Stengt

Friday, 30 September, 21:56

Nyheter om Stengt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 8 timer siden

Tunnel Stengt på grunn av villmannskjøring

Eikefettunnelen på E39 i Nordhordland er Stengt på grunn av farlig kjøring, melder Statens vegvesen. Politiet ønsket å stoppe en bil etter det de kaller for villmannskjøring. Klokken 13.

NRK - Igår: 09:06

Trafikk igjen fra russisk side over Storskog

Det er trafikk fra russisk side over grenseovergangen på Storskog torsdag morgen. Onsdag varslet politiet at trafikken hadde stoppet opp fra russisk side. Grensa åpnet klokka 8 torsdag.

NRK - I førrgår: 16:38

Stengte tunneler og trafikkaos i Bergen

Rv 555 Bergen: Enorme køer i Bergen på grunn av tekniske problemer med bommen i Olsviktunnelen i retning Askøy. Fløyfjelltunnelen er Stengt mot Nygårdstangen. Nygårdstunnelen og Damsgårdstunnelen er Stengt mot Sotra.

NRK - 19 sep 22 kl. 17:34

Brannen i vogntog i Oslofjordtunnelen er slukket

Oslofjordtunnelen er Stengt etter en lastebilbrann inne i tunnelen. Klokka 18.06 melder politiet at brannen er slukket.

NRK - 19 sep 22 kl. 17:34

Vogntogbrann i Oslofjordtunnelen er slukket

Oslofjordtunnelen er Stengt etter en lastebilbrann inne i tunnelen. Klokka 18.06 melder politiet at brannen er slukket.

NRK - 13 sep 22 kl. 12:24

Tveit bru på E16 i Vang stenges fra torsdag til mandag

Tveit bru i Valdres vil være Stengt fra torsdag morgen til mandag formiddag mens Statens vegvesen fjerner den midlertidige brua og midlertidige veifyllinger. Det opplyser Statens vegvesen i en pressemelding tirsdag. Tveit bru er en av 14 trebruer som ble Stengt etter at Tretten bru falt ned 15.

NRK - 8 timer siden

Stenger tunnel på grunn av villmannskjøring

Eikefettunnelen på E39 i Nordhordland er Stengt på grunn av farlig kjøring, melder Statens vegvesen. Politiet ønsker å stoppe en bil etter det de kaller for villmannskjøring. Først ble Bjørsviktunnelen Stengt for å stoppe bilen, men bilisten kjørte rett gjennom den Stengte tunnelen..

NRK - Igår: 23:20

Bruker motorvei som flyplass

Finland har Stengt en travel motorvei for å bruke som flyplass for jagerfly. Motorveien i Joutsa er en av 12 veistrekninger som er utpekt som reserveflyplass, skriver Reuters. Motorveien som ligger mellom hovedstaden Helsinki og den nordlige delen av landet, er Stengt i fem dager framover..

NRK - I førrgår: 19:21

Østfoldbanen Stengt mellom Fredrikstad og Sarpsborg

Det er Stengt på Østfoldbanen mellom Fredrikstad og Sarpsborg onsdag kveld. Årsaken er en signalfeil. Den berørte toglinjen er R20.

NRK - I førrgår: 01:24

Tyfonen «Noru» rammer Vietnam

I Vietnam fører tyfonen «Noru» til store skader. I storbyen Da Nang har kraftig vind revet taket av en rekke bygninger og veltet trær, og høyblokker beveger seg i vindkastene. Kraftig regn fører til oversvømmelser og strømforsyningen er brutt i store områder, melder AFP.

NRK - 26 sep 22 kl. 17:39

Trafikkulykke på E18 - tunnel Stengt

Natvalltunnelen på E18 i Sandefjord er Stengt etter at en bil har kjørt i veggen. Ulykken har skjedd i nordgående løp. Fører blir sett til av helsepersonell på stedet..

Klartale - 26 sep 22 kl. 10:10

Krever at regjeringen gjør noe for barna

Lærerne har streiket i flere måneder. Partene prøver å bli enige. Men de klarer det ikke.

NRK - 25 sep 22 kl. 20:27

Bilbrann på E18 - veien Stengt

En bil brenner på E18 i Tønsberg, skriver politiet. Det meldes om overtenning i bilen. – Brannen er slukket.

E24 - 24 sep 22 kl. 15:57

Rec Solar om strømstøtten: Holder fortsatt Stengt

Rec Solar holder fortsatt Stengt i Norge på grunn av dyr strøm, men møter forståelse fra de tillitsvalgte, til tross for permittering av flere hundre ansatte..

NRK - 06 sep 22 kl. 10:09

Kvernberget Stengt

Kristiansund lufthamn Kvernberget er Stengt på grunn av skodde og problem med straumforsyninga. Det opplyser flyplassleiinga til NRK. Flyplassjef Ola Sandvik seier dei har problem med agreggatet til flyplassen.

NRK - 22 sep 22 kl. 16:37

Snart vanlig fart over «Tretten-bru» i Fredrikstad

Så snart et nytt, permanent rekkverk er på plass på brua over Moumbekken ved Fredrikstad skal fartsgrensen på 30 km/t fjernes. Det sier seksjonssjef Gunnar Eiterjord i Statens vegvesen. Brua over Moumbekken er en av fjorten bruer som ble Stengt etter at brua over Gudbrandsdalslågen ved Tretten kollapset.

NRK - 22 sep 22 kl. 05:23

Gardermobanen Stengt mellom Eidsvoll og Gardermoen

Strømproblemer før til på Gardermobanen er Stengt for trafikk mellom Eidsvoll og Oslo lufthavn torsdag morgen, opplyser Bane Nor. Stengingen berører SJ Nords region tok mellom Oslo og Trondheim, samt Vys lokaltog og regiontog fra Oslo mot Eidsvoll og Hamar. Bane Nor opplyser ved 5-tiden at de jobber med å rette feilen.

NRK - 21 sep 22 kl. 06:49

E 18 Stengt ved Bygdøy inn mot Oslo

E18 vestfra inn mot Oslo er Stengt ved Bygdøylokket på grunn av undersøkelser etter hendelse i natt. Det kan ta tid før veien åpner. Trafikken ledes over lokket, men det blir kø og forsinkelser mellom Lysaker og Bygdøy.

NRK - 21 sep 22 kl. 06:49

Mann truet bilister med kniv, E 18 Stengt mot Oslo

E18 vestfra inn mot Oslo er Stengt ved Bygdøylokket, etter at en person truet flere bilister med kniv. Politiet måtte avfyre skudd mot vedkommende. Personen er ikke alvorlig skadet.

NRK - 20 sep 22 kl. 20:37

Jente i tenårene alvorlig skadd etter å ha blitt påkjørt i Bamble

En jente i tenårene er kjørt til Telemark sykehus etter å ha blitt påkjørt ved Grasmyr i Bamble. Det er 70-sone på stedet og politiet beskriver ulykken som alvorlig. Jenta skal være alvorlig skadet.

NRK - 02 sep 22 kl. 22:47

Tysk selskap avviser russisk gasspåstand

Russland hevder en oljelekkasje i en turbin gjør at gassrørledningen Nord Stream 1 må holdes Stengt. Det avviser et tysk selskap. Siemens Energy har tidligere stått for vedlikeholdet av kompressoranlegget i Portovaja, der den gigantiske rørledningen starter.

NRK - 19 sep 22 kl. 17:51

Russiske turister får ikke lenger reise til Baltikum

Estland, Latvia og Litauen har som varslet Stengt grensene for de aller fleste russere. Beslutningen ble tatt tidligere denne måneden, og mandag trådte innreiseforbudet i kraft i de baltiske landene. – Det er uakseptabelt at folk som støtter krigen, kan reise fritt rundt i verden, sa Litauens innenriksminister Agne Bilotaite.

NRK - 16 sep 22 kl. 16:44

E16 Stengt ved Skui i Bærum

Et trafikkuhell med flere biler fører til at E16 er Stengt i begge retninger mellom Skui og Sollihøgda. De foreløpige opplysningene tyder på at det ikke er alvorlige skader, men kollisjonen fører til lange køer..

NRK - 16 sep 22 kl. 16:06

Fylkesveg åpnet etter oversvømmelse

Minst 22 personer var sperret inne i Melhus på grunn av flom på en av sideveiene til Lundadalsveien. Vegen var Stengt fra 11–tida til litt før klokka 16 i dag. Mye nedbør har ført til kjellere full av vann og veier som er Stengt på grunn av vannmassene.

NRK - 16 sep 22 kl. 01:34

Rådhuset i Vestnes Stengt etter trusler

Trusler fører til at rådhuset i Vestnes i Møre og Romsdal holdes Stengt for besøkende uten avtale. Det melder Vestnes avis. Ordføreren har anmeldt en person for grove trusler, sjikanering og trakassering, skriver VG.

NRK - 14 sep 22 kl. 15:52

Seks personer involvert i møteulykke

Seks personer er involvert i en trafikkulyke på E16 i Bergen. Alle skal være bevisste, ifølge politiet. Luftambulanse har ankommet stedet.

NRK - 14 sep 22 kl. 15:52

Seks personer involvert i trafikkulykke

Seks personer er involvert i en trafikkulyke på E16 utenfor Bergen. Alle skal være bevisste, ifølge politiet. Luftambulanse har ankommet stedet.

Klartale - 14 sep 22 kl. 16:00

Idretten slår alarm om følgene av dyr strøm

Hun har skrevet et innlegg til avisa VG. Der har også seks andre ledere fra områder der strøm koster mye.Flere klubber i norsk idrett har de siste dagene varslet om følgene av dyr strøm.

NRK - 14 sep 22 kl. 15:31

Lange køer i trafikkuhell på E16

E16 er Stengt ved Risnestunnelen og Romslotunnelen på grunn av et trafikkuhell. Flere biler er involvert og det vil ta tid å få åpnet veien, melder Statens vegvesen og politiet. Ulykken har skjedd cirka 150 meter inne i Risnestunnelen.

NRK - 13 sep 22 kl. 08:13

Dovrebanen Stengt mellom Dombås og Otta

Dovrebanen mellom Dombås-Otta er Stengt på grunn av ras ved sporet, skrive Bane Nor på sin nettside. Det er foreløpig ikke klart hvor lenge togtrafikken blir stoppet på strekningen..

NRK - 8 timer siden

Har fått kontroll på sjåfør etter villmannskøyring

Politiet har fått kontroll på sjåføren som har køyrt svært stygt på E39 i Nordhordland. Først blei Bjørsviktunnelen Stengt for å stoppe bilen, før Eikefetttunelen også blei sperra for å stoppe sjåføren. Bilen krasja etter kvart i eit autovern.

NRK - 8 timer siden

Mann til sjukehus etter villmannskøyring

Politiet har fått kontroll på sjåføren som har køyrt svært stygt på E39 i Nordhordland. Mannen er køyrd til Haukeland universitetssjukehus i ambulanse. Det er mistanke om køyring i påvirka tilstand.

NRK - 26 aug 22 kl. 05:09

E6 på Tretten er åpen for trafikk

E6 på Tretten har vært Stengt i begge retninger siden brukollapsen 15. august. Nå er motorveien åpen igjen.

NRK - 10 timer siden

Trafikken fra Russland fortsetter fredag

Etter en uke med mange unge russiske menn som krysset grensa til Norge – og rykter om at grensa skulle bli Stengt – er det fortsatt trafikk fredag. Da NTB var på grensa ved Storskog fredag formiddag, kom det en jevn strøm av russiske biler og minibusser. Inntrykket var imidlertid at det var noe roligere trafikk enn tidligere i uka, da det kom over 400 russere hver dag.

VG - Igår: 09:55

Finsk avis: Finland stenger grensen for russiske turister

Den finske grensen vil bli Stengt for russiske turister fra og med natt til fredag, melder den finske avisen Helsingin Sanomat, som siterer anonyme kilder..

VG - Igår: 09:55

Finland stenger grensen for russiske turister fredag

Den finske grensen vil bli Stengt for russiske turister fra og med natt til fredag, bekrefter utenriksminister Pekka Haavisto..

NRK - 11 sep 22 kl. 09:32

Fylkesveg Stengt etter steinras

På fylkesveg 815 Valbergura i Vestvågøy er vegen Stengt. Årsaka er eit steinras, opplyser Vegtrafikksentralen Nord. – Per no er det to ganske store steinar som har kome i vegbana.

NRK - Igår: 23:37

Russiske Lev rømte til Norge

Tallet på unge menn som rømmer frar Russland i frykt for å bli innkalt til militærtjeneste og sendt til krigen i Ukraina, øker. Lev Muchnik (20) krysset grensa ved Kirkenes tirsdag etter å ha flyktet fra Moskva via Murmansk. Torsdag kan grensa bli Stengt, og Lev Muchnik tror han kom seg over i siste liten.

NRK - 27 sep 22 kl. 15:45

Russisk propagandanettverk oppdaget på Facebook

Facebook-eieren Meta sier de har oppdaget og Stengt et omfattende desinformasjonsnettverk på plattformen med utspring i Russland. Gruppa brukte mer enn 60 ulike nettsider som lignet etablerte nyhetsmedier, deriblant britiske The Guardian og tyske Der Spiegel. Imidlertid spredte de russisk desinformasjon om krigen i Ukraina og andre temaer istedenfor.

NRK - 27 sep 22 kl. 14:22

Front mot front på Hardangerveien

To biler har frontkollidert på Hardangerveien mellom Midttun og Helldal i Bergen. Ulykken fører til lange køer i ormådet og veien er helt Stengt. Klokken 14.

NRK - 27 sep 22 kl. 09:21

Orkanen «Ian» ventes å treffe Cuba tirsdag kveld

Orkanen «Ian», som nå kategoriseres som en storm styrke 3, er ventet å treffe vestlige deler av Cuba i kveld. Skolene er Stengt, og myndighetene forbereder seg på å evakuere innbyggerne i den delen av landet som orkanen treffer. Det er ventet at orkanen vil gå videre til Florida med samme styrke..

NRK - 27 sep 22 kl. 09:21

Orkanen «Ian» har truffet Cuba

Orkanen «Ian», som nå kategoriseres som en storm styrke 3, skal ha truffet vestlige deler av Cuba melder AFP. I deler av landet er skolene er Stengt, og myndighetene har evakuert 50.000 mennesker i Pinar del Rio-provinsen.

Klartale - 27 sep 22 kl. 08:34

Flere døde etter uvær på Filippinene

Uvær har truffet Filippinene. Natt til tirsdag kom tyfonen Noru. Både Bulacan, Zambales, Bataan og Quezon-provinsen er hardt truffet.

NRK - 27 sep 22 kl. 06:46

Filippinene: Dødstallet stiger etter tyfon

Åtte mennesker er døde etter tyfonen Norus herjinger på Filippinene. Mer enn 50.000 er drevet på flukt av flom og jordskred, opplyser landets myndigheter.

NRK - 27 sep 22 kl. 02:45

Færre elsparkesykkelulykker

Tallet på skadde i ulykker med elsparkesykkel i Oslo falt med nær 80 prosent fra juli i fjor til juli i år. I mellomtiden har det blitt innført promillegrense. Det er avisa Vårt Oslo som har fått tallene fra Skadelegevakten.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com