Melding

Monday, 15 July, 15:45

Nyheter om Melding

NRK - Igår: 17:30

Moped kjørt av veien – Politiet melder alvorlig skade

Nødetatene rykket til Frosta etter Melding om moped som har kjørt av veien lørdag ettermiddag. Det forteller operasjonsleder i politiet Svein Erik Wagnild til NRK. – Politiet fikk Melding om ulykken via AMK klokken 17.

Dagbladet - 12 jul 24 kl. 04:35

Hjerteskjærende Melding

Louise Hunt (25) delte Melding om «kvinner som går». Så ble hun drept. Nå er eks-kjæresten mistenkt..

Aftenposten - 09 jul 24 kl. 18:35

Melding om knivstikking på campingplass i Østfold

Saken oppdateres. – Vi har rykket ut etter Melding om knivstikking. Nødetatene er på stedet, skriver politiet på X….

VG - 07 jul 24 kl. 18:42

Bevæpnet politi i Bergen etter Melding om ungdsomsbråk

Bevæpnet politi er i Åsane etter Melding om flere ungdommer som var i ferd med å barke sammen..

NRK - 04 jul 24 kl. 22:12

Søk i vannet i Engerdal etter Melding om veltet båt

Det er satt i gang søk i sjøen Isteren i Engerdal kommune i Østerdalen etter at det ble meldt om en båt som lå opp ned i vannet. Politiet fikk Melding om båten, som lå nedenfor Isterfossen, litt før klokka 18.30 torsdag kveld.

NRK - 03 jul 24 kl. 23:25

Melding om mulig skudd mot en bolig i Oslo

Politiet har rykket ut etter Melding om at noen har skutt mot et vindu på en bolig ved Lindeberg i Oslo onsdag kveld. Ingen er fysisk skadet. Politiet gjør undersøkelser på stedet, melder Oslo politidistrikt på X..

NRK - 03 jul 24 kl. 23:25

Melding om mulig skudd mot vindu i Oslo

Politiet har rykket ut etter Melding om at noen har skutt mot et vindu på en bolig ved Lindeberg i Oslo onsdag kveld. Ingen er fysisk skadet. Politiet gjør undersøkelser på stedet, melder Oslo politidistrikt på X.

VG - 02 jul 24 kl. 07:49

Melding om brann på hotellrom i Trondheim

Nødetatene rykker tirsdag morgen til et hotell i Trondheim sentrum etter Melding om brann på et rom..

NRK - 01 jul 24 kl. 11:19

Melding om overtent fritidsbåt i Bærum

Nødetatene er på Geitholmen etter Melding om brann i en fritidsbåt. Det skal ha vært en person i båten, og han er ivaretatt i en annen sivil båt på stedet, melder politiet. Klokken 11.

NRK - 01 jul 24 kl. 06:25

Søk etter Melding om rop om hjelp

Politiet har iverksatt søk etter Melding om flere rop om hjelp i område Bogstad camping. – Vi søker både på land og på vann, i tillegg til at vi har luftressurser i området, melder politiet. Søkene har foreløpig ikke ført til noe resultat..

NRK - 30 jun 24 kl. 00:48

Dykkere søker etter person i vannet i Arendal

Det er satt i gang søk i vannet etter Melding om en mulig drukningsulykke i Arendal. Politiet i Agder meldte klokken 0.30 om at nødetatene hadde rykket ut til en mulig drukningsulykke i Arendal.

NRK - 30 jun 24 kl. 00:48

Mann fløyet til Oslo etter drukningsulykke i Arendal

En mann i 20-årene er fraktet til sykehus i Oslo etter en drukningsulykke i Øvre Longumvannet i Arendal natt til søndag. Tilstanden er ikke kjent. Politiet fikk Melding klokken 0.

NRK - 29 jun 24 kl. 02:10

Brann i barnehage i Trondheim

Nødetatene har rykket ut etter en Melding om brann i en barnehage i Trondheim. Politiet i Trøndelag meldte like før klokken 2 om at nødetatene hadde rykket ut etter Melding om brann i Sverresborg barnehage. – Det brenner kraftig i bygget, melder politiet.

NRK - 4 timer siden

To personer funnet i utbrent bil i Malmö

Søndag ble to personer funnet omkommet i en utbrent bil i Malmö. Bilen befant seg i et industriområde, og skal ha vært utenlandsk, ifølge Aftonbladet. Politiet mistenkter at det kan dreie seg om et dobbeltdrap.

NRK - 6 timer siden

CNN: Politimann forsøkte å stoppe Trump-skytteren

En lokal politimann så skytteren som lå på taket under Donald Trumps valgkampsmøte i Pennsylvania, men klarte ikke stoppe ham. Det sier politisjefen i Butler County, Michel Slupe, til CNN. Ifølge Slupe mottok politiet en Melding om en mistenkelig person utenfor møtet.

NRK - 9 timer siden

Gammel låve med 100 kyllinger brant ned på Hitra

Nødetatene har rykka ut etter Melding om brann i bygning på Sandstad på Hitra. – Det er et lite uthus eller kyllingfjøs og det skal ha vært 100 kyllinger i bygget som nå har brent helt ned. Det sier Roger Gjersvold, vaktleder 110-sentralen Midt-Norge.

NRK - 23 timer siden

Frontkollisjon på Orkland: Tre stykker til sykehus

Politiet har rykket ut til Orkland søndag ettermiddag etter Melding om trafikkulykke mellom to personbiler. Det skal være front-mot-front kollisjon. – Det er fire personer involvert, skadeomfanget er foreløpig uklart, forteller operasjonsleder Ebbe Carsten Kimo til NRK.

VG - Igår: 10:53

Melding om masseslagsmål i Bergen sentrum

Det melder politiet i vest..

NRK - Igår: 09:28

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk Melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i bygget er evakuert.

NRK - Igår: 05:21

En mann savnet etter badetur i Trøndelag

En mann er savnet etter en badetur i Trøndelag. Politiet og nødetater fikk Melding klokka 03.41.

NRK - 26 jun 24 kl. 06:16

Brann i skiftebu i Porsgrunn

Brannvesenet har rykket ut etter Melding om brann i en bygning ved Mule Varde i Porsgrunn. Ifølge politiet brenner det i en offentlig skiftebu og den kommer til å brenne helt ned. Det er ikke Melding om noen personskader og det er ikke fare for spredning til andre bygg.

VG - Igår: 19:45

Politiet kontaktet etter Melding om offentlig sex

To personer ringte politiet om hendelsen på Danmarks plass i Bergen..

NRK - Igår: 17:33

1000 uten strøm i Bergen

Brannvesenet er på vei til Melding om røykutvikling i en trafo i Bergen. Omtrent 1000 kunder har mistet strømmen i Kristianborg-området. Det melder Bergens Tidende.

NRK - Igår: 17:30

Moped kjørt av veien - Politiet melder alvorlig skade

Nødetatene rykket til Frosta etter Melding om moped som har kjørt av veien. Det melder politiet. Det skal kun være fører på motorsykkelen.

NRK - I førrgår: 15:39

Tre pågrepet etter ran i Stavanger

To personer ble utsatt for ran i Stavanger natt til lørdag. Én mistenkt ble pågrepet kort tid etter, og lørdag ettermiddag ble ytterligere to menn pågrepet. Cirka klokken 03:20 natt til lørdag fikk politiet i Stavanger Melding om et ran i sentrum, opplyser Sørvest politidistrikt til pressen.

NRK - I førrgår: 10:28

Savnet gutt funnet i god behold etter leteaksjon

Lørdag iverksatte politiet en større leteaksjon etter et barn som ble meldt savnet på tur med familien på Røros. Like over klokken 11 melder politiet at barnet er funnet i god behold. Nødetatene, redningshunder, redningshelikopter og luftambulanse deltok i søket.

NRK - 25 jun 24 kl. 15:45

Politiet oppretter sikkerhetssone etter gasslekkasje i Bergen

Nødetatene har rykket ut etter Melding om gasslekkasje på renovasjonsselskapet Bir sitt anlegg på Møllendal i Bergen. Politiet evakuerer området og oppretter nå sikkerhetssone. – Vi er på plass med røykdykkere for å lokalisere og eventuelt stoppe gassen.

VG - 25 jun 24 kl. 12:08

Melding om kollisjon mellom to MC-er: – Skal være personskader

Politiet har fått Melding om at to MC-er har kollidert i Midt-Telemark..

NRK - I førrgår: 23:00

Kontroll på eneboligbrann i Klæbu – ingen i bygget

Nødetatene har rykket ut til Melding om brann i en bolig med flere tre boenheter i Klæbu, melder Trøndelag politidistrikt. Brannvesenet har kontroll på brannen. Klokka 23.

NRK - 12 jul 24 kl. 14:14

Bilbrann i Ås – spredningsfare

Nødetatene er i et boligfelt i Vinterbro etter Melding om brann i tre biler. Det foregår slukking av brannen nå, melder brannvesenet. Ifølge politiet er det spredningsfare til andre biler og bygg.

NRK - 12 jul 24 kl. 12:27

Mann erklært død etter funn i Jøssingfjorden

I dag klokken 09.40 fikk politiet Melding om at en båt gikk i ring på Jøssingfjorden. Politiet rykket ut sammen med øvrige nødetater, og Hovedredningssentralen sendte redningshelikopter til stedet.

NRK - 12 jul 24 kl. 12:27

Mann erklært død etter redningsaksjon i Jøssingfjorden

I dag klokken 09.40 fikk politiet Melding om at en båt gikk i ring på Jøssingfjorden i Sokndal. Politiet rykket ut sammen med øvrige nødetater, og Hovedredningssentralen sendte redningshelikopter til stedet.

Klartale - 12 jul 24 kl. 11:33

Politiet har siktet fem ungdommer i Oslo

Politiet har siktet fem ungdommer i Oslo. De er mellom 15 år og 19 år. Det skriver politiet i en presseMelding fredag.

NRK - 12 jul 24 kl. 10:06

Redningsaksjon i Jøssingfjorden – uavklart tilstand

Det er satt i gang en redningsaksjon i Jøssingfjorden etter at det kom inn en Melding om en båt som gikk i ring. Jøssingfjorden ligger i Sokndal. Politiet fryktet at noen hadde falt ut av båten.

NRK - 12 jul 24 kl. 05:10

To personer funnet bevisstløs etter røykutvikling i Tromsø

Operasjonsleder Per Arve Aas forteller til NRK at en av personene er bevist, og den andre er fortsattt bevistløs og sendt til sykehus. Nødetatene rykket ut etter Melding om automatisk utløst brannalarm fra et leilighetsbygg i Tromsø. Brannmannskaper tok seg inn i aktuell leilighet og fant to personer bevistløs.

NRK - 12 jul 24 kl. 03:54

Bilbrann i Lillestrøm

En personbil som sto parkert i Lillestrøm sentrum begynte å brenne natt til fredag. Nødetatene fikk Melding om bilbrannen klokken 3.24.

NRK - 12 jul 24 kl. 03:54

Parkert bil ødelagt i brann i Lillestrøm

En personbil som sto parkert på en gårdsplass i Lillestrøm sentrum ble ødelagt i en brann natt til fredag. Politiet tror brannen er påsatt. – Vi mistenker at brannen er påsatt og har konkrete spor.

NRK - 12 jul 24 kl. 03:54

Parkert bil ødelagt i brann i Lillestrøm: Kontroll på to yngre mennesker

Politiet har kontroll på to yngre mennesker etter en bilbrann i Lillestrøm natt til fredag. Det bekrefter operasjonsleder, Tom Sandberg, til NRK. – Vi mistenker at brannen er påsatt og har konkrete spor.

NRK - 11 jul 24 kl. 19:02

Syklist flydd til sykehus etter ulykke

Nødetatene har torsdag kveld rykket ut til en trafikkulykke. Det skriver Romerikes blad. En syklist og en bilist har vært involvert i ulykken som skjedde på Årnes.

NRK - 11 jul 24 kl. 18:46

Tre personran på kort tid i Lillestrøm

Politiet har fått Melding om tre personran på kort tid i Lillestrøm kommune. De fornærmede er unge personer som har blitt truet til å ta ut og overføre penger. Ranene skal ha skjedd på offentlige steder..

NRK - 11 jul 24 kl. 16:13

Storbritannia: Fant kofferter med menneskelevninger

Politiet rykket natt til torsdag ut etter Melding om en mann med en koffert som oppførte seg rart på en bro i Bristol. Mannen var ikke til stede da politiet kom fram, men de to koffertene lå igjen på broen, skriver NTB. Koffertene viste seg å inneholde menneskelevninger.

NRK - 06 jun 24 kl. 05:06

Tre bilbranner i samme Oslo-område – trolig påsatt

Natt til torsdag ble det meldt om tre bilbranner på Kjelsås i Oslo. Nærhet i tid og sted gjør at politiet vurderer om det kan være en sammenheng. – Vi ser sammenheng med de tre bilbrannene, og sterkeste hypotese er at brannene er påsatt, skriver politiet i en Melding til pressen.

NRK - 11 jul 24 kl. 11:59

Seksåring alvorlig skadet av hund

Politi og ambulanse har rykket ut til Melding om en hund som har angrepet et seks år gammelt barn i Ringsaker. Barnet skal ha blitt bitt gjentatte ganger i armer og bein. Barnet fremstår som alvorlig, men ikke livstruende skadet, og kjøres til sykehus.

NRK - 11 jul 24 kl. 07:47

Person med luftgevær pågrepet i Porsgrunn

En person er pågrepet etter å ha gått ute i Porsgrunn sentrum med et stort luftgevær. Politiet rykket ut etter Melding fra en tipser som hadde observert personen med våpenet. Politiet fikk kontakt med aktuell person på egen bopel.

NRK - 11 jul 24 kl. 07:47

Mann med luftgevær pågrepet i Porsgrunn

En mann er pågrepet etter å ha gått ute i Porsgrunn sentrum med et stort luftgevær. Politiet rykket ut etter Melding fra en tipser som hadde observert personen med våpenet. Politiet fikk kontakt med mistenkte på egen bopel.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com