NRK > Nyheter

Saturday, 01 October, 20:06

NRK - 20 sep 20 kl. 18:33

Murkowski vil vente med dommarval

Den republikanske senatoren Lisa Murkowski vil vente med å stemme over ein ny dommar til høgsterett til etter presidentvalet 3. november. I går uttrykte senatoren Susan Collins det same. Den demokratiske dommaren Ruth Bader Ginsburg døydde fredag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lisa Murkowski, Susan Collins, Ruth Bader Ginsburg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Murkowski, vil, ventemed , dommarval
NRK - 11 jul 21 kl. 06:07

Murkowski får utfordrer i Alaska

Lederne for Alaskas republikanske parti har valgt en utfordrer til senator Lisa Murkowski, som har vært en hard kritiker av Donald Trump. Kelly Tshibaka stiller som utfordrer i nominasjonsprosessen foran valget neste år. Trump har lovet å støtte utfordrere til alle republikanere som ikke støttet ham i Kongressen.

NRK - 10 feb 21 kl. 23:55

Murkowski sier videoer overbeviser

Den republikanske senatoren Lisa Murkowski sier at videoene som er vist under riksrettssaken mot ekspresident Donald Trump er overbevisende. Hun er en av seks republikanerne som tirsdag stemte for at riksrettssaken er i henhold til grunnloven..

NRK - 05 apr 22 kl. 02:49

Trolig flertall for Jackson til høyesterett

De to republikanske senatorene Lisa Murkowski og Mitt Romney sier de vil støtte president Joe Bidens kandidat til den ledige plassen i USAs høyesterett. Det er dermed ventet at et flertall i Senatet vil stemme for Ketanji Brown Jackson som ny høyesterettsdommer. Hun blir i tilfelle den første svarte kvinnen i høyesterett når Stephen Breyer (83) pensjonerer seg..

NRK - 19 sep 22 kl. 12:30

Venstre: Regjeringen kan ikke vente på SV

Venstre-leder Guri Melby vil ha hastebehandling av forslagene om nye strømtiltak på Stortinget. Hun vil ikke vente på mulige forhandlinger mellom regjeringspartiene og deres foretrukne budsjettpartner SV. – Regjeringen bør prioritere folk og bedrifter over vennskapet sitt med SV.

NRK - 23 nov 20 kl. 08:50

Trump får mer motstand fra allierte

Flere av Donald Trumps partifeller mener det er på tide å erkjenne nederlag i presidentvalget. Senatorene Lisa Murkowski og Pat Toomey, samt tidligere guvernører Chris Christie og Larry Hogan har i løpet av helgen bedt Trump gi seg, melder CNN..

NRK - 08 jan 21 kl. 23:45

Republikansk senator ber Trump gå

Alaska-senator Lisa Murkowski er den første republikanske senatoren til å be om president Donald Trumps avgang etter stormingen av Kongressen. Fem mennesker, blant dem en politimann, har dødd som følge av uroen som oppstod i Kongressen onsdag..

NRK - 20 jan 21 kl. 20:42

Republikanere hyller talen

Flere republikanere hyller president Joe Bidens innsettelsestale. Republikaneren Mitt Romney sier til journalister at Bidens tale var «svært sterk», ifølge CNN. Partikollega Lisa Murkowski sier Bidens tale «var akkurat det USA trengte»..

NRK - 07 nov 21 kl. 00:53

Republikanere deltar i delegasjonen

Flere republikanere deltar i den demokrat-ledede amerikanske delegasjonen til klimatoppmøtet COP26 i Glasgow. Den demokratiske senatoren Chris Coons leder delegasjonen som består av republikanere og demokrater. Den republikanske senatoren Lisa Murkowski er blant over mer enn en håndfull republikanere som inngår i delegasjonen.

Dagbladet - 04 maj 22 kl. 03:20

Føler seg lurt av abortdommere

De to republikanske senatorene Susan Collins og Lisa Murkowski hevdet at høyesterettsdommerne de godkjente, ikke ville stemme for å fjerne retten til selvbestemt abort. Nå føler de seg lurt..

Klartale - 28 sep 22 kl. 16:45

Høstferien vil by på både sol, regn og kuling

Torsdag kan de fleste i landet se fram til både sol og gode, varme temperaturer.– Da blir det en fin dag i hele Norge. Det kan bli opp mot 16 grader varmt i hele Sør-Norge.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

164 russere over grensa på Storskog

I dag har 164 personer innpassert over Storskog. 100 personer har reist over til Russland, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Iran angrep kurdiske grupper i Irak

Iran har rettet nye angrep mot militante kurdiske grupper i Nord-Irak, opplyser en iransk kurderleder. Angrepene kommer dagen etter at 14 skal ha blitt drept i tilsvarende angrep over grensen mellom de to landene. Iranske myndigheter beskylder væpnede kurdiske grupper, som er basert i Kurdistan-regionen i Irak, for å nøre opp under uroen i Iran den siste tiden..

NRK - 30 minutter siden

Mot seier for sittende statsminister i Latvia

Sittende statsminister Krisjanis Karins sentrum-høyre-parti går som ventet mot valgseier i Latvia, ifølge valgdagsmålinger. Som i alle europeiske land som avholder valg i disse tider, er det krigen i Ukraina som dominerer valgkampen. Energipriser og svekket kjøpekraft følger deretter..

NRK - 1 time siden

Mann omkom på fjelltur i Troms

En mann i 30-årene omkom i ettermiddag under en fallulykke på tur til fjelltoppen Hamperokken på Breivikeidet i Tromsø. Politiet ble varslet like etter klokken 15 av øvrig turfølge og redningshelikopter ble umiddelbart sendt til stedet. Pårørende er varslet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Redningsaksjon på Karmøy etter båtvelt

To personer har kommet seg til land og står på et skjær etter at båten deres kantret på Karmøy i Rogaland. En redningsaksjon er igangsatt, og Hovedredningssentralen har sendt helikopter og skøyte til stedet..

NRK - 1 time siden

Frankrike vil sende artillerivåpen til Ukraina

Frankrike forbereder seg på å sende mellom seks og tolv selvdrevne artillerikjøretøy av typen Caecar. Disse tas fra en ordre som egentlig skulle til Danmark, skriver Le Monde. Våpenforsendelsen skal være resultat av forhandlinger mellom de tre regjeringene til Frankrike, Danmark og Ukraina..

NRK - 1 time siden

Frankrike nekter for innblanding i kupp

Den franske utenriksministeren benekter påstander fra kuppmaker Ibrahim Traore om at Burkina Fasos styrtede president Paul-Henri Damiba skal ha søkt tilflukt ved en fransk militærbase. Samtidig kommer FNs generalsekretær med en sterk fordømmelse av militærkuppet i det afrikanske landet..

NRK - 1 time siden

Motoffensiv på gang etter militærkupp i Burkina Faso

Burkina Fasos militære kuppmaker sier de har klart å roe situasjonen etter det ble løsnet skudd i hovedstaden. Den selverklærte lederen, Ibrahim Traore, knytter skytingen til det han kaller en motoffensiv fra den avsatte presidenten i landet, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Pågrep mann med kniv på kjøpesenter

Politiet har anholdt en mann som skal ha truet andre med kniv på et kjøpesenter i Gjøvik. Foreløpig er det ikke kjent at noen er skadet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Justisministeren besøker grensen mot Russland

Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) besøker Kirkenes søndag. Der skal hun se den norske grensa til Russland. Ved Jarfjord grensestasjon vil hun få en oppdatering fra Forsvaret, som på vegne av politiet utfører grensekontrollen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com