Fem

Friday, 01 July, 15:30

Nyheter om Fem

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 20 jun 22 kl. 16:48

Fem briter løslatt i Afghanistan

Fem briter som har vært fengslet av Taliban i Kabul, er løslatt, opplyser britiske myndigheter, som beklager at de Fem reiste til Afghanistan. Det opplyses ikke hva de Fem har vært fengslet for eller når de ble pågrepet, men en rekke britiske statsborgere ble pågrepet 12. februar.

Klartale - 25 maj 22 kl. 07:00

Kan du å redde et liv?

Tenk deg at du går en tur i skogen. Fuglene kvitrer, og du hører elva suse. Plutselig faller en kvinne om på stien rett foran deg.

NRK - 26 jun 22 kl. 09:18

Fem personer knivstukket i Madrid

Fem personer mellom 22 og 27 år får behandling for stikkskader i Madrid. Tre av de Fem har alvorlige skader. Det melder nødetatene i Madrid..

NRK - 24 jun 22 kl. 17:51

Fem døde og over 70 skadd da migranter prøvde å ta seg inn i Melilla

Marokkanske myndigheter sier i en uttalelse fredag at Fem migranter er døde, og 76 skadd, etter å ha prøvd å ta seg over gjerdet som skiller Marokko fra den spanske enklaven Melilla. 13 av disse skal være hardt skadd. Det melder nyhetsbyrået Reuters.

Klartale - 09 jun 22 kl. 15:30

Kan Norge vinne Fem kamper på rad?

Sist gang landslaget i herrefotball for menn vant Fem kamper på rad, var i 2018. Da vant Norge mot Kypros, Panama, Island, Albania og Australia. Dermed ble det Fem seiere av Fem mulige på halvt år.

Klartale - 20 jun 22 kl. 11:15

Macron må finne noen å samarbeide med

Emmanuel Macron er Frankrikes president. Han ble valgt av folket for to måned siden. Hans største konkurrent var Marine Le Pen.

NRK - Igår: 08:04

VG: SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe Fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og Fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - Igår: 08:04

SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe Fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt som er basert på data fra Avinor og Flightstats. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og Fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - I førrgår: 10:52

Ber om fire og Fem års fengsel

Aktor ber om henholdsvis fire år og seks måneder år for Hamar-mannen, og Fem år og seks måneder for den tidligere IT-lederen i Tana, etter svindelsaken som denne uken har gått for retten i Hamar. Begge to er tiltalt for grov korrupsjon, grov økonomisk utroskap og også grovt skattesvik. Begge har erkjent straffskyld..

NRK - I førrgår: 10:43

Tana-svindelen: Påstand om fire og Fem års fengsel

Aktor ber om henholdsvis Fem år og seks måneder for Hamar-mannen og fire år og seks måneder for den tidligere IT-lederen i Tana, i svindelsaken som denne uken har gått for retten i Hamar. De to er tiltalt for grov korrupsjon, grov økonomisk utroskap og også grovt skattesvik. Begge har erkjent straffskyld og hevder de hadde tenkt å stoppe svindelen før politiet pågrep dem.

Aftenposten - 28 jun 22 kl. 14:57

Fem råd for å bygge nettverk: – Vær skamløs!

– Det handler om å bli sett og oppdaget, sa Obos-sjef Daniel Siraj. Her er Fem råd for å bygge nettverk som kan gi nye….

NRK - 28 jun 22 kl. 10:43

Dømt til Fem års fengsel for mishandling

En mann er i Vestre Innlandet tingrett dømt til fengsel i Fem år og tre måneder for grov mishandling av sin kone og tre barn. I tillegg må han betale erstatning på 200.000 kroner til hver av dem..

NRK - 28 jun 22 kl. 10:23

101-åring dømt til Fem års fengsel for medvirkning til holocaust

Josef Schütz (101) er dømt til Fem år i fengsel for å ha medvirket til drap på 3.518 fanger i konsentrasjonsleiren Sachsenhausen under andre verdenskrig. Dommen ble avgitt i en tysk domstol tirsdag.

E24 - 27 jun 22 kl. 20:00

Fem råd for å bygge nettverk: – Vær skamløs!

– Det handler om å bli sett og oppdaget, sa Obos-sjef Daniel Siraj. Her er Fem råd for å bygge nettverk som kan gi nye karrieremuligheter..

Klartale - 24 jun 22 kl. 09:51

Dømt til tvungent psykisk helsevern etter Kongsberg-drapene

Buskerud tingrett konkluderte med at Espen Andersen Bråthen var utilregnelig da drepte Fem mennesker. Han er dømt i det som blir kalt Kongsberg-drapene. Det skjedde 13.

NRK - 31 maj 22 kl. 19:01

Politiet løslater de Fem siktede i korrupsjonssaken

De Fem som tirsdag ble pågrepet i en politiaksjon i Oslo, siktet for grov korrupsjon, ble tirsdag kveld løslatt etter å ha blitt avhørt av politiet, ifølge Finansavisen. Dermed blir det ingen fengslingsmøter i tingretten, skriver avisen. Siktelsene blir imidlertid opprettholdt, opplyser forsvarerne for de Fem mennene.

NRK - 23 jun 22 kl. 18:13

Frå to til Fem smitta av apekoppar

Den siste veka har det blitt fleire smitta av apekoppar i hovudstaden, skriv Avisa Oslo. For ei veke sidan vart det kjent at to var smitta, no opplyser folkehelseinstituttet om at det er Fem..

NRK - 23 jun 22 kl. 18:13

Frå to til Fem smitta av apekoppar i Oslo

Den siste veka har det blitt fleire smitta av apekoppar i hovudstaden, skriv Avisa Oslo. For ei veke sidan vart det kjent at to var smitta, no opplyser Folkehelseinstituttet om at det er Fem..

Klartale - 23 jun 22 kl. 13:20

Flere reisende møtte opp tidlig på flyplassen

Det er mange som reiser om sommeren. Avinor forventer at 97.400 skal reise fra Oslo lufthavn søndag 26.

NRK - 22 jun 22 kl. 14:46

UD: Norge gir Fem millioner til nødhjelp i Afghanistan

Norge gir Fem millioner kroner i nødhjelp til Røde Kors-bevegelsen, som skal gå til livreddende arbeid etter jordskjelvet i Afghanistan. Det bekrefter statssekretær i Utenriksdepartementet Eivind Vad Petersson (Ap) overfor NRK. – Dette er en forferdelig katastrofe som rammer et land som har lidd mer enn nok, sier Vad Petersson..

Aftenposten - 21 jun 22 kl. 09:35

Pusset opp i Fem år: – Løsningene finner man ofte når man leter litt

Familien på Fem er snart ferdige med å bo i et oppussingsprosjekt..

Klartale - 21 jun 22 kl. 08:53

Flystreiken fortsetter

Flyteknikere streiker. Mandag ble det kjent at flyruter til Nice og London var kansellert. Rutene er med flyselskapet Norwegian.

VG - 15 minutter siden

UD advarte mot å åpne for reiser med utløpte pass: – Stor risiko

Regjeringen har så langt fått godkjent bruk av utgåtte pass til reiser i Fem europeiske land. Et brev VG har fått innsyn i, viser at Utenriksdepartementet advarte mot slike ordninger..

NRK - 4 timer siden

All kollektivtrafikk i Oslo blir utslippsfri neste år

Kollektivtrafikken i Oslo blir utslippsfri innen utgangen av 2023, Fem år før målet. Årsaken er at Ruter har inngått to nye kontrakter etter å ha gjennomført bussanbud i Oslo øst. Unibuss og Nobina er de nye operatørene, og de 137 bussene vil være elektriske.

Klartale - 7 timer siden

Seks personer druknet i juni

– Det er gledelig at innledningen til sommeren har gitt lavere drukningstall enn tidligere år, sier Tanja Krangnes. Hun er fagsjef for druknings-forebygging i Redningsselskapet.Krangnes sier at seks druknings-ulykker likevel er seks for mye.

NRK - 10 timer siden

Ni skutt og såret i New Jersey

Ni personer, blant dem en tenåring, er skutt og såret utenfor en dagligvarebutikk i Newark i den amerikanske delstaten New Jersey. Alle ventes å overleve skuddskadene. Politiet leter etter et stjålet kjøretøy som antas å ha vært involvert i skytingen, opplyser Raul Malave, som er byens fungerende direktør for offentlig sikkerhet.

Klartale - 07 jun 22 kl. 13:38

Aktor ber om at Espen Andersen Bråthen dømmes til tvungent psykisk helsevern

– Vi har å gjøre med en syk person. En person som ikke føler skyld. Det sa Andreas Christiansen.

Aftenposten - 19 timer siden

Rosenborg kontrollert videre i cupen: Fire seirer på de siste Fem kampene

(Sandnes Ulf – Rosenborg 0–2) Ingen har vunnet cupen flere ganger enn Rosenborg..

VG - 19 timer siden

Rosenborg kontrollert videre i cupen: Fire seirer på de siste Fem kampene

(Sandnes Ulf – Rosenborg 0–2) Ingen har vunnet cupen flere ganger enn Rosenborg. I jakten på cuppokal nummer 13 tok de seg enkelt forbi Sandnes Ulf i den tredje runden..

NRK - 19 jun 22 kl. 01:50

USA anbefaler koronavaksiner til barn fra seks måneder gamle

Helsemyndighetene i USA anbefaler koronavaksiner fra Pfizer og Moderna til barn imellom seks måneder og Fem år. Hittil har det vært anbefalt til barn som er minst Fem år gamle, melder DR. Dette viruset tar livet av barn, og vi har mulighet til å forebygge det, sier Beth Bell som har vært med på å ta beslutningen om senke aldersgrensen for barna.

NRK - 21 timer siden

Norwegian og kabinforeningen enige om tariffavtale

Flyselskapet Norwegian og den norske kabinforeningen har signert en ny toårig tariffavtale for de ansatte i Norge. Det er til sammen rett i overkant av 1.000 kabinansatte ved Norwegians fire baser i Norge, og de utgjør med det den største yrkesgruppen av ansatte i selskapet.

NRK - 19 jun 22 kl. 00:07

Fem døde og 12 såret i bombeangrep i Donetsk

Fem personer skal være drept og 12 såret etter et bombeangrep i Donetsk lørdag, opplyser lokale myndigheter på Telegram. Det er ikke bekreftet av uavhengige kilder. Donets ligger øst i Ukraina, hvor de har vært harde kamper mellom ukrainske og russiske styrker..

Klartale - Igår: 14:50

Politiet mener det er klokt å vente med pridearrangementer

Politiets sikkerhets-tjeneste (PST) hevet trusselnivået til nivå Fem etter lørdag. Årsaken var masseskytingen i Oslo sentrum. Der to personer ble drept og 21 skadd.

Klartale - Igår: 13:35

Han må sone resten av sitt liv

Jean-Louis Peries var dommer på saken. Onsdag sa han hva de hadde bestemt seg for. 19 av de 20 tiltalte ble kjent skyldige etter Paris-terroren.

Klartale - Igår: 12:10

– Det er trygt

Jonas Gahr Støre sier det er trygt å bo i landet, også for skeive. Støre er Norges statsminister. Han oppfordrer folk til å leve normalt.

Klartale - Igår: 11:30

Hvorfor drar færre barn og unge på kultur-aktiviteter?

– Mye av årsaken kan nok være korona-pandemien. Det sier Arild Kalkvik. Han er daglig leder for Kinonor.

VG - Igår: 10:08

5 spørsmål og svar om USAs abort-avgjørelse

Sist uke bestemte amerikansk høyesterett at millioner av kvinner mister sin grunnlovsfestede rett til abort, da de opphevet den legendariske kjennelsen Roe mot Wade. Her er Fem punkter om hva det betyr..

NRK - Igår: 08:45

Flere ofre for seksuallovbrudd i fjor

I løpet av 2021 er nær 5.800 personer registrert som ofre for seksuallovbrudd. Det er 570 flere enn året før.

Aftenposten - Igår: 07:30

Fem ting du bør vite før du kjøper robotklipper. Og én ting du ikke skal se deg blind på.

Finnes den perfekte gresslengden, og kan robotklipperne holde brunsnegler og mose på avstand?.

NRK - Igår: 00:09

Virke tror nordmenn vil handle for 92 milliarder i sommer

Handelsorganisasjonen Virke tror veksten i sommerhandelen vil stagnere og anslår at det brukes 91,8 milliarder kroner i Norge i sommer. Tallet er Fem prosent lavere enn i fjor. Etter 15 prosent vekst i sommerhandelen fra 2019 til 2021, konkluderer en ny rapport utarbeidet for Virke at det er vanskelig å se for seg vekst i år, skriver organisasjonen i en pressemelding.

Klartale - 18 jun 22 kl. 06:00

Michael gikk for å gi frø til frøbanken på Svalbard

– Ingenting er umulig, sier Michael Haddad. Han er ambassadør for FN.Som seks år gammel ble Haddad lam.

NRK - Igår: 20:08

NRK også utsett for dataangrep

NRK blei utsett for eit dataangrep i 18.40-tida onsdag. Det skjedde etter at ei rekke av Schibsted sine aviser var nede.

E24 - Igår: 17:00

Forskertopp: Dette er Norges største utfordringer

Direktør Nils Gunnar Kvamstø ved Havforskningsinstituttet har plukket ut det han mener er de Fem største utfordringene for kyst- og havnasjonen Norge..

Aftenposten - Igår: 15:56

PST har mer informasjon: Kan bli flere pågripelser

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har nedgradert trusselvurderingen i Norge fra nivå Fem til fire..

NRK - I førrgår: 14:18

Tunge bøter for oljeaksjonister

Aksjonistene som Fem ganger sperret hovedveier inn og ut av Trondheim møter nå i Trøndelag tingrett fordi de nekter å betale bøter. Personer som har blitt båret bort av politiet flere ganger kan vente seg bøter på opptil 40 tusen kroner, skriver Adresseavisen. De tolv aksjonistene mener de handlet i nødverge på klodens vegne, politiet mener de ved å sperre veier utgjør en fare for at nødetater ikke kommer fram..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com