Inn

Torsdag, 21 Januar, 03:34

Nyheter om Inn

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 jan. 21 kl. 06:45

Helikopter Inn i letingen

Et helikopter er satt Inn i letingen etter mannen som er savna på Vinstra i Gudbrandsdalen. Politiet undersøker også om de skal sette Inn en hund i letingen, sier operasjonsleder i politiet i Innlandet, Sissel Svarstad..

NRK - Igår: 11:29

– Opposisjonen slår Inn åpne dører

Statsminister Erna Solberg mener opposisjonen slår Inn åpne dører med sine tiltak mot importsmitte. AP, FrP, SP og SV la i dag fram ni krav til tiltak, men flere av punktene, som obligatorisk karantenehotell , jobber vi allerede med, sier Solberg:.

NRK - Igår: 10:07

Gruvearbeidere fikk mat

En gruppe på 11 arbeidere som har vært Innesperret i en gullgruve i Kina i over en uke, har fått sendt Inn mat, drikke og medisiner, melder statlige medier. Redningsarbeidere jobber med å bore seg Inn i gruvesjakta for å redde arbeiderne..

NRK - Igår: 09:40

Skal samle Inn kvInneleg urin

Kunstnar Veslemøy Lilleengen samlar Inn urin frå kvInnelege kunstnarar for å setje fokus på kvInner i kunst. Med urinen skal ho lage T-skjorter i farga potteblå..

Klartale - Igår: 09:11

Trump skal ha spilt Inn avskjeds-video

USAs president Donald Trump spilte mandag Inn en video til det amerikanske folk. Der skryter han av det han fikk til i sin periode som president. Det melder flere medier..

VG - Igår: 05:42

Ordfører advarer: Får påvist smitte – kjører videre Inn i landet

Kamilla Thue er ordfører i kommunen med landets nest største grenseovergang, og advarer om at smittede reiser Inn i Norge uten at man får tak i dem. – Et problem som det jobbes hardt med å løse, sier Nakstad..

NRK - Igår: 04:48

Trump spelte Inn avskjedsvideo

President Donald Trump spilte måndag Inn ein avskjedsvideo til det amerikanske folket der han skryt av det han har gjort på fire år. Det får medium som CNN og Washington Post stadfesta av ikkje-namngitte kjelder..

VG - I førrgår: 21:55

Folkebørsen: Sagosen like god som benkesliter

(Norge-Østerrike 38–29) Han satt på en uvant benkeplass fra start. Men etter 14 minutter kom Sander Sagosen Inn. VM-toppscoreren kom Inn og fortsatte scoringsshowet: 9 mål og 9 poeng på VG-børsen..

VG - I førrgår: 19:06

Minst 5173 kjøretøy har kjørt Inn i Norge over «stengte» grenser

I snitt er over 430 kjøretøy daglig registrert kjørende Inn i Norge ved stengte grenseoverganger siden grensene ble «stengt» den 2. januar i år..

Klartale - I førrgår: 10:01

Nå må alle teste seg før de får komme Inn i Norge

Over 5.000 har kjørt ulovlig Inn i Norge mellom 2. og 13.

Aftenposten - I førrgår: 09:39

Letemannskaper Inn i skredområdet – søker etter tre savnede personer

Klokken 9 mandag rykket mannskaper på nytt Inn i det skredrammede området i Gjerdrum for å gjøre søk etter tre personer….

Dagbladet - I førrgår: 06:34

Forsøkte å ta seg Inn igjen

Fem personer er bekreftet omkommet etter den tragiske hyttebrannen i Risøyhamn i Andøy kommune i Nordland. Mannen som overlevde, forsøkte å komme seg Inn igjen i hytta..

NRK - 18 jan. 21 kl. 03:30

Benytter stengte grenseoverganger

Selv om en rekke grenseoverganger har vært juridisk koronastengt fra 2. januar, har minst 5.173 kjøretøy passert dem, ifølge tall VG har fått fra Vegvesenet.

NRK - 02 jan. 21 kl. 15:19

Vurderer nye veier Inn i skredet

Redningmannskapene søker lørdag 100 meter Inn i skredet. – Vi har gått så langt Inn som forsvarlig, og vurderer grunnen i området for eventuelt å endre Inngangsveier eller fInne ut hvor vi kan sette Inn nye søk, sier Innsatsleder Roy Alkvist.

Aftenposten - 17 jan. 21 kl. 14:42

Iversen spurtet Inn til NM-gull

GRANÅSEN/OSLO (VG) Emil Iversen overbeviste på 30 kilometer fellesstart med skibytte og spurtet Inn til et klart NM-gull..

VG - 17 jan. 21 kl. 14:42

Iversen spurtet Inn til NM-gull

GRANÅSEN/OSLO (VG) Emil Iversen overbeviste på 30 kilometer fellesstart med skibytte og spurtet Inn til et klart NM-gull..

Aftenposten - 17 jan. 21 kl. 13:00

Satte på plass vennInnen i spurtduell: - Jeg gikk Inn med selvtillit

Anne Kjersti Kalvå vant spurtoppgjøret mot vennInnen og gikk Inn til karrierens beste NM-plassering..

E24 - 17 jan. 21 kl. 10:08

Sp-kommuner krever Inn mest eiendomsskatt

Kommuner med Sp-ordfører tar Inn mest eiendomsskatt i Norge. Høyre og Senterpartiet er rykende uenige om hva det skyldes..

NRK - 15 jan. 21 kl. 21:09

Spanske regioner strammer Inn

Flere spanske regioner skjerper Inn tiltak mot smittespredning, etter en økning i koronasmitten etter juleferien. Siste døgn er 40.197 tilfeller registrert.

NRK - 15 jan. 21 kl. 18:20

Strengere regler for Innreisende

Storbritannia strammer Inn ved grensene, og krever fra mandag at alle som kommer Inn til landet fremviser en fersk negativ koronatest, før de må isolere seg, melder Reuters. Isolasjonen varer i ti dager, med mindre man tester negativt etter fem..

E24 - 15 jan. 21 kl. 06:00

Kjøpe eller selge bolig? Dette må du vite om boligmarkedet nå

Boligmarkedet har vært svært hett gjennom 2020 og Inn i begynnelsen av 2021. Dette er hva ekspertene tror om prisutvikling videre, og deres råd for deg som ønsker å komme Inn på markedet..

NRK - 14 jan. 21 kl. 09:26

Amazon klaget Inn for brudd

Forbrukerrådet mener at Amazon med hensikt gjør det vrient å si opp Amazon Prime-abonnement, og klager selskapet Inn for Forbrukertilsynet. – Det skal være like lett å avslutte, som å Inngå et abonnement, sier forbrukerdirektør Inger Lise Blyverket..

Aftenposten - 13 jan. 21 kl. 09:43

– Enten går du Inn i historien som en patriot, eller så går du Inn i historien som en pingle

Kort tid før stormingen av Kongressen, ble visepresident Mike Pence presset av Donald Trump..

NRK - 1 time siden

Trudeau skuffet over Keystone-stopp

Canadas statsminister Justin Trudeau er skuffet over at president Joe Biden stanser byggingen av oljerørledning Keystone XL fra Canada til Texas. Trudeau roste beslutningen om å ta USA tilbake Inn i Parisavtalen..

NRK - 3 timer siden

Biden tar USA Inn i Parisavtalen

President Joe Biden har bestemt at USA igjen skal slutte seg til Parisavtalen, en avtale som Donald Trump trakk USA ut av. På sin første dag som president undertegnet Biden en presidentordre om at USA skal delta i det internasjonale klimasamarbeidet..

Aftenposten - 4 timer siden

Barn forsøkt lokket Inn i bil flere steder i Oslo. Politiet understreker at de etterforsker tipsene nøye.

Operasjonsleder i Oslo politidistrikt Gjermund Stokkli sier det nå jobbes aktivt med å ettergå hendelsene..

VG - 5 timer siden

Inspirerte barna med «Jeg kan bli den neste»-fest

WASHINGTON D.C./OSLO (VG) I Detroit satt seks små jenter klistret foran TV-skjermene med «Jeg kan bli den neste»-T-skjorter da Kamala Harris ble sverget Inn som visepresident..

Aftenposten - 7 timer siden

Direkte: Følg Norges nøkkelkamp i VM her

Portugal kom Inn i hovedrunden med full pott. Følg kampen Norge ikke har råd til å tape..

E24 - 8 timer siden

Nav avsluttet XXL-samarbeid etter avsløringer – nå får de ny tillit

XXLs store inkluderingssamarbeid med Nav ble lagt på is etter E24s avsløringer som førte til gransking av arbeidsforholdene i kjeden. Nå har Nav bestemt seg for å slippe sportskjeden Inn i varmen igjen etter forsikringer fra Arbeidstilsynet..

NRK - 10 timer siden

Pensjonister overvåker karantene

Pensjonerte politifolk er hyret Inn av Trondheim kommune for å jobbe som karanteneinspektører. Kommunen oppretter en egen karantenepatrulje som foreløpig består av fire tjenestemenn som alle er tidligere politifolk, skriver Adresseavisen..

E24 - 10 timer siden

Nå sverges Kamala Harris Inn som visepresident

WASHINGTON D.C./OSLO (VG) Joe Biden og Kamala Harris har ankommet Kongressen for Innsettelsen.

VG - 10 timer siden

Nå sverges Kamala Harris Inn som visepresident

WASHINGTON D.C./OSLO (VG) Joe Biden og Kamala Harris har ankommet Kongressen for Innsettelsen.

VG - 10 timer siden

Nå skal Joe Biden sverges Inn som USAs president

WASHINGTON D.C./OSLO (VG) Kamala Harris har avlagt sin ed som visepresident.

VG - 10 timer siden

Nå sverges Joe Biden Inn som USAs president

WASHINGTON D.C./OSLO (VG) Kamala Harris har avlagt sin ed som visepresident.

Aftenposten - 12 jan. 21 kl. 22:21

Tyv på Ljan låst Inn i bod

Politiet fikk servert en Innbruddstyv på fat tirsdag kveld. Han ble tatt på fersken og låst Inn i en bod før politiet….

NRK - 11 timer siden

Fare for jordskred på Østlandet

På grunn av et lavtrykk som kommer Inn over Sør-Norge natt til torsdag har NVE sendt ut gult farevarsel for jordskred på Østlandet. Det er særlig Agder, Vestfold og Telemark, Viken samt sørlige deler av Rogaland som er utsatt..

NRK - 12 timer siden

Ståle Solbakken i karantene

Landslagssjef Ståle Solbakken er satt i karantene etter å ha vært i nærkontakt med en koronasmittet person. OpprInnelig skulle Solbakken onsdag vært i Eurosport-studioet under presentasjonen av terminlistene til Eliteserien og 1. divisjon i fotball.

NRK - 13 timer siden

Tre menn siktet for dobbeltdrap

I januar i fjor ble en kvInne og en mann funnet drept nær Gullfjellet i Bergen. Nå er tre menn tiltalt for drapene og to andre menn er tiltalt for å ha ryddet åstedet, pakket Inn de drepte og for å har kjørt dem vekk og dumpet dem på funnstedet..

NRK - 13 timer siden

Tre menn tiltalt for dobbeltdrap

I januar i fjor ble en kvInne og en mann funnet drept nær Gullfjellet i Bergen. Nå er tre menn tiltalt for drapene og to andre menn er tiltalt for å ha ryddet åstedet, pakket Inn de drepte og for å har kjørt dem vekk og dumpet dem på funnstedet..

Klartale - 16 timer siden

Stor aksjon mot menneske-smuglere

Flere hundre politifolk var med på en aksjon tirsdag. De skulle pågripe flere personer som er mistenkt for å smugle folk Inn i Europa..

VG - 16 timer siden

Vil ha aldersgrense på kosmetiske operasjoner

Regjeringen vil Innføre 18-års grense på kosmetiske Inngrep, injeksjoner og behandlinger i Norge. Nå sender de ut et forslag til hvordan reglene kan strammes Inn..

VG - 16 timer siden

Stor interesse for norsk stjerneskudd – kan bytte klubb etter VM

KAIRO (VG) Mot Østerrike svevde Alexander Blonz (20) Inn syv VM-scoringer. Nå jaktes venstrekanten av europeiske toppklubber..

NRK - 17 timer siden

EU hyller samarbeid med USA

EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen sier det er gledelig at påtroppende president Joe Biden og USA vil gå Inn i Parisavtalen igjen. – Dette er startskuddet for vårt nye samarbeid, sier hun..

Aftenposten - 17 timer siden

Tyrkere krever et kunstverk i Oslo fjernet. Det er til å forstå.

Men kommunen bør ikke gripe Inn..

E24 - 18 timer siden

Oslo Børs fortsetter opp etter rekorddagen

Hovedindeksen suser til nye høyder og videre Inn på 1.000-tallet onsdag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt