Vente

Sunday, 19 September, 10:02

Nyheter om Vente

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 12 sep 21 kl. 17:12

Fortsatt høye temperaturer i Vente

Høsten er i anmarsj, men fortsatt kan mange Vente seg høye temperaturer. Uka begynner bra sørpå, men mot helga vil nord ta over stafettpinnen, ifølge meteorologen..

Dagbladet - 10 sep 21 kl. 17:44

Ber folkeregistrerte Vente til valgdagen

Mer enn 40 prosent har forhåndsstemt, og både i Oslo og Bergen ble det meldt om lange køer fredag. Oslos valgansvarlig ber nå Osloborgere om å Vente..

Klartale - 26 aug 21 kl. 08:59

Måtte Vente i flere timer på svar

Over 1.000 personer forsøkte å ringe korona-telefonen. Det førte til at flere måtte Vente i timesvis før de fikk svar..

NRK - Igår: 11:40

Foreslår endring i valdserstatning

Regjeringa foreslår at valdsutsette skal få tilbod om å få erstatningsbeløpet utbetalt av staten. I dag må dei valdsutsette søke om valdsoffererstatning. Dei må i snitt Vente i 420 dagar frå dei sender inn søknad til dei får svar.

Dagbladet - I førrgår: 06:30

Klar beskjed: - Hold ut

Eksperter forklarer hvorfor de mener gjenåpningen av samfunnet bør Vente litt til..

NRK - I førrgår: 05:37

Utvikler kombinert vaksine

Minst to vaksineprodusenter utvikler en kombinasjonsvaksine som både gir årlig påfyll av beskyttelse mot covid-19 og sesongens influensa. FHI følger med. Det er vaksineprodusentene Moderna og Novavax som begge nylig gjorde det kjent at de er i gang med å utvikle en kombinasjonsvaksine.

VG - 23 aug 21 kl. 09:39

Derfor kan Norge Vente med «booster»-dose

Mangel på vaksiner gjorde at FHI drøyde andredosen – det kan ha gitt nordmenn bedre beskyttelse – og gjøre at tredjedosen kan Vente..

Aftenposten - I førrgår: 16:53

Full forvirring om gjenåpning. Dette kan vi Vente oss i neste fase.

Helsetoppene holder kortene tett til brystet. Men mye vil endre seg de neste ukene, varsler Helsedirektør Espen Nakstad..

E24 - 16 sep 21 kl. 08:24

Svak nedgang i Vente på Oslo Børs

Det er Ventet små utslag på Oslo Børs torsdag morgen. Her er Atlantic Sapphire i fokus, etter en brann på selskapets danske anlegg i natt..

Dagbladet - 15 sep 21 kl. 16:04

Fikk corona - døde fra nyfødt datter

Daniel Macias (39) ville Vente til kona var frisk før han ga navn til den nyfødte dattera deres. Få uker seinere var begge foreldrene døde..

E24 - 15 sep 21 kl. 08:24

Svak oppgang i Vente på Oslo Børs

Utslagene følger en negativ børskveld på Wall Street og en blandet børsmorgen i Asia, der flere kasinoaksjer fikk juling..

NRK - 14 sep 21 kl. 13:08

– Gikk litt bedre enn fryktet

Høyre-leder Erna Solberg sier tirsdag hun har gratulert Jonas Gahr Støre (Ap) med valgresultatet. – Han står nå overfor både store og viktige oppgaver. Jeg vil av hele mitt hjerte ønske han lykke til, med et arbeid som er viktig for landet, sier Solberg.

NRK - 13 sep 21 kl. 22:53

Håper fortsatt å klare sperregrensa

– Skal vi gå rett på sak? De som sitter og analyserer tallene, de sier at vi ikke vet sikkert. De sier vi må Vente litt til for å vite om vi er over eller under sperregrensen, sier partileder Une Bastholm i MDG til valgvaken i Oslo litt over kl.

NRK - 13 sep 21 kl. 22:00

Ola Elvestuen: – Små marginer

Stortingsrepresentant for Venstre, Ola Elvestuen, sier til NRK under partiets valgvake det står om små marginer under årets valg. – Det ser bra ut i Oslo. Stemningen her er god, og vi har hatt en aktiv valgkamp med mange engasjerte folk.

VG - 13 sep 21 kl. 16:45

Disse vaksinene bremser gjenåpningen

På FHIs vaksinelager ligger en halv million vaksinedoser som Venter på å bli satt. Den trege vaksinasjonstakten gjør at gjenåpningen lar Vente på seg..

E24 - 13 sep 21 kl. 08:48

Flat start i Vente på Oslo Børs

Før børsåpning har Røkke-dominerte Ocean Yield meldt om et milliardbud fra amerikanske KKR, og DNB har meldt om et bytte i ledelsen..

NRK - 13 sep 21 kl. 06:53

Kina forbereder seg på tyfon

Myndighetene i Shanghai og naboregioner langs den kinesiske kysten har innstilt fly-, tog- og T-baneavganger, og stengt skoler, i påVente av tyfonen Chanthu. Tyfonen nærmer seg det kinesiske fastlandet etter å ha passert Taiwan. Den gjorde lite skade på Taiwan, men brakte med seg mye regn.

