Vente

Fredag, 30 Juli, 00:37

Nyheter om Vente

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - Igår: 13:54

Trinn fire av gjenåpningen må Vente

Flere hadde nok et håp om at Norge skulle åpne mer som normalt igjen. Men de må Vente lenger. Årsaken er delta-varianten..

NRK - 17 juli 21 kl. 08:35

Selskap skal etterforske eksplosjon

Et eksternt selskap skal etterforske eksplosjonen i Returkrafts avfallsanlegg. – Vi må kanskje Vente til september/oktober før det foreligger en konklusjon fra politi og arbeidstilsyn. Vi ønsker ikke å Vente så lenge med å få svar, sier direktør Odd Terje Døvik i Returkraft, til Fædrelandsvennen.

VG - 05 juli 21 kl. 16:35

Lettelser må Vente

Vi må minst Vente i noen uker for å ta det neste lange skrittet bort fra corona-tiltakene. Årsaken er usikkerhet knyttet til deltaviruset..

Aftenposten - 11 timer siden

De humret da han fikk trøbbel, men det er ikke bare til å le av

Britene kan Vente seg mer regn, men også flere dager med 40 grader. Det er langtidsvarselet fra britiske meteorologer..

NRK - Igår: 18:01

Tror på gjenåpning om to uker

Statsminister Erna Solberg føler seg trygg på at trinn fire av gjenåpningsplanen kan iverksettes om to uker. Det skriver TV2. – Jeg tror at vi åpner fullstendig i høst, men vi ønsker at litt flere skal være vaksinert, sa statsministeren til NRK tidligere i dag.

NRK - Igår: 13:35

Erna Solberg tror på åpning i høst

– Jeg tror at vi åpner fullstendig i høst, men vi ønsker at litt flere skal være vaksinert, sier statsminister Erna Solberg (H) til NRK. I dag ble det kjent at regjeringa utsetter trinn 4 i gjenåpningen av landet fordi deltaviruset, som smitter raskere og mer, har blitt dominerende i Norge. I tillegg blir presset på testapparatet større når folk reiser og er mer sammen.

NRK - 03 juli 21 kl. 13:01

Reiseaktiviteten lar Vente på seg

Selv om Norge er åpnet opp for mer reiseaktivitet, ser det ut som den lar Vente på seg. På Gardermoen denne uka startet det på 30.000 reisende, og tallet har kun økt til opp mot 35.

VG - I førrgår: 21:04

Lektor varsler om tette bånd til omstridt narkotikaforening

Politihøgskolen kan ikke lenger «Vente passivt» på at de blir dratt inn i granskingen av politiets bindinger til Norsk Narkotikapolitiforening, mener tillitsvalgt Åsmund Birkeland. Nå lover rektor å undersøke saken..

Dagbladet - I førrgår: 18:40

Nå kommer vepse-invasjonen

De neste ukene må vi trolig belage oss på en enorm pågang av innpåslitne veps. - Vi kan Vente oss mangedobling, sier seniorforsker Frode Ødegaard til Dagbladet..

E24 - I førrgår: 15:05

Svak start i Vente på Wall Street

Resultatsesongen fortsetter for fullt, og i kveld er det gigantenes aften på Wall Street når Apple, Microsoft og Alphabet presenterer tall..

Klartale - I førrgår: 06:45

Ber folk ta vaksinen så fort de får sjansen

– Ta den vaksinen du får tilbud om, sier Steinar Madsen i Legemiddel-verket. Han advarer folk mot å Vente for å få den vaksinen de har mest lyst på..

E24 - 25 juli 21 kl. 20:06

Derfor bør du Vente med å kjøpe Norwegian-aksjen

Strengt tatt er det kommende salget av kreditoraksjer ikke noe nytt. Det er bare det at det er tvilsomt om aksjemarkedet har fått det med seg..

NRK - 25 juli 21 kl. 05:57

Kina stålsetter seg for tyfon

Tyfonen In-Fa slår innover Øst-Kina med kraftig vind og mye nedbør mens andre deler av landet fortsatt rydder opp etter store oversvømmelser. Skip, fly og tog er innstilt langs store deler av østkysten i påVente av In-Fa, som er Ventet å nå land nær havnebyen Ningbo sent søndag ettermiddag eller tidlig på kvelden..

NRK - 24 juli 21 kl. 18:14

Mer regn i Vente i Tyskland

Nye regnmengder skaper uro vest i Tyskland, bare dager etter at uvær førte til flommer som kostet minst 179 personer livet. Leder for nødetatene i regionen, Begona Hermann, sier at værmeldingene viser at enkelte områder kan få kraftige byger og storm, og mellom 30 og 40 liter regn per kvadratmeter. Innbyggerne har fått tilbud om evakuering i flere av områdene som allerede er hardt rammet av flom..

NRK - 24 juli 21 kl. 15:07

Nytt farevarsel i flaumherja India

Redningsmannskap fortset den desperate leitinga etter fraumoffer i India, der meteorologane no har sendt ut nytt farevarsel om kraftig monsunregn. Talet på omkomne steig laurdag til 76, men framleis er det mange sakna i fleire store jordskred og i område som står under vatn i delstaten Maharshtra. Indiske meteorologar har sendt ut raudt farevarsel for fleire regionar, som kan Vente store nedbørsmengder også dei komande dagane..

VG - 22 juli 21 kl. 15:24

Linde vil forlate Molde - men interessen lar Vente på seg

Andreas Linde (27) har stått som en bauta i Molde-målet i en årrekke. Nå kan han fritt forhandle med andre klubber. Men interessen er laber..

VG - 21 juli 21 kl. 13:34

Store værkontraster fra nord til sør: Neste uke kan det snu

Landet er delt i to når det gjelder været. Nord-Norge kan Vente seg dårlig vær resten av uken, mens Sør-Norge får «sydenvarme». Neste uke kan det imidlertid snu, ifølge metereologene..

E24 - 21 juli 21 kl. 08:34

Analytiker Venter oppgang for Oslo Børs onsdag morgen

Det er oppgang i Vente når Oslo Børs åpner onsdag morgen..

VG - 24 juni 21 kl. 22:28

Nye FHI-beregninger: Flere må Vente til september på vaksine

Noen innbyggere i flere mindre kommuner kan måtte Vente til begynnelsen av september med å få tilbud om første vaksinedose, ifølge FHI..

Aftenposten - 19 juli 21 kl. 06:30

Synes du dette er ille? Bare vent til de begynner å fly.

En digital armé av elsparkesykler invaderte norske byer og skapte kaos. Mye mer er trolig i Vente..

NRK - 17 juli 21 kl. 10:58

Studenter må Vente med klager

75 studenter kan risikere å miste et halvt år til et år av studiene sine, skriver universitetsavisa Khrono. Selv om studentene får medhold i sin klagesak, kan det hende studentene ikke kan få starte på studiene sine før saken er behandlet..

VG - 15 juli 21 kl. 21:55

Solskjær om sesongoppkjøringen: – Jeg klarer ikke Vente

Ole Gunnar Solskjær (48) starter oppladningen til ny sesong med Manchester United allerede på søndag. Nordmannen er optimistisk, til tross for en slanket stall de første dagene..

Aftenposten - 15 juli 21 kl. 21:55

Solskjær om sesongoppkjøringen: – Jeg klarer ikke Vente

Ole Gunnar Solskjær (48) starter oppladningen til ny sesong med Manchester United allerede på søndag..

NRK - 15 juli 21 kl. 12:04

Sykehus evakuert etter uvær

Ekstremværet har rammet Tyskland hardt. I Leverkusen er samtlige 468 pasienter evakuert fra et sykehus på grunn av strømbrudd som skyldtes høyvannet i elva Dhünn. Alle operasjoner og legetimer er avlyst, ifølge Focus.

E24 - 14 juli 21 kl. 15:30

Wall Street stiger i påVente av signal fra sentralbanksjefen

Banker gjør det bra, mens et svensk melkefirma anklages for å ikke ha helt rent mel i posen..

VG - 14 juli 21 kl. 14:17

Kan være flere tropenetter i Vente: – Finn frem badedrakten

Med strålende sol og temperaturer opp mot 30 grader torsdag og fredag sørøst i landet, kan vi forVente nye tropenetter de neste dagene. Men først vil det komme en skikkelig skyllebøtte..

E24 - 12 juli 21 kl. 11:16

Hva kan vi Vente fra EU onsdag 14. juli?

EUs «Fit for 55»-pakke kommer til å skape investeringsmuligheter, og mange selskaper er allerede godt posisjonert..

NRK - 11 juli 21 kl. 12:11

Ville smugle inn 14400 sigaretter

I natt ble en oslomann stanset i tollen på Gardermoen. Det viste seg at han hadde prøvd å smugle med seg 14400 sigaretter uten å betale toll, en unndragelse på over 51.000 kroner.

NRK - 11 juli 21 kl. 09:24

Oppfordres til å stemme tidlig

Fra 1. juli kunne nordmenn i utlandet stemme ved stortingsvalget. Men koronarestriksjoner og færre postfly kan gjøre forhåndsstemming fra utlandet mer komplisert enn tidligere.

NRK - 16 juni 21 kl. 06:52

Vil Vente med EØS-utmelding

Senterpartiet vil Vente med å melde Norge ut av EØS-avtalen til et alternativ er på plass. På landsmøtet tidligere i juni vedtok Senterpartiet sitt nye partiprogram for 2021 til 2025. Senterpartiet vil fortsatt ha Norge ut av avtalen og erstatte den med nye handels- og samarbeidsavtaler med EU.

VG - 10 juli 21 kl. 12:46

FHI med vaksinebeskjed til unge: – Si ja

Dersom du ikke møter til vaksinetimen i sommer, må du i verste fall Vente i flere måneder på første dose..

VG - 10 juli 21 kl. 10:28

Farevarsel på Østlandet – mye nedbør i Vente

Et lavtrykk som beveger seg nordover fra Skåne, preger sommerværet i helgen. Østlandet får en skikkelig rotbløyte lørdag..

NRK - 08 juli 21 kl. 08:25

UD-krav stanser Russland-ordre

Bergen Engines har fått en ordre på 20 store motorer fra Russland. De må imidlertid Vente på Utenriksdepartementets godkjennelse, noe som stanser driften, Nå har alle aktiviteter opp mot den russiske bestillingen blitt satt på vent, og klubben frykter permitteringer, skriver E24..

NRK - 07 juli 21 kl. 14:30

Ber folk reise på natten over E6

Politiet ber nordmenn som skal til Sverige over Svinesund om å ta i bruk hele døgnet. Dette for å unngå lange køer på E6. Ifølge politiet er det sannsynligvis mindre kø langs strekningen på natten.

VG - 05 juli 21 kl. 08:46

Lange køer for å ta lappen: – Samferdselsministeren viser liten vilje

Over hele landet må unge Vente ti uker på å ta oppkjøring etter endt kjøreopplæring. Maren Grøthe (Sp) mener samferdselsministeren ikke forstår hvor viktig problemet er..

VG - 05 juli 21 kl. 07:41

Delta tar over

Denne uken skal regjeringen vurdere om det er mulig å gjennomføre neste skritt i gjenåpningen av Norge. Trinn fire i planen må trolig Vente på grunn av den mer smittsomme deltavarianten av viruset..

E24 - 04 juli 21 kl. 21:45

Kan få fjerde måned med prisfall: – Ikke lengre et «must» å bo i Oslo

Oslo-objekter som kostet fem millioner ved pristoppen i februar, har fått salgsprisene skrelt med 120.000 kroner i snitt gjennom våren. Nå kommer sommerens første boligtall – og mer priskutt er i Vente, ifølge meglertopp..

NRK - 04 juli 21 kl. 20:41

70.000 evakueres på Cuba

Cuba har evakuert 70.000 personer sør på øya på søndag, i påVente av den tropiske stormen Elsa. Det skriver nyhetsbyrået AP.

NRK - 04 juli 21 kl. 20:41

180.000 evakueres på Cuba

Cuba har evakuert 180.000 personer sør på øya på søndag, i påVente av den tropiske stormen Elsa. Det skriver nyhetsbyrået AP.

NRK - 03 juli 21 kl. 22:11

Mulig vaksinetrøbbel i Oslo

Oslofolk på flyttefot kan risikere å måtte Vente lenger på vaksine fordi en systemfeil gjør at noen ikke blir registrert i sin nye bydel. Årsaken til at flere innbyggere i Oslo ikke har fått tilbud om vaksine når andre i samme vaksinegruppe har fått, er at de har flyttet fra en bydel til en annen. På veien har de ikke blitt overført på vaksinelisten til sin nye bydel, skriver TV 2..

NRK - 03 juli 21 kl. 22:11

Vaksinetrøbbel i Oslo

Oslofolk på flyttefot kan risikere å måtte Vente lenger på vaksine fordi en systemfeil gjør at noen ikke blir registrert i sin nye bydel. Årsaken til at flere innbyggere i Oslo ikke har fått tilbud om vaksine når andre i samme vaksinegruppe har fått, er at de har flyttet fra en bydel til en annen. På veien har de ikke blitt overført på vaksinelisten til sin nye bydel, skriver TV 2.

E24 - 03 juli 21 kl. 14:18

Reiseaktiviteten lar Vente på seg: – Trafikken flyter fint

Muligheten for å reise ut av Norge har denne uken åpnet seg. Samtidig virker det ikke som at reiseaktiviteten har økt i stor grad..

NRK - 02 juli 21 kl. 18:07

Årets første orkan herjer i Karibia

Værsystemet Elsa ble oppjustert til orkan fredag og er dermed årets første av sitt slag i Atlanterhavet denne sesongen. Skoler, virksomheter og flyplasser i det østlige Karibia er stengt i påVente at stormflo og jordskred..

NRK - 02 juli 21 kl. 11:43

Aker Solutions valgt som operatør

Oljeservice-selskapet Aker Solutions annonserer at selskapet er blitt valgt som operatør for det såkalte Gorgon-prosjektet utenfor Australia. Kontrakten er ifølge Aker Solutions verdt rundt 7 milliarder kroner. Aker Solutuions skriver i børsmeldingen at selskapet er i avsluttende forhandlinger.

E24 - 02 juli 21 kl. 09:36

All handel i Aker Solutions stanses

Det skjer i påVente av en melding fra selskapet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt