Styret

Monday, 20 September, 01:00

Nyheter om Styret

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 aug 21 kl. 10:10

Styremøte i SK Brann

Brann-Styret møtes i dag og eitt tema vil vera handteringa av nachspiel-skandalen. Brann-sjef Vibeke Johannessen sa i går at ho opplever å ha tillit frå Styret. Styreleiar Birger Grevstad ville i helga ikkje kommentera om Styret har tillit til ho..

NRK - 01 sep 21 kl. 01:11

Drammen-imam avskjediget

Styret i Minhaj ul-Quran Norge har valgt å avskjedige imam Noor Ahmed Noor etter hans antisemittiske innlegg på Facebook. Avgjørelsen ble tatt mandag, og trossamfunnet kunngjorde beslutningen i en pressemelding sent tirsdag kveld. – Imam Noor Ahmed Noor er etter dette avskjediget, og arbeidsforholdet med ham er avsluttet med umiddelbar virkning.

NRK - 23 aug 21 kl. 18:04

Berit Svendsen blir VM-sjef i 2025

Vipps-sjef og tidligere Telenor-topp Berit Svendsen blir sjef for ski-VM som skal gå av stabelen i Trondheim i 2025. VM-Styret la fram ansettelsen under en pressekonferanse kl. 18 mandag kveld.

E24 - 12 timer siden

Oljefondet stemte mot gjenvalg av styreleder i EQT før omstridt milliardsalg

Styret i EQT besluttet nylig et enormt aksjesalg, som har vekket reaksjoner. I sommer stemte det norske Oljefondet mot gjenvalg av styrelederen..

E24 - I førrgår: 12:35

Betsson-sjef Pontus Lindwall har fått sparken

Styret leter etter ny administrerende direktør for det svenske bettingselskapet..

NRK - 16 sep 21 kl. 07:21

Solvik-Olsen i elsparkesykkelfirma

Då Frp-nestleiar Ketil Solvik-Olsen var samferdselsminister i 2018 mjuka han opp reglane for elsparkesyklar. No er han deleigar og styremedlem i elsparkesykkelaktøren Sharebike i Oslo, skriv Avisa Oslo. Aktøren driv opphavleg med vanlege syklar, og Solvik-Olsen seier til avisa at han ikkje har særleg innsikt i elsparkesykkel-satsinga til selskapet.

NRK - 13 sep 21 kl. 19:27

Vil kutte 100 sjukehusårsverk

På grunn av auka kostnadar neste år foreslår administrasjonen i Helse Nord-Trøndelag å kutte mellom 90 og 100 årsverk på to sjukehus, skriv Trønder-Avisa. Administrasjonen skriv at dei må spare 115 millionar kroner, blant anna ved å kutte årsverk. Saka blir behandla for Styret måndag 20.

NRK - 09 sep 21 kl. 14:23

ESB holder fast på nullrenten

Den europeiske sentralbanken ESB holder som ventet styringsrenten på 0 prosent, men bremser støttekjøp av obligasjoner. Sentralbankens program for støttekjøp av obligasjoner ble opprettet under pandemien og har en ramme på 1.850 milliarder euro.

NRK - 08 sep 21 kl. 19:12

Nord-Korea utestenges fra OL

Den internasjonale olympiske komité utestenger Nord-Korea fra OL fram til 2023. Landet går dermed glipp av vinter-OL i Beijing i februar. Nord-Korea utestenges ettersom landet ikke sendte noen aktive utøvere til sommer-OL i Tokyo i sommer, sier IOC-sjef Thomas Bach.

VG - 08 aug 21 kl. 16:43

Behandlet klage om rolleblanding – var selv varamedlem i Styret

I 2016 tok Politidirektoratet (POD) opp rolleblanding med Norsk Narkotikapolitiforening. På PODs side av bordet satt en som var varamedlem i Styret og tidligere leder av foreningen..

Aftenposten - 06 sep 21 kl. 17:22

SkiStyret slår tilbake mot sponsorene

Styret i Norges Skiforbund ber hoppsportens sponsorer om å tenke seg om og la være å blande seg inn i tvisten med….

VG - 06 sep 21 kl. 17:22

SkiStyret slår tilbake mot sponsorene

Styret i Norges Skiforbund ber hoppsportens sponsorer om å tenke seg om og la være å blande seg inn i tvisten med sportssjef Clas Brede Bråthen..

NRK - 06 sep 21 kl. 17:07

Norsk olje og gass støtter oljeskatt

Styret i Norsk olje og gass har bestemt seg for å støtte prinsippet om kontantstrømskatt på norsk sokkel. Det er klart etter et styremøte i Norsk olje og gass mandag. – Næringen deler i stor grad regjeringens analyser av effekten av forslaget.

Aftenposten - 06 sep 21 kl. 17:09

Norsk olje og gass stiller seg bak ny oljeskatt

Styret i Norsk olje og gass har bestemt seg for å støtte prinsippet om kontantstrømskatt på norsk sokkel..

E24 - 06 sep 21 kl. 17:06

Norsk olje og gass stiller seg bak ny oljeskatt

Styret i Norsk olje og gass har bestemt seg for å støtte prinsippet om kontantstrømskatt på norsk sokkel..

NRK - 01 sep 21 kl. 01:11

Imam avskjediget

Styret i Minhaj ul-Quran Norge har valgt å avskjedige imam Noor Ahmed Noor etter hans antisemittiske innlegg på Facebook. Avgjørelsen ble tatt mandag, og trossamfunnet kunngjorde beslutningen i en pressemelding sent tirsdag kveld..

NRK - 30 aug 21 kl. 14:29

Innovasjon Norge med batteristøtte

Styret i Innovasjon Norge har sagt ja til å gi Morrow Batteries 25 millioner kroner i tilskudd fra Miljøteknologiordningen. Det Arendal-baserte selskapet har som mål å produsere bærekraftige og kostnadseffektive elbilbatterier uten kobolt. Innovasjon Norge ser på batteriproduksjon som en vekstnæring i Norge, der markedet er internasjonalt og mulighetene for å skape nye eksportinntekter er stor.

E24 - 26 aug 21 kl. 16:15

NRS-aksjen stuper før viktig frist

Oppkjøpskampen om Norway Royal Salmon drar seg til. Styret sier det blir umulig for Salmar å oppnå minimumsakspept. – Vi får se på det, sier Salmar-topp..

VG - 26 aug 21 kl. 15:39

Skiforbundet: - Bråthens adferd er uakseptabel

Styret i Norges Skiforbund går hardt ut mot sportssjef i hopp, Clas Brede Bråthen. - Hans kommunikasjonsform og adferd er uakseptabel, fastslår skiStyret..

Aftenposten - 26 aug 21 kl. 15:39

Skiforbundet: – Bråthens adferd er uakseptabel

Styret i Norges Skiforbund går hardt ut mot sportssjef i hopp, Clas Brede Bråthen..

VG - 26 aug 21 kl. 15:39

Skiforbundet om Bråthen: Hans kommunikasjonsform og adferd er uakseptabel

Styret i Norges Skiforbund går hardt ut mot sportssjef i hopp, Clas Brede Bråthen..

Aftenposten - 26 aug 21 kl. 15:39

Hans kommunikasjonsform og adferd er uakseptabel

Styret i Norges Skiforbund går hardt ut mot Clas Brede Bråthen (52). Hoppsjefen reagerer på at skiStyret ikke skal ha….

E24 - 23 aug 21 kl. 17:34

Pexip-sjefen går på dagen

Toppsjef Odd Sverre Østlie i videokonferanseselskapet Pexip går av med umiddelbar virkning. Styret sier de er uenig om veien videre for selskapet..

E24 - 23 aug 21 kl. 06:32

Norway Royal Salmon med resultatfall midt i intens budkamp

Norway Royal Salmon tjente mindre i andre kvartal i år enn samme periode i fjor, mens det pågår en intens budkamp om selskapet. Samtidig melder Styret at de anbefaler aksjonærene sitte stille i båten..

E24 - 21 jul 21 kl. 21:47

Norway Royal Salmon-Styret ber aksjonærene avvise bud fra oppdrettsgigant

Styret mener budet fra NTS ikke reflekterer de underliggende verdiene i selskapet, og vil nå vurdere alternativer for både selskapet og aksjonærene..

E24 - 21 jul 21 kl. 21:47

Styret i NRS ber aksjonærene avvise bud fra oppdrettsgigant

Styret i Norway Royal Salmon mener budet fra NTS ikke reflekterer de underliggende verdiene i selskapet, og vil nå vurdere alternativer for både selskapet og aksjonærene..

NRK - 19 aug 21 kl. 21:04

Solberg om Brann: –De må rydde opp

Statsminister Erna Solberg er en engasjert Brann-supporter og synes situasjonen klubben har havnet i er trist. – Jeg synes det er blitt en veldig trist situasjon. Nå er kanskje det aller viktigste at klubben får ryddet opp, så får alle vi andre som heier på Brann, stoltheten tilbake og kan heie på dem de neste kampene, sier statsminister Erna Solberg til NRK.

NRK - 18 aug 21 kl. 11:37

Skeptisk til militær intervensjon

Storbritannias statsminister Boris Johnson advarer land mot å anerkjenne det nye Taliban-Styret i Afghanistan, basert uttalelsene de har kommet med så langt. – Vi vil bedømme dette regimet ut fra dere valgene de gjør og handlinger, ikke ord, sier Johnson blant annet. Han sier det avgjørende blir hvilken holdning Taliban-regimet viser når det gjelder «terror, narkotika, kriminalitet, humanitær tilgang og jenters rett til utdannelse».

VG - 17 aug 21 kl. 17:40

Brann-Styret nektet å svare på spørsmål etter krisemøte

BERGEN (VG) Etter lange diskusjoner på Brann Stadion møtte klubbStyret pressen tirsdag ettermiddag for en orientering. Der ble det uttrykt tillit til daglig leder Vibeke Johannessen (46)..

Aftenposten - 17 aug 21 kl. 17:40

Brann-Styret nektet å svare på spørsmål etter krisemøte

BERGEN (VG) Etter lange diskusjoner på Brann Stadion møtte styrelederen pressen tirsdag ettermiddag for en orientering..

VG - 17 aug 21 kl. 08:08

Skjebnedøgnets store spørsmål

Alt annet enn et rungende «ja» til at Styret har tillit, bør medføre at Brann skifter daglig leder. Tidslinjen kan bli et problem for Vibeke Johannesen..

Aftenposten - 15 aug 21 kl. 19:10

Branns styreleder: Vil ikke svare om tillit til Johannesen

– Det tar jeg med Styret, sier Birger Grevstad jr. om tilliten til daglig leder Vibeke Johannesen..

NRK - 14 aug 21 kl. 12:21

Regnbueflagg kappet ned i Vennesla

Alle regnbueflaggene på Venneslabrua ble kappet ned natt til lørdag. Styret i Vennesla Pride sier de er skuffet over at flaggene ikke får henge i fred. Vennesla pride skal lørdag arrangere parade og torvfest i Vennesla..

NRK - 13 aug 21 kl. 23:51

Brann fikk ny informasjon

Ledelsen og Styret i Brann var fredag kveld samlet for å vurdere hvordan klubben skal forholde seg til politietterforskningen av stadionfesten natt til tirsdag. Brann-ledelsen vil være tilgjengelig for pressen lørdag formiddag, opplyser klubben i en pressemelding..

NRK - 13 aug 21 kl. 20:29

Brann-ledelsen: – Trenger tid

I en pressemelding fredag kveld skriver Brann at ledelsen og Styret nå sitter i møter for å kartlegge ny informasjon rundt festen på Brann Stadion, natt til tirsdag. – Vi er klar over at det er stor interesse rundt saken, men vi har de siste timene fått ny informasjon som vi må behandle. Vi jobber med saken og vil komme tilbake så snart som mulig.

NRK - 09 aug 21 kl. 14:05

Drammen-imam suspendert

Det muslimske nettverket Minhaj-ul-Quran har suspendert imamen som har skrevet flere antisemittiske innlegg på Facebook, melder Vårt Land. Minhaj-ul-Quran tar avstand fra uttalelsene mot jøder som ble publisert på imamens private Facebook-profil tidligere i år, heter det i en pressemelding fra nettverket. – Dette er antisemittiske innlegg som trossamfunnet fordømmer og har nulltoleranse for, og står i strid med vårt arbeid gjennom flere tiår, heter det videre.

NRK - 05 jul 21 kl. 08:37

Slutter som toppsjef i Quantafuel

Administrerende direktør Kjetil Bøhn i plastgjenvinningsselskapet Quantafuel har opplyst til Styret i selskapet at han ønsker å fratre fra stillingen. Han blir værende i selskapet som strategisk rådgiver i selskapet. Bøhn har ledet selskapet siden 2015.

E24 - 04 jul 21 kl. 17:40

Assisterende kommuneoverlege sitter i Dr. Dropin-Styret

Ida Susanna Fattah har sittet i Dr. Dropin-Styret siden 2017. I januar ble hun assisterende kommuneoverlege i Oslo.

NRK - 02 aug 21 kl. 05:46

Gir opp snapchat-sporet

Politiet gir opp håpet om å få ut Snapchat-spor, etter helikopterulykken i Alta i 2019. Personvernet gjør at politiet ikke får tilgang på en snap som kan ha blitt sendt like før helikopteret Styret og seks mennesker omkom..

E24 - 29 jun 21 kl. 11:11

Folketrygdfondet har avtalt møte med Norwegian etter millionbonusene: Mener Styret burde ha informert aksjonærene tidligere

Det statlige fondet sier omfanget av kompensasjonen som Styret har gitt Jacob Schram «er urimelig»..

E24 - 29 jun 21 kl. 11:11

Folketrygdfondet har avtalt møte med Norwegian etter millionbonusene

Det statlige fondet mener Styret burde ha informert aksjonærene tidligere. Samtidig sier de omfanget av kompensasjonen som Styret har gitt Jacob Schram «er urimelig»..

E24 - 21 jul 21 kl. 21:47

Styret i NRS vil avvise budet fra oppdrettsgigant

Saken oppdateres.

NRK - 21 jun 21 kl. 21:34

Flertall kvinner i Styret

For første gang i historien er flertallet i Styret for The Academy of Motion Picture Arts and Sciences, som gir ut Oscar-prisen, kvinner. Det skriver The Hollywood Reporter..

NRK - 21 jun 21 kl. 21:34

Historisk: Flest kvinner i Styret

For første gang i historien er flertallet i Styret for The Academy of Motion Picture Arts and Sciences, som gir ut Oscar-prisen, kvinner. Det skriver The Hollywood Reporter. 31 av de 54 styremedlemmene er nå kvinner.

E24 - 21 jun 21 kl. 13:38

Norwegian-aksjonær om Schram-exit: – Overraskende

Norwegian-Styret kaster toppsjef Jacob Schram og setter inn finansdirektør Geir Karlsen med umiddelbar virkning. Forvalter «har tillit til at Styret gjør en riktig beslutning»..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt