende HR-sjef ved Nordlandssykehuset, til NRK. I forbindelse med streiken har det også oppstått flere tilfeller hvor tilreisende vikarer har vanskeligheter med å komme seg til våre lokasjoner til avtalt tid.

Aftenposten - 11 jul 22 kl. 12:18

UD har gitt Ansatte milliardbeløp i skattefritt tillegg. Skatteeksperter kaller det skjult lønn.

UD gir Ansatte milliardbeløp i skattefritt tillegg for å bo i utlandet. Mange andre arbeidsgivere følger samme modell..

NRK - 27 jul 22 kl. 10:19

Tar kabinAnsatte ut i ukentlig streik

Den spanske fagforeningen for kabinAnsatte i Ryanair vil ta medlemmene ut i streik hver uke fra 8. august til og med 7. januar i 2023, melder Reuters.

NRK - 27 jul 22 kl. 04:43

Lufthansa-streiken i gang – minst 134.000 passasjerer rammes

I grålysningen startet 20.000 Lufthansa en streik som skal vare i et drøyt døgn. Det rammer 134.

NRK - 26 jul 22 kl. 12:23

Lufthansa innstiller nesten alle sine flyginger onsdag

Nesten alle Lufthansas flyginger onsdag blir innstilt på grunn av streik blant bakkemannskapet, melder selskapet. Bakkemannskapet tas ut i streik fra og med onsdag, meldte fagforeningen Verdi mandag. Verdi organiserer rundt 20.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com