Ansatte

Tuesday, 16 July, 10:10

Nyheter om Ansatte

NRK - 21 jun 24 kl. 19:58

Ansatte ved Sykehuset Telemark slår alarm

50 Ansatte ved Sykehuset Telemark mener pasienter ikke får livsviktige kontroller og at det er fare for liv og helse. Ansatte ved medisinsk avdeling har sendt bekymringsmelding til sykehuset. Det var Telemarksavisa som først omtalte saken.

NRK - 05 jun 24 kl. 11:05

382 UiO-Ansatte har opplevd uakseptabel oppførsel: Over halvparten sier ikke ifra

1 av 13 Ansatte mener de har opplevd uakseptabel oppførsel de siste seks månedene på Universitetet i Oslo (UiO), skriver Khrono. Det kommer frem i en undersøkelse som UiO gjorde for hele universitetet i vinter. – Dette er tall vi tar på alvor, sier universitetsdirektør Arne Benjaminsen.

NRK - 12 jul 24 kl. 15:55

OSSE-ansatt dømt for spionasje i Russland

En mann ansatt i OSSE (Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa) er dømt til 14 års fengsel for å ha spionert på etterretningsbyråer, opplyser en russiskstyrt domstol i Donetsk i Ukraina. Det er en russiskstyrt domstol i det ukrainske fylket Donetsk som har avsagt dommen. Mannen ble først siktet for å ha spionert på uspesifiserte utenlandske etterretningsbyråer, sier Russlands påtalemyndighet fredag.

NRK - 12 jul 24 kl. 15:55

OSSE-ansatt dømt for spionasje i Donetsk

En mann ansatt i OSSE (Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa) er dømt til 14 års fengsel for å ha spionert på etterretningsbyråer, opplyser en russiskstyrt domstol i okkuperte Donetsk i Ukraina. Det er en russiskstyrt domstol i det ukrainske fylket Donetsk som har avsagt dommen. Mannen ble først siktet for å ha spionert på uspesifiserte utenlandske etterretningsbyråer, sier Russlands påtalemyndighet fredag.

NRK - 11 jul 24 kl. 11:44

Gruveulykke i Polen – minst ti såret og flere savnet

Torsdag har en kullgruve i Polen blitt rammet av et kraftig skjelv, melder polske myndigheter. Minst ti personer er skadet, og redningsarbeidere leter fortsatt etter to savnede, skriver AP News. 68 gruvearbeidere var under jordoverflaten i området da hendelsen skjedde, sier Polish Coal Mining Groups talsperson Aleksandra Wysocka-Siembiga til polske medier.

NRK - 11 jul 24 kl. 09:02

65.000 kaffekopper forsvunnet fra Tesla-fabrikk

En Tesla-fabrikk utenfor Berlin savner 65.000 kaffekopper. Det er foreløpig uvisst hvor det har blitt av koppene.

NRK - 09 jul 24 kl. 20:55

Pågrep mann etter trusler mot Nav-Ansatte

I Haugesund pågrep politiet i kveld en mann i 40-årene etter at han kom med trusler mot to NAV-Ansatte..

NRK - 05 jun 24 kl. 11:05

382 UiO-Ansatte har opplevd uakseptabel oppførsel

1 av 13 Ansatte mener de har opplevd uakseptabel oppførsel de siste seks månedene på Universitetet i Oslo (UiO), skriver Khrono. Det kommer frem gjennom en undersøkelse som UiO gjorde for hele universitetet i vinter. – Dette er tall vi tar på alvor, sier universitetsdirektør Arne Benjaminsen.

NRK - 04 jun 24 kl. 10:46

Oda sier opp 150 Ansatte

Matleveringsselskapet Oda sier opp 150 Ansatte, skriver selskapet i en pressemelding. De Ansatte ble varslet på et allmøte klokken 10. Det er gruppen som jobber med internasjonal vekst det skal kuttes i.

NRK - 02 jul 24 kl. 10:00

Argentina gjør statlig nyhetsbyrå til propagandabyrå

Argentinas regjering legger ned det statlige nyhetsbyrået Telam og gjør det til et PR- og propagandabyrå for myndighetene. Landets høyrepopulistiske president Javier Milei har anklaget Telam for å være venstrevridd, og etter 79 år er det slutt for nyhetsbyrået, som har over 700 Ansatte. – Telam slik vi kjente det, har opphørt å eksistere.

