Trekker

Tuesday, 21 September, 11:05

Nyheter om Trekker

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 17:20

Listhaug: Bra at Ropstad Trekker seg

Partileder Sylvi Listhaug i Frp sier hun forstår at Kjell Ingolf Ropstad Trekker seg som statsråd og partileder etter det som er kommet fram de siste dagene. – Det er bra at Ropstad Trekker seg. Det som har kommet fram de siste dagene er alvorlige forhold, og jeg forstår godt at han nå velger å trekke seg.

NRK - 16 sep 21 kl. 16:45

Unge Venstre-leder Trekker seg

Sondre Hansmark Trekker seg, etter fire år som leder i Unge Venstre – Jeg kommer til å gå av som leder ved landsmøtet vårt om noen uker. Jeg har hatt fire fantastiske år, og jeg er så stolt av alt Unge Venstre og Venstre har fått til, skriver han på Facebook..

VG - 10 sep 21 kl. 09:29

Human-Etisk Forbund Trekker sin partivurdering om menneskerettigheter

Human-Etisk Forbund (HEF) Trekker sin partivurdering om menneskerettigheter fordi metoden for analysen ikke var grundig nok og ikke ga et godt nok bilde av hverken partienes eller organisasjonens syn..

VG - 08 sep 21 kl. 15:08

Nortura Trekker tilbake flere varer på grunn av kreftfremkallende stoff

Nortura Trekker tilbake flere posteier og panerte produkter etter funn av det kreftfremkallende plantevernmiddelet etylenoksid..

VG - 08 sep 21 kl. 15:08

Nortura Trekker tilbake flere varer på grunn av kreftfremkallende stoff: – Stor og omfattende sak

Nortura Trekker tilbake flere posteier og panerte produkter etter funn av det kreftfremkallende plantevernmiddelet etylenoksid..

VG - 06 sep 21 kl. 20:15

Meny Trekker omstridt kylling

Den svenske kyllingprodusenten Kronfågel har vært i hardt vær for måten dyrene behandles på. Meny har hatt kyllingen i butikkhyllene, men Trekker nå partiet med frosne kyllingfileter med virkning fra tirsdag morgen..

NRK - 02 sep 21 kl. 19:55

Trekker tilbake sjokoladeplater

Novelty Food AS Trekker tilbake sjokoladene Vgan Aurora Hazelnuts og Guarana & Ginger etter funn av etylenoksid i produktene. Etylenoksid er påvist i ingefærpulver som brukes i sjokoladen og er et plantevernmiddel som er forbudt å bruke i mat i EU og EØS, skriver Matportalen. NRK fortalte tidligere i sommer at Mattilsynet har blitt varslet om flere matvarer som inneholder det ulovlige stoffet..

NRK - Igår: 10:21

Melby steppar inn for Solberg

Kunnskapsminister Guri Melby (V) blir den som legg fram avskjedssøknaden til Kjell Ingolf Ropstad (KrF) under ekstraordinært statsråd på slottet måndag. Statsminister Erna Solberg (H) og utanriksminister Ine Eriksen Søreide (H) reiste i helga til New York for å delta på FNs hovudforsamling. Melby blir difor fungerande statsminister når avskjedssøknaden blir lagd fram for kong Harald.

NRK - I førrgår: 16:01

Solberg: – Har respekt for Ropstad

– Eg har respekt for situasjonen til Kjell Ingolf Ropstad og partiet, og vil benytte anledningen til å takke han for samarbeidet. Det sa statsminister Erna Solberg på ein pressekonferanse, etter det blei kjent at Ropstad Trekker seg..

VG - I førrgår: 14:07

Ropstad går av som partileder

Kjell Ingolf Ropstad Trekker seg som statsråd og partileder i KrF..

E24 - I førrgår: 14:08

Ropstad går av som partileder og statsråd

Kjell Ingolf Ropstad Trekker seg som statsråd og partileder i KrF..

VG - I førrgår: 14:07

Ropstad går av som partileder og statsråd

Kjell Ingolf Ropstad Trekker seg som statsråd og partileder i KrF..

Aftenposten - I førrgår: 13:39

Går av som statsråd og Trekker seg som partileder

Kjell Ingolf Ropstad går av som statsråd og KrF-leder, varslet han på en pressekonferanse lørdag..

Aftenposten - I førrgår: 13:39

Går av som statsråd og Trekker seg som partileder: - Vemodig

Kjell Ingolf Ropstad går av som KrF-leder og statsråd, varslet han på en pressekonferanse lørdag..

VG - 16 sep 21 kl. 20:59

Trekker seg som Unge Venstre-leder: – På tide å takke for seg

Unge Venstre-leder Sondre Hansmark varsler at han kommer til å gå av som leder for Unge Venstre på neste landsmøte i partiet. I løpet av de fire årene som leder er det bare én sak han angrer på..

VG - 16 sep 21 kl. 20:58

Nederlands utenriksminister går av etter evakueringskaos

Sigrid Kaag Trekker seg som utenriksminister i Nederland etter et mistillitsforslag om den kaotiske evakueringen fra Kabul i Afghanistan..

NRK - 15 sep 21 kl. 14:31

Trekker ut FN-soldatar

FN har bestemt seg for å trekke ut rundt 450 gabonske soldatar i den fredsbevarande styrken i Den sentralafrikanske republikk etter skuldingar om seksuelle overgrep. Forsvarsdepartementet i Gabon seier dei har opne etterforsking mot soldatane, melder AFP.

NRK - 11 sep 21 kl. 18:53

Statsforvalteren kritiserer Oslo

Utdanningsetaten i Oslo gjør altfor lite når elevenes skolemiljø blir krenket, mener Statsforvalteren i Oslo og Viken etter tilsyn. Statsforvalteren førte tilsyn på Uranienborg skole i bydel Frogner denne våren for å kontrollere at kommunen oppfyller kravene i regelverket om et trygt og godt skolemiljø. I en fersk tilsynsrapport konstaterer statsforvalteren med at Oslo kommune ikke er innefor regelverket.

E24 - 10 sep 21 kl. 08:02

Høyere strømpriser løfter total inflasjon

Kraftig oppgang i strømprisene Trekker den totale prisveksten opp, mens kjerneinflasjonen, som er viktigst for rentesettingen, er noe svakere enn ventet..

NRK - 17 aug 21 kl. 10:39

DnF Trekker støtten til opprop

Den norske Forfatterforening Trekker støtten til oppropet fra Norse dansekunstnere mot Ytringsfrihetskommisjonen. Oppropet skapte mye oppstyr i sommer. 180 av 273 medlemmer som deltok i avstemningen stemte for å trekke støtten, melder foreningen..

VG - 08 sep 21 kl. 15:08

Nortura tilbakekaller flere varer på grunn av kreftfremkallende stoff: – Stor og omfattende sak

Nortura og flere andre produsenter Trekker tilbake flere posteier og panerte produkter etter funn av det kreftfremkallende plantevernmiddelet etylenoksid..

VG - 08 sep 21 kl. 15:08

Tilbakekaller flere varer på grunn av kreftfremkallende stoff: – Stor og omfattende sak

Nortura og flere andre produsenter Trekker tilbake flere posteier og panerte produkter etter funn av det kreftfremkallende plantevernmiddelet etylenoksid..

Klartale - 08 sep 21 kl. 09:01

Faren Trekker seg som verge

Popstjerna Britney Spears kan snart slippe å be faren sin om penger. Han har nå signert på papirer som fjerner ham som vergen hennes..

NRK - 06 sep 21 kl. 05:43

Tror skoleferie kan styre viruset

I løpet av få år kan koronaviruset først og fremst ramme barn. Viruset kan da bli styrt av når skolene og barnehagene holder åpent, mener professor i økologi og evolusjon ved Universitetet i Oslo, Nils Chr. Stenseth.

NRK - 06 sep 21 kl. 04:29

Gruppe ber Taliban om våpenhvile

En gruppe motstandsmenn i Panjshirdalen ber Taliban om våpenhvile, heter det i en melding fra motstandsgruppens leder. Den nasjonale motstandsfronten sier natt til mandag at den «foreslår at Taliban stopper sine militære operasjoner i Panjshir», og at Taliban Trekker sine styrker tilbake. – Til gjengjeld vil vi be våre styrker om å avstå fra væpnede handlinger, opplyser motstandsgruppen etter meldinger om store tapstall i kamphandlingene..

NRK - 13 aug 21 kl. 18:20

Sveits Trekker ansatte fra Kabul

Den sveitsiske regjeringen Trekker de gjenværende ansatte fra landets samarbeidsbyrå i Kabul på grunn av situasjonen i Afghanistan, melder Reuters. – De skal forlate Kabul så snart som mulig, sier utenriksminster Livia Leu i en pressekonferanse..

NRK - 13 aug 21 kl. 14:16

Norganic Trekker tilbake kokosmelk

Norganic AS Trekker tilbake produktet IsolaBio Cuisine Cocco. Årsaken er funn av etylenoksid i tilsetningsstoffet guarkjernemel. Etylenoksid er et plantevernmiddel som er forbudt å bruke i mat i EU og EØS.

VG - 03 sep 21 kl. 06:28

Fredag 3. september: Dette skjedde i natt

Etter lang tid krass kritikk for sin coronahåndtering, Trekker Japans statsminister seg ifølge lokale medier..

NRK - 10 aug 21 kl. 18:09

Guvernør Cuomo Trekker seg

New Yorks guvernør Andrew Cuomo Trekker seg etter anklager om seksuell trakassering. Det skriver Reuters. Både president Joe Biden og Nancy Pelosi, lederen av Representantenes hus, tok tirsdag til orde for at Cuomo må gå av.

NRK - 09 aug 21 kl. 15:51

Trekker salat etter e.coli-mistanke

Coop Trekker tilbake Coop Gourmetsalat 110 gram med best før-dato 13.08.2021 etter mistanke om for høye verdier av E.

VG - 01 sep 21 kl. 03:55

Orkanen Ida: – Ingen har bensin og ingen har hus!

LAPLACE (VG) Flomvannet Trekker seg tilbake. Orkanofrene i Louisiana skal nå kjempe i ukevis for alt du ellers tar for gitt: Strøm, vann, kloakk, mobildekning og bensin..

VG - 01 sep 21 kl. 03:22

Britney Spears: – Vil ikke la seg utpresse

Britney Spears (39) vil at faren Trekker seg som verge umiddelbart – og nekter å betale et øre for at det skal skje, ifølge advokaten hennes..

NRK - 09 aug 21 kl. 06:19

Cuomos topprådgiver Trekker seg

Guvernør Andrew Cuomos øverste rådgiver, Melissa DeRosa, Trekker seg samtidig som presset øker mot New York-guvernøren, som anklages for seksuell trakassering. I en kunngjøring først publisert på Twitter sier DeRosa at de to siste årene har vært «følelsesmessig og mentalt utfordrende». DeRosas avgang er et kraftig nederlag for Cuomo, som trolig må forberede seg på en riksrettsprosess fra delstatsforsamlingen i New York dersom han ikke går av frivillig..

NRK - 29 aug 21 kl. 17:03

Norsk feltsykehus fremdeles i drift

Det norske feltsykehuset på flyplassen i Kabul er fortsatt i drift. Det er ventet at feltsykehuset blir værende på flyplassen fram til de amerikanske styrkene, som bidrar i evakueringen, Trekker seg ut tirsdag 31. august.

VG - 07 aug 21 kl. 00:50

Snickers Trekker reklame etter anklager om homofobi

Snickers i Spania har fått kraftig kritikk for en omstridt reklame som flere mener er homofobisk. Nå Trekker selskapet reklamefilmen..

NRK - 28 aug 21 kl. 18:12

Frankrike blir i Irak

President Emmanuel Macron sier franske styrker vil bli i Irak for å bekjempe terrorisme, uavhengig av om USA Trekker seg ut. – Uansett hvilke valg amerikanerne gjør, vil vi opprettholde vårt nærvær i Irak for å bekjempe terror, sa Macron på en pressekonferanse i Bagdad lørdag. Macron sa også at Frankrike er i kontakt med Taliban for å diskutere «humanitære operasjoner»..

NRK - 28 aug 21 kl. 14:17

Irans Khameini ut mot Biden

Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei, anklager USAs president Joe Biden for å ha samme holdning som hans forgjenger Donald Trump, når det kommer til den internasjonale atomavtalen. – Det er ingen forskjell mellom USAs nåværende regjering og den forrige, fordi det den forlanger av Iran i atomspørsmålet er forskjellig i ord, men er det samme som Trump krevde, heter det i en uttalelse fra Khamenei på hans egen nettside. Atomavtalen innebærer at Iran skal slippe sanksjoner mot at landet åpner for grundigere inspeksjoner av sitt atomprogram og trapper kraftig ned på anrikingen av uran.

NRK - 28 aug 21 kl. 14:17

Irans Khamenei ut mot Biden

Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei, anklager USAs president Joe Biden for å ha samme holdning som hans forgjenger Donald Trump, når det kommer til den internasjonale atomavtalen. – Det er ingen forskjell mellom USAs nåværende regjering og den forrige, fordi det den forlanger av Iran i atomspørsmålet er forskjellig i ord, men er det samme som Trump krevde, heter det i en uttalelse fra Khamenei på hans egen nettside. Atomavtalen innebærer at Iran skal slippe sanksjoner mot at landet åpner for grundigere inspeksjoner av sitt atomprogram og trapper kraftig ned på anrikingen av uran.

NRK - 27 aug 21 kl. 19:23

Vann- og brannskader økte i 2021

Erstatningene etter vannskader økte med 33 prosent i løpet av første halvår 2021, sammenlignet med samme periode i fjor. Det utgjør nesten 1,9 milliarder kroner. Det viser tall fra Finans Norge – Dessuten har mange jobbet fra hjemmekontor, og mye bruk av både vanntilkoblet utstyr og ødelagte rør innendørs fører også til flere lekkasjer og skader, sier kommunikasjonssjef Stine Neverdal i Finans Norge.

NRK - 26 aug 21 kl. 14:46

Kobbergigant Trekker seg fra Nussir

I dag ble det offentliggjort at kobbergiganten Aurubis terminerer sin intensjonsavtale med gruveselskapet Nussir ASA om å kjøpe kobber fra Nussirgruva i Repparfjord. Norske Samers Riksforbund er svært fornøyd med at investeringen trekkes fra dette prosjektet. – Når en av verdens største kobberprodusenter ser at gruveprosjektet til Nussir ikke er forenlig med deres samfunnsstandarder, så gir det et veldig sterkt signal, uttaler presidentkandidat Silje Karine Muotka..

NRK - 26 aug 21 kl. 05:57

Belgia og Polen ut av Kabul

Belgia og Polen sier de avslutter arbeidet med å evakuere folk fra Afghanistans hovedstad og Trekker ut resten av sitt personell. – Gitt utviklingen av situasjonen i Afghanistan, har regjeringen besluttet å stanse evakueringen. Dette skjer i samråd med andre europeiske partnere, skriver Belgias statsminister Alexander De Croo på Twitter.

NRK - 25 aug 21 kl. 16:34

Bakehuset Trekker surdeigsbrød

Bakehusets «Bakerens utvalgte surdeigsbrød» trekkes tilbake fordi det kan være pakket et annet brød i posen, noe som kan føre til helsefare for allergikere. Brødet er solgt i Kiwi, Meny, Spar, Joker, Nærbutikken og Bunnpris i Vestfold og Telemark fylke, opplyser Mattilsynet i en pressemelding..

NRK - 02 aug 21 kl. 14:15

King Oscar Trekker tilbake sardiner

King Oscar Trekker tilbake flere varianter av sardiner i tomatsaus etter funn av plantevernmidler i en råvare. Det er funnet etylenoksid i råvaren johannesbrødkjernemel, opplyser selskapet. Plantevernmiddelet er forbudt å bruke i mat i EU og EØS.

E24 - 24 aug 21 kl. 06:00

Snakk om å snuble på vei til børsnotering

Når en hjørnestensinvestor Trekker seg før børsnoteringen, er det vel ikke å forvente jubel når Astrocast omsider blir børsnotert..

NRK - 23 aug 21 kl. 14:47

Laksefileter trekkes fra Coop

Coop Trekker laksefilet som selges i 600-gramspakninger med best før dato 30.08.2021 fordi det er påvist listeriabakterier i fisken.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt