AKPs

Thursday, 01 June, 09:56

Nyheter om AKPs

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 23 nov 22 kl. 11:14

Erdogan: Bakkeoperasjon vil starte når det passer best

Tyrkias president gjentar varselet om en bakkeoperasjon ved grensen mot Syria, men sier ikke noe konkret om når den eventuelt vil starte. – Våre operasjoner med fly, artilleri og droner er bare begynnelsen. Vi er mer bestemt enn noen gang på å ville sikre grensen i sør med en sikkerhetssone, sier Recep Tayyip Erdogan onsdag.

Aftenposten - 20 jul 20 kl. 19:02

Presidentsønnen deltok da «et av fotballverdenens mest politiserte prosjekt» feiret sin største triumf

Det var ikke mange som feiret da Istanbul Basaksehir gikk til topps i tyrkisk fotball. For flere symboliserer triumfen at regjeringspartiet AKPs innflytelse over fotballen øker..

NRK - 23 jun 19 kl. 18:35

Valgnederlag for Erdogan i Istanbul

AKPs Binali Yildirim erkjenner valgnederlag i Istanbul, skriver NTB. Opposisjonskandidat Ekrem Imamoglu fra det sekulære partiet CHP blir dermed storbyens nye ordfører..

Aftenposten - 21 maj 17 kl. 18:24

Erdogan gjeninnsatt som leder for Tyrkias regjeringsparti

President Recep Tayyip Erdogan var eneste kandidat da han ble gjeninnsatt som leder for regjeringspartiet under AKPs partikongress søndag. .

NRK - 21 maj 17 kl. 17:55

Erdogan gjeninnsatt som leder

President Recep Tayyip Erdogan var eneste kandidat da han ble gjeninnsatt som leder for regjeringspartiet under AKPs partikongress søndag. En folkeavstemning i april om endringer i grunnloven fjernet også kravet om partiuavhengige presidenter..

NRK - 12 sep 16 kl. 11:31

Minst elleve såret i Tyrkia

CNN Türk melder at minst elleve personer er såret, etter at en kraftig eksplosjon har rammet byen Van øst i Tyrkia. Eksplosjonen skjedde mellom regjeringspartiet AKPs kontorer og guvernørkontorene, melder nyhetsbyrået Anadolu..

NRK - 21 sep 15 kl. 07:49

Tyrkiske AKPs oppslutning daler

Tyrkias regjeringsparti AKP får dalende oppslutning på en ny meningsmåling. AKPs oppslutning har gått ned 1,6 prosentpoeng fra juni-valget til 39,3 pst., viser målingen fra Gezici.

Hegnar.no - 05 nov 15 kl. 09:24

Røkke-selskap melder om utbytte

Styret i Aker Philadelphia Shipyard ASA har vedtatt utbytte..

VG - 02 nov 15 kl. 12:32

Syriske islamister glade for Erdogans valgseier

Det tyrkiske regjeringspartiet AKPs valgseier tas godt imot av noen av de største islamistiske opprørsfraksjonene som kriger i Nord-Syria..

NRK - 26 okt 15 kl. 10:28

Nyvalg løser ikke AKPs problemer

Tyrkia går til valg for andre gang på ett år, og alt tyder på at regjeringspartiet AKP vil vinne. Men president Recep Tayyip Erdogan får neppe det flertallet han drømmer om..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com