NRK - 01 jul 24 kl. 23:39

Hjelpearbeidere drept i angrep øst i Kongo

To Ansatte i den britisk-baserte hjelpeorganisasjonen Tearfund ble drept i et angrep øst i Kongo søndag, opplyser organisasjonen. De Ansatte var del av en kolonne som kjørte fra landsbyen Lubero til byen Butembo i den konfliktrammede provinsen Nord-Kivu øst i landet. De ble angrepet ved ankomst, heter det i en uttalelse.

NRK - Igår: 13:32

Republikanerne øker sikkerheten

Donald Trumps valgkampteam varsler at de øker sikkerheten rundt kontorene til valgkampanjen. Det melder Reuters, som viser til Politico. Ansatte blir bedt om å holde seg unna kontorene mens de undersøkes.

NRK - 12 jun 24 kl. 22:49

Mekler: Håp om å unngå varehandelstreik

Klokken tikker ned mot fristen i meklingen mellom HK Norge og NHO SH. Det kan bli streik blant 1400 Ansatte hos Ikea, Oda og Tools, men mekleren har håp om å komme i havn. – Vi jobber oss fremover, sier mekler Anne Cathrine Frøstrup ved Riksmekleren til TV 2.

NRK - 27 maj 24 kl. 22:37

Innsatte truet Ansatte med slagvåpen på Ullersmo fengsel – politiet på stedet

Politiet bistår i en hendelse ved Ullersmo fengsel etter at to innsatte truet Ansatte med slagvåpen. – Det er to personer som har truet Ansatte med slagvåpen. De Ansatte har trukket seg tilbake, sier operasjonsleder Svein Walle i Øst politidistrikt til Romerikes Blad..

NRK - 26 jun 24 kl. 17:18

Norge tar sterkt avstand fra søksmål mot Ansatte i UNRWA

Utenriksminister Espen Barth Edie (Ap) sier i en uttalelse at Norge tar sterkt avstand fra søksmålet mot Ansatte i FN-organisasjonen UNRWA, som driver nødhjelp i Palestina. – Inkludert den norske diplomaten som tidligere har vært nestleder i organisasjonen, sier Eide. Regjeringen mener at dette er en politisk motivert kampanje som har som mål å svekke organisasjonen..

Klartale - 27 maj 24 kl. 14:17

Mange bedrifter innen renhold bryter reglene

I 2023 har de undersøkt bedrifter som jobber med renhold. De sjekker hvordan de Ansatte har det på jobb. De ser og om de får riktig lønn.

Aftenposten - 26 jun 24 kl. 11:03

Åtte måneder før ski-VM: Skiforbundet vil kutte Ansatte

Hopp-Norge blør penger: Nå er fem Ansatte kalt inn til drøftelsemøter med arbeidsgiver Norges Skiforbund..

VG - 26 jun 24 kl. 11:03

Åtte måneder før ski-VM: Skiforbundet vil kutte Ansatte

Hopp-Norge blør penger: Nå er fem Ansatte kalt inn til drøftelsemøter med arbeidsgiver Norges Skiforbund..

NRK - 11 jul 24 kl. 09:01

Kraftig regnskyll forårsaker flommer over hele Tyskland

En storm har forårsaket flere flommer over hele Tyskland. Myndighetene forbereder seg på ytterligere kraftig nedbør den kommende tiden. I Bayern i sør ble gater og kjellere oversvømt.

NRK - 11 jun 24 kl. 09:26

Flyplassmeklingen er i gang

Meklingen i lønnsoppgjøret for Avinor-Ansatte er i gang hos Riksmekleren. Fører ikke meklingen fram, tas 140 Avinor-Ansatte ut i streik onsdag. Partene møttes hos Riksmekleren klokken 10.

NRK - 10 jul 24 kl. 12:31

PST skal ha flere aksjoner mot unge

For en måned siden gjennomførte PST en koordinert aksjon mot ungdom over hele landet. Tenåringene som fikk besøk av sivile PST-Ansatte, skal blant annet ha oppfordret til terror og drap på homofile. PST hadde lenge fulgt med på det de mener er et nettverk som sprer høyreekstreme ytringer og propaganda på nett.

VG - 25 jun 24 kl. 07:03

Ansatte i Kystvakten slår alarm: – Fraråder unge en full yrkeskarriere i Forsvaret

Stemningen var god da statsministeren besøkte kystvaktskipet KV Svalbard. Men under dekk forteller Ansatte om misnøye og en lønn og andre ordninger som ikke holder mål..

Klartale - 09 jul 24 kl. 06:00

Må du svare sjefen i sommer?

Du sitter i en solstol på en strand i Kroatia. Eller du griller koteletter på verandaen med familien. Så ringer sjefen.

NRK - 08 jul 24 kl. 19:00

Får ikke inn forsyninger i Gaza

Flyktninghjelpen har ikke fått inn forsyninger på Gazastripen siden 3. mai, opplyser hjelpeorganisasjonens Ansatte inne i Gaza i en uttalelse. Tusenvis av lastebiler fulle med nødhjelp og andre forsyninger har i månedsvis stått oppstilt i El Arish i Egypt og ved Kerem Shalom-grenseovergangen i Israel, men uten å slippe inn på Gazastripen, skriver NTB..

Klartale - 08 jul 24 kl. 13:10

Ungdomsskole ødelagt i brann

Geilo ungdomsskole er så godt som totalskadd. Skolen ligger i Hol kommune i Buskerud. Store deler av skolen brant ned natt til søndag.

NRK - 07 jul 24 kl. 15:42

Store demonstrasjoner i Israel

Demonstranter som krever at Israels regjering inngår en avtale med Hamas om våpenhvile og gislene, sperret søndag veier og gater over hele lande, skriver NTB. Det ble også satt fyr på bildekk flere steder. De krever samtidig at statsminister Benjamin Netanyahu går av.

NRK - 06 jul 24 kl. 19:15

Tyskland stenger flybase i Niger

Tysklands forsvarsdepartement melder lørdag at den tyske flybasen i Niger vil bli stengt den 31. august. Innen da vil alle stasjonerte soldater og Ansatte på flybasen bli trukket tilbake, og det militære samarbeidet med det afrikanske landet vil bli avsluttet, skriver AFP.

NRK - 21 jun 24 kl. 11:06

Tre Ansatte ved svensk batterifabrikk funnet døde

Politiet i Sverige har startet etterforskning etter at tre Ansatte ved den svenske batterifabrikken Northvolts nordøst i Sverige ble funnet døde i hjemmene sine. Det skriver NTB. En 33 år gammel mann ble funnet død i sengen sin etter en kveldsvakt på fabrikken i januar.

NRK - 21 jun 24 kl. 07:05

Vil at lærere kan gripe inn fysisk

Regjeringen vil at Ansatte i skolen skal kunne gripe inn fysisk for å hindre at elever forstyrrer undervisningen eller kommer med verbale angrep. – Verbale angrep og trakassering kan være like alvorlig som fysisk vold, og det er viktig å beskytte elever og Ansatte mot dette, sier kunnskapsminister Kari Nessa Nordtun i en pressemelding. Hun sier lærerne også må ha mulighet til å hindre at noen få elever forstyrrer undervisningen så mye at den ikke kan gjennomføres.

Aftenposten - 20 jun 24 kl. 17:44

Sykehus kan ha brutt loven i flere år: Ikke-Ansatte har fått lese sensitive helseopplysninger

Oslo universitetssykehus (OUS) ga ikke-Ansatte tilgang til helseopplysninger..

NRK - 04 jul 24 kl. 19:22

Elbilprodusent i Follo konkurs

Den amerikanske elbilprodusenten Fisker sitt norske datterselskap, med hovedkontor i Vestby i Akershus, er konkurs. Det viser en kjennelse fra Follo og Nordre Østfold tingrett, skriver Vestby avis. Selskapet har begjært seg selv konkurs.

VG - 04 jul 24 kl. 18:52

Butikksjef etter kaostilstander: – Det var voldsomt

De Ansatte i butikken opplevde fanstormen som kaotisk, men politiet så ingen store utfordringer da Youtube-stjernen dukket opp i Oslo sentrum..

VG - 03 jul 24 kl. 14:01

The Athletic: Manchester United kutter 250 stillinger

Ansatte i klubben skal ha fått beskjeden fra deleier Sir Jim Ratcliffe om at det vil bli store kutt i klubben..

Aftenposten - 03 jul 24 kl. 14:01

The Athletic: Manchester United kutter 250 stillinger

Ansatte i klubben skal ha fått beskjeden fra deleier Sir Jim Ratcliffe om at det vil bli store kutt i klubben..

NRK - 17 jun 24 kl. 23:31

Alle Ansatte ved institutt på NTNU har fått tilbud om sluttpakke

Mandag fikk alle Ansatte ved Institutt for lærerutdanning ved NTNU tilbud om sluttpakke. Den økonomiske situasjonen er prekær ved flere av fakultetene til NTNU (Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet), skriver Khrono.no.

