NRK > Nyheter

Saturday, 13 April, 02:10

NRK - 18 mar 23 kl. 20:51

Florida: Vil forby snakk om mensen

Eit nytt lovforslag i Florida vil forby å lære barn opp til femte klasse om mensen. Lova skal avgrense mogelegheitene skulane har til å lære mindre barn om seksualitet og seksuelt overførbare sjukdommar. Dette er berre tillate i sjette til tolvte klasse. Det er republikanaren Stan McClain som står bak lovforslaget..
Les mer på NRK


Les mer om:
Florida, Stan McClain

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Florida, Vil, forby, snakkom , mensen
Klartale - 14 apr 23 kl. 08:42

Delstaten vil forby abort etter sjette uke

Abort er et stort tema i USA. Høyesterett fjernet den føderale retten til å ta abort i fjor. Det vil si at delstatene kan bestemme reglene for abort.

Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

NRK - 1 time siden

Digitaliseringsministeren vil ikke forby TikTok

Digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne Tung (Ap) sier hun tar advarslene om TikTok på alvor, men vil ikke forby appen. – Jeg er skeptisk til å forby. Vår mening er at vi ikke kan trygge Norge ved å forby enkeltapper.

NRK - 29 aug 23 kl. 03:29

Florida ruster opp før stormen Idalia

Folk i Florida evakueres fra boligene sine, og det settes opp flomvern av sandsekker idet den tropiske stormen Idalia intensiveres og nærmer seg delstaten. Stormens kraftige regnvær har allerede truffet Cuba og tvunget folk der til å evakuere. Idalia ventes å treffe Florida med orkanstyre sent tirsdag.

NRK - 29 aug 23 kl. 12:17

Storm oppgradert til orkan – evakuering ved Florida-kysten

Den tropiske stormen Idalia er tirsdag oppgradert til orkan, og det er utstedt varsel om stormflo ved kysten av Mexicogolfen i Florida. Flere beboere evakueres. Stormvarslerne sier Idalia trolig kommer til å vokse til å bli en farlig og stor orkan tidlig onsdag.

NRK - 15 sep 23 kl. 17:51

Storbritannias statsminister vil forby hunderase etter flere angrep

Statsminister Rishi Sunak har lovet å forby hunderasen amerikansk bully XL i Storbritannia etter en rekke angrep. Torsdag ble en mann drept av en slik hund. – Vi vil forby rasen i henhold til lovgivningen om farlige hunder.

NRK - 22 mar 23 kl. 19:57

Florida: Seksualundervisning kan bli forbudt på alle klassetrinn

Florida-guvernør Ron DeSantis' administrasjon foreslår å forby undervisning om seksualitet og kjønnsidentitet på alle klassetrinn ved delstatens skoler. Forslaget legges fram for delstatens utdanningsråd i neste måned. Det trenger ikke støtte fra delstatsforsamlingen.

NRK - 30 aug 23 kl. 12:55

Orkanen Idalia ventes å treffe Florida klokken 14

Guvernør i Florida Ron DeSantis sier at Orkanen Idalia først vil treffe Florida klokken 14 norsk tid. Det melder nyhetsbyrået Reuters. DeSantis oppfordret på en pressekonferanse innbyggerne i Florida til å ta hensyn til beredskapsmyndighetenes advarsler om å ta dekning når orkanen Idalia nærmer seg delstatens golfkyst, ifølge CNN.

NRK - 09 jun 23 kl. 15:19

Regjeringen vil forby smakstilsetninger for e-sigaretter

For å hindre at unge begynner med e-sigaretter vil regjeringen forby smakstilsetninger og innføre krav om standardisert innpakning. – Regjeringen er bekymret for økt bruk av e-sigaretter blant barn og unge. Det er ingen tvil om at bruk av e-sigaretter innebærer helserisiko, sier helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol (Ap) i en pressemelding.

NRK - 02 aug 23 kl. 14:59

Erna Solberg vil ikkje forby koranbrenning

Hgre-leiar Erna Solberg vil ikkje forby koranbrenning, men ho meiner politiet br ha moglegheit til nekte nokon gjere det framfor ambassader. Eg meiner det er forkastelleg og polariserande brenne Koranen berre for provosere. Men det er masse eg er imot, som eg ikkje vil forby, seier Solberg til NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Biden: – Ikke gjør det

USAs president Joe Biden sa fredag at det er sannsynlig at Iran vil angripe Israel før eller senere, melder nyhetsbyrået Reuters. – Jeg vil ikke gi ytterligere detaljer, men jeg antar at det vil skje før eller senere, sa presidenten fredag kveld. På spørsmål om hva budskapet er til Iran, svarte han: – Ikke gjør det!

NRK - 1 time siden

Harris: Trump vil ta USA tilbake til 1800-tallets abortlover

Donald Trump ønsker å ta USA tilbake til 1800-tallets abortlover, hevder visepresident Kamala Harris. Hun talte fredag i vippestaten Arizona, der delstatens øverste domstol nylig ga grønt lys å gjeninnføre en abortlov fra 1864. (NTB) Loven innebærer at abort er forbudt i alle tilfeller, unntatt når mors liv er i fare.

NRK - 1 time siden

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å reise fra Iran

Tyskland og Østerrike ber innbyggere om å forlate Iran på grunn av den økte risikoen for en eskalering mellom Iran og Israel. – Sammen med våre partnere gjør vi alt vi kan for å hindre en eskalering av situasjonen i Midtøsten via diplomatiske kanaler, skriver utenriksdepartementet i Tyskland på X. Danmark har også advart om økt risiko for militær eskalering i Midtøsten, skriver DR..

NRK - 1 time siden

Digitaliseringsministeren vil ikke forby TikTok

Digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne Tung (Ap) sier hun tar advarslene om TikTok på alvor, men vil ikke forby appen. – Jeg er skeptisk til å forby. Vår mening er at vi ikke kan trygge Norge ved å forby enkeltapper.

NRK - 1 time siden

Trump sier han vil vitne i «hysjpengesaken»

Dommeren i den såkalte hysjpenge-saken mot Donald Trump avviste fredag nok et forsøk fra ekspresidenten på å utsette saken. Trumps advokater argumenterte blant annet med at utvalget av jurymedlemmer kan ha fått med seg den eksepsjonelt skadelige nyhetsdekningen av saken. Dommer Juan Merchan var ikke overbevist.

NRK - 2 timer siden

Stein Lier-Hansen: – Bra for meg at saken behandles av Økokrim

Fredag kveld ble tidligere administrerende direktør i Norsk Industri, Stein Lier-Hansen, intervjuet på journalistkonferansen Skup. – Jeg er åpen for at jeg har gjort ting som jeg må stå til rette for. Derfor var jeg veldig opptatt av at Økokrim skulle ta saken, for da kommer den type prosess inn i en form som gjør at du har rettssikkerheten din på plass, selv om resultatet blir at du får en smell.

NRK - 3 timer siden

45 migranter fryktes omkommet i Middelhavet

45 migranter er savnet og fryktes omkommet etter at båten deres sank i Middelhavet onsdag, opplyser Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM). Migrantene forsøkte å ta seg fra Tunisia til Europa da båten de var om bord i forliste, opplyser IOM. Det er ikke funnet overlevende etter forliset.

NRK - 3 timer siden

Idrettstrener fengslet for seksuelle overgrep mot tre unge utøvere

En mann fra Telemark ble fredag varetektsfengslet, siktet for overgrep mot tre ungdommer han har vært trener for. Idrettstreneren ble pågrepet onsdag denne uken. Han er siktet for tre tilfeller av misbruk av overmaktsforhold og to tilfeller av seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år, ifølge fengslingskjennelsen fra Telemark tingrett.

NRK - 3 timer siden

Georgieva fortsetter som IMF-sjef i fem nye år

Det internasjonale pengefondets sjef Kristalina Georgieva får beholde vervet i en ny femårsperiode. Det bekreftet IMFs styre fredag. Styret i Det internasjonale pengefondet (IMF) opplyser at beslutningen om å vise henne tillit i fem nye år, er enstemmig vedtatt.

NRK - 3 timer siden

Haiti har fått ny overgangsråd

Haiti, der væpnede bander har tatt kontroll over store områder, har fått et nytt overgangsråd som skal forsøke å gjenopprette ro og orden i landet. Det nye rådet trer i kraft en måned etter at statsminister Ariel Henry kunngjorde at han ville gå av. Henrys kunngjøring kom etter at G9-familien, en sammenslutning av flere kriminelle bander og tidligere politifolk, tok kontroll over flyplassen i hovedstaden Port-au-Prince.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com