NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 23:19

NRK - 14 juni 21 kl. 16:26

Mann omkom i arbeidsulykke

En mann i 60-årene omkom i en arbeidsulykke i Sandnes i ettermiddag. – Mannen ble erklært død på stedet. De pårørende er varslet, sier operasjonsleder Toralf Skårland i Sør-vest politidistrikt. Politiet fikk meldingen om klemulykken klokken 13.40 i ettermiddag.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sandnes, Toralf Skårland, Sør

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, omkomi , arbeidsulykke
NRK - 18 april 21 kl. 12:48

Mann omkom i arbeidsulykke

Troms politidistrikt har startet etterforskning etter at en mann i 20-årene mistet livet i en arbeidsulykke på et fiskefartøy. Ulykken skjedde rundt klokken 0330 natt til søndag. Den døde er fra Nordland og pårørende er varslet..

NRK - 31 mai 21 kl. 09:17

Mann omkom i arbeidsulykke

En mann i 30-årene er bekreftet omkommet etter en arbeidsulykke i Porsgrunn. Mannen er hjemmehørende i Larvik og hans nærmeste pårørende er varslet, opplyser Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 11 mai 21 kl. 16:22

Mann døde i arbeidsulykke

En mann i 40-årene døde i en arbeidsulykke i Tysvær i formiddag. Mannen jobbet som anleggsmaskinoperatør og ble funnet fastklemt. Nødetatene rykket til stedet.

NRK - 06 mai 21 kl. 13:30

Arbeidsulykke på Norcem

Naudetatane er på Norcem i Brevik i samband med ei arbeidsulykke. Ein mann skal ha falt fleire meter ned i ein sementblandar på staden. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet..

NRK - 02 juni 21 kl. 09:30

Arbeidsulykke på Krossberg

Det har vært en arbeidsulykke på Krossberg i Stavanger. En yrkessjåfør skal ha fått en palle med last over seg. Den skadde, en mann i 50-årene, tas med av ambulanse til sjekk på legevakten.

NRK - 13 juli 21 kl. 04:52

Til sykehus etter arbeidsulykke

En mann i 50-årene fikk en tømmerstokk over beina ved Ilseng på Stange i en arbeidsulykke natt til tirsdag. Mannen ble fraktet til sykehus for behandling, melder politiet Innlandet på Twitter..

NRK - 12 april 21 kl. 12:21

Arbeidsulykke på Bømlo

En person falt mellom seks og sju meter i en arbeidsulykke på Rubbestadneset i Bømlo i formiddag. Skadeomfanget er ukjent. Politiet beskriver ulykken som en fallulykke, som oppsto i forbindelse med utskiftning av lyktestolper..

NRK - 21 april 21 kl. 16:36

Arbeidsulykke i Kviteseid

Ei kvinne i 30 åra er frakta til sjukehus med luftambulanse etter ei arbeidsulykke på ein låve i Kviteseid, der ei kvinne skal ha gått gjennom eit golv. Skadeomfanget er ikkje kjent. Politiet har etterforska ulykka på staden og oppretta sak.

NRK - 10 mai 21 kl. 14:09

Arbeidsulykke på Sandnes Havn

Personell fra nødetatene er på vei til en arbeidsulykke på Sandnes Havn. Det melder Sør-Vest politidistrikt på Twitter. En person skal ha skadet foten.

NRK - 11 mai 21 kl. 15:02

Alvorlig arbeidsulykke

Politiet fikk i dag melding om en alvorlig arbeidsulykke ved en bedrift i Tysvær. Nødetatene rykket umiddelbart ut og politiet jobber fortsatt på stedet. En person er involvert.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Gulltyv rømte på sparkesykkel

En bevæpnet mann som ranet en gullsmedbutikk i Paris, rømte med ransutbyttet på en elsparkesykkel. Han fikk med seg gullsmedvarer for 20 millioner kroner, og er fortsatt på frifot, melder fransk politi..

NRK - 15 minutter siden

Varsler ny runde om sperregrensa

Rødt-leder Bjørnar Moxnes vil senke sperregrensa fra 4 til 2 prosent. Arbeiderpartiets Stein Erik Lauvås sier til Vårt Land at han vil foreslå å heve sperregrensa til 5 prosent. Partier under sperregrensa får ikke andel i de 19 utjevningsmandatene som valgloven fastsetter..

NRK - 3 timer siden

Folk er fortsatt strømløse i Agder

Uværet over Sørlandet det siste døgnet har satt sine spor. På det meste har over 3000 husstander vært uten strøm, og en del er det fortsatt. Natt til tuirsdag var det over 20.

NRK - 30 minutter siden

Google og Apple i pluss

Flere av USAs store teknologiselskaper melder om gode resultater i andre kvartal. Googles eierselskap Alphabet melder om nær en tredobling av overskuddet fra samme periode i fjor. Økte reklameinntekter fra søkemotoren og på Youtube trekkes fram som noe av forklaring, melder nyhetsbyrået AFP.

NRK - 2 timer siden

Anbefaler munnbind inne i USA

Amerikanske helsemyndigheter anbefaler at fullvaksinerte bruker munnbind innendørs på offentlig sted. Grunnen er smittebølgen knyttet til delta-varianten. Anbefalingen gjelder i områder med mye smitte.

NRK - 1 time siden

Smittet mann hadde 200 nærkontakter

En voksen mann i Steinkjer i Trøndelag fikk tirsdag påvist koronasmitte. På listen over nærkontakter satte mannen opp 200 personer, skriver Trønder-avisa. Mannen skal ha vært på utestedet Vårt Hjem i Steinkjer sentrum – det innebærer at 130 andre gjester nå må teste seg.

NRK - 1 time siden

Tre til sykehus etter ulykke

Tre personer er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på E18 mellom Sandvika og Slependen tirsdag kveld. To biler var involvert i ulykken. Veien ble stengt en stund, men er tirsdag kveld åpen igjen.

NRK - 1 time siden

Smittet satt opp 200 nærkontakter

En voksen mann i Steinkjer i Trøndelag fikk tirsdag påvist koronasmitte. På listen over nærkontakter satte mannen opp 200 personer, skriver Trønder-avisa. Mannen skal ha vært på utestedet Vårt Hjem i Steinkjer sentrum – det innebærer at 130 andre gjester nå må teste seg.

NRK - 1 time siden

Anmeldt for rasisme mot ung ansatt

En dame i 40-årene ble tirsdag kveld anmeldt for å ha ytret seg rasistisk mot en ansatt ved et bingolokale i Fredrikstad sentrum. Politiet rykket ut til bingolokalet etter tips fra en annen gjest. Da de ankom stedet skal den nå anmeldte kvinnen fortsatt ha oppført seg ufint, forteller operasjonsleder Terje Marstad.

NRK - 1 time siden

Anmeldt for ufin språkbruk

En dame i 40-årene ble tirsdag kveld bortvist fra et bingolokale i Fredrikstad sentrum. Ifølge politiet skal hun ha snakket stygt til personalet. Damen har blitt anmeldt for hatkriminalitet, skriver politiet på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt