NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 03:41

NRK - 12 nov 22 kl. 14:00

Fem personar innesperra etter ras

Totalt er fem personar fordelt på to gardsbruk i Fjærland isolerte etter at det gjekk eit ras på vegen inn til Supphelledalen fredag kveld. Om lag 30 meter av vegen er øydelagt og det er uvisst kor tid den blir reparert. Også brua har fått skader. Per Supphellen er saman med kona og mor si blant dei som er isolerte. Dei to borna i familien var ikkje heime i går kveld og har måtte overnatte hos vener andre stader.
Les mer på NRK


Les mer om:
Fjærland, Supphelledalen, Supphellen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fem, personar, innesperra, etter, ras
NRK - 18 aug 22 kl. 11:05

Personar som får arbeidsavklaringspenger av Nav held seg stabilt

I andre kvartal har det vore ein svak nedgang i talet på personar som mottar arbeidsavklaringspenger (AAP), skriv Nav i ei pressemelding. Ved utgangen av juni i år fekk 136.000 personar avklaringspengar.

NRK - 22 dec 22 kl. 11:44

Fem personar evakuert etter bustadsbrann i Ski

Naudetatane har rykka ut til ei adresse i Ski, etter melding om brann i ein bustad. Rundt klokka 12.15 melder brannvesenet at dei har kontroll på brannen.

NRK - 02 nov 22 kl. 13:20

Økokrim: Fem personar tiltat etter hotellkurs

Økokrim har reist tiltale mot fem personar for mellom anna grovt utroskap, grovt skattesvikt, grovt bedrageri og grovt heleri, skriv Økokrim i ei pressemelding. Tiltalen for utroskap gjeld ein lang periode og eit samla beløp på ca. 62 millionar kroner.

NRK - 02 nov 22 kl. 13:20

Økokrim: Fem personar tiltalt etter hotellkurs

Økokrim reist tiltale mot fem personar for mellom anna grovt utruskap som svarar til eit samla beløp på ca. 62 millionar kroner, grovt skattesvikt, grovt bedrageri og grovt heleri, skriv Økokrim i ei pressemelding. Tiltalen følg etterforskinga av konkursen i hotellkonsernet Maribel AS.

NRK - 06 dec 22 kl. 17:15

22-åring sikta for drap etter nattklubb-skyting i USA

Anderson Lee Aldrich (22) er sikta for drap og hatkriminalitet etter skyteepisoden mot ein nattklubb for skeive i Colorado Springs i USA i november. Hatkriminalitet har vore ein del av fengslingsgrunnlaget, men påtalemakta har tidlegare sagt at dei ville vente på etterforskinga for å sjå om dette vart ein del av siktinga. Ved å behalde desse punkta, meiner dei å kunne bevise at drapa var motiverte av hat mot LHBTQ-personar.

NRK - 01 aug 22 kl. 07:22

27 døydde i trafikken i sommar

27 personar har mista livet på norske vegar så langt i sommar. Det er ti fleire enn i juni og juli i fjor, opplyser Statens vegvesen. No fryktar vegdirektøren for august-ulykkene.

NRK - 17 okt 22 kl. 19:11

Minst to personar drepne etter flykrasj

Minst to personar skal vere drepne etter flykrasjen i ei bustadblokk i den russiske byen Jejsk, skriv AFP som siterer russiske medium. Tre personar skal vere skada..

NRK - 28 nov 22 kl. 15:18

Dømt for å ha retta våpen mot fleire personar

Ein mann i slutten av tenåra frå Sunnmøre er dømt til 43 timar med samfunnsstraff, subsidiært 45 dagar i fengsel, for å ha retta ein kopi av eit våpen mot fleire personar i Vatne i sommar. Tenåringen forklarte i retten at han var på ein naustfest der han fann replikavåpenet. Etter kvart tok han den med opp til vegen for å spøke med ein kompis som skulle kome.

NRK - 21 dec 22 kl. 17:35

To personar døde etter alvorleg valdshending i Bergen

To personar er døde etter ei alvorleg valdshending i Bergen, opplyser Vest politidistrikt i ei pressemelding. Det er førebels ukjend kva som har skjedd eller kva type vald det er snakk om. Ein person blei funnen hardt skadd på utsida av ei leilegheit, og ein annan hardt skadd inne i leilegheita, opplyser politiet i ei pressemelding.

NRK - 11 jan 23 kl. 08:00

Seks skadd i knivangrep i Paris

Fleire personar er skadd etter eit knivangrep på togstasjonen Gare du Nord i Paris. Det opplyser politiet til France Info. Nettsida melder at gjerningspersonen er nøytralisert.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann truet med kniv da nabo sa at musikken var for høy

En person i Arendal ble natt til søndag truet med kniv da vedkommende forsøkte å si ifra til en nabo om at det ble spilt for høy musikk. Politiet har kontroll på mannen med kniven, som han kastet fra seg da politiet kom, tvitrer politiet i Agder..

NRK - 30 minutter siden

Kvinne utsatt for vold på utested i Halden

Natt til søndag rykket politiet ut til et utested i Halden da en kvinne i 30-årene ble bevisstløs etter å ha blitt utsatt for vold. Kvinnen ble ivaretatt av ambulanse. Voldsutøveren, en mann i 20-årene, ble senere pågrepet på en annen adresse, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

To personer lettere skadd med kniv i Oslo

Politi og ambulanse rykket ut da to personer ble rispet med kniv ved Lindebergåsen i Oslo natt til søndag. De fremstår som lettere skadd etter at en person utagerte med kniv. – Vi har pågrepet gjerningspersonen som blir fraktet til arresten, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

Tre personer involvert i en trafikkulykke i Kvinesdal

To biler og tre personer var involvert i en trafikkulykke ved Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. – En person ble sittende fastklemt, og fikk hjelp av brannvesenet til å komme seg løs, forteller operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt til NRK. Vedkommende blir fraktet med luftambulanse til sykehus.

NRK - 2 timer siden

Donald Trump startet valgkampanjen

USAs tidligere president Donald Trump startet sin valgkampanje i New Hampshire lørdag. – Jeg er sintere nå og mer engasjert enn noen gang tidligere, sa 76 år gammel Trump i sin tale til grasrotaktivister og folkevalgte på partiets årsmøte i Salem. Derfra gikk turen til et folkemøte i South Carolina, hvor han presenterte sitt nye lederteam.

NRK - 2 timer siden

Memphis-politienhet avvikles etter at Tyre Nichols ble slått i hjel

Politi-enheten Scorpion i Memphis avvikles, opplyser politisjef Cerelyn Davis . Noen av betjentene som var med på å slå i hjel Tyre Nichols var med i spesialenheten som var dannet for å gjenopprette fred i nabolagene i Memphis. De fem betjentene ble torsdag siktet for blant annet drap, overfall og bortføring.

NRK - 2 timer siden

Fyrverkeri avfyrt i Kristiansand sentrum

Et fyrverkeri er avfyrt ved torvet i Kristiansand natt til søndag. Flere personer har løpt fra stedet. Politiet er på stedet, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Varsler en stormfull natt og morgen i Finnmark

I Finnmark er det varslet en stormfull natt og morgen natt til søndag på grunn av et lavtrykk som kommer inn. – Det er derfor ventet snøfokk og vanskelige kjøreforhold i deler av Troms og Finnmark. Faren avtar ganske raskt i Troms, men i Finnmark er det ventet snøfokk til ettermiddagen, melder Meteorologene på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Gasslekkasje i Ålesund

I Ålesund rykket nødetatene ut til en mulig gasslekkasje fra en bedrift i Borgundfjordveien. Det er ikke meldt om personskade, meldte politiet i Møre og Romsdal rundt midnatt på Twitter. Til VG forteller operasjonsleder Eivind Klokkersund at det er snakk om gassen Styren, og at de jobber med å få tettet lekkasjen.

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke ved Kvinesdal

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. To biler og tre personer er involvert i ulykken. Samtlige skal være ved bevissthet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com