NRK > Nyheter

Thursday, 23 September, 05:22

NRK - 29 jul 21 kl. 21:05

Positive koronatester i United

Manchester United avlyser treningskamp mot Preston North End etter at flere spillere skal ha testet positivt på koronaviruset. Det bekrefter Preston på sine nettsider. De avventer nå svar på PCR-tester for å bekrefte tilfellene. United sier at de regner med at resten av sesongoppkjøringen kan gå som normalt. Deres neste kamp er mot Everton om ni dager..
Les mer på NRK


Les mer om:
United, Preston North End, Preston, PCR, Everton

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Positive, koronatesteri , United
NRK - 08 jul 21 kl. 16:38

Ingen smittet på Oslo-arrangementer

Hverken på Oslo Pride eller Bislett Games var det noen positive koronatester, skriver VG. – Nesten 8000 ble testet ved de to arrangementene samlet, og man avdekket ingen positive tester, forteller helsedirektør Bjørn Guldvog til VG. De som ikke hadde grønt koronapass fra før kunne teste seg for å være med på arrangementene, og det var altså ingen av dem som ville delta som testet positivt.

NRK - 02 jun 21 kl. 00:16

460 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 460 koronasmittede personer i Norge. Det er 51 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 344 koronasmittede per dag.

E24 - 19 jun 21 kl. 19:01

Medier: Svensk politi etterforsker storsvindel med koronatester

Politiet mistenker at svindel med koronatester kan ha rammet opptil 100.000 personer i Sverige, ifølge Aftonbladet og Expressen. Tre personer er pågrepet..

NRK - 14 jul 21 kl. 13:11

1 av 3 positive prøver deltavariant

I ukesrapporten for uke 27 melder Folkehelseinstituttet (FHI) at 31 prosent av alle positive prøver var deltavarianten. «Antall bekreftede tilfeller med Delta-virusvarianten har økt fra totalt 50 tilfeller fram til uke 21, til nå totalt 792 tilfeller til og med uke 27», skriver FHI. Det betyr at andelen bekreftede tilfeller med deltavarianten har økt fra 1 til 18 prosent i perioden.

NRK - 14 apr 21 kl. 16:02

Smitteutbrudd i Midtre Gauldal

Midtre Gauldal kommune melder om et større smitteutbrudd. Kommunen har nå i alt ti positive koronatester, og mange titalls personer er henholdsvis i smitte- og ventekarantene. Skolene på Støren stenges i første omgang fram til helga.

NRK - 04 jun 21 kl. 07:06

Innspilling satt på pause

Innspillingen av den sjuende MIssion: Impossible-filmen med Tom Cruise er satt på pause etter påviste koronatilfeller. – Vi har midlertidig stanset produksjonen av «MIssion: Impossible 7» fram til 14. juni som følge av positive koronatester gjennom rutinemessig testing, sier en talsperson for filmselskapet Paramount Pictures i en uttalelse..

NRK - 19 jun 21 kl. 12:12

Få tester positivt på Svinesund

Få tester positiv ved Svinesund internasjonale testsenter. Det sier leder ved teststasjonen, Jostein Stø. Den siste uken har testsenteret utført 8016 koronatester.

NRK - 24 jun 21 kl. 02:47

Syv nye smittet i Nome i Telemark

Onsdag ble det bekreftet syv nye positive koronatester som knyttes til Nome asylmottak i Telemark, flere av disse skal være skoleelever. Smittesporing pågår for fullt, men det kan ta tid på grunn av omfanget opplyser Nome kommune..

NRK - 25 jun 21 kl. 05:03

21 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 21 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 14 færre enn samme dag i forrige uke. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 26 nye positive koronatester i hovedstaden per dag..

NRK - 17 jul 21 kl. 15:45

Tester 2000 på grensen hver dag

Bedre effektivitet og større pågang enn noen gang før, gjør at testsenteret på Svinesund nå tester nesten av 2000 personer daglig. – Det er langt flere enn i månedsskiftet mars/april. Da kunne vi ha rundt 1400 på en uke, sier leder Jostein Stø ved teststasjonen på Svinesund til Halden Arbeiderblad.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

254 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 254 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 57 færre enn samme dag forrige uke. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 303 smittede per dag i hovedstaden..

NRK - 30 minutter siden

Utenriksministrene møtes torsdag

USAs utenriksminister Antony Blinken skal møte sin franske kollega Jean-Yves Le Drian torsdag, får AFP opplyst. Frankrike er rasende over en skrotet ubåtavtale. De to snakket sammen i forbindelse med et møte mellom de fem permanente medlemmene i FNs sikkerhetsråd onsdag, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 45 minutter siden

– Verden står overfor tre kriser

Klima, helse og økonomisk krise viser at internasjonalt samarbeid trengs, sa statsminister Erna Solberg (H) i sin tale til FNs hovedforsamling natt til torsdag. – Vi trenger å minne hverandre på vår kollektive styrke. FN ble født i en krisesituasjon, og fordi kriser har potensial til å øke samholdet og beslutningsevnen, må vi utnytte framdriften som er skapt og handle, oppfordret Solberg i den forhåndsinnspilte talen.

NRK - 45 minutter siden

Sprekker i nye flytog

I tre måneder har Flytogets nye togsett vært ute av trafikk på grunn av sprekker i togenes understell. Flytoget har ikke fått noen forklaring på hvorfor understellet har sprekker, skriver Aftenposten. Flytoget fikk levert de fire første av i alt åtte nye togsett i juni..

NRK - 1 time siden

Ubåtverft sender faktura

Frankrikes Naval Group sier verftet kommer til å sende en detaljert kostnadsoversikt til Australia i løpet av de neste ukene. Fakturaen kommer til å inneholde kostnadene det franske verftet forventer at myndighetene i Canberra betaler for å skrote ubåtavtalen..

NRK - 3 timer siden

Passasjersvikt kan gi rutekutt

Bruken av Ruters kollektivtilbud i Oslo og Akerhus falt kraftig under pandemien, og passasjertallene i høst er rundt 70 prosent av normalen. Det kan føre til rutekutt. Nedgangen i kollektivbruken har vedvart, selv om biltrafikken ser ut til å være tilbake som normalt, målt ut fra passeringstall i bomringene og Vegvesenets trafikktellinger, skriver Aftenposten..

NRK - 3 timer siden

USA godkjenner påfyllingsdose

USAs legemiddeltilsyn FDA godkjenner at Pfizer/Biontech-vaksinen kan gis som en ekstra dose til personer over 65 år og til folk i risikogrupper. Avgjørelsen kommer etter uker med intern uenighet innad i FDA. Beslutningen åpner for at personer over 65 år som har fått Pfizer/Biontech-vaksinen, kan få en påfyllingsdose minst seks måneder etter den andre dosen, skriver The New York Times..

NRK - 4 timer siden

Argentina har tilbakebetalt gjeld

Argentina betalte onsdag nærmere 1,9 milliarder dollar av sitt 44 milliarder dollar store lån til Det internasjonale pengefondet (IMF). Det gjeldstyngede søramerikanske landet fikk 44 milliarder av et i alt 56 milliarder dollar stort lån fra IMF..

NRK - 4 timer siden

799 nye koronasmittede

Det siste døgnet er det registrert 799 koronasmittede i Norge. Det er 170 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 737 koronasmittede per dag.

NRK - 5 timer siden

Mann pågrepet med kniv

En mann ble onsdag kveld pågrepet etter å ha vist frem en kniv i en butikk på Carl Bernes plass i Oslo. Mannen ble pågrepet uten dramatikk. Ingen personer er skadd, melder politiet i Oslo..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt