NRK > Nyheter

Sunday, 27 November, 00:32

NRK - 17 aug 22 kl. 20:38

Dagbladet: Lan Marie Berg stiller som ny nestleiar i MDG

Lan Marie Berg bekrefter til Dagbladet at ho stiller som ny nestleiar i Miljøpartiet dei grøne (MDG). Berg sa tidlegare i dag at ho stiller seg til disposisjon for valkomiteen, men at ho ikkje ville søka å bli leiar i partiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Marie Berg, Dagbladet, Miljøpartiet, MDG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dagbladet, Lan, Marie, Berg, stillersom ny , nestleiari , MDG
Klartale - 10 okt 22 kl. 08:32

Vil ha Arild Hermstad som ny MDG-leder

Valgkomiteen vil ha Arild Hermstad som leder av Miljøpartiet De Grønne (MDG). De ønsker Lan Marie Berg som nestleder.MDG velger ny leder 26.

NRK - 17 aug 22 kl. 12:42

Lan Marie Berg blir ny parlamentarisk leder i MDG

Når Une Aina Bastholm mandag trekker seg fra sine tillitsverv i MDG, vil stortingsrepresentant Lan Marie Berg ta over som parlamentarisk leder. Det bekrefter hun overfor NRK. Berg er i dag nestleder i stortingsgruppa.

NRK - 10 okt 22 kl. 07:34

Vil ha Hermstad og Berg på topp

Arild Hermstad bør bli ny partileder og Lan Marie Berg ny nestleder i Miljøpartiet De Grønne, mener valgkomiteen. Etter Une Bastholms sjokkartede exit som MDG-leder under Arendalsuka i august, har partiet vært på leting etter hennes arvtager. Og i dag blir innstillingen fra valgkomiteen kjent.

Klartale - 14 okt 22 kl. 06:00

Skeive muslimer er redd for å miste organisasjonen sin

Salam Norge er en organisasjon for skeive muslimer. De har brukt å få en del støtte fra staten. Men under årets statsbudsjett har de fått mindre.

NRK - 02 jun 22 kl. 08:55

Lan Marie Berg ber Stortinget redde Fornebubanen

Stortinget må sikre at Fornebubanen blir bygd. Det skriver MDG-politiker og tidligere byråd Lan Marie Berg i et innlegg i Dagsavisen i dag. Fornebubanen har nasjonal betydning, skriver hun i innlegget, og viser til at t-banen i Oslo har flere reisende enn hele tognettet i Norge.

VG - 17 aug 22 kl. 11:44

Lan Marie Berg vil ikke stille som partileder

ARENDAL (VG) Stortingsrepresentant for MDG Lan Marie Nguyen Berg sier til VG at hun ikke ønsker å stille som partileder, men at hun gjerne stiller opp i ledelsen..

VG - 17 aug 22 kl. 11:44

Lan Marie Nguyen Berg vil ikke stille som partileder

ARENDAL (VG) Stortingsrepresentant for MDG Lan Marie Nguyen Berg sier til VG at hun ikke ønsker å stille som partileder, men at hun gjerne stiller opp i ledelsen..

Aftenposten - 03 sep 22 kl. 18:35

Lan Marie Berg plages etter fødsel. Vil bli MDG-leder. Men ikke nå.

Hun er en av MDGs aller fremste profiler, men Lan Marie Berg vil ikke ta opp kampen om ledervervet i MDG – nå..

VG - 06 maj 22 kl. 08:08

Her finner MDG-Lan skatter i kassen med brukte klær

ALNABRU (VG) Som en unge i en godtebutikk kaster Lan Marie Berg (35) seg over godbitene av brukte klær. Nå vil hun og MDG kutte momsen på gjenbruk og reparerte plagg..

Klartale - 16 sep 22 kl. 06:00

Er det straffbart å dele en video med vold?

Sosiale medier er en stor del av hverdagen vår. Særlig hos barn og unge. Og bruken av sosiale medier kan være positivt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nord-Korea vil bli verdens sterkeste atommakt

Kim Jong-un sier at hans mål er å gjøre Nord-Korea til verdens sterkeste atommakt, melder statlige medier. I forbindelse med en inspeksjon av en test av Nord-Koreas nye interkontinentale rakett Hwasong-17 lovte Kim å gjengjelde enhver trussel fra USA med atomvåpen, ifølge Reuters. Han sa at utvikling av en atomstyrke er nødvendig for å beskytte landets verdighet og suverenitet, og at målet er å ha verdens sterkeste strategiske styrke.

NRK - 2 timer siden

Kilde briljerte i Lake Louise

Aleksander Aamodt Kilde herjet med konkurrentene og gikk til topps i utforrennet i canadiske Lake Louise lørdag. Den norske stjernen var seks hundredeler foran Daniel Hemetsberger på andreplass. Marco Odermatt var ti hundredeler bak nordmannen..

NRK - 1 time siden

Ti boliger evakuert på grunn av brann i Ålesund

Nødetatene har rykket ut til Skarbøvika ved Olsfjellet ved nedkjøringen til Atlanterhavsparken i Ålesund etter melding om Lyngbrann. – Til boliger har blitt evakuert, opplyser politiet i Møre og Romsdal til NRK..

NRK - 1 time siden

Bilbrann i Oslo slukket

Bilen som brant i Nydalen i Oslo lørdag kveld er slukket, opplyser politiet i Oslo. Årsak til brannen er ikke kjent. Det er ikke meldt om skadde i forbindelse med brannen..

NRK - 1 time siden

Aurora vant årets P3-pris

Aurora vant årets P3-pris.

NRK - 1 time siden

Samlet inn 150 millioner dollar til eksport av ukrainsk korn til land i nød

– Rundt 150 millioner dollar ble samlet inn under et toppmøte om matsikkerhet under initiativet «Grain from Ukraine», fortalte Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj under en pressebrifing i Kyiv lørdag. Over 20 land viste sin støtte til initiativet, som vil eksportere matvarer til land i Afrika. Ifølge Zelenskyj planlegger Ukraina å sende minst 60 skip fra havner i Ukraina til land som er mest berørt av matkrisen, skriver CNN..

NRK - 1 time siden

Bil i brann i Oslo

Nødetatene er på vei til brann i en bil i Nydalen i Oslo. Bilen skal være overtent, melder politiet i Oslo på Twitter lørdag kveld. Det er trolig ikke spredningsfare til andre biler eller bygg, legger politiet til..

NRK - 1 time siden

To priser til Karpe i P3 Gull

Karpe ble kåret til årets artist og og årets låt med melodien «paf.no» under NRKs prisutdeling P3 Gull..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brannen i Åfjord

– Brann har kontroll på slik brannen står seg nå, men alt er avhengig av at vinden ikke snur og blir kraftigere, skriver operasjonsleder Anne Birgitte Arras ved Trøndelag politidistrikt en pressemelding lørdag kveld. Politiet har evakuert 17 hytter og hus og 27 personer. Flere husstander har i tillegg evakuert seg selv.

NRK - 2 timer siden

Messi-magi sikret viktig Argentina-seier

Argentina var under hardt press, men Lionel Messi og Enzo Fernandez sørget for en meget viktig seier over Mexico da de vant 2-0. – De hadde et massivt press. Måten de responderte på er et mesterlag verdig, sier NRKs fotballekspert Kristoffer Løkberg etter kampen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com