NRK - 02 jul 24 kl. 12:36

FN: 250.000 i det sørlige Gaza rammet av Israels nye evakueringsordre

FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktninger (UNRWA) anslo tirsdag at en kvart million mennesker hadde blitt berørt siden Israels hær utstedte en ny evakueringsordre for deler av det sørlige Gaza denne uken. – Vi har sett folk flytte, familier flytte, folk som begynner å pakke sammen eiendelene sine og prøve å forlate dette området, sa UNRWA-talskvinne Louise Wateridge, som siteres av nyhetsbyrået AFP. Den israelske hæren har beordret innbyggerne i den østlige delen av Khan Younis til å søke tilflukt i Mawasi-området utenfor Rafah, der de hevder å ha etablert en såkalt humanitær sone.

Klartale - 01 jul 24 kl. 14:57

– Viktig for at folk skal kunne jobbe og bo i området

Trollstigen i Møre og Romsdal er en populær vei. Rundt én million turister besøker veien årlig.Veien er kun åpen om sommeren.

VG - 16 jun 24 kl. 09:02

Russland: Innsatte i fengsel tok Ansatte som gisler

To Ansatte ved et fengsel sør i Russland er blitt tatt som gisler av en gruppe innsatte, ifølge det russiske fengselsvesenet..

E24 - 15 jun 24 kl. 19:31

Oda-nedbemanningen: – De fleste føler seg usikre

270 Ansatte skal bli til 120. Odas massive nedbemanning er et konstant samtaleemne blant de Ansatte, forteller programvareingeniør Thor Høgås..

NRK - 29 jun 24 kl. 13:15

Politimann angrepet ved Israels-ambassade i Serbia

En mann ble skutt og drept etter at han avfyrte pil og bue mot en politimann foran Israels ambassade i Beograd i Serbia lørdag. Offiseren ble skadet i nakken av pilen som ble avfyrt av angriperen, men politmannen klarte å skyte tilbake og drepte ham, skriver The Times og Israel. Selve ambassaden er stengt i dag og Ansatte er fraværende.

Aftenposten - 28 jun 24 kl. 16:20

Tilsyn fant ni avvik. SAS tyner de Ansatte, mener pilot-topp

Luftfartstilsynet kritiserer SAS i rapport. Pilotene kaller det pinlig.

NRK - 28 jun 24 kl. 11:33

Belarus forsterker grensen til Ukraina

Grensetjenesten til Belarus og landets forsvarsdepartement tar tiltak for ytterligere å forsterke grensen til Ukraina etter en sikkerhetshendelse, sa den hviterussiske grensetjenesten i en uttalelse fredag, ifølge Reuters. Ifølge grensetjenesten hadde Ansatte skutt ned en drone onsdag, etter at den ulovlig hadde krysset grensen fra Ukraina for å samle informasjon om belarusisk grenseinfrastruktur. Ukraina har ikke bekreftet påstanden..

NRK - 13 jun 24 kl. 09:35

iTromsø: Nav-kontor i Tromsø evakuert – ansatt angrepet og sprayet med ukjent stoff

– En av våre Ansatte som var på tur på jobb i dag og som ble mer eller mindre uprovosert angrepet av en bilist som kjørte i området. Den Ansatte fikk et eller annet middel i ansiktet sprayet eller kastet noe i ansiktet. Føreren av bilen kom ut av bilen, sier Nav-sjef Geir Jakobsen til iTromsø..

NRK - 13 jun 24 kl. 09:35

iTromsø: Nav-kontor i Tromsø evakuert

Et Nav-kontor i Tromsø er sperret av og evakuert etter at en ansatt ble angrepet og sprayet i ansiktet med et ukjent stoff torsdag morgen. – En av våre Ansatte som var på tur på jobb i dag og ble mer eller mindre uprovosert angrepet av en bilist som kjørte i området, sier Nav-sjef Geir Jakobsen til iTromsø. Den Ansatte fikk et type middel sprayet eller kastet i ansiktet.

NRK - 13 jun 24 kl. 06:50

Varehandelen mekler fremdeles på overtid

Partene i lønnsoppgjøret i varehandelen mekler fremdeles. Det sier mekler Anne Cathrine Frøstrup til NRK torsdag morgen. – Vi jobber fortsatt på overtid, og jobber for å finne en løsning, sier Frøstrup.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com