NRK - 19 aug 21 kl. 00:30

Ber Høie nedprioritere 3. dose

Krf-leiar Kjell Ingolf Ropstad ber helseminister Bent Høie Vente med å gi nordmenn ein tredje vaksinedose, og heller sende vaksinar til fattige land. WHO har bede rike land Vente med å gi folk 3. dose til 10 prosent av folk i verda er vaksinerte..

NRK - 12 sep 21 kl. 10:26

Steinblokk på E6

På E6 ca. 100 meter nord for Snåsakroa har en stor steinblokk rast ut i veien, opplyser politiet i Trøndelag. Politiet er på stedet og sperrer veien i påVente av entreprenør..

NRK - 17 aug 21 kl. 15:17

USA vil gi ekstra dose med vaksine

Amerikanske helsemyndigheter planlegger å begynne å gi en ekstra vaksinedose i september. Den ekstra dosen, omtalt som en «booster», skal gis åtte måneder etter at siste dose er gitt. Det opplyser kilder til nyhetsbyrået Reuters og New York Times.

NRK - 08 sep 21 kl. 18:07

WHO: Vent med tredje dose

Lederen for Verdens helseorganisasjon (WHO) ber rike land med gode vaksineforsyninger om å Vente ut året med tredjedoser til fullvaksinerte. WHOs generalsekretær Tedros Adhanom Ghebreyesus utvider dermed en tidligere oppfordring, der han ba om at vaksinepåfyll for fullvaksinerte stanses fram til slutten av september. Bakgrunnen er et ønske om å jevne ut de store forskjellene i vaksinedekning mellom fattige og rike land..

VG - 08 sep 21 kl. 11:37

Vipper på smertegrensen

Det finnes en smertegrense for hva sponsorer kan og bør finne seg i. Idrettsledere kan ikke Vente at de som plukker opp regningen skal betale og bukke uansett..

NRK - 07 sep 21 kl. 13:40

Opphever råd om å droppe utbytte

25. mars i fjor ba regjeringen norske banker om å Vente med å utbetale utbytte. Nå er den økonomiske usikkerheten redusert nok til at rådet oppheves.

VG - 06 sep 21 kl. 20:55

Tottenham skal være forbannet på egne spillere etter skandalekampen

Tottenhams argentinere Giovani Lo Celso og Cristian Romero kan trolige Vente seg mer trøbbel etter å ha spilt seks minutter mot Brasil søndag. Klubben ønsket ikke at duoen skulle spille landskamper i Sør-Amerika..

Aftenposten - 06 sep 21 kl. 20:55

Tottenham skal være forbannet på egne spillere etter skandalekampen

Tottenhams argentinere Giovani Lo Celso og Cristian Romero kan trolige Vente seg mer trøbbel etter å ha spilt seks….

NRK - 06 sep 21 kl. 01:41

Gaddafis sønn løslatt fra fengsel

Saadi Gaddafi, en av sønnene til Libyas tidligere diktator Muammar Gaddafi, er løslatt, opplyser en talsperson for overgangsmyndighetene i landet. Gaddafi har i flere år sittet fengslet i Hadaba-fengselet i hovedstaden Tripoli, der også flere av farens tidligere embetsmenn sitter i påVente av rettssak i forbindelse med opprøret i 2011..

NRK - 12 aug 21 kl. 08:26

Strømstans på Østfoldbanen

Togtrafikken mellom Oslo S og Kolbotn er stengt på grunn av strømproblemer. Bane Nor jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta. Vy jobber med å sette opp alternativ transport, og sier at reisende må regne med forsinkelser og innstillinger.

Aftenposten - 04 sep 21 kl. 09:49

Smitten skyter i været i Oslo. Likevel Ventes ingen store tiltak.

Aldri før har så mange i Oslo vært smittet. Byrådet vil imidlertid Vente før de gjør hverdagen for barn og unge enda….

NRK - 03 sep 21 kl. 17:15

Oljeskatten: Kutt på 45 milliarder

Høringsnotatet til regjeringens forslag til ny oljeskatt ble offentliggjort fredag. I notatet skriver Finansdepartementet at den foreslåtte omleggingen av oljeskatten vil redusere statens inntekter de første årene, men øke dem på lengre sikt, skriver NTB. Oljeselskapene kan Vente skattekutt på om lag 45 milliarder kroner i 2022.

NRK - 03 sep 21 kl. 07:22

Lastebilvelt sperrar rv. 52

Sjåføren av lastebilen som velta på rv. 52 ved Hemsedal er flydd til sjukehus av luftambulansen. Han er ikkje livstrugande skada, skriv Sør-Aust politidistrikt.

NRK - 03 sep 21 kl. 05:00

17.000 Venter på å få komme til USA

Rundt 17.000 afghanske flyktninger som er fløyet ut fra Kabul, er innlosjert på amerikanske militærbaser i Tyskland i påVente av å bli sendt videre til USA. Rundt 12.

E24 - 02 sep 21 kl. 22:00

Svak oppgang på Wall Street i påVente av «månedens viktigste tall»

Facebook falt etter milliardbot, mens markedet Venter spent på jobbtall fredag. Samtidig stiger oljeprisen..

NRK - 02 sep 21 kl. 20:22

– Barn bør redusere sosial kontakt

FHI har rådet Oslo til å be barn redusere sosial kontakt på fritiden, men mener skolene ikke bør stenges trass i den kraftige smitteøkningen. At de ikke anbefaler å stenge skolene, skyldes den høye vaksinedekningen i den voksne befolkningen, skriver Aftenposten , som har fått tilgang til FHIs epost med råd til Oslo kommune. FHI råder blant annet kommunen til å oppfordre til mindre sosial kontakt på fritiden ved mye smitte på skolen og i omgangskretsen.

NRK - 08 aug 21 kl. 18:52

Jan Helge Andersen ikke avhørt

Snart seks måneder etter at Viggo Kristiansen fikk gjenåpnet dommen sin i Baneheia-saken, er Jan Helge Andersen ennå ikke avhørt på nytt. Det melder TV2. Ifølge kanalen hadde politiet lagt opp til å avhøre Andersen før sommeren, men i påVente av avklaring rundt nye tekniske undersøkelser i saken har etterforskerne valgt å Vente..

NRK - 02 sep 21 kl. 08:20

Høie lover nyheter om barnevaksine

På regjeringens pressekonferanse torsdag vil det komme nyheter om koronavaksiner for barn mellom 12 og 15 år, bekrefter helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) overfor NRK. – Dere skal få høre om det, og så må dere Vente til pressekonferansen for å få vite hva det dreier seg om, sa helseministeren i Politisk kvarter torsdag morgen. Klokka 12 er det duket for pressekonferanse om koronasituasjonen.

Dagbladet - 31 aug 21 kl. 18:53

Døde i Vente på evakuering

Søndag ettermiddag utførte USA et droneangrep i nærheten av Kabuls flyplass. Flere barn ble drept..

NRK - 31 aug 21 kl. 14:53

Støre ber om vaksineavklaring

Regjeringen må raskt avklare om barn og unge mellom 12 og 15 år skal få tilbud om koronavaksine, mener Ap-leder Jonas Gahr Støre. – Det bør være mulig å få et klart signal fra regjeringen som gjør at man kan komme i gang med en sånn vaksinering raskt, sier Støre til NTB. Regjeringen varslet for et par uker siden at det snart ville komme en vurdering av om unge mellom 12 og 15 år skal tilbys vaksine, men avgjørelsen lar Vente på seg.

NRK - 04 aug 21 kl. 15:41

WHO ber land Vente med tredje dose

Verdens helseorganisasjon (WHO) ber land Vente med å gi sine innbyggere en tredje dose inntil 10 prosent av verdens befolkning er blitt vaksinert. Det var WHO-sjef Tedros Ghebreyesus som kom med denne oppfordringen onsdag. WHO vil at planene om å sette en tredjedose blir lagt på is, i det minste til september, slik at alle land i verden skal få mulighet til å gi minst 10 prosent av sine innbyggere første dose..

VG - 29 aug 21 kl. 03:37

Ida raser mot land i 165 km/t

Innbyggerne i Louisiana kan Vente seg en svært kraftig orkan, nøyaktig 16 år etter Katrina-tragedien..

VG - 29 aug 21 kl. 03:37

Ida raser mot land i 185 km/t

Innbyggerne i Louisiana kan Vente seg en svært kraftig orkan, nøyaktig 16 år etter Katrina-tragedien..

VG - 29 aug 21 kl. 03:37

Ida raser mot land med vindstyrke på 209 km/t

Innbyggerne i Louisiana kan Vente seg en svært kraftig orkan, nøyaktig 16 år etter Katrina-tragedien..

VG - 29 aug 21 kl. 03:37

Ida raser mot land med vindstyrke på 225 km/t

Innbyggerne i Louisiana kan Vente seg en svært kraftig orkan, nøyaktig 16 år etter Katrina-tragedien..

Aftenposten - 28 aug 21 kl. 08:50

For 16 år siden døde 1800 personer. Nå er orkanen Ida på vei mot New Orleans.

Folk i risikoområder i New Orleans hamstret fredag varer i påVente av orkanen Ida..

NRK - 28 aug 21 kl. 07:02

Orkanen Ida kan bli kategori-4

Folk i risikoområder i New Orleans hamstret fredag varer i påVente av orkanen Ida, som like før rammet vestspissen av Cuba på sin ferd mot vest. Orkanen ble en kategori 1-storm med vindstyrke på 33 sekundmeter da den feide i land på Isla de la Juventud og i Pinar del Rio-provinsen lengst sørvest på Cuba. Over 10.

VG - 26 aug 21 kl. 12:12

Vinden fortsetter på Østlandet, løyer mot helgen

Østlandet kan Vente seg vind noen dager til, men ikke så ille at det er nødvendig med farevarsel..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt