NRK - 17 feb 24 kl. 22:29

Danmark: Klimademonstranter stormet scenen under MGP-sending

Rett før finalistene skulle avsløres i den danske Melodi Grand Prix ble de avbrutt av to demonstrantene. De kom seg opp på scenen der programlederne stod. De hadde med seg et banner der det stod «Klima kollaps», Danmarks Radio..
Les mer på NRK


Les mer om:
Melodi Grand Prix, Radio, MGP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Danmark, Klimademonstranter, stormet, scenenunder , MGP-sending
Klartale - 08 dec 23 kl. 08:58

Danmark forbyr brenning av Koranen

Politikerne i Danmark forbyr brenning av koraner. Det samme gjelder andre religiøse skrifter. Ingen har lov å brenne dem på offentlig sted.

Klartale - 10 feb 24 kl. 06:00

Super Bowl: Snakkiser og skandaler

11. februar er det klart for årets Super Bowl i USA. I år møtes lagene San Francisco 49ers og Kansas City Chiefs, ifølge NTB.

NRK - 01 nov 23 kl. 12:43

TV 2 har anmeldt demonstranter som stormet «Skal vi danse»-scenen

Under helgens sending av semifinalen av TV 2-programmet «Skal vi danse», stormet to demonstranter fra Stopp Oljeletinga scenen. Nå har TV 2 og produksjonsselskapet bak programmet anmeldt dem. – Produksjonsselskapet Nordisk Banijay har, i samråd med oss i TV 2, politianmeldt demonstrantene som gikk til aksjon under helgens direktesending av «Skal vi danse», sier pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, til egen kanal.

NRK - 02 nov 23 kl. 10:15

Klimaaktivister har tagget ned fasaden på Klima- og miljødepartementet

Aksjonister fra Stopp oljeletinga har torsdag morgen sprayet ned fasaden på Klima- og miljødepartementet med oransje spray. Organisasjonen bekrefter ovenfor VG at det er de som står bak. Bilder fra stedet viser at en betydelig del av fasaden er sprayet ned.

Aftenposten - 29 mar 24 kl. 23:15

Stormet scenen under Counter-Strike-turnering i København

Kaosscener da et trofé ble smadret og flere måtte bæres av scenen..

VG - 29 mar 24 kl. 23:15

Stormet scenen under Counter-Strike-turnering i København

Kaosscener da et trofé ble smadret og flere måtte bæres av scenen..

NRK - 14 feb 24 kl. 09:33

Politiet fjernet klimademonstranter ved Holmekollen

Politiet i Oslo har fjernet demonstranter som blokkerte veien opp mot Holmenkollen. Operasjonsleder Per Ivar Iversen forteller at det skal ha vært klimaaktivister som blokkerte veien. – Det er lov med ytringer, men ikke å blokkere veier.

NRK - 14 feb 24 kl. 09:33

Politiet fjernet klimademonstranter ved Holmenkollen

Politiet i Oslo har fjernet demonstranter som blokkerte veien opp mot Holmenkollen. Operasjonsleder Per Ivar Iversen forteller at det skal ha vært klimaaktivister som blokkerte veien. – Det er lov med ytringer, men ikke å blokkere veier.

NRK - 18 mar 24 kl. 06:58

FN: Klimademonstranter får det stadig vanskeligere

Klimaaktivister blir møtt med en stadig mer fiendtlig holdning i Europa, ifølge FN, som advarer om at retten til å protestere står i fare i land som normalt er fyrtårn for demokrati. Det er bekymringsfull at land som Frankrike, Østerrike, Tyskland og Storbritannia slår hardere ned på klimaaktivister, sier Michel Forst, FNs spesialrapportør for miljøforkjempere, til AFP. Han hevder ministre i flere regjeringer har kalt ikkevoldelige aktivister for «økoterrorister» og «den grønne Taliban», og at enkelte medier har bidratt til en stadig mer fiendtlig offentlig holdning mot klimaforkjempere..

NRK - 19 okt 23 kl. 18:37

Uvær skaper bekymring for land rundt Østersjøen

Det er ventet uvær i kystområder i Tyskland, Sverige og Danmark i helgen. Uværet kan blant annet føre til stormflo og flom. Ifølge den tyske værtjenesten DWD er det ventet vindkast på opptil 30 meter i sekundet, skriver nyhetsbyrået DPA.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Svensk IS-kriger dømt til fengsel – voldtok barnebrud 100 ganger

En svensk IS-kriger som giftet seg med et barn i Syria er dømt til 10 års fengsel i Sverige, skriver Expressen. Mannen skal ha voldtatt sin barnebrud rundt 100 ganger. Den 12 år gamle jenta var datter av en svensk kvinne, som også hadde tilsluttet seg IS.

NRK - 1 time siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 1 time siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

NRK - 2 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hizbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hizbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 2 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hezbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hezbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 4 timer siden

Sjukehustilsett dømt til fengsel

Ein mann i 30-åra frå Romsdal er dømt til fengsel i eitt år og seks månader for å ha misbrukt stillinga si til å skaffe seg seksuell omgang med ein pasient som var innlagt på sjukehuset der han jobba. Dette gjorde han mot den kvinneleg pasienten si vilje. Mannen erkjente ikkje straffeskuld då saka blei behandla i Møre og Romsdal tingrett.

NRK - 4 timer siden

Macron: EU må innføre sanksjoner mot Iran

– Vår plikt er å utvide sanksjonene, sa Macron i forkant av EU-toppmøtet i Brussel onsdag. Der blir Irans angrep mot Israel i helgen et av temaene. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz og Belgias statsminister Alexander De Croo tok til orde for flere sanksjoner mot Iran på vei inn til toppmøtet.

NRK - 4 timer siden

Republikanerne i Representantenes hus vil gi Ukraina 60 milliarder dollar

Republikanerne i Representantenes hus har lagt fram forslag til støttepakker for Ukraina, Israel, Taiwan og USAs allierte i Indo-Stillehavet. Støttepakken til Ukraina er på 60,84 milliarder dollar, tilsvarende over 671 milliarder kroner etter dagens kurs. Ifølge forslaget skal Israel få en støttepakke på 26,38 milliarder dollar, mens pakken til Taiwan og USAs allierte i Indo-Stillehavet er på 8,12 milliarder dollar.

NRK - 4 timer siden

Det israelske forsvaret sier nødhjelp er kommet til Gaza fra Ashdod-havnen

Det israelske forsvaret sa onsdag at nødhjelp med mat kom inn i den blokkerte Gazastripen fra Ashdod havn for første gang siden regjeringen godkjente åpningen av havnen for nødhjelpssendinger. «Åtte lastebiler fra Verdens matvareprogram (WFP) med mel kom inn i Gazastripen fra Ashdod havn i dag», stod det i uttalelsen, og la til at lastebilene gjennomgikk sikkerhetssjekker på havnen og ble deretter sluppet inn i Gaza gjennom den israelskkontrollerte Kerem Shalom-grenseovergangen..

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com