Ansatte

Wednesday, 20 October, 19:26

Nyheter om Ansatte

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 okt 21 kl. 01:21

Facebook slutter med hjemmekontor

Facebook-Ansatte har fått jobbe hjemmefra i pandemien. Etter de lange timene med nedetid denne uka, får de ikke lenger den muligheten. Selskapet opplyser at de Ansatte må tilbake på kontoret.

NRK - 04 okt 21 kl. 16:35

Elkjøp gir Ansatte like avtaler

Elektronikkjeden Elkjøp gir sine Ansatte like lønns- pg bonusavtaler, uavhengig av om de er fagorganiserte eller ikke. I august ble det kjent at Ansatte ved flere av Elkjøps varehus ikke fikk ta del kjedens bonusprogram fordi de var fagorganiserte. Dette førte til at LO sa opp en avtale med Elkjøp verdt 30 millioner kroner.

NRK - 12 okt 21 kl. 03:32

Guvernør forbyr vaksinekrav

Texas' guvernør Greg Abbott har utstedt en ordre som gjør det forbudt for enhver virksomhet, inkludert privat næringsliv, å kreve koronavaksinasjon av Ansatte. Den republikanske guvernørens beslutning finner sted etter at president Joe Bidens administrasjon har utstedt regler som krever at arbeidsgivere med mer enn 100 Ansatte, må kreve at de Ansatte er koronavaksinert, eller gjennomgå ukentlig koronatesting..

NRK - 11 okt 21 kl. 16:52

Ny opptrapping av kulturstreiken

Ytterligere 80 Ansatte ved Nationaltheatret i Oslo vil gå ut i streik 18. oktober, varsler LO Stat. Dermed vil til samme 891 Ansatte i kultursektoren ved 15 ulike institusjoner være tatt ut i streik.

NRK - 06 aug 21 kl. 02:40

CNN sparket uvaksinerte Ansatte

CNN har sparket tre Ansatte som kom på jobb uten å være vaksinert mot koronavirus. Det fremkommer i et internt notat som CNN-sjef Jeff Zucker sendte til Ansatte torsdag. Han minnet de Ansatte på at koronavaksinasjon er obligatorisk for Ansatte som vil være på kontoret eller på oppdrag der de kan komme i kontakt med andre Ansatte.

NRK - Igår: 18:01

Ansatte evakuert etter brann

Politiet måtte evakuere 45 Ansatte i forbindelse med en brann i Hamar jernstøperi. Brannvesenet melder at brannen er slukket, men at det er mye røyk inne i lokalene, skriver politiet på Twitter. Foreløpig er det ikke meldt om personskader..

E24 - I førrgår: 12:27

Fratar Ansatte «alle goder» hvis de får tariffavtale

Storavtaler med statseide selskaper har bidratt til milliardinntekter og gjort Tess-gründeren til mangemillionær. Men Ansatte som fagorganiserer seg med tariffavtaler, fratas ulykkesforsikring, støtte til tannlege og arbeidsklær..

NRK - 28 sep 21 kl. 09:13

Over 1700 trusler mot Nav-Ansatte

Siden 2016 har Nav tilkalt politiet 1230 ganger, og 1405 ganger er personer utestengt fra kontorene på grunn av vold eller trusler mot Ansatte, viser tall fra Kommunal Rapport. I 2020 var det 1702 hendelser av vold og trusler mot Nav-Ansatte..

E24 - 14 okt 21 kl. 11:29

Faglig lunsj: – Ledere må regne med nye forventninger fra de Ansatte

Hvorfor truer Ansatte i Apple med å slutte fordi de må møte på kontoret tre dager i uken?.

NRK - 10 sep 21 kl. 00:22

Biden: 100 millioner må vaksineres

USAs president Joe Biden sier at 100 millioner amerikanere som ikke er vaksinert, snarest må ta vaksinen. Han sier at alle offentlig Ansatte må vaksineres, og at alle foretak med over 100 Ansatte må påse at alle Ansatte blir vaksinert. Hvis det ikke skjer, må alle Ansatte testes hver uke..

NRK - 11 okt 21 kl. 20:48

Netflix: Suspenderer tre Ansatte

Netflix suspenderer tre Ansatte for å ha «ødelagt» et møte med topplederne. En av dem var en transperson som kritiserte en ny komediespesial fra Dave Chappelle, melder Variety..

VG - 11 okt 21 kl. 05:06

Rødt om etterlatte Afghanistan-Ansatte: – En stor skam for Norge

Rødt og SV vil presse på for at en ny regjering lar tidligere Afghanistan-Ansatte av det norske Forsvaret få komme til Norge. Ap og Sp er klare på at det blir en sak for byråkratene..

Klartale - 23 sep 21 kl. 13:59

Flere Nav-Ansatte vil slutte etter drapet

Mange Ansatte er redde for å begynne på jobb igjen. Noen har også sagt at de vil slutte etter angrepet på to Nav-Ansatte på Årstad i Bergen..

NRK - 07 okt 21 kl. 14:28

Trusler mot Ansatte på Nav-kontor

Politiet har i dag pågrepet en person etter at vedkommende fremsatte trusler overfor Ansatte ved Nav Grorud i Oslo. Personen er kjørt til arresten og vil bli avhørt innen kort tid. Tidligere i dag meldte Avisa Oslo at Nav Gamle Oslo stenges ut dagen på grunn av en trussel..

VG - 20 sep 21 kl. 19:27

Nav-drapet i Bergen: Ansatte ved kontoret utsatt for drapstrusler i årevis

Flere Ansatte på Nav-kontoret Årstad midt i Bergen sentrum har gjennom årene mottatt grove og alvorlige trusler fra brukere. Mandag ble en av de Ansatte knivdrept på jobb..

E24 - 06 okt 21 kl. 07:35

Nortura-Ansatte i stille protest mot flytting østover

Nortura-Ansatte frykter at hele anlegget blir lagt ned hvis konsernledelsen får viljen sin..

NRK - 19 sep 21 kl. 10:44

Kabul: Kvinner skal ikke på jobb

Kvinnelige Ansatte i Kabul er bedt av Taliban om å holde seg hjemme fra arbeidet, sier byens fungerende ordfører. Ordfører Hamdullah Namony fortalte pressen søndag at bare kvinner som ikke umiddelbart kan erstattes av menn, har lov til å arbeide. Det inkluderer faglærte Ansatte i design- og ingeniøravdelingen, så vel som vakter i toaletter for kvinner.

Aftenposten - 04 okt 21 kl. 16:29

Elkjøp snur og gir alle Ansatte like lønns- og bonusordninger

Elektronikkjeden Elkjøp har besluttet å gi alle Ansatte like lønns- og bonusordninger..

E24 - 04 okt 21 kl. 16:29

Elkjøp snur og gir alle Ansatte like lønns- og bonusordninger

Elektronikkjeden Elkjøp snur og har besluttet at de likevel vil gi alle Ansatte like lønns- og bonusordninger..

E24 - 04 okt 21 kl. 16:29

Elkjøp snur og gir Ansatte like lønns- og bonusordninger

Elektronikkjeden Elkjøp snur og har besluttet at de likevel vil gi Ansatte like lønns- og bonusordninger..

NRK - 8 timer siden

Økning i varsler i Oslo kommune

Oslo kommune sin sentrale varslingsordning registrerte en kraftig økning i antall varsler om fare for liv og helse i fjor. Kommunen fikk 26 slike varsler i fjor, mot tre året før. 19 av varslene handlet om brudd på smittevern i forbindelse med koronapandemien.

Dagbladet - 9 timer siden

Raser mot truse-endring

Den amerikanske restaurantkjeden Hooters Ansatte har fått nye uniformer. Den nye «shortsen» får flere til å reagere..

NRK - 15 timer siden

Angrep mot Guatemalas kongress

Veteran-soldater fra Guatemalas borgerkrig gikk tirsdag til angrep på landets kongressbygning og satte fyr på flere biler. Soldatene krever å få utbetalt bonuser de mener de har rett på etter å ha tjenestegjort i borgerkrigen mellom 1960 og 1996. Demonstrantene brøt ned porten inn til nasjonalforsamlingens parkeringsplass og satte fyr på minst tre biler.

NRK - 18 timer siden

Over 1000 døde i Russland tirsdag

I Moskva må arbeidstakere over 60 år holde seg hjemme de neste fire månedene, og bedrifter er pålagt å ha minst 30 prosent av de Ansatte på hjemmekontor. Tirsdag ble det registert 1015 koronadøde i landet, det høyeste tallet siden pandemien startet. Over 225.

E24 - 23 timer siden

Sterke reaksjoner på Tess-avsløring: – Uakseptabelt at staten skal finansiere dette

LO-sjef Peggy Hessen Følsvik kaller Tess’ behandling av tariff-Ansatte «hårreisende». Nå må statseide kunder som Equinor ta ansvar for at praksisen straffer seg, mener Rødt-profil Mímir Kristjánsson..

NRK - Igår: 18:01

Brann i jernstøperi i Hamar

Politiet jobber med å evakuere Ansatte i forbindelse med en brann i Hamar jernstøperi. Nødetatene er på plass på stedet, opplyser operasjonsleder Kjartan Waage i Innlandet politidistrikt til avisen. Han sier at det er mer røyk enn ild på området.

NRK - Igår: 15:55

Moskva ber eldre holde seg hjemme

Lokale myndigheter i Russlands hovedstad Moskva ber eldre holde seg hjemme i fire måneder. I tillegg må bedrifter sørge for at minst 30 prosent av Ansatte jobber hjemmefra, melder Reuters. Tiltakene vil gjelde fra 25.

NRK - Igår: 14:01

209 flere Ansatte kan tas i streik

Streiken i kultursektoren trappes opp. Nå tas ytterligere 209 kulturAnsatte ut i streik 25. oktober om partene ikke blir enige..

E24 - Igår: 11:20

SAS-Ansatte demonstrerer for sin gamle jobb: – Umoralsk og uetisk

Et hundretalls nåværende og oppsagte SAS-piloter har møtt opp utenfor Stortinget tirsdag, i protest mot flyselskapets «oppdeling» i Irland og Danmark..

Aftenposten - Igår: 11:20

SAS-Ansatte demonstrerer for sin gamle jobb: – Umoralsk og uetisk

Et hundretalls nåværende og oppsagte SAS-piloter har møtt opp utenfor Stortinget tirsdag, i protest mot flyselskapets….

E24 - Igår: 09:06

147 Ansatte i Nortura mister jobben

Saken oppdateres!.

Aftenposten - Igår: 09:06

147 Ansatte i Nortura mister jobben

Nortura har tidligere varslet at de vil flytte skjæring av gris til Østlandet og spare 126,5 millioner..

E24 - Igår: 09:06

147 Ansatte i Nortura mister jobben: – Skuffende og nedslående

Nortura har tidligere varslet at de vil flytte skjæring av gris til Østlandet og spare 126,5 millioner. Tirsdag ble den endelige avgjørelsen tatt..

NRK - Igår: 03:24

Sparte millioner på ny pensjon

Tre av landets største kulturinstitusjoner har spart 140 millioner på et midlertidig bytte av pensjonsordning. I fjor brukte Operaen, Det norske teatret og Nationateatret 73 millioner kroner på pensjon, mot 213 millioner kroner i 2015, skriver Klassekampen. Høye pensjonskostnader var årsaken til at flere kulturscener var i økonomisk krise i 2015.

Aftenposten - I førrgår: 12:25

Fratar Ansatte «alle goder» hvis de får tariffavtale

Storavtaler med statseide selskaper har bidratt til milliardinntekter og gjort Tess-gründeren til mangemillionær..

NRK - I førrgår: 12:19

Granatlignende gjenstand funnet

Bir Lønningshaugen ved Flesland ble evakuert etter funn av en granatlignende gjenstand på gjenvinningsanlegget. Anlegget er nå stengt og de Ansatte venter utenfor porten mens politiet vurderer situasjonen, opplyser kommunikasjonsrådgiver Tina Skudal i Bir. Det var BT som først omtalte saken..

NRK - I førrgår: 10:19

Faren avblåst

Studenter og Ansatte er tilbake i bygget på NTNU Glødshaugen igjen. Politiet konkluderer med at det var en feilalarm i forbindelse med arbeid, slik operasjonsleder Aaslund sa trolig var årsaken..

NRK - I førrgår: 07:40

Coop Extra åpnet etter angrep

Kl. 07:00 mandag åpnet matbutikken der en mann gikk til angrep onsdag. Coop Extra-butikken på Kongsberg har vært avsperret av politiet, og i dag ble sperringene fjernet.

NRK - I førrgår: 06:06

Kulturstreiken trappes opp

I dag tas 80 nye Ansatte ut i streik ved Nationaltheatret i Oslo. Dermed vil 891 kulturarbeidere ved 15 ulike institusjoner være tatt ut i streik. Riksmekleren har bedt partene komme til ny mekling onsdag neste uke.

E24 - 01 okt 21 kl. 17:04

LO krever at SAS gjenansetter tidligere Ansatte

LO mener at omorganiseringen i SAS rammer tidligere oppsagte Ansatte fordi gjenansettelsesplikten dermed blir omgått..

NRK - 30 sep 21 kl. 20:49

USA fordømmer FN-utvisning

USA fordømmer Etiopias utvisning av FN-Ansatte.Det melder nyhetsbyrået AFP torsdag kveld. Etiopias utenriksdepartement anklager FN for å blande seg inn i landet indre anliggender og har gitt sju høytstående Ansatte en frist på 72 timer til å forlate landet.

E24 - 29 sep 21 kl. 23:12

United Airlines forbereder oppsigelser av uvaksinerte Ansatte

Nærmere 600 Ansatte i flyselskapet kan få sparken. Årsaken er at de ikke har fremlagt bevis for at de er vaksinert mot covid-19..

NRK - 29 sep 21 kl. 14:13

Mann aggresiv på Nav i Oslo

En mann slo onsdag ettermiddag rundt seg og kastet flasker inne på Nav på Grorud i Oslo. Politiet måtte bruke pepperspray for å få kontroll på ham. – Politiet har rykket ut til Nav Grorud etter melding fra Ansatte om en mann som var veldig utagerende og sint, slo rundt seg og kaste flasker inne i lokalet, skriver Oslo politidistrikt på Twitter klokken 13.

NRK - 28 sep 21 kl. 17:12

WHO-kritikk etter overgrepsskandale

Etterforskere har funnet «klare strukturelle feil» og «individuell uaktsomhet» etter å ha undersøkt anklager om seksuelle overgrep fra WHO-Ansatte i Kongo. Det kommer fram i en ny, uavhengig rapport tirsdag, utarbeidet av en spesialkommisjon. Den fikk i oppdrag av WHO å undersøke påstandene etter en rapport som kom i september i fjor.

Dagbladet - 14 okt 21 kl. 14:39

Silje (22) var på åstedet: - Skummelt

Angrepene skal ha startet på Coop Extra i Kongsberg. Coop forteller at de jobber med å ivareta de Ansatte..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt