Melding

Mandag, 17 Mai, 04:52

Nyheter om Melding

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 14:37

Melding om brann på Sletteløkka

Nødetatene er på vei til Sletteløkka i Oslo, på Melding om brann. Det skriver politiet på Twitter. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 13 mai 21 kl. 22:45

Flere småbranner etter lynnedslag

Det er registrert flere hundre lynnedslag på østlandet torsdag kveld. Ved Herre i Bamble i Telemark rykket politi og brann ut etter Melding om kraftige flammer i skogen ved Gårdem, melder politiet i Sør-Øst på Twitter. Ved Lier i Drammen fikk politiet Melding om røykutvikling i et bolighus som viste seg å skyldes et lynnedslag.

NRK - 29 april 21 kl. 12:18

Rykket etter Melding om skytevåpen

Oslo-politiet rykket til Toftes gate etter å ha fått Melding om en trusselsituasjon i en blokk, hvor et skytevåpen skal ha vært involvert. De skriver på Twitter at begge parter er under kontroll, og at ingen er fysisk skadd..

NRK - 1 time siden

En person knivstukket i Vestvågøy

En person skal være knivstukket i ryggen i Bøstad i Vestvågøy kommune i Nordland. Politiet i Nordland fikk Melding hendelsen klokken 02.18 og kom først frem til stedet.

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet i Hokksund

En mann er pågrepet etter at tre maskerte menn fredag kveld brøt seg inn i en bolig i Hokksund. En person ble truet og fikk knivskader. Natt til søndag opplyser politiet at en mann i 20-årene fra Vestfossen er pågrepet i forbindelse med saken.

NRK - 3 timer siden

Beslagla gasspistol i Otta

Ved Otta fikk politiet Melding om en passasjer i en bil som holdt i et skytevåpen synlig. Ble stanset politiet, og en mann i 20-årene blir anmeldt for forholdet. En gasspistol ble beslaglagt, rapporterer Innlandet politidistrikt..

NRK - 7 timer siden

ATV-ulukke i Drangedal

Naudetatar har rykka ut til ei ATV-ulykke i Drangedal. Dei fekk Melding om at ein person var fastklemd, men no er laus. Politiet er på staden saman med ambulanse.

NRK - 12 timer siden

Trafikkulykke i Hå

Politiet har nettopp fått Melding om trafikkuhell mellom lastebil og personbil i Håvegen, nær Vigreskogen. Det meldes om trafikale utfordringer på steder, og veien er blitt stengt. Nødetatene på vei..

NRK - 23 timer siden

Voldshendelse i Stavern

I Stavern ved Larvik fikk politiet Melding om en kvinne i 40-årene som skal ha fått hodeskader. Kvinnen blir ivaretatt av ambulansen. En mann i 50-årene har blitt pågrepet for voldsbruk, melder Sørøst politidistrikt på Twitter..

NRK - Igår: 23:44

Røykutvikling i bolig på Sagene

Brannvesenet har rykket ut etter Melding om røykutvikling i en leilighet på Sagene i Oslo. En person blir undersøkt av helsepersonell på stedet etter at vedkommende har pustet inn røyk, tvitrer politiet i Oslo..

NRK - Igår: 19:59

Angrep huset til Hamas-leder

Israels luftforsvar har angrepet huset til en høytstående Hamas-leder, opplyser det israelske militæret. I en Twitter-Melding skriver de at huset til Khalil al-Hayya, som er nestleder i den politiske fløyen i Hamas, er angrepet. Huset fungerte som «infrastruktur for terror», heter det i Meldingen.

NRK - Igår: 12:56

Mann i 50-årene siktet for drap

En mann ble funnet død i en leilighet i Trondheim lørdag morgen. Nå er en mann i 50-årene siktet for drap. Politiet fikk Melding om dødsfallet fra helsepersonell i 8-tiden i morges.

NRK - Igår: 10:04

Mistenkelig dødsfall i Trondheim

En person er funnet død lørdag morgen i Trondheim og politiet etterforsker det som et mistenkelig dødsfall, melder avisen Nidaros. En person er pågrepet i forbindelse med saken, oppyser politiet til avisen. Lørdag morgen er krimteknikere på vei til stedet.

Dagbladet - Igår: 05:35

- Lokket Hamas i dødsfelle

Da Israels hær sendte ut en Melding om at de inntok Gazastripen med bakkestyrker ved «en feil», flyktet fienden i tunneler. Så startet bombingen. - Smart og vellykket manipulasjon, sier krigsekspert..

NRK - I førrgår: 02:43

Slåsskamp i Bergen

Ved Hodnesskogen i Bergen fikk politiet Melding om en større slåsskamp. En person skal ha blitt sparket i hodet, som snere skal ha gått fra stedet. Politiet har pekt ut en mistenkt, skriver Vest politidistrikt på Twitter.

