NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 14:30

NRK - 07 nov 21 kl. 00:53

Republikanere deltar i delegasjonen

Flere republikanere deltar i den demokrat-ledede amerikanske delegasjonen til klimatoppmøtet COP26 i Glasgow. Den demokratiske senatoren Chris Coons leder delegasjonen som består av republikanere og demokrater. Den republikanske senatoren Lisa Murkowski er blant over mer enn en håndfull republikanere som inngår i delegasjonen. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
COP26, Glasgow, Chris Coons, Lisa Murkowski, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Republikanere, deltari , delegasjonen
NRK - 08 aug 21 kl. 02:57

Republikanere ber folk ta vaksine

I USA oppfordrer nå sentrale republikanere amerikanerne til å vaksinere seg. Det skriver VG. Sentrale republikanere som senator Lindsey Graham og senatets mindretallsleder Mitch McConnell oppfordrer befolkningen til å la seg vaksinere.

Klartale - 03 jun 22 kl. 10:49

Ber Kongressen om å handle etter nye masseskytinger

En skytter drepte 19 barn og to voksne på en skole i USA forrige uke. Joe Biden holdt en direktesendt TV-tale fra Det hvite hus torsdag. Biden er USA sin president.

NRK - 02 mar 22 kl. 17:48

Ukrainsk delegasjon ventes torsdag - våpenhvile tema

Det statlige russiske nyhetsbyrået TASS melder at den ukrainske delegasjonen ventes til den hviterussiske grensen for neste runde av samtalene torsdag, ifølge Reuters. TASS siterer Vladimir Medinsky, som leder den russiske delgasjonen under samtalene. Ifølge Medinsky vil våpenhvile være et av temaene.

NRK - 17 mar 22 kl. 00:59

Ber om nytt hastemøte i Sikkerhetsrådet

Flere vestlige land ber om et nytt møte i FNs sikkerhetsråd om situasjonen i Ukraina, melder AFP, som siterer diplomatiske kilder. Det skal være USA, Storbritannia, Albania, Frankrike, Irland og Norge som har bedt om et nytt hastemøte. Den britiske FN-delegasjonen sier at Russland begår krigsforbrytelser i Ukraina når landet angriper sivile.

NRK - 17 mar 22 kl. 00:59

Ber om nytt hastemøte i FN

Flere vestlige land ber om et nytt møte i FNs sikkerhetsråd om situasjonen i Ukraina, melder AFP, som siterer diplomatiske kilder. Det skal være USA, Storbritannia, Albania, Frankrike, Irland og Norge som har bedt om et nytt hastemøte. Møtet blir trolig holdt torsdag.

NRK - 15 apr 22 kl. 17:07

Russland erklærer 18 ansatte ved EU-delegasjonen uønsket

Utenriksdepartementet i Russland har erklært 18 personer ved EU-delegasjonen i Russland for uønsket, skriver Reuters. Departementet opplyser at diplomatene må forlate landet i nærmeste fremtid..

NRK - 06 maj 22 kl. 19:32

Russland støtter Ukraina-resolusjon i Sikkerhetsrådet

Medlemmene av FNs sikkerhetsråd er enige om en erklæring, formulert av Norge og Mexico, som tar til orde for en fredelig løsning i Ukraina. Også Russland har uttrykt støtte til teksten. Den skal formelt vedtas rundt klokken 21 norsk tid, opplyser den norske FN-delegasjonen til NTB.

NRK - 24 aug 21 kl. 10:29

Stoltenberg deltar på G7-møte

Jens Stoltenberg skal delta på dagens digitale toppmøte der lederne i G7-landene skal diskutere situasjonen i Afghanistan. Det opplyser Nato. Det er første gang Natos generalsekretær deltar på et møte med G7-lederne.

NRK - 06 mar 22 kl. 17:49

Danske medier: Skal holde folkeavstemning om medlemskap i EUs forsvarssamarbeid

Den danske regjeringen skal klokken 19.00 søndag holde pressekonferanse om et nasjonalt kompromiss om landets sikkerhetspolitikk, i lys av Russlands angrep på Ukraina. Ifølge Ekstra Bladet, BT og Berlingske er en del av kompromisset at det innen sommeren skal holdes folkeavstemning om Danmark skal bli med i EUs forsvarssamarbeid.

NRK - 06 mar 22 kl. 19:11

Danmark øker forsvarsbudsjettet

Danmark skal øke forsvarsbudsjettet i årene fremover slik at det i år 2033 utgjør 2 prosent av BNP: Det opplyste statsminister Mette Fredriksen da hun søndag la frem et nasjonalt kompromiss om Danmarks sikkerhets- og forsvarspolitikk. Det ble også klart at Danmark 1. juni skal holde folkeavstemning om Danmark skal bli med i EUs forsvarssamarbeid.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Begjært varetektsfengslet i fire uker

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) blir begjært varetektsfengslet i fire uker, opplyser politiadvokat Ingvild Myrold til VG. Politiets begjæring om varetektsfengsling for terrorsiktede blir behandlet i kontorforretning i dag. Siktede har allerede varslet at han vil samtykke til politiets begjæring om varetektsfengsling..

NRK - 15 minutter siden

Norge vil opprette en havmiljølov

Den nye loven skal bygge på naturmangfoldsloven. Den gjør det mulig å verne havområder til 200 nautiske mil fra land..

NRK - 15 minutter siden

BT: Drapssiktet fikk ikke forsvarlig helsehjelp

Mannen som drepte faren sin i et parkeringshus i Loddefjord tidligere i år, fikk ikke forsvarlig helsehjelp fra januar i år, ifølge BT. Det konkluderer Statsforvalteren i Vestland med. Mannen var pasient på distriktspsykiatrisk senter (DPS) to år før drapet i Loddefjord i Bergen, ifølge avisen..

NRK - 30 minutter siden

Styrtregn førte til nye lekkasjer på Stortinget

Det er ikke uvanlig med lekkasjer i det politiske miljøet, men øsregnet i Oslo førte med seg lekkasjer av det mer bokstavelige slaget på Stortinget i dag. – Det har oppstått vannlekkasje flere steder i bygningsmassen, trolig som følge av styrtregnet, får NRK opplyst av administrasjonen på Stortinget. Både i Nedre Vollgate 18, i tunnelløpet under Wessels plass samt ved vaskeriet i kjelleren i selve stortingsbygningen er det oppdaget vannlekkasje.

NRK - 30 minutter siden

PST og politiets håndtering skal evalueres

Politidirektøren og sjef PST har besluttet gjennomgang av hendelsen og hendelsesforløpet frem til skytingen, opplyser politiet..

NRK - 30 minutter siden

Frankrike vil ha olje fra Iran og Venezuela

USA diskuterte alt i mars muligheten for å lette på sanksjonene mot Venezuela og gjenoppta oljeimporten derfra, men dette har ennå ikke skjedd. Sanksjonene mot Iran og Venezuela må oppheves, og olje fra de to landene må tilbake på markedet, mener Frankrike, ifølge kontoret til Frankrikes president Emmanuel Macron..

NRK - 45 minutter siden

Nato gjør opptrapp i reaksjonsevnen

Nato skal gjøre sitt største opptrapp av organisasjonens forsvarsevne siden den kalde krigen, sier generalsekretær Jens Stoltenberg. Forsvarsalliansen vil bygge opp antallet soldater i reaksjonsstyrken til godt over 300.000, sa Stoltenberg under et pressemøte mandag..

NRK - 1 time siden

Bærum kommune hedrer de døde etter Oslo-skytingen

For å hedre Kåre Hesvik (60) og Jon Erik Isachsen (54), som mistet livet i Oslo, lar Bærum kommune regnbueflaggene henge i en uke ekstra. Det skriver Budstikka. Flaggene skulle egentlig ha blitt tatt ned i dag.

NRK - 45 minutter siden

21 tenåringer døde etter fest

Politiet i Sør-Afrika etterforsker hendelsen etter at 21 tenåringer døde på «mystisk vis», melder AFP. Dette skal ha skjedd i et bygg som har vært overfylt under noe som antakelig var en eksamensfeiring blant elever ved videregående skole. Overlevende beskriver det som en kamp for å komme seg ut.

NRK - 1 time siden

Søker etter kvinne i Ulstein

Redningsetater søker etter en kvinne i 30-årene i Haddal-området i Ulstein kommune. Redningsskøyte, Røde Kors og Norske redningshunder er med i søket, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com