Trekker

Saturday, 25 June, 07:19

Nyheter om Trekker

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 21 jun 22 kl. 12:24

Det er svært lite som Trekker folk til denne gaten. Men barn og unge står i kø for å gå på teater.

Det er svært lite som Trekker folk til denne gaten. Men barn og unge står i kø for å gå på teater..

NRK - 21 jun 22 kl. 08:41

Polens mektigste mann Trekker seg fra regjeringen

Jaroslaw Kaczynski, lederen av det polske regjeringspartiet PiS, Trekker seg som visestatsminister for å bygge partiet foran det kommende valget. Kaczynski anses som hovedstrategen bak regjeringens politikk og kalles Polens mektigste politiker. Han sier at han hadde tenkt å gi seg tidligere, men at Russlands krig i Ukraina gjorde at han utsatte avgjørelsen.

NRK - 15 jun 22 kl. 14:25

Cubus Trekker skjorte etter Qatar-kritikk

Kleskjeden Cubus Trekker en Norge-skjorte med Qatars VM-logo etter å ha fått kritikk knyttet til debatten om menneskerettigheter. – Cubus har til nå valgt å stå i samarbeidet med Fifa, men har på bakgrunn av en ny vurdering besluttet å trekke produktene fra butikk og netthandel, sier pressetalsperson Julie Eckhardt i en epost til Dagbladet..

NRK - 08 jun 22 kl. 16:43

Trekker seg som ordfører

Ordfører i Nordkapp kommune, Jan Olsen, Trekker seg som ordfører i kommunen, og ber også om fritak fra alle politiske verv. Han oppgir sin arbeidssituasjon som helseskadelig. Han sier at det i lengden er vanskelig å forsvare seg mot gjentakende usakligheter, usannheter og mistenkeliggjøring, samt å håndtere provokasjoner.

NRK - 31 maj 22 kl. 15:27

Russland Trekker seg fra atomsamarbeid

Russiske myndigheter har gitt Norge beskjed om at de Trekker seg fra samarbeidet om atomsikkerhet. Det skjer til tross for at Norge hadde håpet å fortsette samarbeidet. Dermed er 25 års innsats lagt på is.

E24 - 20 jun 22 kl. 09:00

Oljekjemper Trekker Oslo Børs nedover

Oljeprisen falt inn mot helgen forrige uke, og Børsen begynner uken med fall..

NRK - 26 maj 22 kl. 21:07

Trekker tilbake store mengder Kinder-produkt

Ferrero Trekker tilbake 3.000 tonn med Kinder-produkt etter funn av salmonella, melder AFP. Det er førebels ikkje kjend om dette også gjeld Kinder i Noreg..

NRK - 16 jun 22 kl. 21:02

– Vi må snakke ut

Orfører i Kristiansand Jan Oddvar Skisland ser fram til at Jonas Gahr Støre kommer til Kristiansand mandag ettermiddag. – Jeg tenker for det første at må snakke ordentlig ut om at dette kunne skje. Vi har behov for en gjennomgang, er det viktigste for oss nå.

VG - 15 jun 22 kl. 22:05

Durek Verrett om kritikken: – Jeg er fullstendig ferdig

I en uttalelse til VG tar Durek Verrett et nytt oppgjør med rasisme og norsk presse. Han Trekker også frem at Kong Harald og dronning Sonja neppe ville ha godkjent forlovelsen med Märtha dersom de mente han var gal..

VG - 15 jun 22 kl. 22:05

Durek Verrett om kritikken: – Jeg er fullstendig ferdig

I en uttalelse til VG tar Durek Verrett et nytt oppgjør med rasisme og norsk presse. Han Trekker også frem at Kong Harald og dronning Sonja neppe ville ha godkjent forlovelsen med Märtha dersom de mente han var gal..

Dagbladet - 15 jun 22 kl. 12:15

- Måtte si oss enig

En drakt som selges på Cubus fikk sterk kritikk. Nå Trekker Cubus produktene..

NRK - 15 jun 22 kl. 12:22

Nettavisen Trekker sine podkaster fra Podtoppen

Denne uken har Nettavisen valgt å midlertidig trekke sine podkaster fra Podtoppen, melder Podtoppen. Det gjør de i påvente av at de gjør ytterligere tekniske undersøkelser av dataene som leveres til Podtoppen. Det vakte oppsikt da Nettavisens fotballpodkast Sesongkortet føk inn øverst på Podtoppen for noen uker siden.

NRK - 23 maj 22 kl. 14:11

Russisk FN-topp Trekker seg i protest og skam

Boris Bondarev, Russlands ambassadør til FNs Genève-kontor, Trekker seg i protest mot krigen i Ukraina og langer ut mot Kreml. Bondarev skriver i et avskjedsbrev som blant annet er publisert på Linkedin , at angrepet på Ukraina også er en alvorlig forbrytelse mot det russiske folket. – Aldri har jeg skammet meg så mye over landet mitt som siden 24.

NRK - 14 jun 22 kl. 11:31

Regionalt nettverk: Tror veksten vil avta

Bedriftene i Regionalt nettverk tror veksten vil avta det neste halvåret, etter at aktiviteten økte som følge av at smitteverntiltakene ble fjernet i februar. I rapporten fra bedriftene, står det at høy prisvekst, begrenset tilgang på innsatsvarer og knapphet på arbeidskraft vil dempe vektutsiktene. Bedriftene Trekker også fram lavere etterspørsel etter økte renter og usikre økonomiske utsikter som følge av krigen i Ukraina.

NRK - 13 jun 22 kl. 13:36

Rapport: Norsk jernbane er slitt med sprengt kapasitet

Infrastrukturen på jernbanen i Norge er for dårlig, med både kapasitetsproblemer og forsinkelser, ifølge en ny rapport fra Transportøkonomisk Institutt (TØI). Norsk jernbaneinfrastruktur holder for lav standard, kapasi­teten på Østlandet er begrenset, og forsinkelser skyldes forhold ved infrastrukturen, fastslår TØI-rapporten. – Jernbanesektoren mangler dessuten en aktør som ivaretar det overordnede ansvaret for at jernbane sammen med andre transportformer leverer tjenestene kundene ønsker, heter det.

VG - 09 jun 22 kl. 12:00

Reiser til VM uten plass: Skjebnetimer for norsk sandvolleyballduo

Sunniva Helland-Hansen (24) og Emilie Olimstad (21) har reist til Roma uten VM-plass. Nå krysser de fingrene for at noen Trekker seg fra turneringen..

NRK - 25 apr 22 kl. 09:09

Adressa: Bratseth Trekker seg fra Rosenborgs styre

Rune Bratseth Trekker seg fra styret i Rosenborg med umiddelbar virkning. Det opplyser Adresseavisen. – Vi i styret ble innkalt til et møte søndag.

E24 - 08 jun 22 kl. 15:30

Blandet på Wall Street – Nasdaq holder på svak oppgang

Meta og Tesla er blant teknologiaksjene som Trekker opp. Markedene venter samtidig på inflasjonstall i slutten av uken..

VG - 08 jun 22 kl. 13:48

Trekker G19-laget fra serien etter at politiet måtte hjelpe dommeren

Dommeren måtte få politihjelp etter en kamp mellom to G19-lag i Oslo-området mandag kveld. Nå har klubbledelsen valgt å trekke det aktuelle laget fra serien..

Aftenposten - 08 jun 22 kl. 13:48

Trekker G19-laget fra serien etter at politiet måtte hjelpe dommeren

Dommeren måtte få politihjelp etter en kamp mellom to G19-lag i Oslo-området mandag kveld..

NRK - 07 jun 22 kl. 19:15

FN med krass kritikk av israelsk okkupasjon

Israels okkupasjon av palestinske områder og diskriminering av palestinerne er hovedårsak til den voldelige konflikten i området, konkluderer ny FN-rapport. For å få en slutt på voldssyklusen er det helt avgjørende at Israel Trekker seg ut av de okkuperte områdene i tråd med Sikkerhetsrådets resolusjoner, heter det i rapporten som er utarbeidet av en FN-opprettet granskingskommisjon. Israel okkuperte Vestbredden og Øst-Jerusalem i 1967 og har siden nektet å etterleve gjentatte krav om tilbaketrekning fra FNs sikkerhetsråd..

NRK - 07 jun 22 kl. 16:09

Russland forlater Den europeiske menneskerettsdomstolen 

Det russiske parlamentet vedtok tirsdag en lov der landet Trekker seg fra Den europeiske menneskerettsdomstolen (EMD). Det skjer etter Russland i mars ble kastet ut av Europarådet som følge av landets invasjon av Ukraina. Russland har vært medlem av EMD i over 20 år..

VG - 07 jun 22 kl. 14:02

Neve Campbell Trekker seg fra neste «Skrik»

Neve Campbell (48) forklarer hvorfor hun ikke blir å se i skrekkfilmen «Scream 6»..

NRK - 16 maj 22 kl. 01:02

Mali Trekker seg fra antiterrorstyrke

Mali Trekker seg fra en vestafrikansk militærstyrke som bekjemper jihadister i regionen. Det skjer i protest mot at landet ble avvist som leder for de såkalte G5-landene i Vest-Afrika, Burkina Faso, Tsjad, Mali, Mauritania og Niger. (NTB).

NRK - 05 jun 22 kl. 20:05

Brann i Bergen sentrum slukket

Klokka 20.00 skrev politiet at det brant i et bygg i Bergen sentrum. Nå skal brannen være slukket.

NRK - 14 maj 22 kl. 11:16

Ukraina hevder russiske styrker Trekker seg fra Kharkiv

Russiske styrker Trekker seg tilbake fra Ukrainas nest største by, Kharkiv, hevder landets myndigheter lørdag. Den ukrainske generalstaben sier at russerne er i ferd med å trekke seg unna Kharkiv, med fokus på å bevokte forsyningslinjene sine. Samtidig trapper russerne opp artilleri- og luftangrepene i Donbas-regionen i øst.

NRK - 02 jun 22 kl. 20:06

Middelalderfestivalen åpner

I kveld startet middelalderfestivalen på Slottsfjellet i Tønsberg. Festivalen arrangeres på historisk grunn, og Trekker en rød tråd til Tønsbergs historie. – Folk kommer fra hele Nord-Europa.

NRK - 01 jun 22 kl. 09:31

FHI: E-sigaretter kan gi helseskadelige effekter

E-sigaretter med nikotin kan gi helseskadelige effekter for brukeren, viser en ny rapport fra Folkehelseinstituttet. Instituttet konkluderer med at basert på nåværende kunnskap kan e-sigarettbruk med nikotin gi skadelige helseeffekter på blant annet luftveier og hjerte- og karsystemet. Det kan også utgjøre en risiko for mor og barn under svangerskapet, og det kan påvirke utvikling av hjernen, slik som også andre nikotinholdige produkter kan gjøre, ifølge FHI.

E24 - 01 jun 22 kl. 09:01

PGS klatrer på negativ Oslo Børs

Seismikkselskapet klatrer voldsomt etter å ha varslet inntektshopp i andre kvartal. Samtidig Trekker særlig oljeaksjene Børsen nedover ved inngangen til juni..

E24 - 01 jun 22 kl. 09:01

Markant nedgang på Børsen – PGS klatrer

Seismikkselskapet klatrer voldsomt etter å ha varslet inntektshopp i andre kvartal. Samtidig Trekker særlig oljeaksjene Børsen nedover..

NRK - 03 maj 22 kl. 15:37

Trekker tilbake oliven

Ramco Norge AS Trekker tilbake Durra oliven fra Egypt. Årsaken er funn av plantevernmiddelet 2-phenylphenol over grenseverdi i produktet. Funnet utgjør ingen akutt helsefare, opplyser Mattilsynet.

E24 - 25 maj 22 kl. 12:48

Nike Trekker seg ut av Russland

Sportskjempen er siste selskap ut av landet etter invasjonen av Ukraina..

Aftenposten - 25 maj 22 kl. 06:08

Trekker sesongavslutningen av «FBI» i USA – plottet har likhetstrekk med skoleskyting

Sesongfinalen av den populære serien «FBI» er trukket tilbake av kringkasteren CBS etter den tragiske skoleskytingen i….

Klartale - 24 maj 22 kl. 11:15

Mangel på folk fører til at andre må jobbe mer

Ulf Singstad har jobbet med å rekruttere folk til jobb de siste 30 årene. Han har aldri opplevd at det er så ille som nå.– Vi har merket at arbeidsgivere er veldig tydelig på at de har behov for folk, sier Singstad til Klar Tale.

E24 - 24 maj 22 kl. 07:08

Børsuro rammer Euronext Growth: Beregner at 40 milliarder er barbert bort

Pengene strømmet til markedsplassen i fjor, men i år har det vært bråstopp. Rentehopp, inflasjon og aksjesmell gjør at investorene Trekker i bremsen, ifølge banktopp..

NRK - 23 maj 22 kl. 09:17

Polen Trekker seg fra 29 år gammel gassavtale med Russland

Den polske klimaministeren sier på Twitter at de vil trekke seg fra gassavtalen om Yamal-gassledningen som de har hatt med Russland siden 1993, melder Reuters..

NRK - 21 maj 22 kl. 15:01

Morrison har innrømmet nederlaget

Avisen The Guardian skriver at Australias statsminister Scott Morrison har ringt Labor-leder Anthony Albanese og innrømmet nederlaget. Ifølge prognosene mister regjeringen til Scott Morrison flertallet i Australias nasjonalforsamling. Opposisjonspartiet Labor kan dermed trolig danne ny regjering.

NRK - 20 maj 22 kl. 16:12

Trekker ris og nudler fra markedet

Gao Tam Brutt ris fra Hiep Long trekkes fra markedet av Asia Engros AS. Årsaken er funn av plantevernmiddel over grenseverdien, som kan utgjøre akutt helsefare. Det dreier seg om plantevernmiddelet Tricyclazole, som ikke er godkjent i EU, opplyser Mattilsynet.

E24 - 18 maj 22 kl. 21:26

S&P 500 på vei mot verste dag i år

Tek-gigantene Trekker ned de store indeksene på Wall Street, der Nasdaq nå er ned nær fem prosent. For andre dag på rad er det også veldig dårlig stemning blant varehuskjedene..

E24 - 18 maj 22 kl. 17:55

Børsfallet tiltar på Wall Street

Tek-gigantene Trekker ned de store indeksene på Wall Street, der Nasdaq nå er ned mer enn tre prosent. Samtidig faller varehuskjedene tungt etter Targets skrekkfall..

Aftenposten - 25 apr 22 kl. 09:56

Adresseavisen: Bratseth Trekker seg fra Rosenborgs styre

Rune Bratseth Trekker seg fra Rosenborgs styre med umiddelbar virkning, opplyser Adresseavisen..

NRK - 02 apr 22 kl. 01:13

Will Smith Trekker seg fra Oscar-akademiet

Skuespiller Will Smith Trekker seg fra Oscar-akademiet etter angrepet på Chris Rock under Oscar-utdelingen søndag, heter det i en uttalelse. – Jeg Trekker meg fra medlemskapet i Academy of Motion Picture Arts and Sciences, og vil akseptere eventuelle ytterligere konsekvenser styret finner passende, skriver Smith ifølge Variety. Styret i akademiet møttes onsdag for å innlede den disiplinære prosessen mot Smith for slaget, som er brudd på akademiets retningslinjer.

VG - 23 apr 22 kl. 20:41

Trekker seg fra «Kompani Lauritzen»: – En slags kortslutning

Kompaniaspirant Tone Damli Aaberge er utslitt i lørdagens program, og Trekker seg før øvelsen er over..

Klartale - 22 apr 22 kl. 15:19

Coop Trekker tilbake chilinøtter

Coop Norge SA Trekker tilbake Coop Chilinøtter. Det gjelder posen på 200 gram. Den har best før dato 04.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com