NRK > Nyheter

Monday, 15 August, 06:41

NRK - 25 jun 22 kl. 18:13

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hvittingfoss, Sør, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meldingom , paragliderulykke
NRK - 13 timer siden

Person flys til sykehus etter paragliderulykke

Klokken 14.27 fikk politiet inn melding om en paragliderulykke i Brandbu på Hadeland. Personen hadde smerter i rygg.

NRK - 29 jul 22 kl. 14:12

Paragliderulykke på Voss

Politiet sjekker meldinger om en ulykke med paraglider i fjellsiden under Lønagorgi på Voss. Nødetatene jobber med å finne stedet og få oversikt over omfanget. Det er foreløpig uvisst hva som har skjedd..

NRK - 19 jun 22 kl. 13:22

Melding om blotting i Mandal

Politiet har lett, men ikke funnet blottere i området Sjøsanden i Mandal. Det heter det i en Twitter-melding fra politiet i Agder. Politiet fikk melding om blotting i området kl 11.

NRK - 12 mar 22 kl. 18:35

Etterlyser vitner etter melding om livløs dame

Politi og ambulanse i Skien er i Brattsbergskogen ved Furuheim etter melding om en livløs dame som lå ved en gapahuk. Hun er kjørt til sykehus. Politiet undersøker hendelsen, og ber vitner som var i området om å melde seg..

NRK - 14 mar 22 kl. 10:33

Isklatrer falt 5-6 meter i Hemsedal

Nødetater og frivillige er på vei etter melding om en isklatrer som har falt 5-6 meter og er skadet i Hemsedal. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Politiet fikk melding om ulykken klokken 10.

NRK - 27 mar 22 kl. 11:46

Melding om at flere er tatt av skred i Balsfjord

Nødetatene og frivillige rykker ut til Balsfjord etter melding om et snøskred på vestsiden av fjellet Blånuttinden. Det er meldt at flere personer er tatt av skredet, skriver poltiet på Twitter..

NRK - 05 apr 22 kl. 21:56

Døde etter trafikkulykke

Klokka 16.45 fikk nødetatene melding om en trafikkulykke mellom et vogntog og en varebil på E6, nord for Mo i Rana. – Føreren av varebilen var fastklemt, men ble frigjort raskt og fraktet til sykehuset på Mo i Rana med ambulanse.

NRK - 05 apr 22 kl. 21:56

Døde i trafikkulykke i Rana

Klokka 16.45 fikk nødetatene melding om en trafikkulykke mellom et vogntog og en varebil på E6 nord for Mo i Rana i Nordland. – Føreren av varebilen var fastklemt, men ble frigjort raskt og fraktet til sykehuset på Mo i Rana med ambulanse.

Dagbladet - 11 apr 22 kl. 17:39

Oslopolitiet refses for narkotika-melding

Politiet anklages for brudd på taushetsplikten, etter «meningsløs», «kritikkverdig» og «farlig» Twitter-melding..

NRK - 12 apr 22 kl. 15:26

Melding om at flere er skutt i New York

Flere personer skal være skutt på en T-banestasjon i New York. Politiet ber folk om å holde seg borte fra området. Det har også kommet melding om eksplosiver, men dette er ikke bekreftet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 8 timer siden

Fire personer til sykehus etter båtkollisjon

Fire personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. To båter kolliderte, den ene med seks personer i og den andre med én.

NRK - 45 minutter siden

Høy rente på kriselån til SAS

Lånet på 6,7 milliarder kroner som skal holde SAS på vingene gjennom konkursbeskyttelsen, kan ende med pris på nesten 1,6 milliarder kroner. Det viser en en gjenomgang av låneavtalen som Dagens Næringsliv har gjort. Natt til søndag offentliggjorde SAS at det hadde fått tilsagn om et lån på 700 millioner dollar fra amerikanske Apollo Global Management..

NRK - 1 time siden

Krever at Russland gir tilbake atomkraftverk

42 land, blant dem Norge, krever at Russland umiddelbart overlater kontrollen over det okkuperte atomkraftverket Zaporizjzja til Ukraina. – Utplasseringen av russiske militærstyrker og våpen på atomkraftverkets område er uakseptabelt, står det i en uttalelse fra de 42 landene. Kravet er fremsatt på vegne av EU, samt USA, Storbritannia, Norge, Australia, Japan, New Zealand og en rekke andre land.

NRK - 2 timer siden

Tyveri fra gullsmedforretning i Drammen

Politiet har rykket ut etter melding om grovt tyveri i fra en gullsmedforretning i Drammen. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Fra stedet er det observert to biler som har kjørt av gårde.

NRK - 3 timer siden

Tolv skadd i bussulykke i Bulgaria

Tolv barn og voksne ble skadd da en buss fra Serbia kjørte av veien og veltet i ei grøft sør i Bulgaria søndag kveld. Åtte barn og fire voksne ble sendt til sykehus, noen av dem med alvorlige skader, opplyser innenriksdepartementet i Bulgaria. Øvrige som var i bussen ble undersøkt og fikk nødvendig hjelp på stedet.

NRK - 4 timer siden

Økonomisk vekst i Japan etter gjenåpning

Japans økonomi vokste i årets andre kvartal etter at regjeringen hadde fjernet koronabegrensninger på næringslivet. Verdens tredje største økonomi vokste 0,5 prosent i andre kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Det viste offisiell statistikk som ble lagt fram mandag.

NRK - 4 timer siden

Mopedfører skadd i ulykke i Stavanger

En mann undersøkes av helsepersonell på stedet etter at en moped kjørte av veien i Kvernevik i Stavanger natt til mandag. Ifølge Sør-Vest politidistrikt framstår ulykken på Madla som en singelulykke, der føreren av en moped har kjørt av veien. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 00.

NRK - 6 timer siden

To drept i angrep i Pakistan

To soldater er drept og en såret i et angrep i provinsen Balutsjistan sørvest i Pakistan, opplyser hæren i landet. Den sårede var en offiser som ble truffet under tung skuddveksling med angriperne etter at angrepet deres var slått tilbake. Angriperne ble deretter jaget opp i fjellene, står det i en uttalelse fra hæren søndag.

NRK - 7 timer siden

Beskylder hæren i Burkina Faso for massedrap

To lokale menneskerettighetsgrupper beskylder Burkina Fasos militære for å ha massakrert 40 sivile nord i det voldsherjede landet. Regjeringen avviser anklagen. Kollektivet mot immunitet og stigmatisering (CISC) sier at det ble funnet over 40 bakbundne lik med bind for øynene på veien mellom Taffogo og Bouroum i nord, og at angriperne var militære kledd i svart.

NRK - 8 timer siden

Seks personer til sykehus etter båtkollisjon

Seks personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. – Seks personer fra en av båtene er fraktet til Stavanger Universitetssykehus for behandling.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com