NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 15:53

NRK - 03 jun 24 kl. 22:39

Juryen i saken mot Hunter Biden klar

Juryen i rettsaken mot president Joe Bidens sønn, Hunter Biden, er oppnevnt, skriver NTB. Det skjedde på rettsakens første dag i familiens hjemby Wilmington i Delaware. Juryen består av tolv personer. Åpningsprosedyrene i saken starter tirsdag. Presidentsønnen nekter straffskyld for alle de tre tiltalepunktene: Ett for ulovlig oppbevaring av våpen, og to for å ha løyet om narkotikaforbruket sitt da han kjøpte et skytevåpen i 2018..
Les mer på NRK


Les mer om:
Joe Bidens, Biden, NTB, Wilmington, Delaware, Hunter Biden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Juryeni , sakenmot , Hunter, Biden, klar
NRK - 11 jun 24 kl. 17:05

Juryen har bestemt seg i Hunter Biden-saken

Hunter Biden forklarte seg ikke under hovedforhandlingen, som ble avsluttet mandag. Nå skal juryen ha kommet fram til om Biden skal kjennes skyldig eller ikke, ifølge Reuters, ABC News, og andre amerikanske medier. 54 år gamle Hunter Biden er tiltalt for tre punkter og nekter straffskyld for alle: Ett for ulovlig oppbevaring av våpen, og to for å ha løyet om narkotikaforbruket sitt da han kjøpte et skytevåpen i 2018.

NRK - 09 jul 24 kl. 18:14

Hunter Biden vil ikke gjennoppta våpensak

Hunter Biden trekker begjæringen om å få gjenopptatt våpensaken mot ham, skriver NTB. President Joe Bidens sønn ble i juni kjent skylding i å ha løyet om narkotikabruk for å kjøpe våpen. Men advokatene hans mente det var begått prosedyrefeil under rettsforhandlingene og ba om at rettssaken måtte holdes på nytt.

Klartale - 12 jul 24 kl. 08:08

Kalte Zelenskyj for Putin

Nato-toppmøtet ble avsluttet torsdag. På møtets siste dag, gikk det galt for USAs president Joe Biden. Biden skulle ønske Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj velkommen til scenen.

NRK - 02 apr 24 kl. 04:10

Skatteanklagene mot Hunter Biden står ved lag

En dommer har avvist Hunter Bidens krav om avvisning av tiltalepunktene knyttet til skatteunndragelse. Presidentsønnen skal møte i retten til sommeren. Ifølge rettsdokumenter har en den føderale dommeren Marc Scarsi i Los Angeles avvist en rekke begjæringer fra Hunter Biden.

Klartale - 04 jul 24 kl. 10:22

Biden nekter å trekke seg

Amerikanere skal velge ny president. Valget er 5. november.

NRK - 10 jun 24 kl. 15:00

CNN: Hunter Biden vil trolig ikke forklare seg i våpensak

President Joe Bidens sønn Hunter Biden vil trolig ikke forklare seg i den pågående våpenrettsaken, melder CNN. Hans forsvarer Abbe Lowell indikerte i retten at han ikke vil forklare seg, men at han samtykker til at juryen instrueres til å ikke holde det mot han at han ikke forklarer seg. Dette er imidlertid ikke det samme som at han definitivt ikke vil forklare seg, skriver avisen.

Klartale - 27 jun 24 kl. 06:15

Dette må du å vite før debatten

Donald Trump skal møte Joe Biden til debatt. Det skjer natt til fredag norsk tid. Dette er deres første møte siden 2020.

Klartale - 28 jun 24 kl. 08:23

Biden skulle virke ung og frisk. Det klarte han ikke, sier ekspert

Kampen står mellom Donald Trump og Joe Biden. En av dem får bli president i USA de neste årene. Biden er dagens president, og valget er 5.

NRK - 07 jun 24 kl. 12:15

Rettsaka mot Hunter Biden nærmar seg slutten

Rettsaka der sonen til president Biden er tiltalt for ulovleg oppbevaring av våpen og for å ha loge om narkotikaforbruket sitt da han kjøpte eit skytevåpen i 2018, nærmar seg slutten. Det er fyrste gong i USAs historie der sonen til ein sittande president blir tiltalt. Hunter Biden nektar straffskuld.

NRK - 07 jun 24 kl. 12:15

Rettssaka mot Hunter Biden nærmar seg slutten

Rettssaka der sonen til president Biden er tiltalt for ulovleg oppbevaring av våpen og for å ha loge om narkotikaforbruket sitt da han kjøpte eit skytevåpen i 2018, nærmar seg slutten. Det er fyrste gong i USAs historie der sonen til ein sittande president blir tiltalt. Hunter Biden nektar straffskuld.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

21 personer døde i hetebølge i Marokko

21 personer skal ha dødd det siste døgnet som følge av hetebølge i den marokkanske byen Beni Mallal, det skriver AFP som viser til landets helsemyndigheter. Fra mandag til onsdag skal det ha vært varmt i Marokko. Temperaturene skal ha nådd 48 grader på det varmeste flere steder i landet, ifølge det meteorologiske departementet i landet..

NRK - 30 minutter siden

Kunstsilo på Times best-liste

Museet Kunstsilo i Kristiansand har havnet på magasinet Times liste over de 100 beste stedene å besøke i verden. Kunstsilo som blant annet inneholder samlingen til oljefondsjef Nicolay Tangen, har fått mye oppmerksomhet etter at det ble åpnet i mai..

NRK - 30 minutter siden

20 personer døde i hetebølge i Marokko

Marokkanske myndigheter melder om 20 døde det siste døgnet som føgle av hetebølge, skriver AFP..

NRK - 1 time siden

Salmonellautbrudd i Sverige

Egg fra frittgående høner blir tilbakekalt etter at en produsent oppdaget salmonella i en låve, skriver SVT. Den svenske eggleverandøren Kronägg tilbakekaller derfor egg som følge av salmonellafunnet. Leverandøren skriver at produktene er solgt i begrenset omfang i flere butikker.

NRK - 45 minutter siden

Trump ber om en rask slutt på krigen i Gaza

Torsdag tok presidentkandidat Donald Trump til orde for en rask slutt på krigen med Hamas og løslatelse av gislene i Gaza i et intervju med Fox News. Fredag skal Israels statsminister Benjamin Netanyahu til Florida for å besøke Trump på hans eiendom Mar-a-Lago. I tillegg kritiserte Trump demonstrantene som møtte opp ved Capitol Hill for å protestere mot Israels krigføring i Gaza og Netanyahus invitasjon til Kongressen onsdag.

NRK - 1 time siden

Tre til sjukehus etter trafikkuhell – full stans i trafikk i Sandnes

Ei trafikkulukke i Sandnes på fylkesveg 444 fører til at trafikken står i begge retningar. Naudetatane er på staden. Det er to bilar involvert med til saman tre personar.

NRK - 1 time siden

Tyfonen Gaemi: Øker beredskapsnivå i Kina

Den kinesiske byen Fuzhou har økt beredskapsnivået til nivå 1 - det høyeste mulige, melder Reuters. Den tropiske stormen «Gaemi» er ventet å treffe østlige Kina torsdag. Lokale myndigheter har uttalt at de jobber med å styrke varsling og koordinering med andre avdelinger, og veilede lokale transportmyndigheter om tyfonforebygging og respons, skriver de på egne nettsider..

NRK - 1 time siden

Iran fordømmer USA for Netanyahu-besøk

– Den kriminelle statsministeren til et falskt regime blir omfavnet av sine støttespillere etter ni måneder med folkemord og barnedrap, skriver Nasser Kanaani, en talsmann for Irans utenriksdepartement, på X. Uttalelsen kommer kun én dag etter at Netanyahu tok til orde i Kongressen for å skape en ny sikkerhetsallianse i Midtøsten for å «bekjempe den iranske trusselen». – I Midtøsten truer Irans terror USA, Israel og våre arabiske venner.

NRK - 1 time siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com