NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 16:26

NRK - 09 aug 23 kl. 07:51

E6 og E16 stengt flere steder

Både E6 og E16 er stengt flere steder etter Hans sine herjinger i natt. I Ringebu er E6 stengt to steder. Det er på grunn av et jordskred i Skjeggestad og ei stikkrenne i Brattråket. Den er også stengt flere steder i Sør-Fron og Nord-Fron. E6 er også stengt ved Dovrefjell grunnet opprydningsarbeid og ved Granmo camping i Oppdal på grunn av skade på vegnett.
Les mer på NRK


Les mer om:
E6, E16, Hans, Ringebu, Skjeggestad, Brattråket, Sør-Fron, Nord-Fron, Dovrefjell, Granmo, Oppdal, Aurdal, Bjørgo, Bagn, Vegtrafikksentralen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E6 og E16, stengt, flere, steder
NRK - 08 aug 23 kl. 13:26

Skred ved E16

Ved 10.40-tiden meldte Vegtrafikksentralen Øst om et stort jordskred i området ved E16 fire kilometer vest for Fagernes i Valdres. Vegtrafikksentralen og politiet i Innlandet meldte på X/Twitter at E16 var stengt og senere at vegen åpnet igjen.

Klartale - 08 aug 23 kl. 11:10

Flere veier stengt og bygder isolert

Ekstremværet «Hans» traff Østlandet mandag ettermiddag. Det herjer fortsatt tirsdag. For folk som bor der og for folk som kjører bil, er situasjonen alvorlig.

NRK - 26 maj 23 kl. 14:21

Lange køer etter E16-stenging – Vegvesenet ber folk vente med å kjøre

E16 har vært stengt ved Vaksdal siden i morges. Nå når pinseutfarten fra Bergen har startet på ettermiddagen, har det skapt køer, blant annet på Trengereid. Veien er stengt på grunn av et steinras.

Klartale - 25 apr 23 kl. 08:21

Har du sommerdekk? Da bør du la bilen stå i dag

Snøen gjør veiene glatte flere steder på Østlandet. Særlig nord for Oslo. Fra Oslo og nordover kan det komme svært mye snø tirsdag.

Klartale - 22 nov 23 kl. 08:32

Ferge slo hull i butikk

Det meste av veier er stengt i Finnmark. Det sa en trafikkoperatør til nyhetsbyrået NTB onsdag morgen. Minst 18 veistrekninger er stengt.

NRK - 08 aug 23 kl. 21:40

Manuell dirigering på E16

Tidligere i kveld meldte Vest politidistrikt at det er manuell dirigering på E16 etter et jordras i Lærdal. De opplyste da at det ikke var fare for at jord- og vannmassene skulle skape problemer på E16. I en oppdatering skriver politiet at de avslutter på stedet, og at vannet renner greit unna.

NRK - 10 jul 23 kl. 14:24

Bergensbanen stengt som følge av stein på E16

En stor stein har havnet i veibanen og sperrer et felt på E16 mellom Kjenestunnelen og Langhelletunnelen i Vaksdal kommune. Steinen skal være på 1,5 ganger 1,5 meter, opplyser politiet. – Bergensbanen er stengt på strekningen mens de undersøker om det ligger steiner på toglinjen, forteller operasjonsleder i Vest politidistrikt Eirik Loftesnes til NRK.

NRK - 26 maj 23 kl. 16:15

E16-tunellene er åpnet – manuell dirigering i Vaksdal

Dalseidtunnelen og Trollkonetunnelen på E16 er åpnet etter å ha vært stengt siden i morges på grunn av steinras. Det er fremdeles store trafikkproblemer på E16, som følge av en trafikkulykke ved Skredi i Vaksdal. Der stod en lastebilhenger i veien, og Vegvesenet sa i 15-tiden at det ville ta flere timer å rydde veien.

NRK - 29 jun 23 kl. 14:31

Melding om bilbrann i tunnel på E16

Stalheimtunnelen og Sivletunnelen på E16 er stengt etter melding om brann i kjøretøy i Stalheimtunnelen. Det melder Vegtrafikksentralen. Tunnelene ligger på E16 mellom Voss og Gudvangen.

NRK - 08 aug 23 kl. 10:09

E16 åpen igjen i Valdres

E16 åpnet igjen rundt klokken 10.05 tirsdag morgen. Det bekrefter Trude Lindstad, trafikkoperatør i Statens vegvesen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Utenriksministeren om første dag av COP28: – Svært glad

Klima- og miljøminister Espen Barth Eide er på plass som en del av den norske delegasjonen under klimatoppmøtet i Dubai. Han er svært glad for utfallet av første dag, da det ble opprett et skade og tap fond. – Det har aldri skjedd før at man har tatt en så viktig beslutning på aller første dag, så det var en usedvanlig god start på dette møtet, sier han.

NRK - 45 minutter siden

E6 Hamar-Lillehammer stengt i begge retningar

E6 Hamar-Lillehammer er stengt i begge retninger ved Biri travbane nord for Mjøsbrua etter et uhell med kranbil. Det er skader på broen over E6, og en stor kran og store steiner må fjernes før veien kan åpne. Derfor blir det omkjøring mellom Mjøsbrua og Biri, men trafikken mellom Oslo og Trondheim blir nå anbefalt å kjøre Rv 3 Østerdalen i stedet for Gudbrandsdalen.

NRK - 30 minutter siden

Påtroppende Norges Bank-direktør får beholde millioninvesteringer i risikoaksjer

Ekspedisjonssjef Therese Steen ved Statsministerens kontor får beholde millioninvesteringer i risikoaksjer når hun neste år blir direktør for administrasjon i Norges Bank. – I forkant av ansettelsen har Norges Bank innhentet relevante opplysninger fra Steen og gjort en grundig gjennomgang av hennes aksjeportefølje. Hennes eierskap er vurdert å være innenfor Norges Banks etiske regelverk og habilitetskrav, skriver bankens pressesjef Bård Ove Molberg i en e-post til NRK.

NRK - 30 minutter siden

Helseministeren besøker Gravdal sykehus 12. desember

Først kom finansminister Trygve Slagsvold Vedum. Så kom Frp-leder Sylvi Listhaug. 12.

NRK - 30 minutter siden

Fortsatt ingen budsjettenighet

Regjeringspartiene Ap og Sp klarte heller ikke i dag å bli enige med SV om en budsjettavtale for 2024. Samtalene ble løftet til partiledernivå for et par dager siden. De tre partienes toppolitikere satt sammen i hele går, uten å komme i havn med en avtale.

NRK - 30 minutter siden

18.000 Nordea-kundar råka av BankID-feil

Ein teknisk feil gjer at rundt 18.000 Nordea-kundar har problem med Bank-ID fredag, fortel pressesjef Cathrine Graff til VG. Det skal berre vera kundar som tidlegare var i Nordea Direct som er påverka..

NRK - 30 minutter siden

Mindreårige i Stavanger forsøkt rekruttert av svenske kriminelle-nettverk

Organiserte kriminelle nettverk frå Sverige har fleire gongar prøvd å rekruttere mindreårige gutar i Stavanger-regionen, ifylge politiet. Så langt er det avdekka at forsøka skjer fysisk ved at svenskane tek kontakt i utemiljø der unge oppheld seg. NRK kjenner til at ein svensk statsborgar på 24 år for tida sit i varetekt i Sør-Rogaland.

NRK - 30 minutter siden

Stoltenberg ber igjen Tyrkia slippe Sverige inn i Nato

Nato-sjef Jens Stoltenberg møtte fredag Tyrkias president på klimatoppmøtet i Dubai og gjentok at det er på tide at Tyrkia sier ja til svensk Nato-medlemskap. – Jeg møtte president Erdogan i morges og gjentok mitt budskap om at tiden er inne for å fullføre innmeldingsprosessen for Sverige, sier Stoltenberg etter møtet med Recep Tayyip Erdogan i Dubai. Tyrkia og Ungarn er de eneste landene som fortsatt ikke har sagt ja til å slippe Sverige inn i forsvarsalliansen.

NRK - 1 time siden

Støre for raskare klimakutt i skipsfarten

Saman med USAs klimautsending, John Kerry, leiar statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) eit internasjonalt initiativ for å raskare få ned utsleppsreduksjonar frå skipsfarten. Initiativet «the Green Shipping Challenge» består av 61 tiltak, både nye og gamle, og vart lansert umder klimatoppmøtet i Dubai. Det skriv regjeringa i ei pressemelding.

NRK - 45 minutter siden

Prins Sverre Magnus utnemnd til St. Olavs Orden

Kong Harald har utnemnt prins Sverre Magnus til Storkors av Den Kongelege Norske St. Olav Orden. Prinsen får overrekt dekorasjonen Storkorsstjerna i ein privat seremoni på Slottet i høve feiringa av myndigheitsdagen, skriv Det norske kongehus i ei pressemelding..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com