NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 00:28

NRK - 23 jun 21 kl. 05:00

Front mot front-ulykke

Tre personer er involvert i en front mot front ulykke på fylkesvei 33 ved Nordreland onsdag morgen. Skadeomfanget er foreløpig uavklart, melder politiet Innlandet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordreland, Innlandet, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frontmot , front-ulykke
NRK - 08 aug 21 kl. 13:59

Front mot front ulykke på E39

Det har vært en front mot front ulykke på E39 vest for Skjeggestadtunnelen i Flekkefjord i Agder. Det skriver Politiet i Agder på Twitter. Det skal være en bobil mot en personbil som har kollidert.

NRK - 15 aug 21 kl. 12:05

Front mot front-kollisjon i Bø

Nødetatene har rykket ut til Seljordveien etter melding om en front mot front-kollisjon mellom to biler. Begge sjåførene skal være ved bevissthet. De to bilene ligger på taket utenfor veibanen.

NRK - 11 aug 21 kl. 17:09

Tre til sykehus etter ulykke

Tre personer er sendt til akuttmottaket etter en front mot front-ulykke på Kirkeveien i Færder kommune. En drosje har kollidert med en personbil. – En ganske kraftig kollisjon, melder Vestfold interkommunale brannvesen på Twitter.

NRK - 10 maj 21 kl. 16:08

Nasjonal Front øker i Frankrike

Det ytterliggående franske partiet Nasjonal Front øker sin oppslutning, viser en ny måling. 29 prosent av de spurte sier de støtter programmet til Nasjonal Front, melder NTB. Partileder Marine Le Pen kan dermed notere seg en økning på 3 prosent sammenlignet med i fjor.

NRK - 08 apr 21 kl. 13:50

To vogntog har kollidert på E16

To vogntog har kollidert front mot front i Oppheimsvegen på E16 på Voss. Samtlige nødetater har rykket ut. Ifølge politiet virker det som en alvorlig ulykke.

NRK - 13 jul 21 kl. 20:35

Motorsyklist hardt skadet

En motorsyklist er hardt skadet etter en front mot front-ulykke mellom en motorsykkel og en bobil i Rana. Fire personer er involvert i hendelsen og E6 er stengt. Det er nå meldt lange køer på Storforshei i Rana..

NRK - 18 jul 21 kl. 14:21

Fire personer involvert i ulykke

Det var to personbiler som kolliderte front mot front på E12 mellom Umbukta og Mo i Rana.Totalt fire personer er involvert, og blir nå undersøkt av ambulanse på stdet. Alle er våkne, melder politiet i Nordland.

NRK - 2 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.

NRK - 24 jun 21 kl. 14:36

T-banestans etter alvorleg ulykke

Ein person er alvorleg skadd etter ei ulykke på Bogerud T-banestasjon i Oslo. T-banen er stansa i begge retningar etter ulykka. – Alle nødetatar er på staden etter at det har vore ei ulykke på staden.

NRK - 12 sep 21 kl. 21:01

Dragrace-fører døde i ulykke

En MC-fører ble søndag fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en alvorlig ulykke på dragracebanen på Gardermoen. – Det har vært en ulykke med en dragsykkel der det har skjedd en eksplosjon, og føreren har blitt kastet av sykkelen, sier politiets innsatsleder Knut Hammer til Romerikes Blad. Ulykken skjedde søndag kveld under «Drag Finals» på Gardermoen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 15 minutter siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 30 minutter siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 1 time siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 1 time siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 2 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 2 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.

NRK - 3 timer siden

Person ranet for pizza

En person i Toftes gate på Grünerløkka har blitt ranet av en gjeng på fem personer. Politiet skriver på Twitter at ransutbytte skal ha vært en pizza. Fornærmede er ikke fysisk skadet.

NRK - 3 timer siden

Militært treningsfly styrtet i hus

Tre boliger fikk skader da et militært treningsfly styrtet i en forstad til Dallas i Texas søndag. Flygerne skjøt seg ut og overlevde styrten. Flyet styrtet i Lake Worth, like vest for Fort Worth, opplyser politiet på en pressekonferanse.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt