TV4

Wednesday, 07 December, 17:02

Nyheter om TV4

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 22 sep 22 kl. 23:16

Kraftig smell i boligområde i Solna i Sverige

Det har blitt meldt om kraftig smell ved en flermannsbolig i Solna nord for Stockholm torsdag kveld, melder Aftonbladet. – Vi har fått mange telefoner, sier talsperson for politiet Daniel Wikdahl. Smellet ble hørt helt inn til Stockholm sentrum, skriver avisen.

NRK - 22 sep 22 kl. 23:16

Kraftig smell i boligområde i Solna ved Stockholm

Det har blitt meldt om kraftig smell ved en flermannsbolig i Solna nord for Stockholm torsdag kveld, melder Aftonbladet. – Vi har fått mange telefoner, sier talsperson for politiet Daniel Wikdahl. Smellet ble hørt helt inn til Stockholm sentrum, skriver avisen.

NRK - 07 nov 22 kl. 16:46

Siktelse i svensk bortføringssak utvides til drap

Siktelsen i saken der en 21 år gammel kvinne ble funnet død i Vetlanda i Sverige i forrige uke, er utvidet til drap og likskjending, melder TV4 Jönköping. Kvinnen ble onsdag i forrige uke funnet død i et skogholt utenfor Vetlanda etter å ha vært savnet siden midten av oktober etter en utekveld. To kvinner i 20-årsalderen er varetektsfengslet i saken, siktet for bortføring.

NRK - 03 okt 22 kl. 18:32

Sperrer av rundt Nord Stream: Betraktes som åsted

Områder rundt gasslekkasjene i Østersjøen er sperret av for undersøkelser. – Du må ikke nærme deg mer enn fem nautiske mil, sier Mattias Lindholm til svensk TV4..

NRK - 02 okt 22 kl. 00:01

Nytt drap i Södertälje – voldsspiral, sier politiet

En mann i 40-årene ble lørdag kveld skutt og drept i bydelen Ronna i Södertälje. Svensk politi beskriver utviklingen som en «voldsspiral». Skytingen skjedde i 19.

NRK - 21 sep 22 kl. 14:33

Sverige hasteinnkaller Riksdagens forsvarskomité

Forsvarskomiteen i den svenske Riksdagen hasteinnkalles etter at Russland tidligere onsdag kunngjorde en delvis mobilisering av sine reservestyrker. Det skal nå diskuteres om hvorvidt flere våpen kan sendes til Ukraina, noe som til syvende og sist er en regjeringsavgjørelse. – Vi kan kanskje avstå noen Robotsystem 70 og Archer.

NRK - 11 sep 22 kl. 19:49

Rødgrønt-flertall – Sverigedemokraterna nest størst

Svensk TV4 publiserer sine første målinger for Sveriges riksdagsvalg, 15 minutter før de siste valglokalene etter planen skal stenge. Sosialdemokratene får i målingen 28,3 prosent av stemmene. Sverigedemokraterna blir det nest største partiet med 21,3 prosent av stemmene..

NRK - 11 sep 22 kl. 19:49

Måling: Rødgrønt-flertall – Sverigedemokraterna nest størst

Svensk TV4 publiserer sine første målinger for Sveriges riksdagsvalg, 15 minutter før de siste valglokalene etter planen skal stenge. De rødgrønne, bestående av Centerpartiet, Socialdemokraterna, Vänsterpartiet og Miljöpartiet har flertall med 50,6 av stemmene. Sosialdemokratene får i målingen 29,7 prosent av stemmene.

NRK - 10 sep 22 kl. 21:08

Andersson og Kristersson i en siste duell før valget i Sverige

Energikrisen, gjengkriminalitet og klimakrisen var temaer da Magdalena Andersson fra Socialdemokraterna og Ulf Kristersson fra Moderaterna møttes til duell. Lørdag er siste dag i valgkampen i Sverige. Søndag går svenske velgere til urnene, og meningsmålingene tyder på tett løp mellom de to blokkene i svensk politikk.

NRK - 30 mar 22 kl. 17:27

TV4: - Kjernevåpen i russiske fly som krenket svensk luftrom

To av de russiske flyene som krenket svensk luftrom 2. mars, var bevæpnet med kjernevåpen, erfarer TV4. Det svenske forsvaret vil ikke kommentere påstanden.

NRK - 15 jun 22 kl. 02:53

Hviterussere har forlatt svensk ambassade etter halvannet år

To menn som søkte tilflukt i den svenske ambassaden i Minsk etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot president Aleksandr Lukasjenko, har forlatt bygningen. Det skriver NTB. De to hviterussiske mennene valgte selv å forlate ambassaden etter halvannet år.

VG - 30 mar 22 kl. 17:23

TV4: Fly som krenket svensk luftrom skal ha vært utstyrt med atomvåpen

Russland skal bevisst ha prøvd å skremme Sverige da de 2. mars krenket svensk luftrom, opplyser kilder til TV4..

VG - 20 maj 22 kl. 21:50

Marcus og Martinus vant svenske «Maskorama»

De norske poptvillingene Marcus og Martinus Gunnarsen (20) stakk av med seieren i maskekampen på svenske TV4 fredag kveld..

NRK - 04 maj 22 kl. 11:47

Iran vil henrette svensk-iraner

Den svensk-iranske forskeren Ahmadreza Djalali skal henrettes innen 21. mai, ifølge et iransk nyhetsbyrå. Han er dømt til døden i Iran for spionasje.

NRK - 25 mar 22 kl. 18:42

Flertall i Sverige for Nato-medlemskap – hvis Finland blir med

i en ny måling gjennomført av selskapet Novus, svarte 63 prosent at de mener Sverige bør bli med i Nato hvis Finland også gjør det. 18 prosent sa nei til medlemskap, og 30 prosent svarte «vet ikke». I en tilsvarende undersøkelse gjennomført av Sifo for TV4, svarte 59 prosent at de var for svensk Nato-medlemskap hvis også Finland ble med.

NRK - 30 okt 21 kl. 14:04

Omkom etter bussulykke i Tyrkia

En svensk mann i 70-årene omkom natt til lørdag i en bussulykke i Tyrkia. Tolv andre svenske og danske passasjerer var om bord, og flere er sendt til sykehus. Det er TV4 som har fått bekreftelse fra det svenske utenriksdepartementet om at en svensk passasjer har omkommet.

Dagbladet - 16 okt 21 kl. 13:00

TV4 klippet bort scene

«Så hett at det måtte klippes bort», sier programleder. Ansvarlig produsent i TV-kanalen hevder at valget isteden handlet om prioriteringer..

VG - 15 sep 21 kl. 23:28

Svensk TV4 dropper «Robinson»-programleder etter festbråk

Anders Öfvergård skal ha oppført seg «uakseptabelt» på en personalfest i Karibia..

NRK - 24 mar 21 kl. 12:26

Fant 29 millioner vaksine-doser

Italienske myndigheter ha funnet nærmere 30 millioner doser av AstraZeneca-vaksine i Italia, melder La Stampa. Funnet ska ha blitt gjort i en fabrikk i Anagni i Frosinone-provinsen i sammenheng med en kontroll på oppdrag av EU-kommissionen. Ifølge La Stampa skulle dosene til Storbritannia.

NRK - 06 jan 21 kl. 12:16

TV4 trekk melding om Assange

Svenske TV4 trekk meldinga si om at Julian Assange vert lauslaten mot kausjon, ifylgje NTB..

Dagbladet - 04 feb 21 kl. 15:47

Kong Carl Gustafs liv blir serie

Sveriges TV4 lager serie om den svenske kongefamilien..

NRK - 31 jan 21 kl. 18:26

Mistenker vaksinejuks i Sverige

Det foreligger mistanker om vaksinejuks og feilprioriteringer knyttet til koronavaksinering i åtte av Sveriges regioner, ifølge TV4. Landets innenriksminister Mikael Danmberg kaller praksisen usolidarisk. Tidligere denne uken ble det avslørt flere eksempler på ledere innen eldreomsorgen som har gitt vaksiner til personer som ikke er prioriterte foran helsepersonell..

Aftenposten - 06 jan 21 kl. 12:10

Svensk TV4: Julian Assange løslates mot kausjon

Saken oppdateres..

NRK - 06 jan 21 kl. 12:06

Assange lauslaten mot kausjon

Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange skal verte lauslaten frå britisk fengsel mot kausjon, melder TV4-nyheitene i Sverige..

NRK - 13 jun 20 kl. 23:02

TV4 sparker tv-profil

Svensk TV4 avslutter samarbeidet med den svenske TV-profilen Alexander Bard. Selskapet fikk kritikk etter at Bard ytret seg om black-matter som har skapt sterke reaksjoner. Nå er Bard fjernet som juryleder i programmet «Talang», skriver Aftonbladet..

NRK - 04 aug 20 kl. 09:03

Bryt samarbeidet med Huawei

Den svenske artisten Zara Larsson bryt samarbeidet ho har hatt med det kinesiske teknologiselskapet Huawei, seier ho til svenske TV4 sitt program Nyhetsmorgon. – Eg står for menneskerettar, og har avslutta samarbeidet, fortalde ho tysdag..

NRK - 15 jul 20 kl. 12:31

Dømt for reklameavbrudd

TV4 i Sverige er dømt for upassende reklameavbrudd under tre sendinger. De avbrøt Jonas Gardells innspilte sceneshow og to store filmer for reklame. Nå må de betale 200.

VG - 14 jun 20 kl. 01:23

Svensk stjernespiller varslet boikott etter Twitter-innlegg – nå er TV4-profil sparket

Den svenske TV 4-profilen Alexander Bard (59) gikk hardt ut mot Black Lives Matter-bevegelsen på Twitter. Nå er han sparket etter kraftige reaksjoner fra fotballmiljøet..

VG - 10 jun 20 kl. 20:08

Svensk programleder falt sammen under direktesending

Midt under et intervju med sjefsetterforsker Krister Petersson på svensk TV4 falt programleder Jenny Strömstedt ned på gulvet. Rett etter gikk tv-kanalen til reklame..

VG - 10 jun 20 kl. 11:33

Svensk kriminolog ut mot Palme-utredning på TV4: – En stor skuffelse

Svensk påtalemyndighet mener den såkalte «Skandiamannen» står bak drapet på Sveriges tidligere statsminister Olof Palme. Leif GW Persson, tidligere professor i kriminologi, er ikke imponert over bevisene politiet nå legger frem..

NRK - 15 maj 20 kl. 16:05

Svensk tv-profil tatt for sexkjøp

Programlederen, skuespilleren og den tidligere bokseren Paolo Roberto ble arrestert i en razzia mot sexkjøpere i Stockholm natt til i dag. Han mister alle sine oppgaver i TV4, melder Aftonbladet. 51-åringen innrømmer at han har kjøpt sex..

P4 - 02 maj 20 kl. 21:10

EU vurderer å godkjenne ebolamedisin

EU vurderer å følge etter USA og godkjenne ebolamedisinen Remdesivir til bruk på koronapasienter. USA hastegodkjente medisinen i går, og det svenske Legemiddelverket sier til TV4 at også EU og Sverige kan ende opp med å godkjenne innen kort tid. Undersøkelser tyder på at koronapasienter som får medisinen i snitt blir friskere fire dager raskere enn de som ikke får den..

NRK - 18 apr 20 kl. 19:34

Tegnell kritisk til WHO-utspill

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell er kritisk til at Verdens helseorganisasjon advarer om at koronasmittede kanskje ikke oppnår immunitet. Han sier til svenske TV4 at man ser veldig få tilfeller der noen er smittet to ganger..

NRK - 24 jan 20 kl. 12:39

Svenske smågutter i god behold

To gutter i førskolealder er funnet i god behold ved Åmotsfors i Eda kommune i Sverige. Politiet fryktet at de hadde gått gjennom isen, men ifølge svensk TV4 ble de funnet i et hus..

NRK - 19 dec 19 kl. 19:36

Bombelærer pågrepet

Mannen som lærte terroristen Rakhmat Akilov hvordan en lager bomber, er pågrepet, melder TV4 Nyheterna. Akilov er dømt til livstid i fengsel etter Stockholm-terroren i 2017. To andre menn med koblinger til Akilov sitter fengslet i Syria..

NRK - 18 dec 19 kl. 22:51

Hjernen bak terrorangrep er tatt

Hjernen bak terrorangrepet i Stockholm i 2017, er fengslet i Syria. Det melder TV4 Nyhetene. Personen skal tidligere vært rapportert død.

P4 - 18 dec 19 kl. 22:47

Mann pågrepet for terror i Stockholm

Mannen som i følge TV4 skal være personen bak terrorangrepet i Stockholm i 2017 er nå arrestert i Syria. Mannen skal blant annet ha radikalisert Rakhmat Akilov, som brukte en lastebil som våpen, da han kjørte ned flere personer midt i byen. 5 personer ble drept og 14 skadet som følge av terroren i Stockholm..

NRK - 18 dec 19 kl. 22:51

Person bak Stockholm-angrep tatt

En personen som er mistenkt for å ha medvirket til errorangrepet i Stockholm i 2017, er fengslet i Syria, melder TV4 Nyhetene. Personen skal tidligere ha vært rapportert død. Fem mennesker ble drept i angrepet utført av livstidsdømte Rakhmat Akilov..

P4 - 23 nov 19 kl. 21:33

Truer med å saksøke svenske medier

Iraks forsvarsminister Najah al-Shammari truer med å saksøke svenske medier etter at det ble kjent at han etterforskes for trygdesvindel i Sverige. Det melder svensk TV4. Flere medier har meldt at al-Shammari har både svensk og irakisk statsborgerskap, samt at han angivelig er under etterforskning for både trygdesvindel og andre straffbare forhold.

NRK - 23 nov 19 kl. 21:29

Truar med å saksøke svenske medium

Iraks forsvarsminister Najah al-Shammari truar med å saksøke svenske og arabiske medium etter avsløringar om at han blir etterforska for trygdesvindel i Sverige. Det melder svensk TV4. Shammari skal ha kontakta ein svensk advokat..

Hegnar.no - 21 feb 19 kl. 15:21

TV4-profil mistenkt for voldtekt

En kjent profil i den svenske tv-kanalen TV4 er pågrepet og mistenkt for voldtekt..

NRK - 21 feb 19 kl. 12:21

TV4-profil pågrepet for voldtekt

En kjent TV4-profil i Sverige er pågrepet mistenkt for grov voldtekt, det melder Aftonbladet. Mannen ble pågrpet av politiet torsdag i Stockholm og den fornærmede personen skal være under 18 år..

NRK - 19 apr 19 kl. 13:08

IS-born skal til svensk konsulat

Borna til den norsk-svenske avdøde IS-krigaren Michael Skråmo skal hentast frå flyktningleiren i Syria og fraktast til det svenske konsulatet i Arbil i Irak. Det melder svensk TV4..

VG - 19 apr 19 kl. 13:17

TV 4: Avdøde IS-kriger Michael Skråmos barn skal hentes til det svenske konsulatet i Erbil i Irak

Ifølge TV4 har kurdiske myndigheter i Irak (KRG) gitt klarsignal til at Michael Skråmos sju barn, som befinner seg i en flyktningeleir i Syria, nå føres til det svenske konsulatet i Erbil i Nord-Irak..

NRK - 19 apr 19 kl. 13:08

Born av IS-krigar skal til Irak

Borna til den norsk-svenske avdøde IS-krigaren Michael Skråmo skal hentast frå flyktningleiren i Syria og fraktast til det svenske konsulatet i Arbil i Irak. Det melder svensk TV4..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com