Inn

Mandag, 02 August, 21:47

Nyheter om Inn

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 28 juli 21 kl. 10:12

Roglic tok suverent OL-gull

Slovenske Primoz Roglic var sterkest og syklet Inn til OL-gull i onsdagens temporitt. Tobias Foss var langt bak favorittene i OL-debuten og endte på 23.-plass.

NRK - 27 juli 21 kl. 13:24

Buss rygget Inn i et hus

Bussen har vært Inne i et takutstikk. Det oppstod derfor en skade på bakruta. Hendelsen skjedde 08:30, men ble ikke meldt Inn til politiet før i tolv-tiden.

Aftenposten - Igår: 09:39

Fristen for å sende Inn nye klimamål er ute. To klimaverstinger har ikke levert.

Fristen for å sende Inn nye klimamål er ute. FNs klimasjef er ikke fornøyd..

Aftenposten - I førrgår: 13:36

Tidligere Carlsen-manager dro Inn over 10 millioner

Espen Agdestein cashet Inn over ni millioner kroner på salg av Play Magnus-aksjer, og sitter fremdeles igjen med en….

E24 - I førrgår: 13:14

Tidligere Carlsen-manager dro Inn over 10 millioner

Espen Agdestein cashet Inn over ni millioner kroner på salg av Play Magnus-aksjer, og sitter fremdeles igjen med en betydelig post i selskapet..

NRK - I førrgår: 00:28

Fjærlandtunnelen stengd i 3 timar

Steinblokka som sperrar Fjærlandtunnelen har truleg losna frå veggen i tunnelen og falle ned i vegbanen, seier politiførstebetjent Øyvind Førde ved politiet i Sunnfjord. Han seier at ein bil køyrde Inn i steinblokka, og at to bilar som kom like bak klarte å stanse. Det er ikkje meldt om personskade, seier han.

NRK - I førrgår: 00:28

Fjærlandstunnelen stengd i 3 timar

Steinblokka som sperrar Fjærlandstunnelen har truleg losna frå veggen i tunnelen og falle ned i vegbanen, seier politiførstebetjent Øyvind Førde ved politiet i Sunnfjord. Han seier at ein bil køyrde Inn i steinblokka, og at to bilar som kom like bak klarte å stanse. Det er ikkje meldt om personskade, seier han.

NRK - 28 juli 21 kl. 22:11

Turistar går Inn på rasfarleg veg

Steinar store som hus ligg strødde i vegbana på gamle riksveg 5 gjennom Kjøsnesfjorden mellom Skei og Sogndal. I 2009 vart den rasfarlege vegen erstatta av ein tunnel, og vegen er no stengt med ein solid kjetting. Likevel syklar eller går folk Inn området..

NRK - 28 juli 21 kl. 09:38

Har snevret Inn søkeområdet

Norsk meteorittnettverk har snevret Inn søkeområdet vest for Sjåstad i Lier etter å ha sett gjennom flere videoer av meteoritten. – Det er et avlangt område. Tre kilometer langt, og 700 meter til cirka én kilometer bredt..

NRK - 27 juli 21 kl. 12:05

Buss rygget Inn i hus

En buss skal ha rygget Inn i et hus i Stokke ved Årholt. Bussen skal ha kjørt fra stedet. To personer er kjørt til legevakta.

Aftenposten - 3 timer siden

Etter bare tre år i Norge fikk Amanda Wallace (18) toppkarakterer i alle fag. Slik får du toppresultater.

Her er ti tips som kan hjelpe deg å komme Inn på drømmestudiet..

VG - 4 timer siden

Mistet kona til kreft: – Hun var min store kjærlighet

Tidligere stortingspolitiker Vidar Kleppe sin kone Elin fikk påvist kreft i februar. Søndag kveld sovnet hun stille Inn..

NRK - 5 timer siden

Ingen koronaInnlagte i Vestre Viken

Sykehusene i Drammen, Kongsberg, Bærum og Ringerike har ingen koronasmittede pasienter Innlagt. Det er første gang siden 9. oktober i fjor.

NRK - 9 timer siden

Ektemannen har entret Ukraina

Ektemannen til den hviterussiske løperen Krystsina Tsimanouskaya har kommet Inn i Ukraina, melder Reuters. Det bekreftet en kilde fra Innenriksdepartementet til nyhetsbyrået mandag. Tsimanouskaya hevdet å ha blitt kidnappet av OL-laget etter hun kritiserte det sportslige opplegget.

NRK - 9 timer siden

Ektemannen flyktet til Ukraina

Ektemannen til den hviterussiske løperen Krystsina Tsimanouskaya har kommet Inn i Ukraina, melder Reuters. Det bekreftet en kilde fra Innenriksdepartementet til nyhetsbyrået mandag. Tsimanouskaya hevdet å ha blitt forsøkt kidnappet av OL-laget etter hun kritiserte det sportslige opplegget.

Dagbladet - 10 timer siden

TV 2: Kan komme tilbake

FilmInnspillingen av «Mission Impossible 8» skal etter planen starte i september. TV 2 skriver at mye tyder på at den nye filmen igjen skal spilles Inn i Aurland i Norge..

VG - 25 juli 21 kl. 21:14

Var på jobb da bomben smalt - slapp ikke Inn på mInneseremoni

Han var i regjeringskvartalet da det smalt for ti år siden, og vitnet senere mot terroristen. Torsdag fikk ikke Jan Ola Larsen slippe Inn på mInnemarkeringen fordi Helsedepartementet ikke ga beskjed om påmelding..

E24 - 12 timer siden

Subsea 7 kjøper seg Inn i flytende havvind

Subsea 7 varslet nylig at selskapets fornybarenhet og OHT slås sammen. Nå blir Subsea 7 også hovedeier i Nautilus, som driver med flytende havvind..

Aftenposten - 13 timer siden

Jeg må visst være født i januar får å komme Inn på drømmestudiet

Jeg er født i april. Så foreløpig er jeg på ventelisten..

NRK - 13 timer siden

Kraftig brann i Oslofjordtunnelen

Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger på grunn av stor brann i lastebil. Det melder Brannvesenet på Twitter. Lastebilen står rundt 50-100 meter Inn ved tunnelåpningen mot Drøbak.

NRK - 15 timer siden

Sprik i borgerlig skolepolitikk

I et eventuelt nytt borgerlig regjeringssamarbeid kan skolepolitikk bli et krevende forhandlingstema. KrFs skolepolitikk skiller seg vesentlig fra Høyre og Venstres på flere områder. Utdanningspolitisktalsperson i KrF, Hans Fredrik Grøvan, sier KrF vil sette mye Inn på å bevege skolen i deres retning..

NRK - 21 timer siden

700 reddet i Middelhavet i helgen

Redningsbåter har plukket opp mer enn 700 migranter og flyktninger som forsøkte å krysse Middelhavet i helgen, opplyser hjelpeorganisasjoner. De fleste er reddet utenfor Libya og Malta. SOS Méditerranée opplyser at «Ocean Viking» har vært involvert i seks redningsoperasjoner i løpet av helgen, og at det søndag kveld var 555 overlevende om bord.

Aftenposten - 23 timer siden

Landet ble hyllet for korona-strategien. Nå setter de Inn soldater i kampen mot smitte.

Deltavarianten og få vaksinerte skaper problemer. Nå er storbyen Sydney stengt ned igjen..

NRK - Igår: 21:11

Ber militæret gripe Inn før valg

Zambias president Edgar Lungu har bedt militæret om hjelp mot vold knyttet til valget 12. august, skriver AFP. I flere deler av landet har støttespillere for det ledende partiet og opposisjonen vært i flere slåsskamper med macheter, økser.

VG - Igår: 19:04

Lange køer etter fellesferien: – Aldri sett det så langt Inn i Sverige

Siste dag i fellesferien har det vært lang ventetid på flere veier og på Gardermoen. Over svenskegrensa er køen fortsatt flere kilometer lang..

NRK - Igår: 16:57

Innbruddstyver tatt på fersken

To personer skal ha brutt seg Inn i en bolig på Nardo i Trondheim. Beboerne tok dem i gjerningen, og da stakk Innbryddstyvene av. Politiet har pågrepet den ene, og er på sporet av den andre tyven..

NRK - Igår: 16:46

Strømbrudd flere steder i Østfold

Som følge av tordenbygene søndag ettermiddag har flere husstander opplevd å miste strømmen i Østfold. Totalt 37 husstander har mistet strømmen i Fredrikstad, Moss og Sarpsborg. Styrtregnet førte også til vannlekkasje hos to husstander på Klavestadhaugen i Sarpsborg.

NRK - Igår: 16:02

Brann i blokk slukket

Brannen i boligblokka på Grim i Kristiansand er slukket. Brannvesenet har fortsatt folk på stedet for etterkontroll og utlufting. Innstatsleder Johnny Flæte i Kristiansandregionen brann og redning sier beboerne trolig kan flytte Inn igjen i morgen..

Aftenposten - Igår: 15:03

Historien om en middag med Charles og hvordan kongehuset trekkes Inn i rabalder om politisk pengeInnsamling

Får givere til et politisk parti motytelser? En nevø av prins Charles’ ektefelle står sentralt i en heftig britisk….

NRK - Igår: 14:13

Karsten Warholm klar for finale

Karsten Warholm spurta Inn til siger over sin hardaste rival Ray Benjamin og vann semifinaleheatet sju hundredeler framfor amerikanaren. Tida blei 47,30, og begge er klare for finalen tysdag..

NRK - Igår: 13:56

400 migranter reddet i Middelhavet

Tre organisasjoner opplyser at de reddet over 400 migranter og flyktninger i Middelhavet natt til søndag. SOS Méditerranée, Sea-Watch og ResQship melder at deres tre båter, Ocean Viking, Sea-Watch 3 og Nadir, plukket opp migrantene da deres store og gebrekkelige trebåt begynte å ta Inn vann..

NRK - Igår: 12:02

Steinras i Flekkefjord

Det har gått et steinras på gang- og sykkelveien ved fylkesvei 44 i Flekkefjord, skriver avisen Agder. Det var forbipasserende som oppdaget raset og det skal også ha kommet litt stein i veibanen. Raset er meldt Inn til kommunen og veivesenet..

NRK - Igår: 11:45

Beklager rasistisk forfølgelse

New Zealands statsminister Jacinda Ardern kom søndag med en formell unnskyldning for rasistisk forfølgelse av stillehavsfolk på 70-tallet. En tredel av dem som oppholdt seg ulovlig i landet, var fra stillehavslandene, men de utgjorde 86 prosent av dem som ble utvist. Politi og immigrasjonsmyndigheter med hunder tok seg Inn i folks leiligheter grytidlig om morgenen for å pågripe og deportere dem.

NRK - Igår: 10:08

Truet festivaldeltakere med kniv

I forbindelse med en festival på Bugøynes, nordvest for Kirkenes måtte politiet rykke ut etter flere voldsepisoder. Blandt annet har en mann i 30-årene tatt med seg en kniv Inn på festivalområdet, og truet både gjester og vakter med denne, skriver VG..

VG - 24 juli 21 kl. 19:56

Kom Inn på Norges vanskeligste studier

Poenggrensene ved høyere utdanning fortsetter å øke. Nadia Irandoust (18) og Astrid Utheim Aune (19) kom likevel Inn på noen av Norges vanskeligste studier..

VG - Igår: 08:08

Tomasgaard sikret OL-medaljen etter dramatisk medaljeseilas

TOKYO/OSLO (VG) Hermann Tomasgaard seilet Inn til OL-bronse, og tok Norges første OL-medalje i seiling siden 2004..

Aftenposten - Igår: 08:08

Tomasgaard sikret OL-medaljen etter dramatisk medaljeseilas

TOKYO/OSLO (VG) Hermann Tomasgaard seilet Inn til OL-bronse, og tok Norges første OL-medalje i seiling siden 2004..

VG - Igår: 08:08

Tomasgaard sikret OL-medaljen etter dramatisk medaljeseilas: – Jeg hadde aldri trodd dette

TOKYO/OSLO (VG) Hermann Tomasgaard (27) seilte Inn til OL-bronse, og tok Norges første OL-medalje i seiling siden 2004..

Aftenposten - Igår: 08:08

Jublet vilt for OL-medalje: – Jeg hadde aldri trodd dette

TOKYO/OSLO (VG) Hermann Tomasgaard (27) seilte Inn til OL-bronse, og tok Norges første OL-medalje i seiling siden 2004..

VG - Igår: 08:08

Tomasgaard sikret OL-bronse etter dramatisk medaljeseilas: – Jeg hadde aldri trodd dette

TOKYO/OSLO (VG) Hermann Tomasgaard (27) seilte Inn til OL-bronse, og tok Norges første OL-medalje i seiling siden 2004..

NRK - Igår: 07:19

Raketter mot flyplassen i Kandahar

Minst tre raketter ble skutt mot flyplassen i Kandahar sør i Afghanistan lørdag kveld. All flytrafikk er Innstiltt, sier flyplassjef Massoud Pashtun til nyhetsbyrået. AFP.

NRK - 24 juli 21 kl. 07:40

Journalist smurte seg Inn med leire

En journalist i den tyske TV-kanalen RTL smurte seg Inn med leire før hun rapporterte direkte fra et flomrammet område denne uka. Nå er hun tatt av skjermen. – For meg som journalist skulle dette aldri ha skjedd.

NRK - I førrgår: 19:07

Politiet avbrøt swingersfest

Politiet har grepet Inn og avsluttet en swingersfest med 68 deltakere i Hamburg på grunn av brudd på smittevernreglene, opplyser tysk politi. Festen fant sted i en leilighet og ble ifølge politiet ikke avholdt i tråd med reglene for blant annet sosial avstand. Heller ikke skjemaene for smittesporing var korrekt utfylt, skriver NTB..

VG - I førrgår: 18:41

Tajik om Utøya-generasjonen: Vil forme Ap og norsk politikk

I september blir minst seks Utøya-overlevende trolig valgt Inn på Stortinget. Flere av dem tvilte seg frem til å fortsette i politikken..

E24 - I førrgår: 16:00

Dypdykk i norske vinkjellere: Slik lagrer du vinen hjemme

E24 møter musikklærer og vinentusiast Svein Vold, som tar oss med Inn i vinkjelleren i huset ved Ekebergskrenten..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt