E24 > Økonomi

Lørdag, 24 Juli, 23:02

E24 - 19 juni 21 kl. 19:01

Medier: Svensk politi etterforsker storsvindel med koronatester

Politiet mistenker at svindel med koronatester kan ha rammet opptil 100.000 personer i Sverige, ifølge Aftonbladet og Expressen. Tre personer er pågrepet..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sverige, Aftonbladet, Expressen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MedierSvensk , politi, etterforsker, storsvindelmed , koronatester
NRK - 15 mai 21 kl. 16:35

Presseledere fordømmer angrep

Ledere for norske presseorganisasjoner reagerer sterkt på lørdagens israelske angrep mot et bygg som huset flere medier på Gazastripen. – Dette er krigføring. Når en bygning som huser medier blir pekt ut spesifikt, blir dette også et prinsipielt angrep på pressen, sier styreleder Kjersti Løken Stavrum i Norsk PEN til Medier24.

NRK - 27 mai 21 kl. 08:09

Rashford utsatt for hets igjen

Manchester United-stjernen Marcus Rashford sier han fikk en haug av rasistiske meldinger rettet mot seg i sosiale medier etter onsdagens finaletap. Rashford hevder at det kom inn minst 70 rasistiske meldinger på hans kontoer i sosiale medier. – For dere som prøver å få meg til å føle meg verre enn jeg allerede gjør: Lykke til med det, skrev Manchester United-profilen på Twitter.

NRK - 24 mars 21 kl. 12:16

Etterforsker fortsatt bunkerfesten

Politiet etterforsker fortsatt bunkerfesten som resulterte i kullosforgiftning. Totalt 27 festdeltakere ble kjørt til sykehus etter festen i en bunker på St. Hanshaugen i Oslo natt til 30.

NRK - 28 mars 21 kl. 15:59

Etterforsker flere branner

Politiet etterforsker nå flere branner i Vesterålen de siste dagene. Tre campingvogner og en bil er påtent, på Sortland, Stokmarknes og Rødsand. En person er så langt siktet etter brannene.

VG - 04 mai 21 kl. 00:10

Etterforsker dødsfall i Halden – en person pågrepet

Politiet etterforsker et dødsfall i Halden sentrum søndag kveld. En person er pågrepet i forbindelse med dødsfallet..

Klartale - 19 mai 21 kl. 11:06

Politiet etterforsker Siv Jensen

Tirsdag innrømmet Siv Jensen å ha brutt korona-reglene på 17. mai. Nå etterforsker politiet den tidligere Frp-lederen..

NRK - 20 mai 21 kl. 12:46

Etterforsker mistenkelig dødsfall

En mann ble funnet død i en leilighet i Sandnes fredag sist uke. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig. – Vi betrakter dette som et mistenkelig dødsfall, og venter på en foreløpig obduksjonsrapport, sier politifullmektig Oda Karoline Evensen i Sørvest politidistrikt til Aftenbladet..

NRK - 07 juni 21 kl. 11:31

Etterforsker branntilløp i rådhus

Politiet i Sarpsborg etterforsker et branntilløp i Sarsborg rådhus natt til søndag. Et vindu ble knust og en gardin var tent på, i tillegg var det gjort forsøk på innbudd i en dør ved siden av. Krimsjef i Sarpsborg Kai Andersen sier det kunne fått dramatiske konsekvenser..

NRK - 25 juni 21 kl. 13:52

Etterforsker eksplosjonen

Politiet etterforsker nå torsdagens eksplosjon og brann i avfallsanlegget Returkraft i Kristiansand. Syv personer ble fraktet til sykehus, to av dem kritisk skadet. Det brenner fortsatt i anlegget, og bedriften sier det er et mysterium hvordan eksplosjonen kunne skje..

NRK - 12 juli 21 kl. 14:23

Etterforsker dødsfall

Politiet har satt i gang etterforskning etter at en kvinne ble funnet død i leiligheten sin i Horten søndag. Politiinspektør Magnar Pedersen sier politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig, men at det så langt ikke er mistanke om noe straffbart. Kvinnen skal obduseres..

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Prisene på sol- og vindkraft har falt i årevis: – Nå kommer det en prisøkning

Den norske fornybargiganten Statkraft forbereder seg på at prisene på nye sol- og vindprosjekter nå har begynt å stige. Konsernsjefen tror deler av prisøkningen er midlertidig og at selskapet kan hente ut kostnadsveksten gjennom høyere strømpriser..

E24 - 2 timer siden

Anita svarer: Bør jeg bytte jobb?

Hei Anita! Hvordan kan man som leder få ny inspirasjon og drive? Jeg har en bra jobb med lederansvar, med flinke ansatte som rapporterer til meg.

E24 - 6 timer siden

Seadrill med ny redningsplan: Fredriksen vil stille opp med 50 mill. dollar

Kriserammede Seadrill prøver å unngå konkurs, og har nå lansert en plan som skal redde riggselskapet..

E24 - 6 timer siden

Oslo-paret gjorde noe få nordmenn gjør når de skal på norgesferie

Et norsk selskap måtte snu 180 grader da ingen av de utenlandske kundene kom til Norge..

E24 - 7 timer siden

Slik blir du en ekspert i vinfaget

Usikker på hvordan du gjenkjenner en god vin, eller finner ut av hvilke viner som passer best inn i den personlige vinsamlingen? Hør ekspertenes tips og triks på hvordan man kan bli en bedre vinkjenner..

E24 - 8 timer siden

Friele tredoblet overskuddet i koronaåret

Salg av Friele Foods bidro til et solid overskudd for Herman Frieles selskap i fjor..

E24 - 9 timer siden

Ledertalentene er i gang: – Godt lederskap har vært ekstra viktig

Med nye nominasjoner strømmende inn hver dag, gleder juryleder Cathrine Foss Stene seg til å bedømme den 13. inkarnasjonen av ledertalentene..

E24 - 9 timer siden

Sjeføkonom fnyser av kryptovaluta: – Kan like gjerne kjøpe mummikopper

Etter flere meldinger på Twitter har makroøkonom Jan Ludvig Andreassen fått en åpenbaring. – Jeg visste ikke at kryptomiljøet var så evangelisk av natur, sier han. Men nå må Andreassen tilbake på skolebenken, mener kryptoekspert..

E24 - 11 timer siden

Usikkerheten ulmer – men reisegleden sprer seg: – Vi må jo kose oss!

GARDERMOEN (E24): Reiselivet melder om økt pågang, men stadig nye reiseråd skaper stor usikkerhet for bransjen og reiselystne..

E24 - 13 timer siden

EU-landenes statsgjeld øker

EUs medlemsland får stadig mer i statsgjeld, og gjelden utgjør nå hele 93 prosent av landenes samlede bruttonasjonalprodukt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt