NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 22:06

NRK - 18 mar 23 kl. 20:51

Florida: Vil forby snakk om mensen

Eit nytt lovforslag i Florida vil forby å lære barn opp til femte klasse om mensen. Lova skal avgrense mogelegheitene skulane har til å lære mindre barn om seksualitet og seksuelt overførbare sjukdommar. Dette er berre tillate i sjette til tolvte klasse. Det er republikanaren Stan McClain som står bak lovforslaget..
Les mer på NRK


Les mer om:
Florida, Stan McClain

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Florida, Vil, forby, snakkom , mensen
NRK - 22 mar 23 kl. 19:57

Florida: Seksualundervisning kan bli forbudt på alle klassetrinn

Florida-guvernør Ron DeSantis' administrasjon foreslår å forby undervisning om seksualitet og kjønnsidentitet på alle klassetrinn ved delstatens skoler. Forslaget legges fram for delstatens utdanningsråd i neste måned. Det trenger ikke støtte fra delstatsforsamlingen.

NRK - 13 feb 23 kl. 01:22

Bolsonaro sier han snart vil reise til Brasil

Ekspresident Jair Bolsonaro sier han har planer om å snart dra tilbake til Brasil, der han er under etterforskning. Han har vært i Florida siden desember. – Jeg vil også dra tilbake til Brasil.

NRK - 21 dec 22 kl. 01:13

Tilsto 31 år gammelt drap i Florida

En 53 år gammel mann som soner en livstidsdom for et drap i Florida, har tilstått at han også drepte en kvinne i 1991. Linda Lois Little forsvant i oktober, og liket har aldri blitt funnet. Saken har vært uoppklart i flere tiår.

Klartale - 28 nov 22 kl. 06:00

Han kan ta plassen til Donald Trump

– USA skal bli flott igjen, sa Donald Trump. Så avslørte han det mange forventet: han vil forsøke å bli president igjen.Trump var USAs president i fire år fram til 2021.

NRK - 16 jan 23 kl. 17:23

Mallorca vil forby utenlandske boligkjøpere

Den spanske øygruppa Balearene vil forby mennesker som ikke bor der permanent, å kjøpe bolig eller andre eiendommer på øygruppa. De lokale myndighetene har bedt den spanske regjeringen legge press på EU i saken, skriver The Guardian. Et slik regelverk vil nemlig stride mot unionens regler om fri bevegelse.

NRK - 10 feb 23 kl. 12:06

Vil ikke forby Tiktok på tjenestetelefoner

Regjeringen vil ikke forby Tiktok på tjenestetelefoner i regjeringsapparatet. Det skriver justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (Sp) i et svar til Stortinget. – Det foreligger som tidligere påpekt ikke råd rettet mot spesifikke apper fra sikkerhetsmyndighetenes side.

NRK - 22 feb 23 kl. 01:22

Rødt vil strupe bruken av elsparkesykler

Rødt i Oslo vil forby bruk av elsparkesykler på fortau, gangveier, i gågater, parker og gravlunder. Partiet vil også forby utleie om vinteren. I tillegg til partiet halvere antallet tilgjengelige elsparkesykler i hovedstaden fra 8000 til 4000, skriver Dagsavisen.

E24 - 22 feb 23 kl. 06:10

Rødt vil strupe bruken av elsparkesykler

Rødt i Oslo vil forby bruk av elsparkesykler på fortau, gangveier, i gågater, parker og gravlunder. Partiet vil også forby utleie om vinteren..

Klartale - 15 feb 23 kl. 16:15

Her kan du glede deg til våren

I Nord-Norge har det vært kraftig uvær. Slik vil det fortsette også torsdag. Men det vil roe seg før helgen.

NRK - 08 dec 22 kl. 08:42

Frankrike forbyr innenriksflyginger

Frankrike forbyr tre populære flyginger fra Orly-flyplassen i Paris i et forsøk på å redusere landets CO2-utslipp og bruken av private jetfly. Det er EU-kommisjonen som har gitt Frankrike grønt lys for å innføre forbudet av innenriksflyginger mellom Orly og byene Bordeaux, Nantes og Lyon, skriver nettstedet Electrek. Frankrike foreslo i 2021 å forby kommersielle kortdistanseflyginger i landet, men var avhengig av EU-godkjennelse som følge av betydelig motstand til forslaget fra fagforeningen UAF.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 4 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 2 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 4 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 4 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com