NRK - I førrgår: 02:43

Flere slåsskamper i Bergen

Ved Hodnesskogen i Bergen fikk politiet Melding om en større slåsskamp. En person skal ha blitt sparket i hodet, som snere skal ha gått fra stedet. Politiet har pekt ut en mistenkt, skriver Vest politidistrikt på Twitter.

NRK - I førrgår: 00:42

Brann i gapahuk i Alta

I Alta fikk politiet Melding om brann i en gapahuk på baksiden av Sandfallet skole. Både politi og brann er på stedet. Skadeomfanget på gapahuken er så langt ukjent, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - I førrgår: 21:35

Undersøker mistenkelig dødsfall

Etterforskere fra politiet undersøker fredag kveld en adresse i Sandnes etter at en person ble funnet død på stedet. Operasjonsleder Olaug Bjørnsen i Sørvest politidistrikt forteller til Sandnesposten at politiet fikk Melding fra noen i nabolaget om at en død person var blitt funnet på adresse. Etterforskere rykket til adressen og gjorde fredag kveld fortsatt undersøkelser på stedet.

NRK - I førrgår: 16:10

Brann i verksted i Oslo

Brannvesenet har rykket ut med flere biler etter Melding om en brann i et verksted i Strømsveien i Oslo. Det er meldt om kraftig røykutvikling, og publikum bes om å holde vinduer og dører lukket. Ifølge politiet skal det brenne i en bil.

E24 - I førrgår: 09:50

Musks kryptofavoritt hopper kraftig etter ny Melding på Twitter

Kryptovalutaen ble skapt som en spøk, men nå er dogecoin mer verdt enn den norske oljegiganten Equinor. Etter at Tesla-sjef Elon Musk sa han jobbet med utviklerne for å bedre effektiviteten, skyter kursen fart..

NRK - I førrgår: 05:10

Gutter knuste ruter på skole

Politiet rykket ut til Rauanveien i Larvik kl. 02.15 i natt etter Melding om ruteknusing på en barneskole.

NRK - 13 mai 21 kl. 23:24

Slåsskamp ved Fana i Bergen

Ved Fana i Bergen fikk politiet torsdag kveld Melding om flere slagsmål blant unge voksne og russ. Det skal ha vært kaotisk på stedet da politiet kom frem, og mange forsvant fra stedet. En 15 år gammel gutt skal ha slått til en russ, som førte til at mange blandet seg.

NRK - 13 mai 21 kl. 22:45

Flere hundre lynnedslag

Det er registrert flere hundre lynnedslag på østlandet torsdag kveld. Ved Herre i Bamble i Telemark rykket politi og brann ut etter Melding om kraftige flammer i skogen ved Gårdem, melder politiet i Sør-Øst på Twitter..

Dagbladet - 13 mai 21 kl. 21:33

Bil på taket i Oslo sentrum

Politiet i Oslo har torsdag kveld rykket ut til Grünerløkka etter Melding om et trafikkuhell hvor en bil har veltet og havnet på taket..

VG - 13 mai 21 kl. 20:35

NTB: Israel trekker Melding om bakkestyrker på Gazastripen

BEIRUT/OSLO (VG) Luftangrepene fra Israel og Gaza fortsetter torsdag..

VG - 13 mai 21 kl. 20:35

Israel trekker Melding om bakkestyrker på Gazastripen

BEIRUT/OSLO (VG) Luftangrepene fra Israel og Gaza fortsetter torsdag..

E24 - 13 mai 21 kl. 20:14

Brått bitcoin-fall etter Melding om etterforskning av verdens største kryptobørs

Binance, verdens største kryptobørs skal være under etterforskning av amerikanske myndigheter. Det skriver Bloomberg, som viser til anonyme kilder. Bitcoin-verdien falt umiddelbart 2.

NRK - 13 mai 21 kl. 02:39

Innbrudd mens familien lå og sov

Natt til torsdag rykket politiet ut til en bolig på Nordby etter Melding om innbrudd. Noen skal ha vært inne i boligen og stjålet gjenstander mens familien i huset lå og sov. Politiet har undersøkt stedet og oppretter sak, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 12 mai 21 kl. 22:36

Slagsmål i Haugesund

Politiet rykket i 22-tiden ut til Haraldsgata etter Melding om slagsmål. En person har slått hodet, melder politiet. Det er rolig på stedet nå..

VG - 12 mai 21 kl. 09:38

NAV-granskeren kritiserer Stortinget: Skaper usikkerhet

Jusprofessor og NAV-gransker Finn Arnesen har en tydelig Melding til Stortinget: Loven om folketrygd må endres slik at retten til å ta med ytelser ut av Norge og til EØS-landene, fremgår av lovteksten..

