NRK > Nyheter

Thursday, 28 March, 09:14

NRK - 24 jan 23 kl. 19:39

Bil kjørt inn i steinras i Orkdal - meldt om personskade

En bil har kjørt inn i et steinras på E39 i Rodalen ved Vinjefjorden, skriver politiet på Twitter. – Det er meldt om personskade, men er våken og kontaktbar, heter det i meldingen..
Les mer på NRK


Les mer om:
E39, Rodalen, Vinjefjorden, Twitter, Orkdal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bil, kjørt, inni , steinrasi , Orkdal, meldtom , personskade
Klartale - 18 apr 23 kl. 14:37

Noen nordmenn kjører bil etter å ha drukket alkohol

2022 ble et dårlig år for trafikk-ulykker. 118 personer ble drept i trafikken. Det er 38 flere enn året før.

NRK - 08 feb 23 kl. 17:19

Bil tatt av steinras

Oppdatert 17:28: Politiet melder om ny situasjonsforståelse. Et begrenset steinras skal ha gått over veien, for så at en personbil skal ha kjørt inn i en stein i veibanen. Bilen skal altså ikke ha blitt tatt av ras.

NRK - 18 mar 24 kl. 15:29

Bil tatt av steinras på E10 i Lofoten – ber folk holde seg unna området

En bil er tatt av et steinras på E10 på Prestneset i Vestvågøy, melder politiet. Føreren av bilen har kommet seg ut av kjøretøyet og fremstår som uskadet. Raset har delvis blokkert veien.

Klartale - 01 okt 22 kl. 06:00

Klar for ferie på skinner?

Mange skal nok ut på reise i høstferien. Noen skal bruke bil, og noen fly. Men det er også mulig å bruke tog.

NRK - 24 jan 23 kl. 19:39

Bil kjørt inn i steinras i Heim kommune – meldt om personskade

En bil har kjørt inn i et steinras på E39 i Rodalen ved Vinjefjorden, skriver politiet på Twitter. – Det er meldt om personskade, men vedkommende er våken og kontaktbar, heter det i meldingen. Politi og ambulanse har fortsatt ikke kommet fra til stedet Vegtrafikksentralen har varslet entreprenør for å rydde veibanen.

NRK - 24 jan 23 kl. 19:39

Bil har kjørt inn i steinras i Heim kommune – meldt om personskade

En bil har kjørt inn i et steinras på E39 i Rodalen ved Vinjefjorden, skriver politiet på Twitter. Det ble meldt om personskade i meldingen politiet mottok kl. 19.

NRK - 24 jan 23 kl. 19:39

Bil har kjørt inn i steinras i Heim kommune – E39 stengt inntil videre

En bil har kjørt inn i et steinras på E39 i Rodalen ved Vinjefjorden, skriver politiet på Twitter. Det ble meldt om personskade i meldingen politiet mottok kl. 19.

NRK - 20 feb 23 kl. 05:43

Steinras stenger veger i Vestland

Riksvei 5 er stengt på østsiden av Helgøytunnelen i Kinn på grunn av steinras. Det skriver Vegtrafikksentralen Vest på Twitter. Omfanget på steinraset er foreløpig ukjent.

NRK - 20 feb 23 kl. 05:43

Flere stengte veier på Vestlandet

Det skriver Vegtrafikksentralen Vest på Twitter. Fylkesvei 614 ved Norddaltunnelen, Kinn er stengt på grunn av steinras. Fylkesvei 552 ved Hatvikvegen i Bjørnafjorden er veien stengt etter at tre har veltet over vegen.

NRK - 20 feb 23 kl. 05:33

Steinras i Kinn

Steinras stenger fylkesveg 614 Magnhildskarvegen aust for Norddalstunnelen. Det er meldt om eit steinras med 20-30 steinar som sperrar vegen. Politi og entreprenør er på staden.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Gruve med fangede gruvearbeidere nesten oversvømt

Gruven der 13 gruvearbeidere er fanget, i Amur-regionen i Russland, er nesten oversvømt, melder det statlige russiske nyhetsbyrået RIA, ifølge Reuters. Arbeiderne har vært fanget i gullgruven, som er en av Russlands største, siden det gikk et ras 19. mars.

NRK - 1 time siden

Ukraina har skutt ned 26 russiske droner

Ukraina sier at de natt til torsdag skjøt ned 26 droner som ble avfyrt fra Russland. Det ukrainske militæret melder på Telegram at russerne skjøt både krysserraketter, S-300-raketter og 28 droner mot Ukraina i løpet av natten. – 26 angrepsdroner av Shahad-typen ble skutt ned i Odesa, Kharkiv, Dnipropetrovsk og Zaporizjzja, sier Mykola Olesjtsjuk som er sjef for flyvåpenet.

NRK - 1 time siden

Nordmenn hamstrer egg i Sverige

Mangelen på egg i norske butikker har ført til at nordmenn hamstrer egg også i butikkene rett over svenskegrensen. Allerede på tirsdag gikk Maxi-Mat på Nordby-senteret ved Svinesund tomt for egg, skriver Nettavisen. Hos Nordby Supermarket på samme senter måtte man samme dag innføre begrensning på hvor mange egg man kunne handle inn, maks tre 20-pakninger per husstand.

NRK - 3 timer siden

Navalnyj-portretter malt nær sovjetisk krigsminnesmerke i Wien

To portretter av den avdøde russiske regimekritikeren Aleksej Navalnyj er malt på en vegg bak et minnesmerke for sovjetiske soldater i Østerrikes hovedstad. Navalnyjs kamp mot korrupsjon i Russland og demonstrasjoner mot myndighetene i Kreml gjorde ham til en av president Vladimir Putin største fiender. Han døde i en straffeleir i den arktiske delen av Russland i februar.

NRK - 3 timer siden

Frankrike saksøker tenåring

Frankrike saksøker en tenåring etter falske anklager om at en rektor skal ha slått henne da de kranglet om bruken av islamsk hodeplagg. Det opplyser den franske statsministeren ifølge BBC. Rektoren skal ha insistert på at hun fjernet hodeplagget på skolens område, som fransk lov krever.

NRK - 4 timer siden

Russland kan ha brukt ny styrt bombe i angrep mot Kharkiv

Russland kan ha brukt en ny type styrt bombe i et angrep på Kharkiv der en person ble drept onsdag, sier lokale tjenestemenn. – Dette er noe imellom en styrt bombe, som de har brukt nylig, og en rakett. Du kan si det er en flygende bombe, sier den regionale politisjefen Volodymyr Tymosjko.

NRK - 5 timer siden

Tre lyktestolper har blitt veltet ut i veien i Rogaland

Tre lyktestolper har i løpet av kort tid natt til torsdag blitt veltet på ulike fylkesveier i Time i Rogland. Alle steder lå de ut i veibanen. Politiet har vært på alle stedene og gjort undersøkelser.

NRK - 6 timer siden

Haukelifjell åpnet

E134 over Haukelifjell ble natt til torsdag åpnet for vanlig trafikk etter at det onsdag kveld ble innført kolonnekjøring på grunn av uvær. På de andre viktige fjellovergangene i Sør-Norge er det åpent, men det meldes om glatt føre på riksvei 7 over Hardangervidda, opplyser Statens vegvesen. (NTB).

NRK - 6 timer siden

Colombia utviser argentinske diplomater

Colombia har gitt argentinske diplomater beskjed om å forlate landet etter at Argentinas president Javier Milei omtalte sin colombianske kollega som morder og terrorist. I januar kalte Colombia hjem sin ambassadør fra Argentina etter lignende uttalelser fra Milei..

NRK - 6 timer siden

Hytte totalskadd i brann i Nesbyen

Det begynte natt til torsdag å brenne i en hytte i Nesbyen i Buskerud. Det var tre personer inne, men de kom seg ut. Politiet tror brannen stater ved inngangspartiet, men vet ikke årsaken.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com