NRK > Nyheter

Thursday, 18 July, 06:40

NRK - 08 feb 24 kl. 06:01

Bjerkebanen inn i konsertkampen

Bjerke travbane kaster seg inn i kampen om de store internasjonale konsertartistene. I går lanserte NOVA Spektrum planer om en utendørsarena på Lillestrøm med en publikumskapasitet på over 40.000. Daglig leder Hilde Apneseth sier at Bjerke travbane kan ta enda større konserter. – Det beviste vi sommeren 2022 da Rammstein var her hos oss med 60.
Les mer på NRK


Les mer om:
NOVA Spektrum, Lillestrøm, Hilde Apneseth, Bjerke, Rammstein, Apneseth, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bjerkebanen, inni , konsertkampen
NRK - 24 okt 23 kl. 18:51

Gilbert og Fosse kommer ikke inn i Gaza

Presisering: I en tidligere versjon av denne artikkelen sto det at Fosse og Gilbert har gitt opp å komme inn i Gaza. Det riktige er at de reiser hjem nå, men at de fortsatt vil kjempe for å komme inn. – Vi utsetter innreisen til vi får klarsignal.

NRK - 08 dec 23 kl. 17:32

Første norske frå Norges Røde Kors slepte i dag inn på Gaza

Generalsekretær i Norges Røde Kors, Anne Bergh fortel til NRK at ein norsk sjukepleiar var med i eit team med helsearbeidarar som i dag reiste inn til Gaza. Sjukepleiaren er ifølgje henne den første norske borgaren frå Norges Røde Kors som har fått kome inn på Gaza etter at krigen starta. – Vedkommande kjem til å jobbe på eit av sjukehusa sør i Gaza.

Klartale - 21 jun 24 kl. 10:13

Vil at lærere skal kunne gripe inn mot elever som skaper uro

Stadig flere lærere sier at de har opplevd vold på jobb. Det viser tall fra januar.Stortinget har vedtatt at lærere kan gripe inn fysisk.

NRK - 13 okt 23 kl. 12:06

Mads Gilbert prøver å komme seg inn i Gaza

Da NRK snakket med Tromsø-legen Mads Gilbert klokken 10.30 satt han på hotellrommet i Kairo. Sammen med kirurg Erik Fosse, og anestesisykepleier Dagfinn Bjørkly, prøver de å komme inn i Gaza.

NRK - 15 jan 24 kl. 10:17

Nordmenn har gitt over 116 millionar kroner til Gaza – lite slepp inn

I dei første 100 dagane av krigen har nordmenn i snitt gitt over éin million kroner dagen til Gaza. Fleire organisasjonar opplyser at lite av hjelpa slepp inn. – Intensiteten i krigføringa, og avgrensa moglegheiter til å få inn forsyningar gjer situasjonen ekstremt vanskeleg, seier Redd Barnas generalsekretær Birgitte Lange til Panorama.

Klartale - 06 feb 24 kl. 06:00

Flere vanlige familier får klær og ski her

Ute er det fullt snøkaos. Inne på Skattkammeret står Stian Nedberg og Andreas Thorset. De er klare for å dele ut utstyr.

Klartale - 21 okt 23 kl. 07:00

Dette er historien til TV-aksjonen

«Verdens største dugnad». Eller TV-aksjonen, om du vil. Søndag skal vi fram med lommeboka igjen.

NRK - 23 okt 23 kl. 11:16

Ny nødhjelpskolonne på vei inn i Gaza

Det er tredje dag på rad det kommer en kolonne med forsyninger inn til Gaza. Israel innførte blokade av Gaza etter Hamas' angrep 7. oktober.

NRK - 24 okt 23 kl. 18:51

Gilbert og Fosse gir opp å komme inn i Gaza

De norske legene Erik Fosse og Mads Gilbert gir opp å komme inn i Gaza, melder de til NRK. De to legene har fortalt om at de ville forsøke å reise inn i Gaza. Hvis de hadde kommet inn, var planen at de skulle melde seg til tjeneste på Shifa-sykehuset.

Klartale - 01 nov 23 kl. 06:00

Kalt inn på teppet

---Kalt inn på teppetRobert Kvile ble kalt inn på teppet i Russland. Kvile er Norges ambassadør til Russland. Årsaken var krangel om en krans i Finnmark, skriver NTB.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

CNN: Pelosi har sagt til Biden at han ikke kan slå Trump

Demokratenes tidligere leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, skal i et privat møte, ha sagt til president Joe Biden at målingene viser at han ikke kan slå Donald Trump, sier kilder til CNN. Pelosi skal også ha sagt at Biden kan ødelegge Demokratenes sjanse for flertall i Huset ved valget i november. – Biden svarte med å gå imot Pelosi og si at han hadde sett målinger som viste at han kan vinne, sier en kilde om samtalen de to toppolitikerne hadde nylig.

NRK - 1 time siden

Landsmøtedeltakere går med ørebandasje til støtte for Trump

Ørebandasje er blitt symbolsk mote på Republikanernes landsmøte, der noen deltakere med antatt friske ører har bandasjert dem i sympati med Donald Trump. Mens Trump har bandasjert det høyre øret fordi han ble skadet i lørdagens attentat, velger noen landsmøtedelegater å bandasjere seg som en støtteerklæring til presidentkandidaten. Det var riktignok ikke veldig mange som kom med bandasje på høyre øre på møtets tredje dag, men de var mange nok til å bli lagt merke til.

NRK - 2 timer siden

Korrupsjonsdømt senator avviser at han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez avviser medieoppslag om at han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon. Onsdag meldte NBC News at to personer med kjennskap til saken sier Menendez har informert noen av støttespillerne sine om at han akter å trekke seg. Menendez hevder det ikke er noe hold i påstandene og sier det fremstår som et forsøk på å tvinge ham til å uttale seg.

NRK - 2 timer siden

Klimaaktivist dømt til fengselsstraff i Tyskland

En tysk domstol har dømt en klimaaktivist til 16 måneders fengsel etter flere aksjoner der det er brukt maling og veier er sperret. Den 32 år gamle kvinnen, som tilhører klimagruppen Siste generasjon (Letzte Generation) ble dømt for skadeverk og for å ha hindret politiet, sier en talsperson for domstolen i Tiergarten i Berlin. Kvinnen er tidligere bøtelagt i Hamburg og Berling for lignende forhold.

NRK - 3 timer siden

Mange unge mener det er greit å bruke anabole steroider

I en fersk studie fra Antidoping Norge svarer 18 prosent av unge mellom 13 og 19 år at det er greit å bruke anabole steroider i sammeheng med trening. Blant gutter svarte 26 prosent at det var greit. Det melder TV 2.

NRK - 3 timer siden

Innbruddstrend i Stockholm – bruker syre til å smelte låser

Svensk politi undersøker om en bølge av innbrudd der tyvene bruker syre for å smelte låser, henger sammen med lignende saker andre steder i Europa. Siden 20. mai har politiet registrert 49 saker i den svenske hovedstaden, primært i sentrum, der salpetersyre er brukt til å ødelegge låser, sier talsperson Ola Österling.

NRK - 4 timer siden

Secret Service sjef sier ja til å forklare seg

Direktøren for Secret Service går med på å forklare seg for en komité i Representantenes hus om attentatet mot ekspresident Donald Trump i helgen. Kimberly Cheatle har takket ja til å komme til høringen, som skal holdes 22. juli, opplyser komiteen.

NRK - 4 timer siden

Nasa dropper månerobot

Etter forsinkelser og budsjettsprekk kutter Nasa en robot som skulle lete etter vann ved månens sørpol. Den har allerede kostet 450 milliarder dollar å utvikle. – Slike beslutninger er aldri lette å ta.

NRK - 5 timer siden

Korrupsjonsdømt senator sier han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez sier han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon, sier kilder til NBC. Presset mot senatoren fra New Jersey har økt etter at han tirsdag ble funnet skyldig i 16 tiltalepunkter, inkludert bestikkelser. Både senatsleder Chuck Schumer og den andre New Jersey-senatoren Cory Booker har bedt Menendez trekke seg.

NRK - 5 timer siden

Schumer skal ha bedt Biden trekke seg

Toppdemokraten Chuck Schumer skal ha bedt president Joe Biden om å trekke seg i et møte lørdag, melder ABC News. Schumer skal ha sagt til Biden at det er bedre for landet og det demokratiske partiet om han trekker sitt kandidatur, ifølge Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com