Dagbladet > Nyheter

Saturday, 03 December, 23:28

Dagbladet - 06 okt 22 kl. 08:51

Tankesmie: Putin kan ofre Sjojgu

Tankesmia ISW skriver at Russlands president tilsynelatende er villig til å la forsvarsminister Sergej Sjojgu ta støyten for den trøblete mobiliseringen..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
ISW, Russlands, Sergej Sjojgu, Sjojgu

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tankesmie, Putinkan , ofre, Sjojgu
NRK - 29 aug 22 kl. 08:02

Britisk påstand: Putin har satt forsvarsministeren

Den russiske forsvarsministeren Sergej Sjojgu er blitt benket av president Vladimir Putin, hevder britisk etterretning med henvisning til russiske medier. Ifølge den daglige Ukraina-oppdateringen til det britiske forsvarsdepartementet, er det flere uavhengige meldinger i Russland som hevder at det har skjedd på grunn av problemene Russland har hatt i Ukraina. Krigen mot nabolandet har som kjent ikke gått slik russerne ønsket seg.

NRK - 04 jul 22 kl. 15:34

Putin erklærer seier i Luhansk

Russlands president Vladimir Putin erklærer seier i Luhansk-regionen, men beordrer forsvarsminister Sergej Sjojgu til å fortsette oppdraget i Ukraina. Putin ble mandag orientert av Sjojgu om situasjonen etter at ukrainske styrker trakk seg ut av Lysytsjansk. Han proklamerte deretter seier i Luhansk-regionen.

NRK - 26 jun 22 kl. 10:23

Kreml: Russlands forsvarsminister besøkte styrkene i Ukraina

Forsvarsminister Sergej Sjojgu har besøkt russiske styrker i Ukraina, ifølge forsvarsdepartementet i Moskva. Departementet har offentliggjort en video som viser en uniformskledt Sjojgu gå ut av et fly og at han deretter snakker med andre offiserer. Ifølge departementet delte Sjojgu ut medaljer til enkelte soldater for deres innsats i det Moskva omtaler som russiske spesialoperasjoner i nabolandet.

Klartale - 10 nov 22 kl. 09:42

Derfor kan Russland forlate byen Kherson

For Ukraina vil det være en seier å få tilbake kontroll på byen. Samtidig kan Russland ha flere planer for hvorfor de henter ut soldatene.Det var onsdag at russiske medier meldte om planen.

NRK - 04 jul 22 kl. 13:18

Putin gir ordre om fortsatt framrykking

Russlands president Vladimir Putin ga tirsdag forsvarsminister Sergej Sjojgu ordre om å fortsette offensiven etter at byen Lysytsjansk ble tatt i helgen. – Militære enheter, inkludert Øst-gruppen og Vest-gruppen, må fortsette sitt oppdrag i henhold til tidligere godkjente planer, sa Putin til Sjojgu mandag. Etter at Russland måtte trekke seg ut av områdene rundt Kyiv og Kharkiv, er de russiske styrkene konsentrert i Øst-Ukraina, der målet trolig er å ta kontroll over hele Donbas.

Klartale - 13 sep 22 kl. 14:44

Hva gjør Putin nå?

Den ukrainske hæren har tatt kontroll over flere områder i Ukraina. Nå har den russiske hæren fått kritikk. Russiske militærblogger har kritisert dem.

Dagbladet - 05 okt 22 kl. 08:19

Tankesmie: Kan ryste Putin-regimet

En USA-basert tankesmie opplyser at splittelsene blant russiske nasjonalistfraksjoner tiltar, noe som kan ryste Putin-regimet..

Klartale - 11 okt 22 kl. 09:07

Norge og Finland diskuterte landenes sikkerhet

Finlands president Sauli Niinistö besøkte Norge mandag. Der snakket han med Jonas Gahr Støre. Han er Norges statsminister.

Klartale - 27 nov 22 kl. 06:40

Hvem er denne mulige arvtakeren til Putin?

Kan en dømt tyv bli president i Russland om Putin slutter?Flere mener Prigozjin kan ha det som mål. På 30 år har mye endret seg fra ham.

NRK - 28 okt 22 kl. 16:56

Russisk mobilisering skal være ferdig

Ruslands mobilisering av 300.000 reservister som følge av krigen i Ukraina er nå sluttført, ifølge forsvarsdepartementet i landet. Forsvarsminister Sergej Sjojgu orienterte fredag president Vladimir Putin om at mobiliseringen nå er ferdig, melder nyhetsbyrået Tass.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

- Sto på hemmelig drapsliste

Dokumenter skal avsløre Russlands tidagersplan for å beseire Ukraina..

Dagbladet - 2 timer siden

- Denne vinteren handler om å overleve

I et eksklusivt Dagbladet-intervju forteller ukrainske Olena Hrynik (22) om en hverdag bestående av mørke og kulde..

Dagbladet - 4 timer siden

Kritisk skadd etter knivstikking

Oslo politidistrikt melder at en person er knivstukket i Oslo. Politiet har rykket til Jernbanetorget med flere patruljer..

Dagbladet - 5 timer siden

- Veldig trist

Alenemor og lærer Lise Røsvik kjenner på trangere økonomi nå som jula nærmer seg. Hun er ikke alene..

Dagbladet - 6 timer siden

Russland bygger militærbase i Mariupol

Nye satellittbilder fra selskapet Maxar Technologies later til å vise at Russland bygger en militærbase i den okkuperte byen Mariupol..

Dagbladet - 11 timer siden

Slår alarm

Britiske helsemyndigheter ber foreldre være obs etter at seks barn har mistet livet etter alvorlige streptokokkinfeksjoner og skarlagensfeber den siste tida..

Dagbladet - 13 timer siden

Nissen Rune gleder med 1500 gaver

- Rein og skjær glede for meg også, sier industriarbeideren i Harstad..

Dagbladet - Igår: 21:24

- Sjokkerende

Årets beste miljøfotograf har fanget et dystert øyeblikk. Nå advarer han resten av verden..

Dagbladet - Igår: 21:09

- Historiens verste

Den amerikanske militærstrategen John Spencer er nådeløs i sin analyse av den russiske angrepskrigen, og sparer heller ikke på kruttet mot president Vladimir Putin..

Dagbladet - Igår: 19:35

- Spist og torturert

Da ukrainske styrker gjenvant byen Jampil i Donetsk i slutten av september, fant de døde, torturerte og spiste dyr i byens dyrehage..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com