NRK - 12 mai 21 kl. 04:59

Boligbrann på Hønefoss

Nødetatene rykket ut til en boligbrann på Hønefoss onsdag morgen. Politiet fikk Melding om brannen klokken 04:46, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 12 mai 21 kl. 03:08

Hamas: Over 200 raketter mot Israel

Hamas meldte natt til onsdag at over 200 raketter var blitt avfyrt mot mål i Israel som svar på et angrep mot Gaza. Meldinger om angrep, luftvernsirener og evakuering av sivile til tilfluktsrom flere steder i Israel preget natt til onsdag. Hamas gikk ut med Melding om at de hadde skutt over 200 raketter mot mål inne i Israel som svar på angrep mot Gaza.

NRK - 11 mai 21 kl. 21:57

Person fastklemt i bil etter ulykke

Nødetatene har rykket ut til Hommersåk etter Melding om en trafikkulykke. En person sitter fastklemt i bilen og frigjøringsarbeidet pågår, melder Rogaland brann og redning. Bilen ryker fra panseret, men brannvesenet har kontroll..

NRK - 11 mai 21 kl. 17:56

Fyrte bål i bunkers på Melbu

Politiet rykket ut til en Melding om røykutvikling fra en bunkers. Fremme på stedet fant de ut at det hadde vært fyrt opp et bål inne i bunkersen. Brannvesenet har slukket bålet, men det har vært mye røyk inne i bunkeren.

NRK - 11 mai 21 kl. 15:02

Alvorlig arbeidsulykke

Politiet fikk i dag Melding om en alvorlig arbeidsulykke ved en bedrift i Tysvær. Nødetatene rykket umiddelbart ut og politiet jobber fortsatt på stedet. En person er involvert.

NRK - 11 mai 21 kl. 02:01

Vannlekkasje i Stavanger

I Stavanger har brannvesenet rykket ut etter Melding om vannlekkasje ved Tasabekken Hafrsfjord. Mannskap fra Kvernevik brannstasjon bistår beboere før vann trenger inn i bolig, skriver 110 Sørvest på Twitter. Vannverket i kommunen er varslet og skal være på vei..

NRK - 10 mai 21 kl. 16:00

Kraftig kollisjon i Larvik

Nødetatene i Larvik rykker ut etter å ha fått Melding om trafikkulykke i Brunlanes. Ifølge politiet har to biler kollidert og det er store materielle skader. Foreløpige rapporter tyder på at ingen er alvorlig skadd..

NRK - 10 mai 21 kl. 13:06

Elev slått i hodet med termos

Politiet rykket ut til Ullerål skole i Hønefoss etter Melding om at en elev hadde blitt slått i hodet med en termos. Ifølge politiet har to unge gutter vært i klammeri med hverandre. Den ene blir kjørt til legevakt for kontroll, mens politiet tar en samtale med den andre og vitner på stedet..

NRK - 09 mai 21 kl. 20:18

Kontroll på mann med kniv

Politiet rykket bevæpnet ut til en adresse på Byåsen i Trondheim i ettermiddag. De hadde fått Melding om at en mann truet med kniv. De har kontroll på vedkommende..

NRK - 09 mai 21 kl. 15:32

64 smitta i Skien og Porsgrunn

Det siste døgnet er det påvist 30 smittetilfeller av koronaviruset i Porsgrunn, og 34 i Skien, viser tall fra FHI. Totalt er 69 smittetilfeller påvist i Telemark det siste døgnet. I Vestfold er det 18 nye smitta.

NRK - 08 mai 21 kl. 15:20

Større snøskred ved Gaustatoppen

Store ressurser er på vei til Gaustatoppen etter Melding om at det har gått et større snøskred, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Redningshelikopter, luftambulanse, politihelikopter og lavinehunder er sendt til stedet..

Aftenposten - 07 mai 21 kl. 14:55

Molins Melding til Hareide: – Jeg er blitt tregere siden sist, men raskere i hodet

Guillermo Molins suser rett inn i troppen til seriestarten mot Vålerenga..

NRK - 07 mai 21 kl. 12:36

Åtte nye smittede i Vestnes

Vestnes kommune har fått Melding om åtte nye smittetilfeller av covid-19. Tre av de nærkontaktene som nå har testa positivt er relatert til utbruddet ved Vard Brattvaag, fire andre er nærkontakter til de arbeiderne som testet positivt i forrige uke og som er relatert til Vard Langsten. Alle er i isolasjon på Trohaugen.

NRK - 04 mai 21 kl. 11:39

Over 100 smitta knytt til Toldboden

Ålesund kommune fekk i går kveld Melding om sju nye smitta. To av dei har relasjon til utbrotet ved Vard Brattvåg og begge har vore i karantene. Det er no totalt 18 smitta relatert til dette utbrotet, 17 av dei er arbeidarar relatert til verftet.

E24 - 03 mai 21 kl. 22:41

Bill Gates og kona Melinda skal skille seg

Det opplyser Microsoft-grunnleggeren i en Twitter-Melding..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt