Fem

Monday, 16 May, 22:46

Nyheter om Fem

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 28 apr 22 kl. 21:37

Overgrepsdømt i Alvdal ber om løslatelse

Kvinnen i Alvdal som soner en forvaringsdom for grove seksuelle overgrep mot egne barn og to nabobarn, begjærer seg prøveløslatt, melder NTB. Den nå 57 år gamle kvinnen ble i 2011 dømt til en tidsbestemt straff på 15 år for langvarige seksuelle overgrep mot sine to yngste barn og to nabobarn i Alvdal. I 2014 ble hun dømt for seksuelle overgrep mot sin eldste datter i Gjerdrum.

NRK - 09 maj 22 kl. 23:03

50 prosent sjanse for temperaturøkning på 1,5 grad i løpet av Fem år

Det er 50/50 sjanse for at temperaturen vil overstige 1,5 grader i ett av de neste Fem årene. Det er også svært sannsynlig at varmerekorden fra 2016 ryker i løpet av de neste Fem årene, viser temperaturfremskrivninger fra Verdens meteorologiorganisasjon. Ett år over 1,5 grader betyr imidlertid ikke at man ikke har nådd 1,5-gradersmålet fra Parisavtalen, det måles over lengre perioder enn enkelteår..

NRK - 09 maj 22 kl. 23:03

50/50 sjanse for temperaturøkning på 1,5 grader i løpet av Fem år

Det er 50/50 sjanse for at temperaturen vil overstige 1,5 grader i ett av de neste Fem årene. Det er også svært sannsynlig at varmerekorden fra 2016 ryker i løpet av de neste Fem årene, viser temperaturfremskrivninger fra Verdens meteorologiorganisasjon. Ett år over 1,5 grader betyr imidlertid ikke at man ikke har nådd 1,5-gradersmålet fra Parisavtalen, det måles over lengre perioder enn ett enkelt år..

Klartale - 09 maj 22 kl. 14:21

Anbefaler å droppe all skjermtid for de minste barna

Mandag la Helsedirektoratet fram sine nye råd om fysisk aktivitet. De er basert på råd Verdens helseorganisasjon (WHO) kom med i 2019 og 2020. Men rådene er tilpasset til Norge.

NRK - Igår: 17:41

AstraZeneca beklager etter vaksinebivirkningene

Vaksinemakeren AstraZeneca beklager at friske, uskyldige mennesker ble rammet av bivirkningen som stanset bruken av denne vaksinen i Norge. Fem mennesker døde. Norge tok AstraZeneca-vaksinen ut av bruk etter flere meldinger om uvanlige blodpropper.

NRK - Igår: 15:43

En person til sykehus etter brann i Nittedal

En person er kjørt til Akershus universitetssykehus etter å ha fått i seg mye røyk i forbindelse med en brann i en enebolig på Gjelleråsen. I tillegg er Fem personer kjørt til legevakt for sjekk, opplyser politiet på Twitter. – Seks personer har vært i huset, men alle er ute, sier Svein Walle, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

VG - 13 maj 22 kl. 09:20

Fem år gammel jente døde etter å ha blitt funnet bevisstløs i sjøen i Stavanger

Den Fem år gamle jenta ble erklært død på sykehuset natt til fredag..

NRK - 13 maj 22 kl. 00:18

Ukraina: Minst Fem sivile drept i Donetsk

Minst Fem sivile har blitt drept i harde kamper mellom russiske og ukrainske styrker i Donetsk-regionen, ifølge ukrainske myndigheter. Regionale myndigheter skriver på Telegram at fire personer ble drept i Novoselivka, Avdiivka og Lyman. Lokale medier skriver at nok en person ble drept i kamper i Jasnuvata, som er kontrollert av prorussiske styrker.

NRK - 12 maj 22 kl. 22:43

Republikanere stevnet av granskningskomité

Komiteen som gransker Donald Trump-tilhengernes stormingen av Kongressen 6. januar i fjor, har stevnet Fem republikanere som har nektet å forklare seg. Blant de Fem som torsdag mottok stevningen, var partiets leder i Representantenes hus, Kevin McCarthy.

NRK - 12 maj 22 kl. 20:01

Fem år gammel jente funnet livløs i sjøen

En Fem år gammel jente som ble meldt savnet i Stavanger torsdag, ble kort tid etter funnet livløs i sjøen. Hun er fraktet til sykehus. Stavanger Aftenblad skriver at det ble utført livredning på stedet og at hun ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus..

NRK - 12 maj 22 kl. 13:16

Pause i oppussingen av Nationaltheatret

Rehabiliteringen av Nationaltheatret i Oslo blir utsatt inntil videre. Regjeringen varsler at prosjektet skal utredes på nytt. Da nyheten om at Nationaltheatret skulle rehabiliteres kom i 2017 var prislappen 1,9 milliarder kroner.

NRK - 11 maj 22 kl. 18:24

Egypt: Fem soldater drept i Sinai

Fem soldater og sju jihadister ble drept da ytterliggående islamister gikk til angrep på den egyptiske Sinai-halvøya, ifølge hæren i det nordafrikanske landet. Det er det andre dødelige angrepet fra jihadister i området på få dager. – Én offiser og fire soldater ble drept, og to andre soldater ble såret, heter det i en uttalelse fra den egyptiske hæren onsdag ettermiddag.

VG - 11 maj 22 kl. 15:03

Faktisk.no: Flere medier brukte feil tall om kornproduksjonen i Ukraina

De Fem siste årene har Ukraina stått for oppunder fire prosent av den globale hveteproduksjonen. I 2020 produserte landet rundt Fem prosent av verdens bygg..

NRK - 29 apr 22 kl. 00:00

Fem nordmenn med i kampen om månetur

Nordmannen Niels Mykleby er en av Fem norske kandidater som kan bli første europeer på månen. Mykleby var en av 23.000 som meldte interesse for astronautopptaket til Den europeiske romfartsorganisasjonen Esa.

NRK - 10 maj 22 kl. 08:01

Portforbud på Sri Lanka etter at minst Fem ble drept i rasende protester

Sri Lanka har utplassert tusenvis av sikkerhetsstyrker for å håndheve et portforbud dagen etter at rasende protester utartet i den verste volden på flere uker. Mandag ble Fem mennesker drept og nesten 200 ble såret. Samme dag gikk statsminister Mahinda Rajapaksa av.

NRK - 10 maj 22 kl. 06:07

Minst Fem døde i opptøyer på Sri Lanka

Sinte mobber på Sri Lanka har brent ned flere hus tilhørende president Gotabaya Rajapaksa og flere medlemmer av parlamentet. Fem mennesker er døde og minst 190 er meldt skadet siden mandag, skriver BBC. Ifølge nyhetsbyrået AFP er tusenvis av soldater og politifolk sendt til gatene for å håndheve et portforbud..

VG - 09 maj 22 kl. 12:43

Uroen på Sri Lanka: Fem drept og 189 skadet i voldsomme opptøyer

Minste Fem mennesker er drept og 189 personer er skadet i voldsomme sammenstøt på Sri Lanka. Landets statsminister trekker seg..

NRK - 26 apr 22 kl. 17:33

DN: Fem menn dømt til fengsel i Boligbygg-saken i Oslo

Fem menn er dømt til ulike fengselsstraffer i korrupsjonssaken i Oslo kommunes eiendomsselskap Boligbygg, ifølge Dagens Næringsliv. Fengselsstraffene varierer fra tre og et halvt år til et halvt år, skriver avisen. I saken ble bygårder og leiligheter videresolgt til det kommunale foretaket Boligbygg med milliongevinst.

NRK - 25 apr 22 kl. 16:06

Fem skal være drept i angrep mot jernbanestasjoner i Ukraina

Russland angrep Fem jernbanestasjoner i Ukraina mandag morgen, ifølge sjefen for landets jernbaneselskap. Fem skal være drept og 18 såret. En rekke vestlige ledere har brukt jernbanen når de har besøkt Kyiv de siste ukene, og mandagens angrep kommer kort tid etter at USAs utenriksminister og forsvarsminister var i byen.

Aftenposten - 06 maj 22 kl. 08:26

Fem høydepunkter fra A-magasinet uke 18

A-magasinet har håndplukket Fem saker til deg. God helg! Var det viljen eller sykdommen som drepte?.

NRK - 05 maj 22 kl. 23:57

Flypassasjerer gikk av under ekstra mellomlanding

Da et fly fra Wizz Air måtte mellomlande i Bodø for å fylle drivstoff, tok Fem passasjerer seg ut av flyet uten lov. Politiet etterforsker hendelsen. Flyet var på vei fra Polen til Harstad/Narvik lufthavn Evenes, men måtte lande i Bodø torsdag kveld for å få mer drivstoff.

Aftenposten - 2 timer siden

Brukte 50 millioner på å flytte vannplanter én kilometer – siden er de ikke sett

Først virket redningsaksjonen ved Stavanger lufthavn vellykket. Men eksperten som har gjort observasjoner i Fem år etter….

NRK - 6 timer siden

Cezinando dømmes til samfunnsstraff

Artist Kristoffer Cezinando Karlsen ble mandag dømt til 120 timers samfunnsstraff etter møbel-tyverier. 26-åringen er siktet for Fem tyverier av møbler verdt rundt 380.000 kroner.

VG - 12 timer siden

Kilder til VG: Hetland i finalen om ny landslagsjobb

Norges Skiforbunds jakt på ny hovedtrener for damelaget har blitt intensivert de siste Fem dagene. Nå kan VG avsløre hvem som er mest aktuelle..

NRK - 13 timer siden

Tsjekkere omkom i Steigentunnelen

Fire personer omkom og to ble skadet etter en ulykke i Steigentunnelen i Nordland søndag. En traktor med henger ble påkjørt bakfra av en utenlandskregistrert bil. VG melder at de omkomne er turister fra et større reisefølge, og politiet bekrefter mandag at de er tsjekkiske statsborgere.

NRK - 14 timer siden

Storbrann i New Mexico vokser

Den nest største brannen i New Mexicos historie har herjet i Fem uker. Rundt 2.000 brannfolk håper avtagende vind skal gjøre arbeidet lettere.

E24 - 14 timer siden

Oslo Børs raskt ned ved åpning

Hovedindeksen åpnet opp i noen få sekunder ved åpning, men er etter Fem minutts handel ned 0,16 prosent..

NRK - 22 apr 22 kl. 16:04

Kjetil Knutsen risikerer utestengelse i Fem Uefa-kamper

Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen og Romas keepertrener Nuno Santos risikerer å bli utestengt i opptil Fem kamper etter bråket på Aspmyra. Det europeiske fotballforbundet (Uefa) har opprettet sak mot duoen for voldsutøvelse, som etter Uefas reglement kan straffes med utestengelse i Fem kamper eller i en spesifikk periode. Saken omhandler tumultene som oppsto mellom Knutsen og Romas keepertrener Nuno Santos etter 2-1-kampen i Bodø.

NRK - 22 timer siden

To skutt og drept på loppemarked i Texas

Politiet i Houston i Texas sier to personer ble drept og tre fraktet til sykehus etter en skyteepisode på et travelt loppemarked i byen. Skytingen skjedde etter det politiet omtaler som en konfrontasjon som involverte alle de Fem og minst to våpen. Sheriff Ed Gonzalez i Harris County sier ingen andre ble skadd i hendelsen.

Aftenposten - Igår: 21:01

Kjetil Borch kan legge opp etter ny operasjon

Roeren Kjetil Borch (32) vurderer å legge årene på hyllen etter den Femte operasjonen på Fem år..

VG - Igår: 21:01

Kjetil Borch kan legge opp etter ny operasjon

Roeren Kjetil Borch (32) vurderer å legge årene på hyllen etter den Femte operasjonen på Fem år. Sølvvinneren fra Beijing-OL vil avgjøre fremtiden denne uken..

NRK - Igår: 20:00

Fire omkom i ulykke i Steigentunnelen

Seks voksne var involvert i den alvorlige trafikkulykken i Steigentunnelen i Nordland søndag. Fire av dem mistet livet, opplyser politiet i en pressemelding. I tillegg er to personer skadet.

VG - Igår: 16:51

AstraZeneca snakker ut om vaksinedrama – beklager til ofrene

Fem nordmenn døde etter å ha fått AstraZeneca-vaksinen i fjor. Nå innrømmer vaksineselskapet at de kunne kommunisert annerledes da det stormet som verst..

Aftenposten - Igår: 13:53

Forberedt på bråk med ny RBK-smell

Markus Henriksen, Erlend Dahl Reitan og Kjetil Rekdal forstår at det stilles spørsmål allerede etter Fem seriekamper..

NRK - Igår: 23:03

Minst ti drept i matbutikk i Buffalo

Tallet på døde etter masseskytingen i Buffalo i delstaten New York har steget til ti, ifølge nyhetsbyrået AP. Politikilder sier også at gjerningpersonen er pågrepet og i live. Det ble tidligere sagt at skytteren var død.

Dagbladet - I førrgår: 15:31

To telefoner - så stopper alle spor

Fem måneder siden Terje fra Horten forsvant i Sverige. - Et mysterium, sier politi og øyboer ved Stockholm..

E24 - I førrgår: 06:00

Kryptotyveri av Fem milliarder: Fra eventyr til mareritt

Hvordan ble en eks-statsansatt fra Tromsø innblandet i en sak som omhandler en nordkoreansk hackergruppe og etterforskning fra FBI?.

NRK - 13 maj 22 kl. 17:23

Tilbyr vaksine til eldre

Drammen kommune tilbyr vaksine mot lungebetennelse til innbyggere over 65 år. Vaksineringen gjelder fra 19. mai og varer så lenge de har vaksiner.

Aftenposten - 13 maj 22 kl. 14:18

Våre beste saker akkurat nå

A-magasinet har håndplukket Fem saker til deg. God helg! Metteson skulle aldri bli noe skeivt ikon..

E24 - 13 maj 22 kl. 14:17

Christen Sveaas kjøper Solstad Offshore-aksjer

Christen Sveaas tar nytt offshoreskip-jafs, og eier nå over Fem prosent av Solstad Offshore - som har steget nær 500 prosent i år..

Klartale - 13 maj 22 kl. 10:40

En jente på Fem år døde etter å ha blitt funnet bevisstløs i sjøen

Politiet har ikke mistanke om at jenta er utsatt for noe kriminelt.– Dette fremstår som en tragisk hendelse. Kriseteamet i Stavanger støtter de pårørende og andre involverte, sier Øyvind Tveit i en pressemelding.

NRK - 13 maj 22 kl. 09:13

Jente (5) døde etter å ha blitt funnet bevisstløs i sjøen

Torsdag ettermiddag ble en Fem år gammel jente meldt savnet fra området Vardeneset i Stavanger. Hun ble funnet etter rundt tre timer. Natt til i dag ble jenta erklært død på sykehuset.

E24 - 13 maj 22 kl. 06:07

Tone Rønning (69) ble headhuntet til Netflix

Hun står bak serier som «Lilyhammer», «Lykkeland» og «Kampen om tungtvannet». Farmoren til Fem var i gang med å planlegge livet som pensjonist da hun fikk en telefon fra Netflix..

NRK - 01 maj 22 kl. 03:58

Minst Fem russiske millionærer funnet døde

Minst Fem russiske forretningsmenn er døde etter tilsynelatende å ha tatt sitt eget liv siden januar, skriver CNN. Tre av dem skal ha tatt livet av familiene sine før de tok sine egne liv. Fire av de døde har forbindelse til det statlige russiske gasselskapet Gazprom.

VG - 12 maj 22 kl. 22:08

Johaug-debut på Slottet: – Det er kjempestort

SLOTTSPLASSEN (VG) Hun har klemt kong Harald og har Fem kongepokaler i premieskapet. Men Therese Johaug (33) måtte vente til karrierens slutt før hun kom på Slottet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt