NRK > Nyheter

Friday, 02 December, 08:16

NRK - 07 nov 21 kl. 00:53

Republikanere deltar i delegasjonen

Flere republikanere deltar i den demokrat-ledede amerikanske delegasjonen til klimatoppmøtet COP26 i Glasgow. Den demokratiske senatoren Chris Coons leder delegasjonen som består av republikanere og demokrater. Den republikanske senatoren Lisa Murkowski er blant over mer enn en håndfull republikanere som inngår i delegasjonen. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
COP26, Glasgow, Chris Coons, Lisa Murkowski, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Republikanere, deltari , delegasjonen
NRK - 06 sep 22 kl. 05:53

Biden langer ut mot Trump-republikanere

President Joe Biden langet ut mot MAGA-republikanere og det ekstreme høyre da han mandag talte til fagforeningsmedlemmer i to delstater. – Middelklassen bygde Amerika. Det vet alle, men det var fagbevegelsen som bygde middelklassen, sa han i en tale på Labor Day, arbeidets dag, i Milwaukee i Wisconsin.

NRK - 28 jun 22 kl. 03:08

Biden-delegasjon på plass i Venezuela

En høytstående delegasjon fra president Joe Bidens administrasjon har ankommet Venezuela i et forsøk på å gjenoppbygge forholdet til det oljerike landet. Delegasjonen inkluderer USAs ambassadør til Venezuela, James Story, og Bidens spesialutsending for gisselsaker, Roger Carstens. Utenriksdepartementet i Washington opplyser at besøkets fokus skal være på sikkerheten for flere amerikanske statsborgere som sitter fengslet i Venezuela, blant dem en gruppe ledere ansatt i det Houston-baserte selskapet Citgo og som ble fengslet for mer enn fire år siden.

NRK - 08 aug 21 kl. 02:57

Republikanere ber folk ta vaksine

I USA oppfordrer nå sentrale republikanere amerikanerne til å vaksinere seg. Det skriver VG. Sentrale republikanere som senator Lindsey Graham og senatets mindretallsleder Mitch McConnell oppfordrer befolkningen til å la seg vaksinere.

Klartale - 03 jun 22 kl. 10:49

Ber Kongressen om å handle etter nye masseskytinger

En skytter drepte 19 barn og to voksne på en skole i USA forrige uke. Joe Biden holdt en direktesendt TV-tale fra Det hvite hus torsdag. Biden er USA sin president.

NRK - 06 sep 22 kl. 05:53

Biden langet ut mot Trump-republikanere

President Joe Biden langet ut mot MAGA-republikanere og det ekstreme høyre da han mandag talte til fagforeningsmedlemmer i delstatene Wisconsin og Pennsylvania som kan bli avgjørende i mellomvalget i november. – Middelklassen bygde Amerika. Det vet alle, men det var fagbevegelsen som bygde middelklassen, sa Biden i en tale på Labor Day, arbeidets dag, i Milwaukee i Wisconsin.

NRK - 02 mar 22 kl. 17:48

Ukrainsk delegasjon ventes torsdag - våpenhvile tema

Det statlige russiske nyhetsbyrået TASS melder at den ukrainske delegasjonen ventes til den hviterussiske grensen for neste runde av samtalene torsdag, ifølge Reuters. TASS siterer Vladimir Medinsky, som leder den russiske delgasjonen under samtalene. Ifølge Medinsky vil våpenhvile være et av temaene.

NRK - 17 mar 22 kl. 00:59

Ber om nytt hastemøte i Sikkerhetsrådet

Flere vestlige land ber om et nytt møte i FNs sikkerhetsråd om situasjonen i Ukraina, melder AFP, som siterer diplomatiske kilder. Det skal være USA, Storbritannia, Albania, Frankrike, Irland og Norge som har bedt om et nytt hastemøte. Den britiske FN-delegasjonen sier at Russland begår krigsforbrytelser i Ukraina når landet angriper sivile.

NRK - 17 mar 22 kl. 00:59

Ber om nytt hastemøte i FN

Flere vestlige land ber om et nytt møte i FNs sikkerhetsråd om situasjonen i Ukraina, melder AFP, som siterer diplomatiske kilder. Det skal være USA, Storbritannia, Albania, Frankrike, Irland og Norge som har bedt om et nytt hastemøte. Møtet blir trolig holdt torsdag.

NRK - 15 apr 22 kl. 17:07

Russland erklærer 18 ansatte ved EU-delegasjonen uønsket

Utenriksdepartementet i Russland har erklært 18 personer ved EU-delegasjonen i Russland for uønsket, skriver Reuters. Departementet opplyser at diplomatene må forlate landet i nærmeste fremtid..

NRK - 06 maj 22 kl. 19:32

Russland støtter Ukraina-resolusjon i Sikkerhetsrådet

Medlemmene av FNs sikkerhetsråd er enige om en erklæring, formulert av Norge og Mexico, som tar til orde for en fredelig løsning i Ukraina. Også Russland har uttrykt støtte til teksten. Den skal formelt vedtas rundt klokken 21 norsk tid, opplyser den norske FN-delegasjonen til NTB.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mistenker brann på skule var påsett

Fleire elevar må bli heime i dag etter at det brann ved ein ungdomsskule i Trondheim i natt. Brannen starta i eit klasserom der det er store brannskadar. – Ut frå det vi har funne på åstaden, så er vår teori at brannen kan vere påsett, seier operasjonsleiar Trond Volden ved politiet i Trøndelag..

NRK - 15 minutter siden

4 av 14 trebruer bestod inspeksjon etter brukollaps

Etter brukollapsen på Tretten 15. august stengde Statens vegvesen 14 tilsvarande bruer i tre. Berre fire av desse bestod inspeksjonen, skriv Teknisk Ukeblad.

NRK - 30 minutter siden

Pelé sendte takkehilsen fra sykehuset

Den brasilianske fotballegenden Pelé (82) ble innlagt på sykehus denne uken. Nå takker han alle sine fans rundt om i verden for alle positive meldinger. 82-åringen ble operert for tykktarmskreft i september i fjor, men har hatt noen tilbakefall og ble innlagt igjen på et et sykehus i Sao Paulo tidlgere i uken.

NRK - 30 minutter siden

Togforsinkelser mellom Gardermoen og Lillestrøm

Det er forsinkelser og innstillinger på togene mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn på grunn av et tog som sperrer sporet fredag morgen, skriver Bane Nor. Alle toglinjene som kjører på strekningen er berørt av problemene..

NRK - 30 minutter siden

Blir henta med helikopter

Ein bilførar er kritisk skadd og blir henta med luftambulanse etter ein frontkollisjon i flyplasskrysset i Hovdebyga i Ørsta. Den andre bilføraren blei sendt med ambulanse til sjukehuset i Volda..

NRK - 45 minutter siden

Koronamedisin kan gi effektiv behandling til alvorleg sjuke

Frå og med fredag er medisinen Paxlovid tilgjengeleg i norske apotek. Medisinen kan hjelpe dei som er alvorleg sjuke av korona. – Målet med å gi Paxlovid er særleg å redusere alvorleg sjukdom, men også å redusere belastinga på helsetenesta, seier assisterande helsedirektør Espen Rostrup Nakstad til NRK..

NRK - 45 minutter siden

Nytt oljefunn i Norskehavet

Neptune Energy og lisenspartnarane stadfestar eit nytt funn i leitebrønnen Calypso i Norskehavet. Førebelse utrekningar viser at det utvinnbare volumet er på mellom 1 og 3,5 millionar kubikkmeter, som svarar til 6–22 millionar fat, melder NTB. Calypso er Neptune Energys tredje funn på seks månader på norsk sokkel.

NRK - 1 time siden

Opp mot 13.000 ukrainske soldatar drepne

Opp mot 13.000 ukrainske soldatar er så langt drepne sidan Russland invaderte Ukraina i februar. – Vi har offisielle utrekningar frå generalstaben som viser at mellom 10.

NRK - 1 time siden

Nesten like mange dør av drukning som i trafikken

Så langt i år har 86 personer druknet her i landet, viser tall fra Redningsselskapet. Det er tolv flere enn til samme tid i fjor. I november måned druknet sju personer.

NRK - 1 time siden

Person fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt under en bil etter en trafikkulykke på Teisen i Oslo, skriver politiet. Skadeomfanget er foreløpig uklart, skriver politiet videre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com