Styret

Wednesday, 20 October, 18:00

Nyheter om Styret

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 okt 21 kl. 08:13

Reagerer på menighet-kjønnskrav

Kravet om 40 prosent av hvert kjønn i Styret for at en menighet skal få trosstøtte er uheldig, mener Islamsk Råd Norge. Kravet kommer i Hurdalsplattformen til den nye regjeringa. Intensjonen er god, men flere moskeer vil slite med å få nok kvinner i Styret, tror rådet.

NRK - 22 sep 21 kl. 11:04

Festspilldirektøren må gå av

Anders Beyer fratrer som direktør for Festspillene i Bergen. Styret har ikke lenger tillit til Beyer, og har valgt å si opp arbeidsavtalen med ham etter behandling av et varsel. Det skriver Styret i Festspillene i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Krever ekstraordinært ski-ting

Buskerud skikrets har ikke lenger tillit til Styret i Norges Skiforbund. Det kommer fram i et brev sendt forbundet som Adressa har fått tilgang på. – Uavhengig av utfallet av pågående personalkonflikt, har ikke Buskerud skikrets tillit til at sittende skistyre vil være i stand til å gjenopprette nødvendig tillit og omdømme ovenfor sponsorer, frivillige, aktive og alle andre som er opptatt av skisporten, sier Steinar Berthelsen som er leder i Buskerud skikrets til NRK..

VG - I førrgår: 13:05

Skikretser bekymret over Clas Brede Bråthen-saken: – Vi er ikke fornøyd

Langrennskomiteen i Akershus skikrets vil ha en ekstraordinær generalforsamling for å fremme mistillit mot det sittende Styret i Norges Skiforbund. Flere skikretser er bekymret..

NRK - 15 okt 21 kl. 10:56

Trekker seg frå Evergrande-avtale

Den kinesiske statseigde eigedomsutviklaren Yuexiu Property har trekt seg frå ein avtale verdt 1,7 milliardar dollar om å kjøpe hovudkvarteret til eigedomsselskapet Evergrande i Hongkong, melder Reuters. Milliardgjelda til Evergrande har skapt uro på børsane den siste tida. Avtalen mellom Yuexiu og Evergrande etter at Styret i Yuexiu frykta den enorme gjelda skulle føre til vanskar med å gjennomføre avtalen..

NRK - 17 aug 21 kl. 10:10

Styremøte i SK Brann

Brann-Styret møtes i dag og eitt tema vil vera handteringa av nachspiel-skandalen. Brann-sjef Vibeke Johannessen sa i går at ho opplever å ha tillit frå Styret. Styreleiar Birger Grevstad ville i helga ikkje kommentera om Styret har tillit til ho..

Klartale - 14 okt 21 kl. 15:14

Stengte moske etter angrepet på Kongsberg

Torsdag ble det kjent at 37-åringen som er siktet for fem drap på Kongsberg, har konvertert til islam. Han har selv valgt å bli muslim. Da dette ble kjent onsdag kveld, bestemte Kongsbergs eneste moske å stenge torsdag.

NRK - 12 okt 21 kl. 04:59

Har full tillit til IMF-lederen

Styret i Det internasjonale pengefondet (IMF) har full tillit til Kristalina Georgieva som IMF-leder. Det opplyste IMF natt til tirsdag norsk tid etter at den første dagen av det ukelange årsmøtet var over. Georgieva har vært gransket av et advokatfirma etter anklager om at hun i sin tidligere jobb i en høytstående stilling i Verdensbanken, hadde manipulert data i favør av Kina..

E24 - 11 okt 21 kl. 19:25

USA og Japan vil kaste IMF-lederen

Det er splittelse i Styret om hvorvidt Kristalina Georgieva bør få fortsette som toppsjef i Det internasjonale pengefondet (IMF)..

Aftenposten - 11 okt 21 kl. 12:24

Kringkastingssjefen slutter neste år

Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen har informert Styret om at han vil gå av i løpet av 2022..

Aftenposten - 11 okt 21 kl. 12:24

Kringkastingssjefen slutter neste år

Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen har informert Styret om at han vil gå av i løpet av 2022..

E24 - 11 okt 21 kl. 11:55

Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen går av i løpet av 2022, melder NRK

Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen har informert Styret om at han vil gå av i løpet av 2022..

VG - 11 okt 21 kl. 12:04

NRK-sjefen går av i løpet av 2022

Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen har mandag varslet NRK-Styret at han vil gå av i løpet av 2022..

E24 - 11 okt 21 kl. 11:55

Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen går av

Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen har informert Styret om at han vil gå av i løpet av 2022..

NRK - 11 okt 21 kl. 11:52

Thor Gjermund Eriksen slutter

Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen har i dag informert Styret om at han ønsker å gå av som kringkastingssjef i løpet av 2022..

NRK - 09 okt 21 kl. 18:09

IHF vil endre omstridt bikiniregel

Styret i Det internasjonale håndballforbundet (IHF) vedtok denne uken å endre bikinikravet for kvinner i strandhåndball. Det betyr vil ikke lenger måtte spille i truser, men vil kunne benytte seg av tights i mellomlengde..

VG - 06 okt 21 kl. 07:51

IS-terror truer Taliban: – Villige til å begå enda mer grusomme terrorhandlinger

IS i Afghanistan bruker Talibans terrormetoder for å angripe det nye Taliban-Styret. Krigen mellom de to ekstreme islamistgruppene trappes nå opp..

NRK - 05 okt 21 kl. 20:48

Støtter Bollestad som partileder

Stavanger Aftenblad skriver at Rogaland KrF på et over to timer langt ekstraordinært styremøte konkluderte med at de vil ha Olaug Bollestad som ny partileder, etter at Ropstad går av. Avisa skriver også at det var stor uenighet i Styret..

Aftenposten - 04 okt 21 kl. 21:37

Røste får krets-refs for håndtering av Bråthen-saken

To av landets skikretser har skrevet brev med knallhard kritikk mot Styret i Norges Skiforbund for håndteringen av den….

VG - 04 okt 21 kl. 21:37

Røste får krets-refs for håndtering av Bråthen-saken

To av landets skikretser har skrevet brev med knallhard kritikk mot Styret i Norges Skiforbund for håndteringen av den pågående konflikten med hoppsjef Clas Brede Bråthen (52)..

VG - 04 okt 21 kl. 21:37

Røste får krets-refs for håndtering av Bråthen-saken

To av landets skikretser har skrevet brev med knallhard kritikk mot Styret i Norges Skiforbund for håndteringen av den pågående konflikten med hoppsjef Clas Brede Bråthen (52)..

NRK - 01 okt 21 kl. 09:15

Torghatten-sjefen trekker seg

Konsernsjef Roger Granheim går av som leder av transportselskapet Torghatten etter 17 år i konsernet. Stein André Herigstad-Olsen overtar. – Det er ingen dramatikk i dette, og det har lenge vært kjent for eiere og Styret at jeg ville fratre når eierskiftet og transformasjonen av Torghatten var gjennomført, sier Roger Granheim og legger til at han har hatt en fantastisk tid i selskapet.

NRK - 01 sep 21 kl. 01:11

Drammen-imam avskjediget

Styret i Minhaj ul-Quran Norge har valgt å avskjedige imam Noor Ahmed Noor etter hans antisemittiske innlegg på Facebook. Avgjørelsen ble tatt mandag, og trossamfunnet kunngjorde beslutningen i en pressemelding sent tirsdag kveld. – Imam Noor Ahmed Noor er etter dette avskjediget, og arbeidsforholdet med ham er avsluttet med umiddelbar virkning.

NRK - 26 sep 21 kl. 17:45

Gjenvalgt til forbundsleder

Terje André Olsen fra Arendal er gjenvalgt til forbundsleder i Blindeforbundet. 52-åringen, som nå er bosatt i Oslo, har langt fartstid i forbundet. Han synes det er veldig hyggelig at han og flere andre fra Styret fikk fornyet tillit..

NRK - 26 sep 21 kl. 10:49

Ønsker mer kontakt med Taliban

FN må tilbake til Afghanistan, og utenlandske ambassader må åpne igjen, mener FNs tidligere spesialutsending til Afghanistan Kai Eide. I Nyhetsmorgen søndag sier Eide at selv om ingen liker Taliban-Styret, så må folket og samfunnet i Afghanistan ha hjelp..

NRK - 23 sep 21 kl. 10:06

Raftoprisen til Human Rights Data

Den ideelle organisasjonen Human Rights Data Analysis Group får Raftoprisen 2021. De får prisen for deres arbeid med å skaffe omfattende dokumentasjon av brudd på menneskerettighetene, annonserer Raftostiftelsen i en pressemelding. De vektlegger Human Rights Data Analysis Groups (HRDAG) metoder for å fremlegge pålitelig informasjon som avdekker menneskerettighetsbrudd globalt: – Gjennom bruk av statistikk og datavitenskap, avdekker de menneskerettighetsbrudd i stor skala og som ellers ville kunne forblitt ukjent.

E24 - 23 sep 21 kl. 08:15

Styrelederen i Betsson går av: – Beklager at jeg har skuffet våre storeiere

Patrick Svensk har ikke lenger tillit etter at Styret ba toppsjefen gå..

Aftenposten - 22 sep 21 kl. 13:09

Festspilldirektøren blir avsatt etter varslingssak - får 1,9 millioner i etterlønn

Festspilldirektør Anders Beyer går etter at Styret onsdag denne uken melder at de ikke lenger har tillit til direktøren..

NRK - 22 sep 21 kl. 13:09

Festspillene: – En veldig trist dag

En ekstern rapport bekreftet påstandene i varselet mot Anders Beyer. Det handlet om at Beyer brukte sin maktposisjon til å «etablere en relasjon av privat karakter» på en måte som var «krenkende for fornærmede», ifølge Styret i Festspillene. – Dette er en veldig trist dag, og vi skulle ønske det ikke endte slik, sier Thorhild Widvey, styreleder i Festspillene i Bergen.

E24 - 22 sep 21 kl. 12:02

Ocean Sun stuper etter aksjesalg: – For alt jeg vet har jeg solgt på «rock bottom»

Ocean Sun raser på børs etter aksjesalget til eks-styremedlem Arnt Emil Ingulstad. – Styret hørte ikke på meg, og da er det like greit å gå ut, sier Ingulstad..

VG - 22 sep 21 kl. 11:25

Anders Beyer fratrer som direktør for Festspillene i Bergen

Årsaken er at Styret ikke lenger har tillit etter behandling av et varsel..

VG - 22 sep 21 kl. 11:25

Anders Beyer fratrer som direktør for Festspillene i Bergen - er sykemeldt

Årsaken er at Styret ikke lenger har tillit etter behandling av et varsel. Nå har direktøren sykemeldt seg..

NRK - 23 aug 21 kl. 18:04

Berit Svendsen blir VM-sjef i 2025

Vipps-sjef og tidligere Telenor-topp Berit Svendsen blir sjef for ski-VM som skal gå av stabelen i Trondheim i 2025. VM-Styret la fram ansettelsen under en pressekonferanse kl. 18 mandag kveld.

NRK - 20 sep 21 kl. 14:17

Madcon-Yosef blir styremedlem

Rapparen Yosef Wolde-Mariam frå gruppa Madcon blir nytt styremedlem i Kronprinsparets fond, melder NTB. Wolde-Mariam skal sitta i Styret i lag med Rune Bjerke, Zahra Sabha, Anita Valaker og Sindre Østgård..

E24 - 19 sep 21 kl. 12:08

Oljefondet stemte mot gjenvalg av styreleder i EQT før omstridt milliardsalg

Styret i EQT besluttet nylig et enormt aksjesalg, som har vekket reaksjoner. I sommer stemte det norske Oljefondet mot gjenvalg av styrelederen..

E24 - 17 sep 21 kl. 12:35

Betsson-sjef Pontus Lindwall har fått sparken

Styret leter etter ny administrerende direktør for det svenske bettingselskapet..

NRK - 16 sep 21 kl. 07:21

Solvik-Olsen i elsparkesykkelfirma

Då Frp-nestleiar Ketil Solvik-Olsen var samferdselsminister i 2018 mjuka han opp reglane for elsparkesyklar. No er han deleigar og styremedlem i elsparkesykkelaktøren Sharebike i Oslo, skriv Avisa Oslo. Aktøren driv opphavleg med vanlege syklar, og Solvik-Olsen seier til avisa at han ikkje har særleg innsikt i elsparkesykkel-satsinga til selskapet.

NRK - 13 sep 21 kl. 19:27

Vil kutte 100 sjukehusårsverk

På grunn av auka kostnadar neste år foreslår administrasjonen i Helse Nord-Trøndelag å kutte mellom 90 og 100 årsverk på to sjukehus, skriv Trønder-Avisa. Administrasjonen skriv at dei må spare 115 millionar kroner, blant anna ved å kutte årsverk. Saka blir behandla for Styret måndag 20.

NRK - 09 sep 21 kl. 14:23

ESB holder fast på nullrenten

Den europeiske sentralbanken ESB holder som ventet styringsrenten på 0 prosent, men bremser støttekjøp av obligasjoner. Sentralbankens program for støttekjøp av obligasjoner ble opprettet under pandemien og har en ramme på 1.850 milliarder euro.

NRK - 08 sep 21 kl. 19:12

Nord-Korea utestenges fra OL

Den internasjonale olympiske komité utestenger Nord-Korea fra OL fram til 2023. Landet går dermed glipp av vinter-OL i Beijing i februar. Nord-Korea utestenges ettersom landet ikke sendte noen aktive utøvere til sommer-OL i Tokyo i sommer, sier IOC-sjef Thomas Bach.

VG - 08 aug 21 kl. 16:43

Behandlet klage om rolleblanding – var selv varamedlem i Styret

I 2016 tok Politidirektoratet (POD) opp rolleblanding med Norsk Narkotikapolitiforening. På PODs side av bordet satt en som var varamedlem i Styret og tidligere leder av foreningen..

Aftenposten - 06 sep 21 kl. 17:22

SkiStyret slår tilbake mot sponsorene

Styret i Norges Skiforbund ber hoppsportens sponsorer om å tenke seg om og la være å blande seg inn i tvisten med….

VG - 06 sep 21 kl. 17:22

SkiStyret slår tilbake mot sponsorene

Styret i Norges Skiforbund ber hoppsportens sponsorer om å tenke seg om og la være å blande seg inn i tvisten med sportssjef Clas Brede Bråthen..

E24 - 06 sep 21 kl. 17:06

Norsk olje og gass stiller seg bak ny oljeskatt

Styret i Norsk olje og gass har bestemt seg for å støtte prinsippet om kontantstrømskatt på norsk sokkel..

NRK - 06 sep 21 kl. 17:07

Norsk olje og gass støtter oljeskatt

Styret i Norsk olje og gass har bestemt seg for å støtte prinsippet om kontantstrømskatt på norsk sokkel. Det er klart etter et styremøte i Norsk olje og gass mandag. – Næringen deler i stor grad regjeringens analyser av effekten av forslaget.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt