Tom

Tuesday, 20 February, 22:32

Nyheter om Tom

VG - 11 feb 24 kl. 16:33

Patrick Mahomes: Mannen som kan hamle opp med «uslåelige» Tom Brady

Med syv Super Bowl-seirer var Tom Brady (46) forventet å forbli tidenes NFL-spiller. Men Patrick Mahomes (28) er i ferd med å ta opp en utrolig kamp med legenden..

Aftenposten - 11 feb 24 kl. 16:34

Patrick Mahomes: Mannen som kan hamle opp med «uslåelige» Tom Brady

Med syv Super Bowl-seirer var Tom Brady (46) forventet å forbli tidenes NFL-spiller..

VG - 06 feb 24 kl. 18:44

Tom Holland i ny hovedrolle

Spider-Man-stjernen Tom Holland (27) skal spille hovedrollen i Romeo og Julie på teateret Duke of York's Theatre i London senere i år..

Aftenposten - Igår: 05:46

Det er ikke lett å selge bleier når bygda er Tom for småbarn: – Jeg håper vår løsning kan være til inspirasjon

VISTDAL (Aftenposten): Det er ikke lett å selge bleier og babygrøt når bygda ikke har småbarn..

VG - Igår: 02:06

Åpner opp om hjertestansen: – Jeg kan dø her

To ganger har han kollapset på fotballbanen med hjerteproblemer. Nå forteller Tom Lockyer (29) om de dramatiske sekundene..

Aftenposten - Igår: 02:06

Åpner opp om hjertestansen: – Jeg kan dø her

To ganger har han kollapset på fotballbanen med hjerteproblemer. Nå forteller Tom Lockyer (29) om de dramatiske….

E24 - I førrgår: 13:12

Feilslått skattepropaganda

Mer finansiell presisjon i stedet for Tom retorikk, skriver Arctic Securities-partner Jon Gunnar Pedersen..

Aftenposten - I førrgår: 10:50

Hvis Lisbeth ikke jobber søndager, kan Norge gå Tom for Grandiosa

STRANDA (Aftenposten): Mens nordmenn setter favorittretten i stekeovnen, er det fullt kjør på pizzafabrikken..

NRK - 15 feb 24 kl. 06:27

Vegtrafikksentralen advarer mot glatte veier i Sogn og Fjordane

Vegtrafikksentralen vest har fått flere meldinger fra bilister i Sogn og Fjordane om glatte veier i distriktet torsdag morgen. Det skal være glatt på E39 ved Vassenden og ved Byrkjelo og mellom Vadheim og Lavik, melder NRK. Også på riksvei 5 har det kommet meldinger om glatte veier, spesielt fra Naustdal og Grov.

NRK - 10 feb 24 kl. 03:41

Forsvarsekspert: Økt trussel fra Russland

Vesten har få år på å bygge opp et avskrekkende forsvar, det mener hovedlærer i etterretning ved Forsvarets høgskole, Tom Røseth. – Vi ser en alvorlig og varig sikkerhetspolitisk endring. Det er viktig at vi innser at Russland vil være i konflikt med Europa og Nato fremover uansett hvordan krigen i Ukraina ender, sier han til VG.

Klartale - 08 feb 24 kl. 08:49

Seks av ti lærere har tatt elever i juks

Undersøkelsen er gjort av Opinion for Utdanningsnytt.Rundt 1.200 lærere fra videregående skole har svart på undersøkelsen.

NRK - 04 feb 24 kl. 03:49

Ny pris til filmen «Ibelin»

Prisene fortsetter å renne inn for norske «Ibelin» – sist ut på Nordens største filmfestival. Det er første gang en norsk film får dokumentarfilmprisen på filmfestivalen i Göteborg, som er Nordens største. Filmen forteller historien om Mats Steen, en norsk gamer som døde da han var 25 år.

NRK - 03 feb 24 kl. 09:44

Vil kreve betaling for alle cruiseturister i Ålesund

Kommunedirektøren i Ålesund vil kreve betaling fra havnevesenet for alle cruiseturister som kommer til byen. Ett av forslagene på kommunedirektørens lange liste over kutt- og innsparingstiltak, er nemlig å be om et driftstilskudd fra i Ålesundregionens havnevesen på ti kroner per cruisepassasjer. Det skriver Sunnmørsposten.

NRK - 01 feb 24 kl. 12:12

Zelenskyj hyller godkjenningen av nye EU-midler

EU-landene ble torsdag enige om en pakke med 50 milliarder euro i ytterligere militær bistand til Ukraina. Zelenskyj hyller godkjenningen av den nye bistandsavtalen og at den vitner om et «sterkt EU-fellesskap». Han sier også at de nye midlene vil «styrke langsiktig økonomisk og finansiell stabilitet».

NRK - 01 feb 24 kl. 11:31

EU enige om 50 milliarder euro i langtidsbistand til Ukraina

EU-landene er enige om en pakke med 50 milliarder euro i ytterligere militær bistand til Ukraina, sier EU-president Charles Michel torsdag. Han sier videre at dette sikrer stødig og langvarig støtte til Ukraina. Det var på forhånd veldig usikkert om en støttepakke til Ukraina var mulig.

VG - 05 jan 24 kl. 07:09

Arbeiderpartiets partisekretær skal gifte seg med Tom Tvedt

Kjersti Stenseng og mannen Tom Tvedt, tidligere president i Norges idrettsforbund, skal i 2024 gi hverandre sitt «ja»..

NRK - 25 jan 24 kl. 20:37

Viktige givere dropper støtten til Haley

To viktige givere har trukket støtten til Nikki Haleys valgkamp etter nominasjonsvalget i New Hampshire. De mener nominasjonsprosessen i praksis er over. Hennes rival Donald Trump krevde onsdag kveld at giverne stanser pengestrømmen til Haley, som nå er den eneste som forsøker å utfordre ham i kampen om å bli Republikanernes presidentkandidat til høsten.

NRK - 25 jan 24 kl. 11:35

Gjenstand ved Tom kajakk undersøkes i Vindafjord – kan være person

Det er i Vindafjord kommet melding om en flytende kajakk og en gjenstand eller person like ved. Hovedredningssentralen er varslet. – Det ser ut som en stokk på avstand, men det er ikke mulig å identifisere fra land, så varsling av HRS er iverksatt for å få ressurser ut for å få å få verifisert hva dette er, melder politiet i Sør-Vest.

NRK - 25 jan 24 kl. 11:35

Gjenstand ved Tom kajakk undersøkes i Vindafjord – var stokk

Det er i Vindafjord kommet melding om en flytende kajakk og en gjenstand eller person like ved. Hovedredningssentralen er varslet. – Det ser ut som en stokk på avstand, men det er ikke mulig å identifisere fra land, så varsling av HRS er iverksatt for å få ressurser ut for å få å få verifisert hva dette er, melder politiet i Sør-Vest.

NRK - 23 jan 24 kl. 20:04

YX og Best vil slå seg sammen

Bensinstasjons­kjedene YX og Best ønsker å slå seg sammen. Selskapene venter kun på en godkjenning fra Konkurransetilsynet. Det bekrefter daglig leder Tom E.

Aftenposten - 23 jan 24 kl. 16:02

Seks gode viner til under 200 kroner

Er lommeboken Tom? Her er seks gode viner som passer januarbudsjettet..

Klartale - 20 jan 24 kl. 06:00

– Vi visste at vi måtte jobbe dobbelt så hardt

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - 20 jan 24 kl. 00:32

34 storfe reddet ut etter at tak kollapset ved Lyngdal

34 storfe ble evakuert ut etter at en taket på en driftsbygning i Kvåvik i Lyngdal kollapset natt til lørdag. Hendelsen ble meldt inn til 110-sentralen i Agder om at en takkonstruksjon på en driftsbygning i Lyngdal som delvis hadde kollapset, og at det skulle være dyr i bygningen. – Vi rykket ut sammen med brannvesenet.

NRK - 18 jan 24 kl. 22:59

Kongressen i USA har vedtatt en avtale som hindrer nedstenging av det amerikanske statsapparatet

Representantenes hus i den amerikanske kongressen har stemt for en avtale som hindrer nedstenging av det amerikanske statsapparatet fram til mars. Avtalen ble først vedtatt av Senatet torsdag og ble deretter oversendt til Representantenes hus som vedtok den noen timer senere. Avtalen kom i grevens tid, for ved midnatt natt til fredag går en rekke etater Tom for penger.

NRK - 18 jan 24 kl. 14:41

E39 stengt i Kristiansand etter trafikkuhell

E39 er stengt i østgående retning ved Fidjane i Kristiansand etter et trafikkuhell, melder Veitrafikksentralen sør. – Et vogntog og en personbil har kilt seg inn i hverandre. Kjøretøyene er i ferd med å bli fjernet, sier operasjonsleder Tom Einer Gausdal i Agder politidistrikt..

NRK - 18 jan 24 kl. 12:34

Øygarden kommune er i vêrberedskap

Øygarden kommune har gått i beredskap grunna dei store snømengdene, fortel dei i ei pressemelding torsdag ettermiddag. – Det kan vere utfordringar med å kome fram brukarar av heimetenesta ettersom det fleire stader ikkje er brøytt på sidevegane, seier beredskapssjef June Johannesen. – Raude Kors Hjelpekorps har vore i kontakt med kommunen og tilbyr hjelp.

Aftenposten - 18 jan 24 kl. 05:35

Det hvite hus advarer om at Ukraina snart kan gå Tom for ammunisjon

WASHINGTON D.C. (Aftenposten): President Joe Biden møtte onsdag 18 politikere fra Kongressen for å få dem med på mer….

NRK - 17 jan 24 kl. 23:20

Buss sperrer vei i Oslo

Ved Vinderen i Oslo har politiet fått melding om en buss som står på tvers av veien. Bussen skal være Tom for passasjerer. Bussen sperrer veien.

VG - 17 jan 24 kl. 14:39

Tom bil påkjørt av toget i Moss - ingen skadet

Det var ingen i bilen da toget traff den på en planovergang, melder politiet..

NRK - 16 jan 24 kl. 12:59

Nytt fartøy truffet i Rødehavet

Det britiske sikkerhetssselskapet Ambrey meldte først at et greskeid lasteskip registrert i Malta skal ha vært målet for, og blitt truffet av, en missil 76 nautiske mil nordvest for havnebyen Saleef i Jemen. Skipet skal ha fått mindre skader, ifølge tre kilder. i 14-tiden tirsdag melder Reuters at kilder i det greske sjørfartsdepartementet bekrefter at det greskeide skipet «MT Zografia» ble truffet av en missil.

Klartale - 15 jan 24 kl. 06:04

Hva skjer om Russland vinner krigen i Ukraina?

– Det hadde vært en tragedie om Putin vinner. Ikke bare for Ukraina, men også for oss, sa Nato-sjef Jens Stoltenberg sent i fjor.Land i forsvars-samarbeidet Nato hjelper Ukraina med våpen og utstyr.

NRK - 19 dec 23 kl. 13:10

Putin: – Russlands forsvarsindustri har reagert raskere enn Vesten

– Russland har økt produksjonen av våpen og militært utstyr raskere enn det Vesten har gjort, sa Vladimir Putin på et møte med forsvarstopper tirsdag. Forsvarsminister Sergej Sjojgu sier at Russland har økt produksjonen av stridsvogner med 5,6 ganger, og at det er lagt ut et minefelt som strekker seg over 7000 kvadratkilometer. Flere vestlige analytikere har sagt at Russland kommer til å gå Tom for våpen, men likevel fortsetter angrepene.

VG - 12 jan 24 kl. 13:51

Medier: Jobber med «Top Gun 3» i hemmelighet

Tom Cruise (61) skal være klar for enda et «Top Gun»-eventyr..

NRK - 10 jan 24 kl. 09:15

Erkjenner straffskyld etter dødsulykken i Harstad

- Ja. Det sa den tiltalte mannen i 20-åra, på samtlige spørsmål fra tingrettsdommer Tom Martin Bersvendsen om han erkjente straffskyld etter de tre punktene han er tiltalt for. Onsdag startet den to dager lange rettssaken mot mannen i 20-årene, som blant annet er tiltalt for uaktsomt å ha forvoldt en annens død.

NRK - 10 jan 24 kl. 05:43

Får ikke fisken ut på markedet grunnen snøskred

Fiskere i Vest-Finnmark får ikke dyrebar skrei ut til markedet på grunn av at flere veier er stengt grunnet snøskred. Tom Vegard Kiil fra Loppa er både fisker og leder i Norges Kystfiskarlag. Han er en av dem som er rammet.

NRK - 16 dec 23 kl. 17:24

Avlyste kamp etter at Luton-spiller falt om - er ved bevissthet

Kampen mellom Bournemouth og Luton er avlyst etter at Luton-spilleren Tom Lockyer falt om på banen i 2. omgang. Det ble stille på stadion til Premier League-klubben Bournemouth i lang tid og lagene gikk i garderoben etter hendelsen.

NRK - 16 dec 23 kl. 17:24

Avlyste kamp etter at Luton-spiller falt om - bekrefter hjertestans

Kampen mellom Bournemouth og Luton er avlyst etter at Luton-spilleren Tom Lockyer falt om på banen i 2. omgang. Det var Lutons kaptein Lockyer som falt om på banen i det 59.

VG - 09 jan 24 kl. 17:00

Diesel-bilen sluttet å virke i kulden: – Et kjempeproblem

På vei til skiløypene tok Tom Mortens bil kvelden. Nå står den på verksted og tiner..

Aftenposten - 11 dec 23 kl. 19:30

Tom Monclair var en ambisiøs kirurg

Tom Monclair (1942–2023).

NRK - 05 jan 24 kl. 02:10

Øygarden: Nyttårsfyrverkeri fem dager på etterskudd

Vinden satte en stopper for fyrverkeriet i Øygarden kommune utenfor Bergen på nyttårsaften. Nå blir det sendt opp fredag kveld i stedet. Bergens Tidende skriver at kommunen har fått godkjenning fra politiet.

Aftenposten - 04 jan 24 kl. 21:37

Han fattet et tvangsvedtak. Så angrep pasienten bydelsoverlegen i hans eget hjem.

Bydelsoverlege Tom Sundar (59) pleier alltid å kikke i kikkehullet før han åpner inngangsdøren..

NRK - 04 jan 24 kl. 15:31

Rage against the machine gir seg med turneer

Det amerikanske rockebandet Rage Against the Machine legger opp som turnerende band. Det skriver trommeslager Brad Wilk i et innlegg på Instagram. Bandet avlyste nylig gjenforeningsturnéen i Europa og Nord-Amerika, og Wilk sier nå at bandet aldri mer skal turnere eller opptre live.

NRK - 04 jan 24 kl. 07:33

Sårbar kapasitet ved sykehuset i Arendal

Kapasiteten på Sørlandet sykehus i Arendal er fremdeles sårbar etter snøværet som har herjet i Agder de siste dagene. Det forteller beredskapssjef Tom Helge Vik Tollefsrud. – Vi er fortsatt sårbare i Arendal hvor vi har mange pasienter som ligger inne.

NRK - 10 dec 23 kl. 13:10

Fredsprisvinnerens stol står Tom

Stolen der deres fredsprisvinner Narges Mohammadi skulle sittet, står Tom under utdelingen av Nobels fredspris fordi hun sitter er fengslet i Iran..

NRK - 10 dec 23 kl. 12:42

Støre: – Viser enorm kraft

– At Narges Mohammadi sin stol vil stå Tom når fredsprisen deles ut er et uttrykk for at Iran er et brutalt regime som krenker menneskerettigheter. Det vil sende et veldig sterkt budskap at den står Tom, sier statsminister Jonas Gahr Støre om dagens fredsprisseremoni. Han viser til at årets fredspris handler om undertrykking av kvinner og forfølging av politiske aktivister og kampen Mohammedi kjemper mot dødsstraff i Iran.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com