Ansatte

Saturday, 25 September, 10:24

Nyheter om Ansatte

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 06 aug 21 kl. 02:40

CNN sparket uvaksinerte Ansatte

CNN har sparket tre Ansatte som kom på jobb uten å være vaksinert mot koronavirus. Det fremkommer i et internt notat som CNN-sjef Jeff Zucker sendte til Ansatte torsdag. Han minnet de Ansatte på at koronavaksinasjon er obligatorisk for Ansatte som vil være på kontoret eller på oppdrag der de kan komme i kontakt med andre Ansatte.

NRK - 10 sep 21 kl. 00:22

Biden: 100 millioner må vaksineres

USAs president Joe Biden sier at 100 millioner amerikanere som ikke er vaksinert, snarest må ta vaksinen. Han sier at alle offentlig Ansatte må vaksineres, og at alle foretak med over 100 Ansatte må påse at alle Ansatte blir vaksinert. Hvis det ikke skjer, må alle Ansatte testes hver uke..

Klartale - Igår: 13:59

Flere Nav-Ansatte vil slutte etter drapet

Mange Ansatte er redde for å begynne på jobb igjen. Noen har også sagt at de vil slutte etter angrepet på to Nav-Ansatte på Årstad i Bergen..

VG - 20 sep 21 kl. 19:27

Nav-drapet i Bergen: Ansatte ved kontoret utsatt for drapstrusler i årevis

Flere Ansatte på Nav-kontoret Årstad midt i Bergen sentrum har gjennom årene mottatt grove og alvorlige trusler fra brukere. Mandag ble en av de Ansatte knivdrept på jobb..

NRK - 19 sep 21 kl. 10:44

Kabul: Kvinner skal ikke på jobb

Kvinnelige Ansatte i Kabul er bedt av Taliban om å holde seg hjemme fra arbeidet, sier byens fungerende ordfører. Ordfører Hamdullah Namony fortalte pressen søndag at bare kvinner som ikke umiddelbart kan erstattes av menn, har lov til å arbeide. Det inkluderer faglærte Ansatte i design- og ingeniøravdelingen, så vel som vakter i toaletter for kvinner.

Dagbladet - Igår: 06:05

Politiet: - Ingen opplysninger om fare

En kvinne ble drept, etter at en mann angrep to Nav-Ansatte med kniv i Bergen mandag. Politiet forteller at de ikke har opplysninger som tyder på at mannen var en fare for naboer og Nav-Ansatte før drapet..

VG - Igår: 16:23

800 angrep, trusler og sjikane mot Nav-Ansatte i vest: - Tallene er for høye

Nav Vestland har de siste fem årene registrert over 800 tilfeller av fysiske angrep, trusler og sjikane mot Ansatte..

VG - Igår: 13:24

Nav-drapet i Bergen: To Ansatte skal heretter være med i brukersamtaler

BERGEN (VG) Drapet på en Nav-ansatt i Bergen har sjokkert mange. I tiden fremover vil hovedregelen være at det skal være to Ansatte i samtaler med brukere, opplyser etatsdirektør Jostein Hestnes i Bergen kommune til VG..

Aftenposten - 22 sep 21 kl. 08:24

Fire av ti Nav-Ansatte har opplevd vold eller trusler. Fysiske tiltak er ikke nok, mener FO-leder

Fire av ti Nav-Ansatte organisert i FO har opplevd vold, trusler eller trakassering..

Aftenposten - 22 sep 21 kl. 07:15

Aftenposten mener: Nav-Ansatte trenger sikkerhet og respekt

Tusenvis av Nav-Ansatte trenger støtte og respekt for den viktige og noen ganger farlige jobben de gjør..

Aftenposten - 20 sep 21 kl. 22:33

Gisseldrama, knivdrap og grov sjikane. Her er noen av de mest alvorlige Nav-hendelsene.

Trusler, vold og frykt er ikke nytt for Ansatte i Nav. De siste årene har Ansatte opplevd svært dramatiske hendelser….

NRK - 20 sep 21 kl. 19:32

VG: Flere trusler mot Nav Årstad

Ifølge VG har en rekke personer blitt dømt for eller tiltalt for trusler mot Ansatte ved Nav Årstad i Bergen de siste årene. Flere av sakene gjelder drapstrusler, andre trusler og krenkende adferd. Mandag ble to Ansatte knivstukket på kontoret.

VG - 20 sep 21 kl. 17:08

Nav-Ansatte utsatt for vold og trusler: - Kan ikke gardere oss helt

Før knivdrapet på Nav Årstad i Bergen har Nav-Ansatte hittil i år rapportert tre tilfeller av fysiske personangrep og 368 tilfeller av truende atferd og trusler..

NRK - 20 sep 21 kl. 16:28

FO-leder: Lever med dette daglig

Leder i Fellesorganisasjonen (FO) Mimmi Kvisvik kaller drapet på et Nav-kontor i Bergen tragisk. – På mange Nav-kontorer lever Ansatte med dette i det daglige og er redd ting kan skje. Nå har vi også en bekreftelse på at det skjer, sier Kvisvik til Fontene.

NRK - 18 aug 21 kl. 16:20

Nordmenn fra Kabul tilbake i Norge

14 nordmenn som ble evakuert med et dansk fly fra Kabul, har nå kommet til Norge. Det kunngjorde utenriksminister Ine Eriksen Søreide i dag. De 14 er Ansatte ved ambassaden og i forsvaret.

VG - 17 sep 21 kl. 22:38

Spionskip-Ansatte inngikk forlik i pensjonsstrid

Tre tidligere Ansatte på Forsvarets etterretningsskip MS «Marjata» saksøkte staten etter at de måtte gå av med pensjon ved fylte 63 år. Nå har de inngått forlik..

NRK - 16 sep 21 kl. 11:17

3000 uvaksinerte permittert

Den franske helseministeren Olivier Véran sier i et radiointervju torsdag morgen at rundt 3000 permitteringsvarsler er sendt ut til uvaksinerte Ansatte ved helsesentre og klinikker i landet, ifølge AFP. President Emmanuel Macron ga i juli beskjed til Ansatte ved sykehus, sykehjem og i brannvesenet om at de ville bli permittert om de ikke hadde sørget for å få minst én vaksinedose innen 15. september, skriver NTB..

NRK - 29 jul 21 kl. 03:30

Krever at Ansatte må vaksineres

Google venter til oktober med å åpne kontorene for sine Ansatte, og innfører samtidig gradvis krav om at alle selskapets 130.000 Ansatte i over 40 land må være vaksinert. Også Facebook innfører et lignende krav til sine USA-Ansatte.

NRK - 15 sep 21 kl. 03:53

Los Angeles politi ber om fritak

I Los Angeles har over 2.600 Ansatte i politiet bedt om fritak for å slippe koronavaksine på grunn av religion. I tillegg har 300 søkt om unntak på medisinsk grunnlag.

NRK - 13 sep 21 kl. 08:46

Motsetter seg sesongarbeid

Forrige uke varslet konsernsjef Geir Karlsen at de ville ha mer sesongarbeid i Norwegian, for å kompensere for en utfordrende vintersesong. Med det skaper ledelsen ny usikkerhet, sier leder René-Charles Gustavsen i Norwegian Kabinforening til Dagens Næringsliv. – Om ledelsen velger å gå videre med dette, vil de møte Ansatte som står rakrygget med armene i kors og med et stramt blikk.

NRK - 25 aug 21 kl. 14:14

Permitterte tilbake på jobb i SAS

I SAS var opp til 90 prosent av de Ansatte permitterte på grunn av koronapandemien. Etter hvert som flytrafikken tok seg opp, kom de Ansatte gradvis tilbake på jobb. Nå er alle kabinAnsatte som var permitterte, i arbeid igjen.

NRK - 10 sep 21 kl. 14:52

Pareto må betale millionerstatning

Lagmannsretten har bestemt at meglerhuset Pareto må betale 7,5 millioner kroner i erstatning til britiske Investec Bank. Meglerhuset skal ha holdt tilbake informasjon i forbindelse med et lån. Investec Bank utbetalte i juli 2015 et lån på 38 millioner amerikanske dollar, som den gang tilsvarte rundt 300 millioner norske kroner, til seks nyetablerte, norske aksjeselskap.

NRK - 10 sep 21 kl. 09:19

Færre har permittert Ansatte

Én av fire reiselivsbedrifter har fortsatt permitterte Ansatte, ifølge NHOs medlemsundersøkelse. Men tallet er nå på sitt laveste siden starten av pandemien. – Det er viktig at krise- og kompensasjonstiltakene ikke avvikles for tidlig, slik at reiselivet får tilstrekkelig støtte fram til de kan drive mer normalt, sier administrerende direktør Kristin Krohn Devold i NHO reiseliv..

NRK - 24 aug 21 kl. 05:02

Lærere i New York pålegges vaksine

148.000 Ansatte på New Yorks offentlige skoler blir pålagt ta vaksine, opplyser ordfører Bill de Blasio. – I dag kan vi fortelle at alle lærer og Ansatte på byens skoler skal bli vaksinert i løpet av skoleåret, sier de Blasio, ifølge Reuters.

NRK - 09 sep 21 kl. 10:00

Flyselskap permitterer uvaksinerte

Det amerikanske flyselskapet United Airlines krever at Ansatte som ikke vaksinerer seg av religiøse årsaker, tar permisjon uten lønn. Det skriver CNBC. De får først komme tilbake til jobben når koronapandemien avtar i USA.

NRK - 08 sep 21 kl. 10:02

Ruter får ikke holde igjen snikere

Ruter anslår at de vil tape opp mot 13 millioner kroner i år etter at Høyesterett slo fast at innleide vektere ikke kan holde tilbake snikere. To ganger det siste halve året har personer blitt dømt for voldsbruk, men frikjent for vold mot særskilt utsatt yrkesgruppe etter å ha angrepet vektere som har forsøkt å holde dem igjen i billettkontroll på kollektivtrafikk. Det skriver Rett24.

NRK - 08 sep 21 kl. 05:59

Sp lover 5 politifolk per kontor

Senterpartiet vil at alle polititjenestesteder i Norge skal ha minst fem fast Ansatte og 15 timers åpningstid i uka.I tillegg lover parlamentarisk leder Marit Arnstad a det skal åpnes minst 20 nye polititjenestesteder i 2022 med minst ni fast Ansatte..

E24 - Igår: 06:35

Shell flytter inn hos Smedvig - Smedvig flytter ut

Shell tar med seg sine 250 Ansatte fra Risavika til Smedvigkvartalet på Løkkeveien. Innflytting blir mot slutten av neste år. Samtidig flytter Smedvig ut.

NRK - 22 aug 21 kl. 07:08

Fly med lokalt Ansatte fra Kabul

Utenriksdepartementet bekrefter at et fly med evakuerte landet på Gardermoen søndag morgen. Om bord var alle de afghanske Ansatte ved Norges ambassade i Kabul. – Det er en stor lettelse at våre lokalt Ansatte afghanere med sine familier nå har blitt evakuert fra Kabul, og kommet trygt til Norge, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide i en uttalelse sendt til NTB..

NRK - 22 aug 21 kl. 07:08

Fly med lokalt Ansatte landet

Utenriksdepartementet bekrefter at et fly med evakuerte landet på Gardermoen søndag morgen. Om bord var alle de afghanske Ansatte ved Norges ambassade i Kabul. – Det er en stor lettelse at våre lokalt Ansatte afghanere med sine familier nå har blitt evakuert fra Kabul, og kommet trygt til Norge, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide..

E24 - I førrgår: 06:00

Slik skapte radarparet 100 IT-arbeidsplasser

Torill Aase (70) og Torhill Gysland Falnes jobbet som konsulenter da de fikk ideen som gjorde dem til IT-gründere. I starten var de åtte Ansatte og de sikra seg knapt en kunde i kvartalet. I dag har de 400 kunder i 47 land, inkludert Equinor og millionomsetning..

E24 - I førrgår: 17:10

LO sier opp fordelsavtale med Elkjøp verdt 30 millioner kroner

LO Favør avslutter millionavtale etter avsløringene om at Elkjøp-Ansatte ikke får månedsbonus hvis de fagorganiserer seg med tariffavtale..

Aftenposten - I førrgår: 17:04

LO sier opp fordelsavtale med Elkjøp verdt 30 millioner kroner

LO Favør avslutter millionavtale etter avsløringene om at Elkjøp-Ansatte ikke får månedsbonus hvis de fagorganiserer seg….

NRK - I førrgår: 16:05

LO sier opp avtale med Elkjøp

LO sier opp en millionavtale med Elkjøp fordi de mener elektronikkgiganten driver med forskjellsbehandling av Ansatte. – Vi har sett oss nødt til å si opp avtalen med Elkjøp. Vi registrerer at de har hatt et møte med Handel og Kontor, men det er veldig mye prat og lite handling, sier styreleder Terje Olsson i fordelsprogrammet LOfavør til FriFagbevegelse.

NRK - 22 sep 21 kl. 07:31

Asylmottak må betale 72.000 kroner

Asylmottaket på Vinstra må ut med 72.000 kroner i dagbøter på grunn av mangler som ikke ble rettet i tide. Ansatte manglet kompetanse og beboerne fikk ikke delta i lokalsamfunnet.

NRK - 21 sep 21 kl. 19:48

Vil ta imot NATO-Ansatte afghanere

Norge vil ta imot og bosette om lag 80 afghanere som jobbet for NATO i landet, skriver VG. – Det var tidlig et ønske om at NATO -land og partnerland skulle gi beskyttelse til de som ikke jobbet spesifikt for et enkeltland i Afghanistan. Der har vi alle et ansvar, hvor Norge tidlig sa seg villig til å bidra, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) til VG.

VG - 21 sep 21 kl. 19:39

Norge gir opphold til 80 NATO-Ansatte afghanere

NEW YORK (VG) Norge vil ta imot og bosette om lag 80 afghanere som jobbet for NATO i landet, før de internasjonale styrkene trakk seg ut og Taliban kom til makten i august..

VG - 21 sep 21 kl. 15:49

Fant Nav-kollega knivstukket i 2013: – Ikke nok å gjøre de Ansatte tryggere

Hun fant sin kollega livstruende skadet på Nav Grorud i 2013. Ett år etter drapet forlot hun etaten: – Jeg var veldig sint, sier Maja Enes i dag..

VG - 21 sep 21 kl. 15:22

Nav-direktøren: Lover ny vurdering av sikkerhetstiltakene

BERGEN (VG) Nav-direktøren sier at han har forståelse for at Ansatte føler seg utrygge på jobb etter knivstikkingen på Nav-kontoret i Bergen. Han lover gjennomgang av sikkerhetstiltakene..

VG - 21 sep 21 kl. 12:57

Politiet om Nav-siktet: - Har forklart seg om hendelsesforløpet

BERGEN (VG) Den drapssiktede mannen i 30-årene har i avhør forklart seg om hva som skjedde da to kvinnelige Nav-Ansatte ble knivstukket på jobb i Bergen mandag..

VG - 21 sep 21 kl. 11:07

Nav-drapet: Slik var de dramatiske minuttene

Den drapssiktede mannen dukket opp til et avtalt møte klokken 10.00. To minutter senere ringte redde Ansatte politiet om at to kvinner var knivstukket..

VG - 20 sep 21 kl. 20:07

Nav-tragedien

Det brutale knivangrepet på to Nav-Ansatte kvinner i Bergen er en fryktelig påminnelse om hvilken sikkerhetsrisiko mange av disse arbeidstakerne utsetter seg for bare ved å møte opp på jobb..

NRK - 20 sep 21 kl. 19:59

Drept etter munnbindkrangel

En 49 år gammel mann er pågrepet, siktet for å ha skutt og drept en ansatt på en bensinstasjon i Tyskland etter en munnbindkrangel. Den 20 år gamle Ansatte nektet å selge ham øl siden han ikke var iført munnbind. 49-åringen forlot bensinstasjonen, kom tilbake en time senere og skjøt 20-åringen i hodet med en revolver.

NRK - 20 sep 21 kl. 18:54

Solberg: Førstelinjen mest utsatt

Statsminister Erna Solberg sier knivstikkingen på et Nav-kontor i Bergen er en påminnelse om hva Ansatte i førstelinjen i helse- og velferdstjenestene står overfor. – Det er de som er oftest utsatt for trusler og voldelige hendelser. Det er tøft å møte folk som kanskje er ustabile eller ute av seg, sier Solberg til NRK.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt