Melding

Friday, 01 December, 16:46

Nyheter om Melding

Klartale - 27 nov 23 kl. 08:31

Ung mann drept i Porsgrunn

En mann ble pågrepet natt til mandag. Han er siktet for drap på en annen mann. Drapet skjedde i Porsgrunn i Telemark.

NRK - 16 nov 23 kl. 05:11

Kontroll på brann i bygård i Bergen

Nødetater har rykket ut med store ressurser etter Melding om røyk og flammer i 1. etasje i en bygård i Bergen tidlig torsdag morgen. Klokken 06.

NRK - 14 nov 23 kl. 04:48

Kirkebrann i Sandnes slukket

Natt til tirsdag brant det i en kirke på Lura i Sandnes. Brannen ble raskt slukket. Til NTB opplyser politiet at det var et vitne som meldte fra om brannen klokken 4.

NRK - 21 timer siden

Ansatt på bensinstasjon i Drammen utsatt for vold

En ansatt på en Circle K bensinstasjon i Drammen skal torsdag kveld ha blitt utsatt for vold. – Politiet mottok klokken 18.20 Melding om at det har vært en voldsepisode på Circle K på Rundtom i Drammen.

NRK - Igår: 20:46

Person stukket med kniv på Lutvann i Oslo

Oslo-politiet er med flere patruljer på en privat adresse på Lutvann øst i Oslo etter Melding om at person skal ha blitt stukket med kniv. – Vi har kontroll på to personer som begge har moderate skader. De får nå helsehjelp på stedet, skriver politiet på X.

NRK - 10 nov 23 kl. 22:16

Rykket ut etter Melding om skudd

Store politistyrker rykket fredag kveld ut til Thon Hotel Opera i Bjørvika i Oslo etter Melding om skudd, melder Avisa Oslo. Et hotellrom ble undersøkt av beredskapstroppen. Meldingen om skudd viste seg om være falsk.

Dagbladet - 26 nov 23 kl. 14:20

Melding florerer: «100 prosent sikker»

En ny privat Melding fra Tore Strømøy sprer seg på sosiale medier. Nå forteller han hvorfor han skrev den og åpner opp om hvordan det har vært for ham i stormen etter NRK-serien «Ingen elsker Bamsegutt»..

NRK - 06 nov 23 kl. 18:33

Melding om mistenkelig lukt på Stovner i Oslo – person har trolig besvimt

Det er kommet Melding om det politiet betegner som mistenkelig lukt på Stovner senter i Oslo. De forteller at en person trolig har besvimt. – Nødetatene er på Stovner senter etter Melding om mistenkelig lukt.

VG - 23 nov 23 kl. 02:59

Kryptisk Melding fra Ukraina: – Fortsettelse følger

Ukrainas militære etterretning har i en kryptisk Melding antydet nye angrep mot Putins prestisjeprosjekt Krim-broen..

NRK - 21 nov 23 kl. 01:03

Fredrikstad: Større utslipp av soyaolje – truer fuglereservat

Politi og brannvesenet har fått Melding om et større utslipp av soyaolje fra bedrift på Øra i Fredrikstad. – Det skal formentlig være på mellom 40.000 og 50.

Aftenposten - 19 nov 23 kl. 08:00

Før hver eneste kamp, får han en sånn Melding

Når klokken begynner å tikke mot kamp, mottar landslagets Kristoffer Ajer alltid en Melding..

NRK - 17 nov 23 kl. 18:59

Rykker ut til brann på Holmlia

Brannvesen og politi er på vei til Holmlia i Oslo etter at de har fått Melding om en brann i en rekkehusleilighet. Politiet skriver på X at det er ganske stor røykutvikling på stedet. Foreløpig ingen Melding om personskade.

NRK - 17 nov 23 kl. 18:59

Rykker ut til brann på Toppåsen i Oslo

Brannvesen og politi er på vei til Toppåsen sør i Oslo etter at de har fått Melding om en brann i en rekkehusleilighet. Politiet skriver på X at det er ganske stor røykutvikling på stedet. Foreløpig ingen Melding om personskade.

NRK - 14 nov 23 kl. 04:48

Undersøker om kirkebrann kan være påsatt

Natt til tirsdag brant det i en kirke på Lura i Sandnes. Brannen ble raskt slukket. – Brannvesenet meldte ganske raskt at det var åpne flammer og at de fikk slått flammene ned, sier operasjonsleder Helen Rygg Ims i Sørvest politidistrikt til NRK.

NRK - 14 nov 23 kl. 04:31

Melding om brann i kirke i Sandes

Nødetatene har rykket ut etter Melding om brann i Lura kirke i Sandes, melder politiet i Sør-Vest på X natt til tirsdag. – Flammer observert, skriver politiet..

NRK - 14 nov 23 kl. 04:31

Rykket ut etter Melding om brann i kirke

Nødetatene rykket ut etter Melding om brann i Lura kirke i Sandnes natt til tirsdag. Det ble først meldt om observasjon av flammer. – Brannvesenet melder at de har kontroll, ingen flammer pr.

Dagbladet - 12 nov 23 kl. 21:26

- Melding om død nordmann på Gaza

Utenriksdepartementet opplyser til VG at de har fått Melding om en norsk statsborger som skal være død på Gaza..

NRK - 12 nov 23 kl. 21:23

UD har fått Melding om at norsk statsborger er død i Gaza

– Vi har fått informasjon om at en norsk statsborger skal være død. Vi er i kontakt med pårørende, og føler selvfølgelig med dem i en vanskelig situasjon. Det sier Ane Haavardsdatter Lunde fra Utenriksdepartementets kommunikasjonsavdeling til NRK.

Dagbladet - 12 nov 23 kl. 21:26

Melding om død nordmann på Gaza

Utenriksdepartementet opplyser at de har fått Melding om en norsk statsborger som skal være død på Gaza..

NRK - 6 timer siden

EU åtvarar mot mineral på havbotnen

Nytt EU-direktiv åtvarar mot å vinne ut mineral på havbotnen. Det kan leggje i kjelkar i vegen for planane til Ap-Sp-regjeringa om å opne opp store område i Barentshavet og Grønlandshavet for gruvedrift, skriv NTB. Venstre, Raudt, SV, MDG og KrF har kritisert stortingsMeldinga, som no er til behandling.

NRK - 12 nov 23 kl. 06:01

Brann i studentbolig i Levanger

Det brant i en studentbolig i Levanger i natt. To personer måtte få hjelp av kommunen til å finne alternative boliger. Det er registrert 35 personer på adressen, og flere personer ble evakuert da brannen oppsto.

VG - 12 nov 23 kl. 03:30

Amnesty om Haaland-Melding: – Gledelig

Erling Braut Haaland skrev fredag på sosiale medier at «ingen uskyldige barn fortjener å dø», etterfulgt av emneknaggen #peace. Amnesty er fornøyd med superstjernens Melding..

VG - 15 timer siden

Brann i søppelskur: Beboere evakueres

Nødetatene er på Sofienberg i Oslo etter Melding om brann..

NRK - 15 timer siden

Voldshendelse i Trondheim

Nødetatene har rykket ut til en adresse på Ranheim i Trondheim etter Melding om en voldshendelse. Det skal ha vært en konfrontasjon mellom flere personer. En person har hoppet ut av et vindu og er skadet, en annen person har kuttskader, melder politiet i Trøndelag..

NRK - 17 timer siden

Brann i bygning i Stavanger sentrum

Brannvesenet melder at de har kontroll på en brann i en bygning i Breigata i Stavanger sentrum. Det ble meldt om åpne flammer fra andre etasje. Politiet i Sør-Vest skriver på X at alle beboerne skal ha kommet seg ut.

NRK - 17 timer siden

Brann i Stavanger sentrum slukket

Brannen i en bygning i Breigata i Stavanger sentrum er slukket. Det ble meldt om åpne flammer fra andre etasje. I en oppdattering skriver politiet i Sør-Vest at det skal ha brent i en vaskemaskin, og at brannen er slukket.

NRK - 11 nov 23 kl. 22:36

Kvinne død etter mulig voldshendelse i Hamar

Politiet har startet etterforskning etter funn av en død kvinne i en bolig i Hamar. – Politiet mottok lørdag kveld Melding om en mulig voldshendelse i en bolig i Hamar. Da politiet kom til stedet, ble en person funnet død, opplyser politiet i en presseMelding.

NRK - 11 nov 23 kl. 22:36

Kvinne død funnet død i Hamar – mann siktet for drap

Politiet har startet etterforskning etter funn av en død kvinne i en bolig i Hamar. – Politiet mottok lørdag kveld Melding om en mulig voldshendelse i en bolig i Hamar. Da politiet kom til stedet, ble en person funnet død, opplyser politiet i en presseMelding.

NRK - 11 nov 23 kl. 20:56

Melding om skyting på adresse i Oslo – ikke meldt om personskade, opplyser politiet

Politiet er på Lindeberg etter Melding om avfyrt skudd inne på en adresse for kort tid siden. – I nærheten har vi kontroll på 3 personer som vi knytter til hendelsen, skriver politiet på X/Twitter. Det er så langt ikke meldt om personskade..

NRK - 21 timer siden

Ansatt på bensinstasjon utsatt for vold

Politiet fikk Melding om en voldsepisode på Circle K bensinstasjon på Rundtom i Drammen i kveld. Det ble sendt flere politipatruljer til stedet etter at et vekterselskap hadde mottatt en alarm fra bensinstasjonen. Politiet er på stedet og gjør undersøkelser i kveld.

NRK - 23 timer siden

Slagsmål på Lørenskog: Skal være knivskader

Politiet i Øst melder på X at de har rykket ut til en Melding om et slagsmål med opptil 20 involverte ved en videregående skole i Lørenskog. De har kontroll på flere mindreårige og slagsmålet skal være over. Opplysninger tilsier at to personer er påført skader med kniv, skriver politiet.

NRK - 11 nov 23 kl. 13:32

Kjørte inn i flere parkerte biler

Nødetatene er på vei til Krabberødveien i Bamble etter Melding om en bil som har krasjet inn i flere parkerte biler. Bilen skal fortsatt være igjen på stedet, melder politiet. Det er ikke Melding om noen skadde personer..

NRK - Igår: 10:52

Bilberger har havnet i klem mellom to biler

Nødetatene er på vei til Heradsbygda i Ringerike etter Melding om en arbeidsulykke. En bilberger har havnet i klem mellom bergningsbil og bil som var på planet. Skadeomfang er foreløpig ukjent, skriver politiet på X..

NRK - Igår: 08:51

Svært glatt på E6

En bilist har kjørt av E6 ved Hunderfossen i Øyer. Politiet fikk Melding om ulykken klokka 08.25.

NRK - 11 nov 23 kl. 00:31

Fant to skadde på hotellrom

To personer er funnet skadd på et hotellrom i Oslo etter at politiet rykket ut på en Melding om en voldshendelse. En av personene er kjørt til sykehus, opplyser politiet. De jobber med etterforskningstiltak på stedet.

NRK - Igår: 20:46

Person knivstukket på Lutvann i Oslo

Oslo-politiet er med flere patruljer på en privat adresse på Lutvann øst i Oslo etter Melding om at person skal ha blitt stukket med kniv. – Vi har kontroll på to personer som begge har moderate skader. De får nå helsehjelp på stedet, skriver politiet på X.

NRK - I førrgår: 11:20

Rykker ut til trafikkulykke

Nødetatene rykker ut på Melding om en trafikkulykke på E16 Ådalsveien i Ringerike. Det skriver Sør-Øst 110-sentralen på X. Skadeomfang er foreløpig ukjent.

NRK - I førrgår: 08:02

Hydro vil investera 15 milliardar i året

Det skriv aluminiumsprodusenten i ei Melding i samband med kapitalmarknadsdagen onsdag. Norsk Hydro vil investera 15 milliardar kroner kvart år fram mot 2028. Selskapet skriv at dei vil satsa meir på fornybar energi, resirkulering av aluminium og ekstrudering.

NRK - 10 nov 23 kl. 09:32

Gassutslipp på Herøya førte til utrykning

Brannvesenet rykket fredag formiddag ut til Melding om en gasslekkasje på Herøya industripark i Porsgrunn. Operasjonsleder Mariann Mørch hos politiet sier at ingen personer er skadet. Politiet mottok Melding rundt 9.

NRK - I førrgår: 03:50

Mann med kniv pågrepet i Oslo sentrum

En mann ble sent tirsdag kveld pågrepet etter Meldinger om trusler med kniv flere steder i Oslo sentrum, blant annet på trikken og på McDonalds. Politiet fikk flere tips fra trikkepassasjerer på 12-trikken mot Storo om at en mann viftet med kniv inne på trikken i Storgata ved 22.30-tiden.

NRK - I førrgår: 00:51

Eldre bygning i Kvadraturen i Kristiansand gikk tapt i brann

En eldre og verneverdig trebygning ved Festningen i Kvadraturen i Kristiansand. ble totalskadd i en brann natt til onsdag. Nødetatene fikk Melding om brannen på Strandpromenaden i Kristiansand klokken 00.

NRK - I førrgår: 17:01

Brann på tak på Frogner

Brannmannskap er i Niels Juels gate på Frogner i Oslo etter Melding om brann på eit tak. Det melder 110-sentralen i Oslo..

VG - 28 nov 23 kl. 13:59

Brann i Sandviken - Melding om åpne flammer

Nødetatene i Bergen har rykket ut til en bygningsbrann i Sandviken..

Dagbladet - 28 nov 23 kl. 08:12

- Tror ikke på ham

Offer i sedelighetssaken kjøper ikke Tore Strømøys forklaring om omstridt Melding..

NRK - 28 nov 23 kl. 04:15

Vannlekkasje i Oslo

Brannvesenet i Oslo er i Agronomveien etter Melding om en større vannlekkasje. Det melder 110-sentralen på X..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com